Bijles Management en organisatie in Baarle‑Hertog

Krijg vandaag nog bijles management en organisatie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

management en organisatie

Linsey

Breda

Master

Erasmus

Psychologie

Bijles management en organisatie met Linsey

Ik heb een enorme passie voor onderwijs en mensen helpen. Ik heb tijdens mijn studie in Rotterdam gemerkt dat bijles geven om deze redenen erg bij me past! Ik heb hier vol enthousiasme heel mijn studententijd gewerkt. Hierna ben ik vanwege mijn master weer terug verhuisd naar Breda. Ik hoop hier nu weer mijn passie te kunnen voorzetten en wederom bijles te kunnen geven! Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hou van uitdaging. Ik heb erg veel verschillende leerlingen gehad en ben hierdoor erg flexibel. Ik weet wat een leerling nodig heeft en hoe ik dit kan bieden. Ga jij de uitdaging met mij aan?

Breda
Psychologie
Master, Erasmus

management en organisatie

Pauline

Tilburg

Bachelor

Tilburg Universiteit

Bijles management en organisatie met Pauline

Het lijkt me leuk om studenten te helpen met moeilijke vraagstukken en de studenten goede resultaten te laten halen. Ook is het een mogelijkheid om mijn kennis in afgelopen studies over te brengen aan de jongere generatie.

Tilburg
Bachelor, Tilburg Universiteit

management en organisatie

Bram

Tilburg

Master

tilburg university

Accounting

Bijles management en organisatie met Bram

In de zomer van 2016 ben ik afgestuurd van Tilburg University (richting Accounting). Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam in de openbare controlepraktijk voor een accountantsorganisatie in Tilburg. Ik ben een sociale, sportieve jongen en krijg energie van het overbrengen van kennis op anderen. Ik ben op dit moment drie dagen per week werkzaam voor mijn huidige werkgever en geef in de overige twee dagen bijles op het gebied van economie en management & organisatie.

Tilburg
Accounting
Master, tilburg university

management en organisatie

Leopold (Leo)

Merksplas

PhD

University of Bradford Management School

Hoogste diploma: Doctor of Business Administration

Bijles management en organisatie met Leopold (Leo)

-Waarom: bijdragen tot het vormen van de nieuwe generatie jonge mensen die belangrijke leiderschaps-rollen zullen vervullen in onze maatschappij. Persoonlijke voldoening bij dankbaarheid van studenten. -Ervaring in het verleden (bijles en begeleiding als hobby) was zeer goed. Over het algemeen behaalden de studenten zeer goede resultaten. Vb. van 7/20 eerste zit naar 14 of 16 na bijles.

Merksplas
Hoogste diploma: Doctor of Business Administration
PhD, University of Bradford Management School

management en organisatie

Toon

Beerse

Master

Universiteit Antwerpen

of science - ingenieur bouwkunde

Bijles management en organisatie met Toon

Ik vind het heel erg interessant om bijles te kunnen geven. Ik haal er heel erg veel voldoening uit om mensen iets te kunnen bijbrengen.

Beerse
of science - ingenieur bouwkunde
Master, Universiteit Antwerpen

management en organisatie

Jurgen

Breda

Derde graad

Bijles management en organisatie met Jurgen

Ik vind het heel erg leuk om studenten te helpen bij de vakken waar ik goed in ben. Hierdoor houd ik mijn kennis ook op peil, want ik doe nu ook een economische studie. Daarnaast heb ik vroeger veel klasgenoten geholpen bij deze vakken.

Breda
Derde graad,

management en organisatie

Layana

Breda

Bachelor

Hogeschool Avans Breda

Communication & Multimedia Design

Bijles management en organisatie met Layana

Ik heb twee jaar lang bijles Frans gegeven. Ik vond dat erg leuk om te doen, zeker als je ziet hoe leerlingen zich ontwikkelen. Nu ik afgestudeerd ben, wil ik graag actief blijven als docente.

Breda
Communication & Multimedia Design
Bachelor, Hogeschool Avans Breda

management en organisatie

Catharina

Arendonk

Master

Universiteit Antwerpen en VUB Brussel

Management

Bijles management en organisatie met Catharina

Omdat ik een geboren lesgever ben, maar weinig geluk heb gehad in de onderwijswereld, stel ik mijn deskundigheid ter beschikking via bijles. Ik geef niet op om het leven van leerlingen naar een hoger niveau te brengen voor een prachtige professionele toekomst.

8/10

Arendonk
Management
Master, Universiteit Antwerpen en VUB Brussel

management en organisatie

Yara

Breda

Bachelor

Hogeschool Avans Breda

Bedrijfskunde MER

Bijles management en organisatie met Yara

Ik vind het erg leuk om bijles te geven omdat ik er plezier in heb om met (jonge) mensen om te gaan. Ik zou er alles aan willen doen om te zorgen dat de scholier die ik begeleid een voldoende haalt voor zijn of haar toets.

Breda
Bedrijfskunde MER
Bachelor, Hogeschool Avans Breda

management en organisatie

Jesse

Breda

Bijles management en organisatie met Jesse

Tijdens mijn studies sociale wetenschappen heb ik meerdere malen gewerkt als bijlesdocent en huiswerkbegeleider. Dit vond ik ontzettend leuk om te doen, omdat ik het werken met scholieren nooit als werk ervaren heb. In plaats van dat het me energie kost, krijg ik er juist energie van. Na een bijbaan als student-assistent bij de Universiteit van Amsterdam en een stage bij het SCP weet ik het zeker: mijn passie ligt bij het onderwijs, niet bij de wetenschap. Ik heb ervaring met het geven van bijles aan individuele scholieren, maar ook in het verzorgen van huiswerkbegeleiding. Daarin kan ik een rustige leeromgeving creëren, de leerlingen activeren, maar ook extra uitleg geven. Daarnaast heb ik ervaring in het geven van rugby- en voetbaltraining. Hoewel dit geen schoolsetting is, heeft me dit veel geleerd over groepsdynamiek en het naar mijn hand zetten ervan. Verder ben ik erg gedreven om meer te leren, zowel didactisch als vakinhoudelijk. Hierin ben ik kritisch naar mezelf en probeer ik altijd te reflecteren op mijn eigen handelen.

Breda