Verbeter je management en organisatie vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten management en organisatie uit Baarle-Hertog! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

management en organisatie

Linsey

Breda

Master, Erasmus

Bijles management en organisatie met Linsey

Ik heb een enorme passie voor onderwijs en mensen helpen. Ik heb tijdens mijn studie in Rotterdam gemerkt dat bijles geven om deze redenen erg bij me past! Ik heb hier vol enthousiasme heel mijn studententijd gewerkt. Hierna ben ik vanwege mijn master weer terug verhuisd naar Breda. Ik hoop hier nu weer mijn passie te kunnen voorzetten en wederom bijles te kunnen geven! Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hou van uitdaging. Ik heb erg veel verschillende leerlingen gehad en ben hierdoor erg flexibel. Ik weet wat een leerling nodig heeft en hoe ik dit kan bieden. Ga jij de uitdaging met mij aan?

Breda
Psychologie
Master, Erasmus

management en organisatie

Taylor

Breda

Bachelor, Utrecht Universiteit

Bijles management en organisatie met Taylor

Ik ben een aantal maanden geleden begonnen met het geven van examentrainingen om wat bij te verdienen. Dit beviel erg goed, ik vind het erg leuk om mensen te kunnen helpen. Hierdoor heb ik gemerkt dat het geven van bijles ontzettend dankbaar werk is, en dat je echt een verschil kan maken. Door deze ervaring zou ik graag wat meer bijles willen geven buiten de examentrainingen. Verder heb ik deze zomer een zomerschool gegeven (wiskunde, niveau havo en vmbo) wat ook erg leuk was om te doen! En het nieuws dat bijna al mijn leerlingen toch over waren gaf een erg goed gevoel. Bijles geven en voornamelijk het helpen van mensen/kinderen is echt wel een passie geworden!

Breda
Bachelor, Utrecht Universiteit

management en organisatie

Pauline

Tilburg

Bachelor, Tilburg Universiteit

Bijles management en organisatie met Pauline

Het lijkt me leuk om studenten te helpen met moeilijke vraagstukken en de studenten goede resultaten te laten halen. Ook is het een mogelijkheid om mijn kennis in afgelopen studies over te brengen aan de jongere generatie.

Tilburg
Bachelor, Tilburg Universiteit

management en organisatie

Bram

Tilburg

Master, tilburg university

Bijles management en organisatie met Bram

In de zomer van 2016 ben ik afgestuurd van Tilburg University (richting Accounting). Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam in de openbare controlepraktijk voor een accountantsorganisatie in Tilburg. Ik ben een sociale, sportieve jongen en krijg energie van het overbrengen van kennis op anderen. Ik ben op dit moment drie dagen per week werkzaam voor mijn huidige werkgever en geef in de overige twee dagen bijles op het gebied van economie en management & organisatie.

Tilburg
Master Accounting
Master, tilburg university

management en organisatie

Binke

Oost-, West- en Middelbeers

Derde graad, Pius x college Bladel

Bijles management en organisatie met Binke

Ik geef momenteel bijles via mijn middelbare school. Ik vind het fantastisch om te doen, andere leerlingen uitleggen en zien dat ze beter worden geeft voldoening. Online bijles biedt veel voordelen omdat je vanuit thuis kunt werken. Ik denk dat ik goed ben in het duidelijk uitleggen van zaken De eerste drie jaar van m'n VWO heb ik TTO(tweetalig onderwijs) gedaan. En ik doe in mei examen IB( International Baccalaureate).

Oost-, West- en Middelbeers
VWO
Derde graad, Pius x college Bladel

management en organisatie

Ingrid

Breda

None

Bijles management en organisatie met Ingrid

Jarenlang heb ik met veel plezier bijles gegeven en dit zou ik graag weer oppikken. Ik vind het leuk om scholieren te helpen met studeren. Het geeft een voldaan gevoel wanneer mede door mijn bijdrage hun studieresultaten omhoog gaan. Op de middelbare school heb ik bijlessen gegeven in Wiskunde A en Economie. Op het HBO heb ik studenten begeleid voor het vak Inkoop Management. De scholieren beschreven mij als een geduldig en gestructureerd persoon. Dit is uiteraard van belang bij het geven van bijlessen. Verder ben ik al jaren oppasser op kinderen van verschillende leeftijden, waar ik ook help met het maken van huiswerk. In mijn opleidingen heb ik veel economie en wiskunde gehad, zowel op het HBO als op de universiteit.

Breda

management en organisatie

Hanne

Retie

None

Bijles management en organisatie met Hanne

Toen ik de resultaten van mijn examen "gevorderde statistiek" in de Masteropleiding Opleidings- en onderwijswetenschappen, doorkreeg, dacht ik: hier moet ik iets mee doen, dit mag ik niet zomaar laten liggen. In alle bescheidenheid durf ik zeggen dat ik best tevreden was met de 18/20. In mijn job heb ik geen statistische vaardigheden nodig, en we weten allemaal hoe dat gaat als je iets kan maar het niet kan onderhouden. Daarnaast volgde ik ooit ook nog een opleiding om te mogen lesgeven en droom ik er van om over een aantal jaar voltijds te kunnen lesgeven aan volwassenen (+18 jarigen). Dus een bijjob als bijlesgever in de statistiek is op dit moment ideaal. En als ik me dan toch begeef in de wereld van de bijlesgevers, dan lijkt het me ook interessant om iets te kunnen doen rond management en organisatieontwikkeling, gezien ik daar voltijds in mijn job mee bezig ben.

Retie

management en organisatie

Maël

Breda

Derde graad, Avans (s Hertogenbosch)

Bijles management en organisatie met Maël

Extra inkomsten voor mijn studie kunnen geen kwaad. Ook wil ik extra ervaring opdoen als (bijles) docent.

Breda
Economie, Management
Derde graad, Avans (s Hertogenbosch)

management en organisatie

Layana

Breda

Bachelor, Hogeschool Avans Breda

Bijles management en organisatie met Layana

Ik heb op de middelbare school twee jaar lang bijles Frans gegeven. Ik vond dat toen erg leuk om te doen en te zien hoe leerlingen zich ontwikkelden. Ik wil om deze reden graag actief blijven als docente.

Breda
Communication & Multimedia Design
Bachelor, Hogeschool Avans Breda

management en organisatie

Milan

Tilburg

None

Bijles management en organisatie met Milan

Al vanaf mijn jeugd vind ik het leuk om kinderen te helpen leren. Op mijn zestiende ben ik begonnen met zeilles (zeilinstructuur) geven aan kinderen van 7 tot 12 jaar. Naast het plezier was het ook goed voor mijn ontwikkeling, want tijdens mijn lessen kreeg ik feedback. Mijn sterke punten tijdens het les geven zijn geduld, communicatie en enthousiastme. Momenteel geef ik nog steeds met plezier elke zomer les aan de jongeren tot met 16 jaar. Ik ben met name enthousiast geworden nadat ik een half jaar bijles heb gegeven aan mijn oppas adres. Ik hielp twee middelbare scholieren voornamelijk met wiskunde, geschiedenis en economie. Ik kan kinderen leren structuur aan te brengen in de stof en heb verstand van verschillende leermethoden. Het geeft mij dan ook voldoening als ik zie dat de bijlessen resultaat hebben! Tijdens mijn studie bedrijfseconomie heb ik de volgende extra vakken gevolgd: excel, wiskunde, statistiek en economie. Hierdoor is mijn kennis bij deze vakken het meest up to date. Daarnaast heb ik gemerkt tijdens het bijles geven dat ik de stof van de middelbare school snel oppak (binnen economie en maatschappij).

Tilburg