Bijles Economie in Baarle‑Hertog

Krijg vandaag nog bijles economie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

economie

Ronald

Rijsbergen

Master

Western Carolina University ( WCU )

MBA

Bijles economie met Ronald

Bijles geven geeft veel voldoening omdat studenten die ik nu begeleid angst hebben voor cijfers / finance / accounting en daarom vaak zelfvertrouwen missen. Het is voor mij de grootste uitdaging om het zelfvertrouwen van een student zo te verbeteren dat hij slaagt voor een examen. Daarbij combineer ik studieplanning en inhoudelijke training met mentale examenvoorbereiding.

9,3/10

Rijsbergen
MBA
Master, Western Carolina University ( WCU )

economie

Linsey

Breda

Master

Erasmus

Psychologie

Bijles economie met Linsey

Ik heb een enorme passie voor onderwijs en mensen helpen. Ik heb tijdens mijn studie in Rotterdam gemerkt dat bijles geven om deze redenen erg bij me past! Ik heb hier vol enthousiasme heel mijn studententijd gewerkt. Hierna ben ik vanwege mijn master weer terug verhuisd naar Breda. Ik hoop hier nu weer mijn passie te kunnen voorzetten en wederom bijles te kunnen geven! Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hou van uitdaging. Ik heb erg veel verschillende leerlingen gehad en ben hierdoor erg flexibel. Ik weet wat een leerling nodig heeft en hoe ik dit kan bieden. Ga jij de uitdaging met mij aan?

Breda
Psychologie
Master, Erasmus

economie

Pauline

Tilburg

Bachelor

Tilburg Universiteit

Bijles economie met Pauline

Het lijkt me leuk om studenten te helpen met moeilijke vraagstukken en de studenten goede resultaten te laten halen. Ook is het een mogelijkheid om mijn kennis in afgelopen studies over te brengen aan de jongere generatie.

Tilburg
Bachelor, Tilburg Universiteit

economie

Bram

Tilburg

Master

tilburg university

Accounting

Bijles economie met Bram

In de zomer van 2016 ben ik afgestuurd van Tilburg University (richting Accounting). Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam in de openbare controlepraktijk voor een accountantsorganisatie in Tilburg. Ik ben een sociale, sportieve jongen en krijg energie van het overbrengen van kennis op anderen. Ik ben op dit moment drie dagen per week werkzaam voor mijn huidige werkgever en geef in de overige twee dagen bijles op het gebied van economie en management & organisatie.

Tilburg
Accounting
Master, tilburg university

economie

Toon

Beerse

Master

Universiteit Antwerpen

of science - ingenieur bouwkunde

Bijles economie met Toon

Ik vind het heel erg interessant om bijles te kunnen geven. Ik haal er heel erg veel voldoening uit om mensen iets te kunnen bijbrengen.

Beerse
of science - ingenieur bouwkunde
Master, Universiteit Antwerpen

economie

Jurgen

Breda

Derde graad

Bijles economie met Jurgen

Ik vind het heel erg leuk om studenten te helpen bij de vakken waar ik goed in ben. Hierdoor houd ik mijn kennis ook op peil, want ik doe nu ook een economische studie. Daarnaast heb ik vroeger veel klasgenoten geholpen bij deze vakken.

Breda
Derde graad,

economie

Layana

Breda

Bachelor

Hogeschool Avans Breda

Communication & Multimedia Design

Bijles economie met Layana

Ik heb twee jaar lang bijles Frans gegeven. Ik vond dat erg leuk om te doen, zeker als je ziet hoe leerlingen zich ontwikkelen. Nu ik afgestudeerd ben, wil ik graag actief blijven als docente.

Breda
Communication & Multimedia Design
Bachelor, Hogeschool Avans Breda

economie

Dere

Breda

Bijles economie met Dere

Ik geef graag bijles, omdat ik mij momenteel al veel bezighoud met de competentie-ontwikkeling van studenten op de hogeschool. Daardoor is mijn interesse in persoonlijke coaching gegroeid.

Breda

economie

Imber

Tilburg

Bachelor

Bijles economie met Imber

Na het halen van mijn diploma heb ik gekozen voor mijn master filosofie. Graag wilde ik verdieping in datgene wat ik gestudeerd heb. Binnen de master filosofie kreeg ik te maken met het vak educatie, en dit sprak mij sterk aan. Ik vind het leuk om mensen iets te leren, en ik merk dat het voor mijzelf ook erg leerzaam is. Het spreekt me zelfs zo erg aan dat ik van plan ben om na mijn master een kopopleiding te gaan volgen, zodat ik later de mogelijkheid heb om van lesgeven mijn beroep te maken. Om die redenen zou ik nu graag al extra praktijkervaring opdoen. Ik heb al les gegeven aan eerstejaarsstudenten binnen mijn opleiding. Ik heb deze begeleid tijdens hun projecten. Mijn takenpakket bestond eruit de studenten presentaties en instructies te geven omtrent de projecten.

Tilburg
Bachelor,

economie

Maartje

Breda

Derde graad

OLV Lyceum Breda

VWO

Bijles economie met Maartje

Bijles geven op school heb ik altijd al ontzettend leuk en leerzaam gevonden om te doen. Het geeft ook voldoening om iemand hogere cijfers te zien halen, omdat hij na de bijles de lesstof beter begrijpt. Nu ik van de middelbare school naar de universiteit ben gegaan, wil ik ook de kennis en vaardigheden behouden die ik verkregen heb op het VWO.

Breda
VWO
Derde graad, OLV Lyceum Breda