Bijles Economie in Baarle‑Hertog

Verbeter je economie vandaag nog met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

8000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

economie

Robert

Tilburg

Bachelor

HAN Nijmegen

Vierdejaars Bedrijfseconomie

Bijles economie met Robert

Ik geef bijles omdat ik hier zelf goede ervaringen mee heb gehad. Ik heb bijvoorbeeld al een meisje bijles gegeven, waardoor ze haar diploma heeft gehaald! Tot nu toe heb ik goede resultaten geboekt met het bijles geven van M&O, Economie en Wiskunde via BijlesHuis. De onderwezen leerlingen hebben sinds het begin van de bijlessen alleen nog maar goede voldoendes gehaald.

Tilburg
Vierdejaars Bedrijfseconomie
Bachelor, HAN Nijmegen

economie

Linsey

Breda

Master

Erasmus

Psychologie

Bijles economie met Linsey

Ik heb een enorme passie voor onderwijs en mensen helpen. Ik heb tijdens mijn studie in Rotterdam gemerkt dat bijles geven om deze redenen erg bij me past! Ik heb hier vol enthousiasme heel mijn studententijd gewerkt. Hierna ben ik vanwege mijn master weer terug verhuisd naar Breda. Ik hoop hier nu weer mijn passie te kunnen voorzetten en wederom bijles te kunnen geven! Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hou van uitdaging. Ik heb erg veel verschillende leerlingen gehad en ben hierdoor erg flexibel. Ik weet wat een leerling nodig heeft en hoe ik dit kan bieden. Ga jij de uitdaging met mij aan?

Breda
Psychologie
Master, Erasmus

economie

Pauline

Tilburg

Bachelor

Tilburg Universiteit

Bijles economie met Pauline

Het lijkt me leuk om studenten te helpen met moeilijke vraagstukken en de studenten goede resultaten te laten halen. Ook is het een mogelijkheid om mijn kennis in afgelopen studies over te brengen aan de jongere generatie.

Tilburg
Bachelor, Tilburg Universiteit

economie

Bram

Tilburg

Master

tilburg university

Accounting

Bijles economie met Bram

In de zomer van 2016 ben ik afgestuurd van Tilburg University (richting Accounting). Sinds oktober 2016 ben ik werkzaam in de openbare controlepraktijk voor een accountantsorganisatie in Tilburg. Ik ben een sociale, sportieve jongen en krijg energie van het overbrengen van kennis op anderen. Ik ben op dit moment drie dagen per week werkzaam voor mijn huidige werkgever en geef in de overige twee dagen bijles op het gebied van economie en management & organisatie.

Tilburg
Accounting
Master, tilburg university

economie

Toon

Beerse

Master

Universiteit Antwerpen

of science - ingenieur bouwkunde

Bijles economie met Toon

Ik vind het heel erg interessant om bijles te kunnen geven. Ik haal er heel erg veel voldoening uit om mensen iets te kunnen bijbrengen.

Beerse
of science - ingenieur bouwkunde
Master, Universiteit Antwerpen

economie

Layana

Breda

Bachelor

Hogeschool Avans Breda

Communication & Multimedia Design

Bijles economie met Layana

Ik heb twee jaar lang bijles Frans gegeven. Ik vond dat erg leuk om te doen, zeker als je ziet hoe leerlingen zich ontwikkelen. Nu ik afgestudeerd ben, wil ik graag actief blijven als docente.

Breda
Communication & Multimedia Design
Bachelor, Hogeschool Avans Breda

economie

Roxanne

Breda

Derde graad

Bijles economie met Roxanne

Mijn naam is Roxanne, ben 21 jaar oud en studente Ruimtelijke Ordening & Planologie te Breda. Voorheen heb ik vmbo t en havo gedaan, beide diploma's behaald. Zelf heb ik in het verleden ook bijles gehad en vind het leuk om nieuwe informatie op de leerling over te brengen en ervoor te zorgen dat hij/zij de stof begrijpt en dit tijdens de proefwerken toe kan passen. Ik geef bijles in de volgende vakken: Economie, Aardrijkskunde, Nederlands, Duits en Engels.

Breda
Derde graad,

economie

Jesse

Breda

Bijles economie met Jesse

Tijdens mijn studies sociale wetenschappen heb ik meerdere malen gewerkt als bijlesdocent en huiswerkbegeleider. Dit vond ik ontzettend leuk om te doen, omdat ik het werken met scholieren nooit als werk ervaren heb. In plaats van dat het me energie kost, krijg ik er juist energie van. Na een bijbaan als student-assistent bij de Universiteit van Amsterdam en een stage bij het SCP weet ik het zeker: mijn passie ligt bij het onderwijs, niet bij de wetenschap. Ik heb ervaring met het geven van bijles aan individuele scholieren, maar ook in het verzorgen van huiswerkbegeleiding. Daarin kan ik een rustige leeromgeving creëren, de leerlingen activeren, maar ook extra uitleg geven. Daarnaast heb ik ervaring in het geven van rugby- en voetbaltraining. Hoewel dit geen schoolsetting is, heeft me dit veel geleerd over groepsdynamiek en het naar mijn hand zetten ervan. Verder ben ik erg gedreven om meer te leren, zowel didactisch als vakinhoudelijk. Hierin ben ik kritisch naar mezelf en probeer ik altijd te reflecteren op mijn eigen handelen.

Breda

economie

Imber

Tilburg

Bachelor

Bijles economie met Imber

Na het halen van mijn diploma heb ik gekozen voor mijn master filosofie. Graag wilde ik verdieping in datgene wat ik gestudeerd heb. Binnen de master filosofie kreeg ik te maken met het vak educatie, en dit sprak mij sterk aan. Ik vind het leuk om mensen iets te leren, en ik merk dat het voor mijzelf ook erg leerzaam is. Het spreekt me zelfs zo erg aan dat ik van plan ben om na mijn master een kopopleiding te gaan volgen, zodat ik later de mogelijkheid heb om van lesgeven mijn beroep te maken. Om die redenen zou ik nu graag al extra praktijkervaring opdoen. Ik heb al les gegeven aan eerstejaarsstudenten binnen mijn opleiding. Ik heb deze begeleid tijdens hun projecten. Mijn takenpakket bestond eruit de studenten presentaties en instructies te geven omtrent de projecten.

Tilburg
Bachelor,

economie

Maartje

Breda

Derde graad

OLV Lyceum Breda

VWO

Bijles economie met Maartje

Bijles geven op school heb ik altijd al ontzettend leuk en leerzaam gevonden om te doen. Het geeft ook voldoening om iemand hogere cijfers te zien halen, omdat hij na de bijles de lesstof beter begrijpt. Nu ik van de middelbare school naar de universiteit ben gegaan, wil ik ook de kennis en vaardigheden behouden die ik verkregen heb op het VWO.

Breda
VWO
Derde graad, OLV Lyceum Breda