Verbeter je Excel vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Excel uit Baarle-Hertog! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Excel

Joost

Tilburg

PhD, Universiteit (bedrijfseconomie).

Bijles Excel met Joost

Ik heb altijd lesgegeven zowel bij Achmea als daarbuiten. Volg nu zelf geen studie meer en zou het leuk vinden om weer les te gaan geven. Werk zelf de hele dag met Excel dus daar ben ik zeer bedreven in. Daarnaast zou ik het leuk vinden om mensen te leren hoe ze moeten studeren (begeleiding).

Tilburg
PhD, Universiteit (bedrijfseconomie).

Excel

Thomas

Turnout

Bachelor

Bijles Excel met Thomas

Voor een flexibele studentenjob te behouden. Verder vind ik het leuk om mensen iets bij te leren omtrend technologie!

Turnout
Bachelor

Excel

Ingrid

Breda

None

Bijles Excel met Ingrid

Jarenlang heb ik met veel plezier bijles gegeven en dit zou ik graag weer oppikken. Ik vind het leuk om scholieren te helpen met studeren. Het geeft een voldaan gevoel wanneer mede door mijn bijdrage hun studieresultaten omhoog gaan. Op de middelbare school heb ik bijlessen gegeven in Wiskunde A en Economie. Op het HBO heb ik studenten begeleid voor het vak Inkoop Management. De scholieren beschreven mij als een geduldig en gestructureerd persoon. Dit is uiteraard van belang bij het geven van bijlessen. Verder ben ik al jaren oppasser op kinderen van verschillende leeftijden, waar ik ook help met het maken van huiswerk. In mijn opleidingen heb ik veel economie en wiskunde gehad, zowel op het HBO als op de universiteit.

Breda

Excel

Frank

Oisterwijk

Master, Hogeschool Avans Breda

Bijles Excel met Frank

Ik ben wiskundig ingenieur en heb daarbij ook mijn eerste graads bevoegdheid Wiskunde. Daarnaast heb ik ruim 5 jaar bij Avans+ les gegeven als kerndocent voor de business projecten begeleiding en Statistical Forecasting (HBO+ studenten midden en senior management).. Tijdens mijn studie en ook daarna heb ik ook altijd veel 1-op-1 bijles gegeven. Ik vind lesgeven en kennis overdracht leuk en zie daarom graag verzoeken daartoe tegemoet. Mvg Frank Wester

Oisterwijk
Avans-Plus (HBO+ studenten met werkervaring)
Master, Hogeschool Avans Breda

Excel

Jens

Dessel

Bachelor, Katholieke Hogeschool Kempen

Bijles Excel met Jens

Ik ben leerkracht van opleiding, maar door gebrek aan lesuren ben ik na twee schooljaren mijn job verloren. Ik heb van mijn bijberoep toen mijn hoofdberoep gemaakt, maar zou nu dus ook weer graag lesgeven. Ik mis het contact met leerlingen en ik vind het echt jammer dat ik mijn passie voor m'n vakken niet langer kan delen.

Dessel
Bachelor, Katholieke Hogeschool Kempen

Excel

Birgit

Vosselaar

None

Bijles Excel met Birgit

Ik heb altijd graag leerstof uitgelegd aan medestudenten en dit lijkt me een leuke bijverdienste.

Vosselaar

Excel

Dere

Breda

None

Bijles Excel met Dere

Het spreekt mij heel erg aan om studenten/kinderen bijles te gaan geven omdat ik mij moomenteel al veel bezig houd met de competentie ontwikkeling van de studenten op Avans Hogeschool. Daardoor is mijn interesse in persoonlijke coaching gegroeid.

Breda

Excel

Milan

Tilburg

None

Bijles Excel met Milan

Al vanaf mijn jeugd vind ik het leuk om kinderen te helpen leren. Op mijn zestiende ben ik begonnen met zeilles (zeilinstructuur) geven aan kinderen van 7 tot 12 jaar. Naast het plezier was het ook goed voor mijn ontwikkeling, want tijdens mijn lessen kreeg ik feedback. Mijn sterke punten tijdens het les geven zijn geduld, communicatie en enthousiastme. Momenteel geef ik nog steeds met plezier elke zomer les aan de jongeren tot met 16 jaar. Ik ben met name enthousiast geworden nadat ik een half jaar bijles heb gegeven aan mijn oppas adres. Ik hielp twee middelbare scholieren voornamelijk met wiskunde, geschiedenis en economie. Ik kan kinderen leren structuur aan te brengen in de stof en heb verstand van verschillende leermethoden. Het geeft mij dan ook voldoening als ik zie dat de bijlessen resultaat hebben! Tijdens mijn studie bedrijfseconomie heb ik de volgende extra vakken gevolgd: excel, wiskunde, statistiek en economie. Hierdoor is mijn kennis bij deze vakken het meest up to date. Daarnaast heb ik gemerkt tijdens het bijles geven dat ik de stof van de middelbare school snel oppak (binnen economie en maatschappij).

Tilburg

Excel

Martijn

Tilburg

None

Bijles Excel met Martijn

De functie als bijlesdocent lijkt me een fantastische manier om scholieren te helpen met de vakken waar ik zelf zo van heb genoten. Deze vakken zijn immers ook de reden dat ik voor mijn huidige opleiding heb gekozen. Ik hoop op deze manier te kunnen helpen om voor scholieren deze vakken draaglijker en misschien zelfs leuk te maken.

Tilburg

Excel

Nick

Oud-Turnhout

None

Bijles Excel met Nick

Ik heb een vaste job als verzekeringsmakelaar, maar ben op zoek naar een leuke bijverdienste voor na mijn uren of op zaterdagen. Anderen proberen iets bij te brengen waar ze uiteindelijk iets mee zijn, geeft mij ook voldoening. Ik ben geen docent, maar uit mijn schoolervaring heb ik geleerd dat soms medestudenten het evengoed of soms beter kunnen uitleggen dan ervaren docenten.

Oud-Turnhout