Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Frans uit Baarle-Hertog! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Nicky

Ravels

Bachelor, Thomas More Kempen

Bijles Frans met Nicky

Om mijn capaciteiten als leerkracht aan te sterken, de individuele zorg voor de leerlingen in de verf te zetten.

Ravels
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Thomas More Kempen

Frans

Sanne

Breda

Bachelor, Avans Breda

Bijles Frans met Sanne

Ik krijg veel energie van andere mensen dingen bijbrengen, daarnaast ben ik heel leergierig en ben ik ervan overtuigd dat mij ook het een en ander wordt bijgebracht. Na mijn HBO wil ik specialiseren als docent, daarom lijkt me dit een mooi begin.

Breda
Ruimtelijk ontwerp
Bachelor, Avans Breda

Frans

Bert

Vosselaar

Bachelor, Thomas More Turnhout

Bijles Frans met Bert

Ik volg de lerarenopleiding in Turnhout (basis onderwijs) en wil graag leerlingen helpen slagen voor hun vakken.

Vosselaar
Bachelor, Thomas More Turnhout

Frans

Chloée

Breda

None

Bijles Frans met Chloée

Ik wil graag anderen helpen met het leren van de prachtige Franse taal. Ik geloof dat het kunnen begrijpen van een tweede (of derde) internationale taal een belangrijke toevoeging geeft aan je persoonlijke ontwikkeling. Ook vind ik het leuk om anderen de Franse taal bij te kunnen brengen op een plezierige manier en hen te helpen met aspecten van de taal waar ze tegen op lopen. Als laatst zou ik het fijn vinden om vaker mijn moedertaal, Frans, te kunnen gebruiken in het dagelijks leven: bijles zou hier perfect voor zijn!

Breda

Frans

Stieven

Turnhout

Derde graad, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Frans met Stieven

Ik ben gedreven om de jeugd op een interactieve manier Frans en Nederlands bij te leren. Door de vele taalkampen die ik heb gegeven, weet ik hoe ik kinderen veel kan bijleren zonder dat ze er zelf ook maar bij stilstaan. Ik ben van mening dat ik dat tikkeltje meer kan bieden dat school niet kan.

Turnhout
Taal- & letterkunde
Derde graad, Katholieke Universiteit Leuven

Frans

Layana

Breda

Bachelor, Hogeschool Avans Breda

Bijles Frans met Layana

Ik heb op de middelbare school twee jaar lang bijles Frans gegeven. Ik vond dat toen erg leuk om te doen en te zien hoe leerlingen zich ontwikkelden. Ik wil om deze reden graag actief blijven als docente.

Breda
Communication & Multimedia Design
Bachelor, Hogeschool Avans Breda

Frans

Nina

Breda

Bachelor, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Bijles Frans met Nina

Ik ben zelf net klaar met mijn Gymnasium en studeer nu in Amsterdam. Ik heb zelf vaak bijles gehad en weet hoeveel ik hier aan heb gehad.

Breda
Bachelor, Universiteit van Amsterdam (UvA)

Frans

Hannah

Goirle

Bachelor, Universiteit Leiden locatie Den Haag

Bijles Frans met Hannah

Ik ben een gedreven studente die graag bijles wil geven aan leerlingen. Ik ben geduldig en begripvol in mijn uitleg en ik kan me goed inleven in anderen. Het geeft mij veel voldoening wanneer leerlingen leerstof snappen vanwege mijn uitleg. Bovendien vind ik het heel interessant om nieuwe kennis op te doen en ik zou dit enthousiasme graag door willen geven aan anderen.

Goirle
International Studies
Bachelor, Universiteit Leiden locatie Den Haag

Frans

Dirk

Weelde-Statie

None

Bijles Frans met Dirk

Op dit moment ben ik reeds 10 jaar actief in het onderwijs als leerkracht Frans, economie en (toegepaste) informatica. Voordat ik mijn eerste werkervaring opdeed, studeerde ik aan de KUL. Ik bestudeerde er loopbanen van leerkrachten in het secundair onderwijs. Deze masterproef maakte deel uit van een 2-jarige opleiding om meer kennis op te doen over beleid en vernieuwing in het onderwijsveld. Via uw website merkte ik op dat u bijles en studiebegeleiding organiseert voor studenten, in functie van hun behoeften tijdens hun studieloopbaan. Dit initiatief is zeer zinvol aangezien succeservaringen in een studieloopbaan van cruciaal belang zijn. Goede studieresultaten zijn steeds een succes van meerdere factoren samen : een positief zelfbeeld, een goede en efficiënte studiemethode, volhouding, een goede timing, … . Een goede studiecoach is cruciaal om deze studiebegeleiding vorm te geven en aan te passen aan de behoeften van de student. Ik zou u hierbij mijn diensten willen aanbieden zodat ik ook mijn onderwijservaring kan uitbreiden.

Weelde-Statie

Frans

Limor

Poppel

None

Bijles Frans met Limor

Ik heb reeds zelf veel theoretische kennis opgedaan die ik reeds heb mogen toepassen in de praktijk. Ik ben jong, leergierig, energiek, geduldig en enthousiast. Ik werk graag samen en deel graag mijn kennis met anderen.

Poppel