Bijles Frans in Baarle‑Hertog

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Nico

Lille

Professioneel / Volwassen

CVO Hoger Instituut der Kempen

Specifieke lerarenopleiding

Bijles Frans met Nico

Het 1-op-1 lesgeven (of aan kleine groepjes) geeft de mogelijkheid om veel dieper op de lesinhoud in te gaan. Ik heb als leerkracht ook uren bijles gegeven aan leerlingen met problemen met Frans. Zeker in het BUSO was dit van toepassing.

9,5/10

Lille
Specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Hoger Instituut der Kempen

Frans

Jitse

Essen

Master

UA

Lerarenopleiding (Frans - NT2)

Bijles Frans met Jitse

Ik ben een jonge leerkracht Frans met 2 jaar leservaring in TSO Handel. Tientallen jongeren kwamen al bij mij op bijles: spreekvaardigheid oefenen, schrijfvaardigheid beter beheersen, grammatica uitleggen, werkwoorden oefenen,... Ik pas me met gemak aan aan de behoefte van de student!

Essen
Lerarenopleiding (Frans - NT2)
Master, UA

Frans

Benny

Turnhout

Master

KUL

Rechten

Bijles Frans met Benny

Na een carrière van 40 jaar als jurist (omnipracticus) - waarbij ook een deel als universitair wetenschappelijk medewerker - stel ik graag mijn verworven know-how ten dienste van beginnende en gevorderde studenten. Graag help ik zowel bij algemene studieondersteuning als bij de realisatie van eindwerken.

Turnhout
Rechten
Master, KUL

Frans

Kaat

Retie

Master

Universiteit Antwerpen

Rechten

Bijles Frans met Kaat

Mijn jobfunctie momenteel is 'advisor'. Dit komt er op neer dat werknemers/ managers van over heel de wereld mij kunnen bereiken via mail waarbij mijn team en ik hen trachten verder te helpen met correct juridisch advies. Ik doe deze job zeer graag maar ik mis een beetje het persoonlijke contact. Bijles geven werkt eigenlijk een beetje op dezelfde manier; je helpt andere mensen verder, je adviseert hen, je geeft hen raad maar hebt daarnaast ook het persoonlijke contact.

9/10

Retie
Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

Frans

Claire

Bornem

Bachelor

Lycée Martin V

Bijles Frans met Claire

Na 16 jaar in de reclamewereld is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Frans is mijn moedertaal (ik ben geboren in Frankrijk en heb daar mijn diploma's gehaald). Veel mensen hebben een basis van de Franse taal op school gekregen, maar een taal moet regelmatig gebruikt worden om ze goed te kunnen beheersen. Met de nodige tools wil Ik de mensen graag helpen om Frans vlot te spreken en te schrijven.

Bornem
Bachelor, Lycée Martin V

Frans

Eva

Turnhout

Master

KU Leuven te Antwerpen

in het Vertalen (Engels - Frans - Nederlands)

Bijles Frans met Eva

Ik heb reeds verschillende leerlingen begeleid zowel voor Frans als voor studiebegeleiding. Daardoor heb ik gemerkt dat er een grote nood is aan een-op-een-begeleiding voor leerlingen en studenten die soms een klein duwtje in de rug nodig hebben om daarna uit de startblokken te schieten en weg te zijn met de leerstof. Na alle begeleidingen heb ik steeds positieve feedback gekregen en heb ik vernomen dat de leerlingen weten hoe ze het vak moeten aanpakken en hoe zij het beste studeren. Die feedback geeft mij nog meer 'goesting' om hiermee te blijven verder doen en leerlingen te ondersteunen waar ik kan helpen.

Turnhout
in het Vertalen (Engels - Frans - Nederlands)
Master, KU Leuven te Antwerpen

Frans

Vivian

Turnhout

Master

KU Leuven

Taal- en Letterkunde Frans-Duits-Zweeds

Bijles Frans met Vivian

Ik ben zeer gemotiveerd voor het (aan)leren van talen. Ik heb een brede kennis van het Frans, Duits en Nederlands, en kan me verstaanbaar maken in het Engels. Sinds twee jaar ben ik bezig met Zweeds. Verder heb ik noties van Spaans. Recentelijk heb ik het diploma DALF aan de Alliance française niveau C1 behaald voor Frans. Ik ben ook PAL-coach geweest en heb eerstejaars begeleid aan de Faculteit Letteren van de KU Leuven.

Turnhout
Taal- en Letterkunde Frans-Duits-Zweeds
Master, KU Leuven

Frans

Elke

Tilburg

Bijles Frans met Elke

Ik ben afgestudeerd als leerkracht Nederlands en Frans en studeer momenteel nog verder om dansdocent en choreograaf te worden. Ik hou echter heel erg veel van het lesgeven en onderhoud dit dus graag door bijles te geven.

Tilburg

Frans

Frank

Retie

Professioneel / Volwassen

Taalcoach

Bijles Frans met Frank

Ik geef al 20 jaar les, ben gepassioneerd door taal en houd absoluut niet van letterlijke vertalingen. Daarnaast heb ik voldoende ervaring opgedaan in diverse domeinen.

Retie
Taalcoach
Professioneel / Volwassen,

Frans

Limor

Ravels

Bijles Frans met Limor

Ik heb reeds zelf veel theoretische kennis opgedaan die ik reeds heb mogen toepassen in de praktijk. Ik ben jong, leergierig, energiek, geduldig en enthousiast. Ik werk graag samen en deel graag mijn kennis met anderen.

Ravels

Studenten die we al konden helpen

 • Suna uit Baarle hertog

  Volwassene heeft ondersteuning nodig bij Frans in het kader van een nieuwe job, o.a. gesproken en geschreven.

 • Claire uit Weelde

  Leerling 5e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Latifa uit Ravels

  Student(e) zit in het tweede middelbaar maatschappelijke vorming te Weelde (2381) (Antwerpen) en is vorig jaar verhuisd uit Nederland naar België. Dit jaar krijgt ze op school Frans, hi… Lees meer

 • Olufunmilayo uit Ravels

  Leerling 6e leerjaar (12 jaar) heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij heeft reeds een jaar gedubbeld, omwille van spraakproblemen. Hij had het moeilijk om bepaalde klanken uit te spreke… Lees meer

 • Britney uit Ravels

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Claudia uit Turnhout

  Laatstejaarsstudente lerarenopleiding Frans heeft begeleiding nodig bij het halen van 4 examens: Leesvaardigheid, Vertalen NL-FR, Brieven Schrijven, en Mondeling Frans.

 • Alper uit Turnhout

  Groep van 4 collega's (beperkte kennis) heeft begeleiding nodig bij Frans in de context van het contact met klanten.

 • Xander uit Turnhout

  Student uit het 3e middelbaar humane wetenschappen wil ondersteuning bij Frans. Het gaat vooral om grammatica, maar ook om mondelinge vaardigheden.

 • Evelien uit Turnhout

  Student uit het 1e middelbaar wil ondersteuning bij Frans. Het gaat vooral om grammatica.

 • Veerle uit Turnhout

  Groep van 4 collega's (gemiddelde kennis) heeft begeleiding nodig bij Frans in de context van het contact met klanten.

 • Lotte uit Hoogstraten

  Leerling in het 3de middelbaar volgt de richting Economie aan de Topsportschool. Hij heeft dyslexie en kan zich moeilijk concentreren, waardoor Frans een moeilijk vak is voor hem. Er is… Lees meer

 • Arno uit Hoogstraten

  Deze persoon gaat binnenkort in Brussel wonen en werken. Daarom wilt hij zijn kennis Frans verbeteren. Hij heeft een basisvoorkennis die hij nu traint via de app "Babbel".

 • Pascal uit Turnhout

  Student 5de middelbaar architectuur wenst begeleiding bij Frans. Ze schommelt steeds rond de 50 procent voor het vak. Het gaat om een algemene tendens: de student heeft de basis niet vo… Lees meer

 • Nils uit Turnhout

  De student wenst te solliciteren voor een nieuwe job waarvoor het spreken van Frans een vereiste is. Ze wenst daarom een opfrissing van de Franse taal. Het is sinds het middelbaar geled… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.