Verbeter je psychometrie vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten psychometrie uit Baarle-Hertog! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

psychometrie

Leen

Dessel

Master, Master of Science in Klinische Psychologie KU Leuven

Bijles psychometrie met Leen

Als ex-leerling/student heb ik zowel bijles gekregen als gegeven. Het belang van bijles is me dus zeker niet ongekend. Ook sta ik achter begeleiding op maat van de leerling/student. Graag zou ik me willen engageren voor deze leerlingen/studenten om hen verder op weg te helpen in hun onderwijstraject.

Dessel
Master, Master of Science in Klinische Psychologie KU Leuven

psychometrie

Irene

Utrecht

None

Bijles psychometrie met Irene

Ik vind het erg spannend om les geven, en ik ben ervan overtuigd dat de bijbaan in het verlengde van mijn wensen en vaardigheden ligt. Daarom stel mij in deze bericht dan ook graag aan u voor. Ik heb ruim 8 jaar werkervaring met verschillende bijbanen in retail, horeca, onderzoek en onderwijs (in het nederlands en het engels). Ik vind onzettend leuk om en bijbaan te hebben naast mijn studies, en contact met mensen hebben. Ik ben verantwoordelijk en heb een positieve uitstraling. Verder ben ik heel flexibel. Ik hoop dat ik uw interesse door middel van deze bericht heb gewekt!

Utrecht

psychometrie

Stephanie

Hasselt

None

Bijles psychometrie met Stephanie

Dit academiejaar studeer ik af als schoolpsychologe aan de KU Leuven. Nadien zal ik nog een jaar verder studeren om leerkracht te worden. Dit initiatief lijkt me ideaal om al ervaring op te doen en wat bij te verdienen. Bovendien is zal deze ervaring een toegevoegde waarde op mijn CV zijn.

Hasselt

psychometrie

Daan

Venray

Master, Maastricht University

Bijles psychometrie met Daan

Het idee om bijles te geven is gekomen op het moment dat ik medestudenten hielp met hun vragen, welke met name gingen over statistiek en these. Dit werd zeer op prijs gesteld en gaf mij zodoende ook voldoening. Hierdoor zou ik graag als bijlesleraar/coach aan de slag gaan. Dit geeft mij ook een extra uitdaging en het is een mooie aanvulling op mijn curriculum vitae. Op het moment ben ik 3 dagen in de week werkzaam als onderzoeker, waardoor ik deze functie (met flexibele uren) als een goede aanvulling zie voor de rest van de week.

Venray
Neuropsychologie
Master, Maastricht University

psychometrie

Jonathan

Kalmthout

Master, Master Universiteit Gent

Bijles psychometrie met Jonathan

Gedurende de opleiding psychologie heb ik mijn roeping gevonden in persoonlijk contact met patiënten. Dit heeft zich ook uitgebreid naar vrijwilligers organisaties bij de gemeente Kalmthout (jeugdwerkingen, Jac-punt..) en heeft me al snel duidelijk gemaakt dat ik vooral voldoening vind in mensen persoonlijk helpen. Dit mag dan ook met mensen van alle soorten zijn en gaat verder dan enkel droge leerstof geven. Een goede leermethode maar ook resultaten naar de moeite die men er in steekt zijn deel van een goede schoolervaring en leiden uiteindelijk ook naar een positiever school traject. wat uiteindelijk ook cruciaal is voor een normale ontwikkeling etc.. Vooral om bezig te blijven in hetgeen ik graag doe!

Kalmthout
Klinische Psychologie
Master, Master Universiteit Gent

psychometrie

Bart

Veltem-Beisem

PhD, KU Leuven

Bijles psychometrie met Bart

Ik heb verschillende jaren gewerkt als onderzoeker aan de KU Leuven. Mijn passie voor wiskunde en statistiek vormen de grootste gemene deler in mijn onderzoek. In het labo van Experimentele Psychologie ging ik dagelijks met programma’s zoals SAS, Matlab en SPSS aan de slag. Ik geef graag les en ik hoop verschillende studenten bij te staan voor het vak statistiek.

Veltem-Beisem
Ingenieurwetenschappen
PhD, KU Leuven

psychometrie

Roel

Rosmalen

None

Bijles psychometrie met Roel

Tijdens de faculteit-introductieweek van mijn studie heb ik groepjes eerstejaars psychologiestudenten begeleid bij het voorbereiden van een aantal opdrachten. Hier merkte ik dat ik het leuk vond om de studenten te helpen en om de juiste prikkelende vragen te stellen die ervoor zorgden dat zij uiteindelijk zelf tot het juiste antwoord kwamen. Hier ben ik erachter gekomen dat ik na mijn studie in het onderwijs en onderzoek wil gaan werken. Tijdens mijn studie heb ik een interesse ontwikkeld voor methoden & statistiek, SPSS, psychometrie en psychodiagnostiek. Hobbymatig weet ik daarnaast veel van het Windows besturingssysteem. Met mij heeft u er een begeleider bij die met veel plezier en frisse energie te werk gaat! Belt u mij gerust op 06-49233791. Met vriendelijke groet, Roel

Rosmalen

psychometrie

Laura

Mechelen

None

Bijles psychometrie met Laura

Door mijn ervaring als leidster bij de chiro weet ik dat ik heel geduldig ben met kinderen en jongeren. Het doet me ook deugd om dingen aan te leren aan anderen, en anderen te helpen met problemen. De flexibele uren en keuze uit bijleskinderen zijn ook een pluspunt.

Mechelen

psychometrie

Pascal

Nijmegen

None

Bijles psychometrie met Pascal

Ik vind het gewoon leuk om te zien als iemand de ervaring maakt dat een bepaald vak toch niet moeilijk of vreselijk is. De meeste mensen ervaren een vak zelfs positiever dan wanneer ze er geen tijd aan besteedden. Sinds acht jaar geef ik bijles in vakken zoals wiskunde of statistiek en ik blijf het leuk vinden. Je moet per persoon kijken hoe je het moet aanpakken om tot een succeservaring te komen (een behaald tentamen bijvoorbeeld) - elke persoon leert het best op een andere manier. Ik nam zelf ook bijles dus ben ik ook bekend met de obstacles die je tegenkomt met vakken waar het simpelweg niet klikt.

Nijmegen

psychometrie

Isabelle

Antwerpen

Master, Universiteit Gent (UGent)

Bijles psychometrie met Isabelle

Omdat ik het leuk vind en het mij voldoening geeft om iemand iets te laten begrijpen, te leren.

Antwerpen
Voedingsdeskundige en gezondheidspromotor
Master, Universiteit Gent (UGent)