Bijles Nederlands in Laakdal

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Mia

Tielt-Winge

Bachelor

Heilig Hartinstituut Heverlee

Scundair Onderwijs: Nederlands, Engels en geschiedenis

Bijles Nederlands met Mia

Ik ben leerkracht op rust en stond graag voor de klas. De leerlingen en de directie vonden het spijtig dat ik met pensioen ging. Ik heb o.a. veel ervaring met lessen Nederlands, PAV en wiskunde. Daarnaast gaf ik ook remediëring en lessen begrijpend lezen.

8,6/10

Tielt-Winge
Scundair Onderwijs: Nederlands, Engels en geschiedenis
Bachelor, Heilig Hartinstituut Heverlee

Nederlands

Liliane

Herenthout

Bachelor

Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Lerarenopleiding

Bijles Nederlands met Liliane

Na vele jaren voor de klas te staan, ben ik gemotiveerd om opnieuw les te geven. Uit ervaring weet ik dat Frans en geschiedenis knelpunten zijn in de lagere school en de eerste jaren van het secundair onderwijs. Ik voel mij geroepen om kinderen en jongeren bij te staan bij moeilijkheden en te motiveren om beter te scoren bij deze vakken.

9,4/10

Herenthout
Lerarenopleiding
Bachelor, Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Nederlands

Liselotte

Beringen

Professioneel / Volwassen

KU Leuven

SLO

Bijles Nederlands met Liselotte

Liselotte is master taal- en letterkunde (Nederlands & Latijn) en heeft een lerarenopleiding gevolgd. Ze staat voor de klas én geeft individuele bijlessen.

Beringen
SLO
Professioneel / Volwassen, KU Leuven

Nederlands

Stiene

Diest

Master

KU Leuven

Culturele Studies

Bijles Nederlands met Stiene

Ik heb al verschillende keren bijles of begeleiding gegeven en elke keer opnieuw was dat een positieve ervaring. Het is erg leuk om de vorderingen te zien die de leerlingen/studenten maken. Dat is ook waarom ik gemotiveerd ben om bijles te blijven geven.

Diest
Culturele Studies
Master, KU Leuven

Nederlands

Katrien

Geel

Bachelor

UCLL

secundair onderwijs: Frans en LO

Bijles Nederlands met Katrien

Ik geef reeds lessen in klasverband, maar het 1-op-1 lesgeven ligt me toch iets beter. Ik heb reeds ervaring met bijles, en dit was steeds een leuke ervaring, zowel online als in persoon.

Geel
secundair onderwijs: Frans en LO
Bachelor, UCLL

Nederlands

babette

Meerhout

Master

kuleuven

criminologie

Bijles Nederlands met babette

Ik geef graag bijles, omdat het veel voldoening geeft om studenten te helpen, zowel jong als oud. Ikzelf heb twee masters en heb na mijn basisopleiding humane wetenschappen écht leren leren. Het is zeer belangrijk om een goede studiemethode te bezitten, zo kan je echt veel meer bereiken dan je zelf denkt. Dit geef ik graag door.

Meerhout
criminologie
Master, kuleuven

Nederlands

Julie

Tessenderlo

Bijles Nederlands met Julie

Momenteel werk ik mijn thesis verder af. Aangezien ik een Bachelor Nederlands - geschiedenis heb en verder studeer in de richting Orthopedagogiek, is het geven van bijles perfect voor mij. De leerlingen die moeilijkheden hebben met bepaalde vakken of met plannen help ik graag verder.

Tessenderlo

Nederlands

Martijn

Beringen

Bachelor

KHLim lerarenopleiding

Bijles Nederlands met Martijn

Ik wil bijles geven omdat ik in mijn BanaBa geleerd heb dat individueel werken met een leerling veel voldoening kan geven. Het is ook in het kader van die extra opleiding dat ik individueel met leerlingen gewerkt heb binnen het kader van GOK. Daarnaast is er een grote nood en vraag naar toegewijde bijlesleerkrachten. Leerlingen hebben meer en meer begeleiding nodig op maat. Begeleiding die ik met mijn achtergrond en passie kan geven.

Beringen
Bachelor, KHLim lerarenopleiding

Nederlands

Nathascha

Westerlo

Bijles Nederlands met Nathascha

Ik geef bijles omdat ik veel voldoening haal uit leerlingen helpen. Het is fantastisch om hen vorderingen te zien maken. Ik kreeg in het middelbaar ook bijles en heb daar veel steun uit gehaald. Nu doe ik graag hetzelfde voor andere studenten en leerlingen.

Westerlo

Nederlands

Najoua

Geel

Bachelor

Karel de grote Hogeschool Antwerpen

Orthopedagogie

Bijles Nederlands met Najoua

Ik vind het fijn om kinderen/jongeren te ondersteunen. Mijn ervaring met huiswerkbegeleiding was een fijne ervaring, maar omwille van mijn vorige job in de jeugdpsychiatrie (onregelmatige uren) en verhuis was het niet meer mogelijk om dit te blijven doen. Sinds kort heb ik opnieuw tijd gevonden om bijles te geven.

Geel
Orthopedagogie
Bachelor, Karel de grote Hogeschool Antwerpen

Studenten die we al konden helpen

 • Gwendy uit Geel

  2 kindjes (5 en 6 jaar) zijn sinds kort in België en zouden graag Nederlands leren. Ze kennen weinig Nederlands en moeten van bijna nul beginnen met Nederlands te leren. Graag focus op … Lees meer

 • Augustine uit Westerlo

  Student uit het 1e middelbaar zoekt ondersteuning bij Nederlands.

 • Oscar uit Mol

  Oscar gaat naar het eerste middelbaar en zou graag hulp hebben bij Nederlands en Frans. Zijn ouders spreken geen Nederlands en hij heeft wat een achterstand opgelopen.

 • Laurens uit Dessel

  Laurens zit in het 2de middelbaar Stem Technieken en zoekt hulp bij Nederlands. Hij zoekt vooral hulp bij woordleer en zinsleer. Student heeft dyslexie.

 • Phebe uit Herentals

  Student 1ste bachelor Handelswetenschappen (UHasselt) zoekt hulp bij een examenopdracht voor het vak Professionele Communicatie. Het betreft 4 opdrachten: 1.Tekst verbeteren (9 specifie… Lees meer

 • Giovanni uit Tielt-Winge

  Anderstalige vrouw heeft begeleiding nodig bij het spreken van Nederlands, bij het vormen van zinnen.

 • Augustine uit Heist-op-den-Berg

  Meisje in de 3de kleuterklas heeft algemene begeleiding nodig bij Nederlands. De papa is anderstalig en heeft Nederlands niet als moedertaal, waardoor het moeilijk is om zijn dochter te… Lees meer

 • Julie uit Hasselt

  Leerling uit het vijfde leerjaar heeft het moeilijk met Nederlands en Frans. Ze zoekt een gemotiveerde docent die haar kan helpen bij het voorbereiden van oefeningen en toetsen en de oe… Lees meer

 • Shady uit Tielt-Winge

  Twee studenten 3de middelbaar sportwetenschappen wensen ondersteuning bij Nederlands en wiskunde. Hun Nederlands is niet perfect want ze komen uit Polen. Er kan dus zeker aan hun vaardi… Lees meer

 • Christa uit Heusden-Zolder

  Anderstalige volwassene (Turks en Engels) heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Ze heeft reeds een beperkte basis.

 • Anke uit KURINGEN

  Leerling 5e leerjaar (11j) heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Louise uit Vosselaar

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands, in het kader van het examen voor Inspecteur bij de politie. Ze wenst ondersteuning bij de dt-regel, bij spelling en bij het schrijven … Lees meer

 • Nathalie uit Arendonk

  Anderstalige volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Hij is nu 2 jaar in België en heeft de niveaus 1.1, 1.2 en 2.0 doorlopen.

 • Bart uit Arendonk

  Dochter en moeder zoeken begeleiding bij Nederlands. Ze zijn Spaanstalig en hebben nog bijna geen basis van de Nederlandse taal, sinds kort wonen ze in België. De dochter is 5 jaar en s… Lees meer

 • Evelien uit Houthalen-Helchteren

  Student TSO (bio-esthetiek) doet dit jaar haar 3de middelbaar opnieuw. Ze heeft onder meer moeilijkheden met Nederlands en Frans, dit over de hele lijn. Vorig jaar heeft ze ook al wat b… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.