Bijles in Laakdal

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Peter

Olen

Professioneel / Volwassen

Vlekho-Brussel

Licentiaat Handels-en Financiële wetenschappen, oriëntatierichting Bedrijfseconomische Informatica

Bijles met Peter

De voldoening leerling/cursist te kunnen verder helpen. Afwisseling in bijles aan leerlingen versus hogeschool en universiteitsstudenten zorgen voor leuke afwisseling.

9/10

Olen
Licentiaat Handels-en Financiële wetenschappen, oriëntatierichting Bedrijfseconomische Informatica
Professioneel / Volwassen, Vlekho-Brussel

Mia

Tielt-Winge

Bachelor

Heilig Hartinstituut Heverlee

Scundair Onderwijs: Nederlands, Engels en geschiedenis

Bijles met Mia

Ik ben leerkracht op rust en stond graag voor de klas. De leerlingen en de directie vonden het spijtig dat ik met pensioen ging. Ik heb o.a. veel ervaring met lessen Nederlands, PAV en wiskunde. Daarnaast gaf ik ook remediëring en lessen begrijpend lezen.

8,6/10

Tielt-Winge
Scundair Onderwijs: Nederlands, Engels en geschiedenis
Bachelor, Heilig Hartinstituut Heverlee

Lieve

Meerhout

Master

KUL

Romaanse Taal- en Letterkunde

Bijles met Lieve

Ik wil studenten zelfvertrouwen geven, hen doen ervaren dat de leerstof beheersbaar is. Een leerling die zelfvertrouwen heeft, gaat met meer passie toekomstige lessen tegemoet. Studenten voelen zich duidelijk op hun gemak bij mij en eens ze voelen dat er vooruitgang is, willen ze die vooruitgang blijven boeken. Het draait vaak om motivatie.

8,7/10

Meerhout
Romaanse Taal- en Letterkunde
Master, KUL

Lore

Laakdal

Master

KU Leuven

Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie

Bijles met Lore

Studenten die extra ondersteuning wensen, dienen geholpen te worden. Graag deel ik mijn kennis met deze studenten om hen verder te helpen.

8,8/10

Laakdal
Industrieel Ingenieur in de Biowetenschappen optie Voedingsindustrie
Master, KU Leuven

Katrien

Kasterlee

Master

Handelswetenschappen

Bijles met Katrien

Het overbrengen van economische leerinhouden aan jongeren en (jong)volwassenen is mijn grootste passie. Ik probeer alles uit de kast te toveren opdat de student de leerstof begrijpt. Dat geeft niet alleen de student een goed gevoel, maar ook mezelf als lesgever. Ik heb de voorbije jaren via diverse kanalen al heel wat bijles in economie, wiskunde en boekhouden gegeven. Hierbij had ik een zeer aangenaam gevoel en ervaarde ik talrijke quick wins.

10/10

Kasterlee
Handelswetenschappen
Master,

Liliane

Herenthout

Bachelor

Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Lerarenopleiding

Bijles met Liliane

Na vele jaren voor de klas te staan, ben ik gemotiveerd om opnieuw les te geven. Uit ervaring weet ik dat Frans en geschiedenis knelpunten zijn in de lagere school en de eerste jaren van het secundair onderwijs. Ik voel mij geroepen om kinderen en jongeren bij te staan bij moeilijkheden en te motiveren om beter te scoren bij deze vakken.

9,4/10

Herenthout
Lerarenopleiding
Bachelor, Onze Lieve Vrouwinstituut Berchem

Britt

Beringen

Bachelor

Universiteit Hasselt

Industriële ingenieurswetenschappen

Bijles met Britt

Het is altijd leuk om iets te doen waarin ik mijn passie kan steken. Kinderen iets bijleren en zien openbloeien in iets wat ze voordien niet zo goed konden, schept veel vreugde bij mij. Je kan de studenten zien groeien in een bepaald onderdeel en dit vind ik geweldig. Zo ben ik ook altijd gelukkig als ik zie dat de kleine tennissers iets hebben bij geleerd na een les.

9,5/10

Beringen
Industriële ingenieurswetenschappen
Bachelor, Universiteit Hasselt

Tamas

Herentals

Master

UGent

Fysica & Sterrenkunde

Bijles met Tamas

Bijles geven is iets wat ik vroeger al een paar keer gedaan heb. Het individuele contact tussen mij en de bijlesstudent is iets wat mij enorm aanspreekt, omdat dit beter toelaat om in te spelen op problemen, waar bijles uiteindelijk voor dient. Plus het feit dat ik deze onderwerpen ook graag uitleg, maakt dat bijles geven inderdaad iets is waar ik me graag mee bezig houd.

9/10

Herentals
Fysica & Sterrenkunde
Master, UGent

Marlies

Halen

Bachelor

UCLL

Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde

Bijles met Marlies

Ik wil bijles geven om mijn vrije tijd nuttig te besteden. Het helpt de studenten verder en ik doe ervaring op voor mijn studie.

9,3/10

Halen
Lerarenopleiding secundair onderwijs: chemie-wiskunde
Bachelor, UCLL

Steffi

Meerhout

Master

Handelsingenieur

Bijles met Steffi

Ik behaalde een master Handelsingenieur en ik geef bijles wiskunde aan studenten in alle graden van het middelbaar. Ik haal er energie uit om studenten verder te helpen!

9,7/10

Meerhout
Handelsingenieur
Master,

Studenten die we al konden helpen

 • Sanam uit Laakdal

  Leerlinge 5e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn naar aanleiding van een schoolverandering.

 • Eleo uit Laakdal

  2 leerlingen (6 en 8 jaar) hebben begeleiding nodig bij Frans. Ze gaan 2 keer per jaar naar een taalkamp, maar hun kennis is zeer beperkt.

 • Charlotte uit Laakdal

  Bachelorstudent Vastgoed (AP hogeschool) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om het vak van het 1e jaar, voornamelijk grammatica. De examens staan gepland op 9 en 10 september (… Lees meer

 • Ciska uit Laakdal

  Bachelorstudent Elektromechanica heeft begeleiding nodig bij zijn herexamen van het vak Wiskunde 2 op 22 augustus. Onderwerpen: integralen en kansberekening. Hij heeft vooral moeite met… Lees meer

 • Sander uit Laakdal

  Leerlinge met concentratieproblemen heeft begeleiding nodig bij Frans en geschiedenis, in het kader van het halen van haar 7e jaar middelbaar. Ze ging tot en met het 6e middelbaar naar … Lees meer

 • Aicha uit Laakdal

  Leerlinge met concentratieproblemen heeft begeleiding nodig bij wiskunde, in het kader van het halen van haar 7e jaar middelbaar. Ze ging tot en met het 6e middelbaar naar een sportscho… Lees meer

 • Stacey uit Laakdal

  Leerling in het 4de middelbaar richting Economie-Wiskunde heeft extra hulp nodig bij Frans. Hij had een tegenvallend resultaat bij het paasexamen .

 • Iman uit Laakdal

  Student 3de middelbaar Economische Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Hij heeft momenteel net 50 procent voor het vak. Hij kan de leerstof niet meer volgen op school, heeft … Lees meer

 • Simon uit Laakdal

  Leerling uit derde middelbaar Humane Wetenschappen heeft het moeilijk met chemie. Vanaf nieuwjaar begon de leerstof moeilijker te worden waardoor de leerling niet meer kan volgen. Opfri… Lees meer

 • Lander uit Laakdal

  Lander zit in het derde leerjaar en zou graag hulp hebben bij wiskunde en Nederlands.

 • Elise uit Laakdal

  Leerling 3e middelbaar (Latijn-wiskunde 5u) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. studiemethode. Als er thuis oefeningen worden gemaakt, zijn deze volgens hem goed, maar het examen… Lees meer

 • Renate uit Laakdal

  Leerling 3e middelbaar (Latijn-wiskunde 5u) heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Pegasus) en bij het studeren zelf. Voor het studeren: hij heeft moeite met het plannen en het ve… Lees meer

 • Jane uit Laakdal

  Leerlinge 5de leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het gaat om een herhaling van de (belangrijkste) leerstof van het 5de leerjaar, ter voorbereiding van het 6de leerjaar.

 • Yente uit Laakdal

  Leerling 3e middelbaar (Latijn-wiskunde 5u) heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Pegasus) en bij het studeren zelf. Voor het studeren: hij heeft moeite met het plannen en het ve… Lees meer

 • Loredana uit Laakdal

  Victor gaat in september naar het 4de leerjaar en zou graag hulp hebben bij wiskunde, meer specifiek automatisatie van de tafels en vraagstukken.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.