Bijles in Laakdal

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Jonas

Beringen

Bachelor

Odisee Brussel

in de Ergotherapie

Bijles met Jonas

Ik wil graag bijlesgeven omdat ik geloof dat elk kind en elke jongeren kan leren en bijleren en dat er op school vaak niet genoeg aandacht een elke leerling besteed wordt.

Beringen
in de Ergotherapie
Bachelor, Odisee Brussel

Dinny

Beringen

Bachelor

PHL Limburg

Plastische Opvoeding en Economie

Bijles met Dinny

Ik ben een creatief, ijverig, sociaal en gestructureerd persoon en zet mij steeds optimaal in. Ik ben jong, dynamisch, flexibel, gemotiveerd en kan goed omgaan met kinderen en collega’s. Mensen kunnen helpen, creatief bezig zijn en kinderen iets bijbrengen, is mijn passie en geeft mij enorm veel voldoening!

Beringen
Plastische Opvoeding en Economie
Bachelor, PHL Limburg

Adriana

Scherpenheuvel-Zichem

Bachelor

Syntra Leuven

Bakker

Bijles met Adriana

Ik heb de ambitie om mijn opgedane kennis en ervaring te delen met anderen en zo te kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Scherpenheuvel-Zichem
Bakker
Bachelor, Syntra Leuven

An

Geel

Bachelor

Katholieke Hogeschool Kempen

Bijles met An

Bijles geven voor mij is het helpen van kinderen, jongeren en volwassenen en het verder bouwen aan hun toekomst. Ik kan een steun zijn bij het leren leren, maar ook wanneer andere aspecten het leren belemmeren.

Geel
Bachelor, Katholieke Hogeschool Kempen

Tobias

Geel

Bachelor

KDG Hogeschool

Zorgverbreding en remediërend leren

Bijles met Tobias

Begeleiden/helpen van kinderen, jongeren, vrienden en collega's is altijd al iets geweest dat ik graag doe. Vooral na mijn keuzestage (GON-begeleiding/huiswerkbegeleiding) sprak het begeleiden van leerlingen mij aan, maar toen heb ik het niet verder uitgebouwd. In het kader van mijn huidige studies (zorgverbreding en remediërend leren) ben ik me actief aan het verdiepen in helpen, begeleiden, coachen,... van leerlingen. Bijles geven is iets dat hier perfect op aansluit.

Geel
Zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, KDG Hogeschool

babette

Meerhout

Master

kuleuven

criminologie

Bijles met babette

Ik geef graag bijles, omdat het veel voldoening geeft om studenten te helpen, zowel jong als oud. Ikzelf heb twee masters en heb na mijn basisopleiding humane wetenschappen écht leren leren. Het is zeer belangrijk om een goede studiemethode te bezitten, zo kan je echt veel meer bereiken dan je zelf denkt. Dit geef ik graag door.

Meerhout
criminologie
Master, kuleuven

Julie

Tessenderlo

Bijles met Julie

Momenteel werk ik mijn thesis verder af. Aangezien ik een Bachelor Nederlands - geschiedenis heb en verder studeer in de richting Orthopedagogiek, is het geven van bijles perfect voor mij. De leerlingen die moeilijkheden hebben met bepaalde vakken of met plannen help ik graag verder.

Tessenderlo

Natania

Westerlo

Bijles met Natania

Zelf deed ik de vakken wiskunde, chemie, fysica en biologie erg graag in het middelbaar. Aan de universiteit heb ik deze vakken dan ook beter onder de knie gekregen. Momenteel twijfel ik om avondschool te volgen om les te gaan geven in het middelbaar onderwijs, maar eerst zou ik willen kijken of bijles geven me ligt.

Westerlo

Nathascha

Westerlo

Bijles met Nathascha

Ik geef bijles omdat ik veel voldoening haal uit leerlingen helpen. Het is fantastisch om hen vorderingen te zien maken. Ik kreeg in het middelbaar ook bijles en heb daar veel steun uit gehaald. Nu doe ik graag hetzelfde voor andere studenten en leerlingen.

Westerlo

Anke

Herselt

Master

Vlerickschool voor management - RUG/KUL

Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick

Bijles met Anke

Ik geef bijles, omdat ik graag jonge mensen op weg help om hun carrière op te bouwen. Ik heb een lerarenopleiding gevolgd, maar daarbij lag het accent wat mij betreft veel te veel op het volgen van leerplannen het correct opstellen van lesvoorbereidingen en te weinig op de individuele noden van de leerlingen. Bij het geven van bijles heb je meer vrijheden wat betreft de manier waarop je lesgeeft. Het allerbelangrijkste is dat de bijles wordt toegesneden op maat van de leerling. Het doel van de bijles is ook welomschreven: je hebt een richtpunt dat je samen moet bereiken. Dat vind ik fijn. Verder ben ik van mening dat, wanneer je er als lesgever in slaagt om je leerling te interesseren in de leerstof, inzicht te laten verwerven en zin laat krijgen in de verwerving van meer kennis, je ontzettend veel terugkrijgt en bereikt hebt. Ik wil slagen in mijn opdracht door mijn leerling(en) te laten slagen, prachtig toch?

Herselt
Basis opleiding diergeneeskunde aangevuld met MBA bij Vlerick
Master, Vlerickschool voor management - RUG/KUL

Studenten die we al konden helpen

 • Josiane uit Laakdal

  Leerlinge 5e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn naar aanleiding van een schoolverandering.

 • Renate uit Laakdal

  2 leerlingen (6 en 8 jaar) hebben begeleiding nodig bij Frans. Ze gaan 2 keer per jaar naar een taalkamp, maar hun kennis is zeer beperkt.

 • Liesbeth uit Laakdal

  Bachelorstudent Vastgoed (AP hogeschool) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om het vak van het 1e jaar, voornamelijk grammatica. De examens staan gepland op 9 en 10 september (… Lees meer

 • Marilou uit Laakdal

  Bachelorstudent Elektromechanica heeft begeleiding nodig bij zijn herexamen van het vak Wiskunde 2 op 22 augustus. Onderwerpen: integralen en kansberekening. Hij heeft vooral moeite met… Lees meer

 • Franky uit Laakdal

  Leerlinge met concentratieproblemen heeft begeleiding nodig bij Frans en geschiedenis, in het kader van het halen van haar 7e jaar middelbaar. Ze ging tot en met het 6e middelbaar naar … Lees meer

 • Lianne uit Laakdal

  Leerlinge met concentratieproblemen heeft begeleiding nodig bij wiskunde, in het kader van het halen van haar 7e jaar middelbaar. Ze ging tot en met het 6e middelbaar naar een sportscho… Lees meer

 • Ingrid uit Laakdal

  Leerling in het 4de middelbaar richting Economie-Wiskunde heeft extra hulp nodig bij Frans. Hij had een tegenvallend resultaat bij het paasexamen .

 • Nils uit Laakdal

  Student 3de middelbaar Economische Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Hij heeft momenteel net 50 procent voor het vak. Hij kan de leerstof niet meer volgen op school, heeft … Lees meer

 • Patrick uit Laakdal

  Leerling uit derde middelbaar Humane Wetenschappen heeft het moeilijk met chemie. Vanaf nieuwjaar begon de leerstof moeilijker te worden waardoor de leerling niet meer kan volgen. Opfri… Lees meer

 • Lander uit Laakdal

  Lander zit in het derde leerjaar en zou graag hulp hebben bij wiskunde en Nederlands.

 • Marylène uit Laakdal

  Leerling 3e middelbaar (Latijn-wiskunde 5u) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. studiemethode. Als er thuis oefeningen worden gemaakt, zijn deze volgens hem goed, maar het examen… Lees meer

 • Tim uit Laakdal

  Leerling 3e middelbaar (Latijn-wiskunde 5u) heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Pegasus) en bij het studeren zelf. Voor het studeren: hij heeft moeite met het plannen en het ve… Lees meer

 • Ilias uit Laakdal

  Leerlinge 5de leerjaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Het gaat om een herhaling van de (belangrijkste) leerstof van het 5de leerjaar, ter voorbereiding van het 6de leerjaar.

 • Elyne uit Laakdal

  Leerling 3e middelbaar (Latijn-wiskunde 5u) heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Pegasus) en bij het studeren zelf. Voor het studeren: hij heeft moeite met het plannen en het ve… Lees meer

 • Lotte uit Laakdal

  Victor gaat in september naar het 4de leerjaar en zou graag hulp hebben bij wiskunde, meer specifiek automatisatie van de tafels en vraagstukken.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.