Bijles Duits in Zottegem

Krijg vandaag nog bijles Duits op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Duits

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles Duits met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Duits

Heleen

Lokeren

Master

Technische Universität Dresden

in de Europese Talen

Bijles Duits met Heleen

Ik geef op dit moment huiswerkbegeleiding als vrijwilliger aan een gezin waar men thuis Frans spreekt. Ik vind het heel leuk om één op één te werken en hou van de uitdaging. Ik zet graag mijn kennis in praktijk om.

Lokeren
in de Europese Talen
Master, Technische Universität Dresden

Duits

Willem

Deinze

Master

Hogeschool Gent

Bedrijfskennis en -communicatie

Bijles Duits met Willem

Door corona was ik de voorbije jaren grotendeels technisch werkloos en wou ik mijn vrije tijd nuttig besteden. Zo gaf ik de zoon van een kennis bijlessen Duits en dat beviel me erg goed. Daarnaast ben ik nu al een half jaar bijlesdocent en geef ik wekelijks twee uur huiswerkondersteuning aan kinderen van kansarme gezinnen. Hoewel dat door corona online moet, verloopt dat erg goed en zie ik dat mijn leerling veel vooruitgang boekt.

9/10

Deinze
Bedrijfskennis en -communicatie
Master, Hogeschool Gent

Duits

Heidi

Gent

Professioneel / Volwassen

Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid

Bijles Duits met Heidi

Ik help graag jonge mensen bij hun studies, het behalen van hun diploma en zo op een bepaalde manier een steentje bijdragen tot hun verdere loopbaan vind ik een heel waardevolle manier om mijn kennis en vaardigheden te delen.

10/10

Gent
Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid
Professioneel / Volwassen,

Duits

Lien

Zottegem

Master

KU Leuven

Bedrijfscommunicatie

Bijles Duits met Lien

Het leuke aan bijles geven vind ik de voldoening als de leerling of student de leerstof begrijpt en de wetenschap dat ik daartoe heb kunnen bijdragen. In het verleden gaf ik vaak bijles Engels aan mijn nichtje.

9/10

Zottegem
Bedrijfscommunicatie
Master, KU Leuven

Duits

Nafal

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Engels-Duits

Bijles Duits met Nafal

Ik overweeg om later de educatieve master te doen om les te geven, en bijles is de aangewezen manier om hier naartoe te groeien. Sowieso heb ik een enorme passie voor het leren van vreemde talen en dit aan andere bij te brengen. Dit gaat ook waarschijnlijk het focus van mijn thesis zijn — wat de beste tools zijn om leerlingen te helpen bij het leren van een nieuwe taal. Ik heb BijlesHuis via een vriendin leren kennen ;)

9/10

Gent
Taal- en Letterkunde: Engels-Duits
Bachelor, Universiteit Gent

Duits

Marie

Deinze

Master

UGent

in de wiskunde

Bijles Duits met Marie

Ik krijg veel voldoening uit bijles geven. Het is fijn om jongeren dingen aan te leren en te zien hoe ze vooruitgaan en de aangeleerde leerstof ook effectief begrijpen en toepassen.

Deinze
in de wiskunde
Master, UGent

Duits

Eva

Lochristi

Professioneel / Volwassen

EF Schools

Spaans DELE - B2

Bijles Duits met Eva

Beroepsgewijs ben ik minder met talen bezig dan een aantal jaar geleden. Sinds ik zelf leidinggevende geworden ben, heb ik bovendien ontdekt dat ik graag mensen dingen bijbreng. Ik vind het leuk mijn team te zien groeien. Van mensen vooruit te helpen word ik ronduit vrolijk. Bijles geven is dus de perfecte manier om twee dingen die ik graag doe te combineren.

10/10

Lochristi
Spaans DELE - B2
Professioneel / Volwassen, EF Schools

Duits

Emmanuel

Haaltert

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Specifieke lerarenopleiding: economische en toegepaste economische wetenschappen.

Bijles Duits met Emmanuel

Sommige leerlingen/studenten hebben het moeilijk om bij te blijven bij alles wat er tijdens de lessen en binnen de leerstof gebeurt. Soms snappen ze het hele plaatje niet, op andere momenten maken ze op een cruciaal punt de klik niet waardoor ze vast komen te zitten. Ik wil mij daarbij inzetten om studenten en leerlingen die klik te laten maken en alles te laten snappen. Ik denk dat een individuele en persoonlijke aanpak een goede aanvulling kan zijn op de schoolpraktijken. Daarnaast wil ik ook trachten om de best mogelijke studiemethode voor elke leerling/student te ontdekken.

Haaltert
Specifieke lerarenopleiding: economische en toegepaste economische wetenschappen.
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

Duits

Fien

Gent

Master

Taal- en Letterkunde: Duits-Engels

Bijles Duits met Fien

Momenteel ben ik bezig met mijn lerarenopleiding. De voorbije vier jaren heb ik in mijn master taal- en letterkunde Engels-Duits al een paar vakken gevolgd van de lerarenopleiding. Ik zou heel graag mijn kennis en mijn passie voor Engels en Duits willen doorgeven, mensen helpen en meer ervaring opdoen.

Gent
Taal- en Letterkunde: Duits-Engels
Master,

Studenten die we al konden helpen

 • Kathie uit Zottegem

  Leerling 3e middelbaar (Latijn-Grieks) heeft begeleiding nodig bij Duits. Hij krijgt momenteel geen Duits, maar wil graag toch hiermee beginnen.

 • Johan uit Sint-Lievens-Houtem

  Leerling 6e middelbaar (Economie-Talen) met ASS en ADD, heeft begeleiding nodig bij Duits.

 • Sonja uit Oudenaarde

  Bachelorstudente architectuur heeft begeleiding nodig bij Duits, in het kader van een semester stage in Aken (vertrek in september). Het gaat om communicatie en vakwoordenschat, ze vers… Lees meer

 • Sara uit Geraardsbergen

  Student 5de middelbaar Economie-Moderne Talen zoekt hulp bij het vak Duits. Sinds januari zit ze in deze richting, voorheen volgde ze Humane Wetenschappen. Duits is bij deze volledig ni… Lees meer

 • Emiel uit Erpe-Mere

  Student is zesde jaar economie moderne talen zoekt hulp bij Duits. De basis grammatica is niet goed begrepen. Ze krijgt al twee jaar Duits.

 • Sara uit Destelbergen

  Student 5de middelbaar die recent dit schooljaar is overgeschakeld van TSO naar ASO Economie-Moderne Talen, zoekt begeleiding bij het vak Duits. Hij heeft het vak niet gezien in zijn TS… Lees meer

 • Florence uit De Pinte

  Florence doet Bachelor Duits Engels aan de Ugent en zou graag hulp hebben bij Duits. Ze zou graag hulp hebben bij grammatica, vocabulaire, werkwoord vervoegingen, woorden verbuigen en z… Lees meer

 • Joni uit Gent

  Student uit het 1e jaar handelswetenschappen zoekt hulp bij Duits. Het gaat vooral om grammatica (lidwoorden, tijden & getallen) en woordenschat. Zijn voorkennis is vrij beperkt.

 • An uit Gent

  Student uit het 1e jaar handelswetenschappen zoekt hulp bij Duits. Het gaat vooral om grammatica (lidwoorden, tijden & getallen) en woordenschat. Zijn voorkennis is vrij beperkt.

 • Simon uit Wortegem-Petegem

  2 leerlingen (meisjes, 6e leerjaar en 2e middelbaar) wensen een gezamenlijke initiatie bij Duits.

 • Jessica uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 5e middelbaar (Economie-Moderne Talen, Sint-Barbaracollege Gent) heeft begeleiding nodig bij Duits. Ze had 43% voor haar laatste examen.

 • Zacharia uit Liedekerke

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Duits. Vorig jaar behaalde hij 49% op het einde van het schooljaar en 53% op zijn vakantietaak. Momenteel kri… Lees meer

 • Joni uit Gent

  Student 4de middelbaar ASO Economie zoekt hulp bij het vak Duits. Het is het eerste jaar dat hij deze taal heeft, het gaat moeilijker.

 • Shahbaz uit Berlare

  Leerling heeft begeleiding nodig bij Duits in het kader van het examen van de Examencommissie (3e graad Economie-Moderne Talen), gepland op 28 mei.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.