Bijles Duits in Zottegem

Krijg vandaag nog bijles Duits op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Duits

Rhoda

De Pinte

Master

UGent

Germaanse Filologie Engels Duits

Bijles Duits met Rhoda

Een student helpen om nieuwe kennis te verwerven, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en bijgevolg meer zelfvertrouwen te hebben, is een unieke en bevredigende ervaring.

9,8/10

De Pinte
Germaanse Filologie Engels Duits
Master, UGent

Duits

Lien

Zottegem

Master

KU Leuven

Bedrijfscommunicatie

Bijles Duits met Lien

Het leuke aan bijles geven vind ik de voldoening als de leerling of student de leerstof begrijpt en de wetenschap dat ik daartoe heb kunnen bijdragen. In het verleden gaf ik vaak bijles Engels aan mijn nichtje.

9/10

Zottegem
Bedrijfscommunicatie
Master, KU Leuven

Duits

Heidi

Gent

Professioneel / Volwassen

Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid

Bijles Duits met Heidi

Ik help graag jonge mensen bij hun studies, het behalen van hun diploma en zo op een bepaalde manier een steentje bijdragen tot hun verdere loopbaan vind ik een heel waardevolle manier om mijn kennis en vaardigheden te delen.

10/10

Gent
Getuigschrift Pedagogische Bekwaamheid
Professioneel / Volwassen,

Duits

Marie

Deinze

Master

UGent

in de wiskunde

Bijles Duits met Marie

Ik krijg veel voldoening uit bijles geven. Het is fijn om jongeren dingen aan te leren en te zien hoe ze vooruitgaan en de aangeleerde leerstof ook effectief begrijpen en toepassen.

Deinze
in de wiskunde
Master, UGent

Duits

Nikie

Haaltert

Bachelor

Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Office Management - Medical Management Assistant

Bijles Duits met Nikie

Ik ben afgestudeerd als bachelor in het Medical Office Management. Momenteel ben ik werkzaam in een advocatenkantoor, waar een sterke talenkennis, management en organisatie van groot belang zijn. Ik ben heel enthousiast om bijles te geven en me hierin sterk te verdiepen. Leerlingen kunnen bij mij terecht voor bijles Frans, Nederlands, Engels, Duits én algemene studiebegeleiding!

10/10

Haaltert
Office Management - Medical Management Assistant
Bachelor, Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Duits

Nafal

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Engels-Duits

Bijles Duits met Nafal

Ik overweeg om later de educatieve master te doen om les te geven, en bijles is de aangewezen manier om hier naartoe te groeien. Sowieso heb ik een enorme passie voor het leren van vreemde talen en dit aan andere bij te brengen. Dit gaat ook waarschijnlijk het focus van mijn thesis zijn — wat de beste tools zijn om leerlingen te helpen bij het leren van een nieuwe taal. Ik heb BijlesHuis via een vriendin leren kennen ;)

9/10

Gent
Taal- en Letterkunde: Engels-Duits
Bachelor, Universiteit Gent

Duits

Eva

Lochristi

Professioneel / Volwassen

EF Schools

Spaans DELE - B2

Bijles Duits met Eva

Beroepsgewijs ben ik minder met talen bezig dan een aantal jaar geleden. Sinds ik zelf leidinggevende geworden ben, heb ik bovendien ontdekt dat ik graag mensen dingen bijbreng. Ik vind het leuk mijn team te zien groeien. Van mensen vooruit te helpen word ik ronduit vrolijk. Bijles geven is dus de perfecte manier om twee dingen die ik graag doe te combineren.

10/10

Lochristi
Spaans DELE - B2
Professioneel / Volwassen, EF Schools

Duits

Emmanuel

Haaltert

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Specifieke lerarenopleiding: economische en toegepaste economische wetenschappen.

Bijles Duits met Emmanuel

Sommige leerlingen/studenten hebben het moeilijk om bij te blijven bij alles wat er tijdens de lessen en binnen de leerstof gebeurt. Soms snappen ze het hele plaatje niet, op andere momenten maken ze op een cruciaal punt de klik niet waardoor ze vast komen te zitten. Ik wil mij daarbij inzetten om studenten en leerlingen die klik te laten maken en alles te laten snappen. Ik denk dat een individuele en persoonlijke aanpak een goede aanvulling kan zijn op de schoolpraktijken. Daarnaast wil ik ook trachten om de best mogelijke studiemethode voor elke leerling/student te ontdekken.

Haaltert
Specifieke lerarenopleiding: economische en toegepaste economische wetenschappen.
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

Duits

Fien

Gent

Master

Taal- en Letterkunde: Duits-Engels

Bijles Duits met Fien

Momenteel ben ik bezig met mijn lerarenopleiding. De voorbije vier jaren heb ik in mijn master taal- en letterkunde Engels-Duits al een paar vakken gevolgd van de lerarenopleiding. Ik zou heel graag mijn kennis en mijn passie voor Engels en Duits willen doorgeven, mensen helpen en meer ervaring opdoen.

Gent
Taal- en Letterkunde: Duits-Engels
Master,

Duits

Tomma

Gent

Master

Schhol of Arts, Hoogeschool Gent

Muziek

Bijles Duits met Tomma

Ik heb veel interesse in talen en geef graag mijn moedertaal Duits door.

Gent
Muziek
Master, Schhol of Arts, Hoogeschool Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Anthony uit Zottegem

  Leerling 3e middelbaar (Latijn-Grieks) heeft begeleiding nodig bij Duits. Hij krijgt momenteel geen Duits, maar wil graag toch hiermee beginnen.

 • Anne uit Sint-Lievens-Houtem

  Leerling 6e middelbaar (Economie-Talen) met ASS en ADD, heeft begeleiding nodig bij Duits.

 • Inge uit Oudenaarde

  Bachelorstudente architectuur heeft begeleiding nodig bij Duits, in het kader van een semester stage in Aken (vertrek in september). Het gaat om communicatie en vakwoordenschat, ze vers… Lees meer

 • Mark uit Geraardsbergen

  Student 5de middelbaar Economie-Moderne Talen zoekt hulp bij het vak Duits. Sinds januari zit ze in deze richting, voorheen volgde ze Humane Wetenschappen. Duits is bij deze volledig ni… Lees meer

 • Firuzan uit Erpe-Mere

  Student is zesde jaar economie moderne talen zoekt hulp bij Duits. De basis grammatica is niet goed begrepen. Ze krijgt al twee jaar Duits.

 • Daphné uit Destelbergen

  Student 5de middelbaar die recent dit schooljaar is overgeschakeld van TSO naar ASO Economie-Moderne Talen, zoekt begeleiding bij het vak Duits. Hij heeft het vak niet gezien in zijn TS… Lees meer

 • Florence uit De Pinte

  Florence doet Bachelor Duits Engels aan de Ugent en zou graag hulp hebben bij Duits. Ze zou graag hulp hebben bij grammatica, vocabulaire, werkwoord vervoegingen, woorden verbuigen en z… Lees meer

 • Amba uit Gent

  Student uit het 1e jaar handelswetenschappen zoekt hulp bij Duits. Het gaat vooral om grammatica (lidwoorden, tijden & getallen) en woordenschat. Zijn voorkennis is vrij beperkt.

 • Bente uit Gent

  Student uit het 1e jaar handelswetenschappen zoekt hulp bij Duits. Het gaat vooral om grammatica (lidwoorden, tijden & getallen) en woordenschat. Zijn voorkennis is vrij beperkt.

 • Glenn uit Wortegem-Petegem

  2 leerlingen (meisjes, 6e leerjaar en 2e middelbaar) wensen een gezamenlijke initiatie bij Duits.

 • Loei uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 5e middelbaar (Economie-Moderne Talen, Sint-Barbaracollege Gent) heeft begeleiding nodig bij Duits. Ze had 43% voor haar laatste examen.

 • Mysana uit Liedekerke

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Duits. Vorig jaar behaalde hij 49% op het einde van het schooljaar en 53% op zijn vakantietaak. Momenteel kri… Lees meer

 • Denise uit Gent

  Student 4de middelbaar ASO Economie zoekt hulp bij het vak Duits. Het is het eerste jaar dat hij deze taal heeft, het gaat moeilijker.

 • Mysana uit Berlare

  Leerling heeft begeleiding nodig bij Duits in het kader van het examen van de Examencommissie (3e graad Economie-Moderne Talen), gepland op 28 mei.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.