Bijles Biologie in Zottegem

Krijg vandaag nog bijles biologie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

biologie

Lien

Brakel

Bachelor

Vives Torhout

Voeding-verzorging & aardrijkskunde

Bijles biologie met Lien

Studeren is iets zeer complex, we leven in een maatschappij waar trajecten uitgeschreven op maat van 'de middenmoot'. Sterkere of net iets zwakkere leerlingen worden onvoldoende uitgedaagd, gemotiveerd of bijgestaan om successen te boeken. Tijdens mijn bijlessen probeer ik in te spelen op je persoonlijke noden en zo jouw en mijn manier van werken optimaliseren. Mijn grootste sterktes als leerkracht zijn visualiseren en schematiseren van leerstof. Mijn grootste doel?! Jou laten slagen én skills voor de toekomst bijbrengen.

9,3/10

Brakel
Voeding-verzorging & aardrijkskunde
Bachelor, Vives Torhout

biologie

Alexander

Gent

Master

UGent

of Science in de industriële wetenschappen: informatica

Bijles biologie met Alexander

Ik ben gemotiveerd om elke student te ondersteunen in een succesvol schooltraject.

8/10

Gent
of Science in de industriële wetenschappen: informatica
Master, UGent

biologie

Katarina

Zottegem

Master

Vrije Universiteit Brussel

Biomedische Wetenschappen

Bijles biologie met Katarina

Ik geniet ervan om mensen kennis bij te dragen. Het geeft mij een enorm veel voldoening als ik zie dat iemand iets begrijpt wat ervoor bijna Chinees leek. Ik heb reeds bijles gegeven en vond dat enorm fijn, tevens heb ik ook al vaak extra uitleg gegeven aan talrijke neefjes en nichtjes.

9,5/10

Zottegem
Biomedische Wetenschappen
Master, Vrije Universiteit Brussel

biologie

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles biologie met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help hen graag om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk bijles biologie, chemie, fysica en wiskunde.

8,8/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

biologie

Eva

Oosterzele

PhD

Universiteit Gent

Doctor in de Gezondheidswetenschappen

Bijles biologie met Eva

Oosterzele
Doctor in de Gezondheidswetenschappen
PhD, Universiteit Gent

biologie

Bruno

Aalst

Master

VUB

Handelsingenieur

Bijles biologie met Bruno

9/10

Aalst
Handelsingenieur
Master, VUB

biologie

Thomas

Brakel

Bachelor

Universiteit Gent

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles biologie met Thomas

De reden waarom ik bijles geef, is vooral om jongeren te helpen die het lastig hebben in wetenschappelijke of wiskundige disciplines. Ik doe mijn opleiding zeer graag en ik bevind me nu op een punt waarbij ik een redelijk goede basis aan exacte wetenschappen bezit. Daarom vind ik het ook zeer fijn om deze kennis te delen met mensen die wat extra uitleg kunnen gebruiken. Aan de universiteit leer je eveneens niet alleen 'droge inhoud', maar ook nieuwe manieren van werken en studeren. Mijn ervaringen, tips en tricks hierover wil ik dan ook met alle plezier delen! Daarnaast weet ik ook dat het niet altijd gemakkelijk is om uitleg te vragen aan leerkrachten en het doorgaans aangenamer is om hierover te praten met een (quasi) leeftijdsgenoot die hetzelfde heeft meegemaakt. Ten slotte vind ik het ook zeer handig voor mezelf, omdat ik door het geven van bijles bepaalde zaken weer kan opfrissen.

Brakel
Bio-ingenieurswetenschappen
Bachelor, Universiteit Gent

biologie

thibaut

Oosterzele

Derde graad

Don Bosco Zwijnaarde

Wetenschappen wiskunde

Bijles biologie met thibaut

Ik heb al een beetje bijles gegeven aan mijn leden van de KSA en ik vond dit veel leuker dan een normale studentenjob en zou dit dus meer willen doen.

Oosterzele
Wetenschappen wiskunde
Derde graad, Don Bosco Zwijnaarde

biologie

Bart

Gent

Master

UGent

farmacie + geologie + leraar

Bijles biologie met Bart

Elke dag kom ik fluitend de klas binnen, en 's avonds ga ik fluitend naar huis: er is niets verslavender dan de glimlach op het gezicht van een leerling op het moment waarop alles duidelijk wordt. Ik heb al een groot aantal vakken gegeven, dus verbanden tussen de verschillende wetenschappen leggen kan ik moeiteloos. Ik blijf kalm en kan goed relativeren.

9,2/10

Gent
farmacie + geologie + leraar
Master, UGent

biologie

Veerle

Zottegem

Bijles biologie met Veerle

Bijles geven is een zeer lonende ervaring: De mogelijkheid om studenten beter in staat te stellen, hun capaciteiten te ontwikkelen en te bouwen aan hun gevoel van eigenwaarde. Ik geniet ervan wanneer studenten hun hoogste potentieel bereiken.

Zottegem

Studenten die we al konden helpen

  • Marieke uit Merchtem

    Leerlinge examencommissie derde graad (Wetenschappen-Wiskunde) heeft nood aan ondersteuning bij fysica en biologie. Voor fysica gaat het over kracht, beweging en energie; voor biologie … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit Zottegem te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent biologie. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit Zottegem voor jou!
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent biologie in regio Zottegem. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.
Alle docenten biologie in Zottegem die bij BijlesHuis aan de slag gaan, doorlopen een interview met een accountmanager en moeten aan enkele strenge eisen voldoen. Zo vragen wij een uittreksel uit het strafregister model 2, het recentste diploma of puntenlijst, en screenen we de didactische en communicatieve vaardigheden van de bijlesgever. Daarnaast ondervragen we uiteraard ook zijn/haar vakkennis biologie.

Top bijlesaanvragen

bijles coach, Biologie bijles aan huis in Zottegem, Biologie bijles gezocht in Zottegem, bijles in de zomervakantie, bijles tarieven, bijles Biologie geven in Zottegem, bijles Biologie middelbaar, bijlesdocent Biologie in Zottegem, bijlesleerkracht