Bijles Frans in Zottegem

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Leen

Brakel

Master

KU Leuven

Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs

Bijles Frans met Leen

Docente Leen is al meer dan 30 jaar leerkracht Frans, en geeft bijles op elk niveau. Ook voor het leren van Spaans als nieuwe taal kan je bij haar terecht!

9,5/10

Brakel
Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs
Master, KU Leuven

Frans

Nikie

Haaltert

Bachelor

Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Office Management - Medical Management Assistant

Bijles Frans met Nikie

Ik ben afgestudeerd als bachelor in het Medical Office Management. Momenteel ben ik werkzaam in een advocatenkantoor, waar een sterke talenkennis, management en organisatie van groot belang zijn. Ik ben heel enthousiast om bijles te geven en me hierin sterk te verdiepen. Leerlingen kunnen bij mij terecht voor bijles Frans, Nederlands, Engels, Duits én algemene studiebegeleiding!

10/10

Haaltert
Office Management - Medical Management Assistant
Bachelor, Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Frans

Steffi

Laarne

Bachelor

Artevelde

Office management - management assistant

Bijles Frans met Steffi

Alles begon toen ik voor de eerste keer babysitte. Ik merkte dat ik mij liever bezighield met de oudere kindjes (leeftijd lagere school) omdat je met hen een echte dialoog kan aangaan. Ik vond het fijn om hen dingen bij te brengen. Dit werd bevestigd toen ik een paar keer bijles gaf aan een zoontje van kennissen.

10/10

Laarne
Office management - management assistant
Bachelor, Artevelde

Frans

Rita

Denderleeuw

Master

KU Leuven

Romaanse Filologie

Bijles Frans met Rita

Bijles geven zorgt ervoor dat ik het contact met het onderwijs en met de studenten blijf behouden. Ik ben gepassioneerd door de Franse taal en hou ervan om hen te laten inzien dat de taal niet per sé moeilijk moet zijn. Via eenvoudige tips hoop ik jongeren aan te sporen om zoveel mogelijk kennis op te steken. Een goed basis zal later in hun professionele leven zeker nog nuttig zijn.

8/10

Denderleeuw
Romaanse Filologie
Master, KU Leuven

Frans

Ivetta

Gent

Master

Universiteit Gent

Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Russisch

Bijles Frans met Ivetta

Ik geef graag bijles waarbij de nadruk ligt op veel oefenen, veel praten, veel schrijven, enz. Daarbij gebruik ik graag de interesses van de leerling, om de leerstof op een boeiende manier te kunnen uitleggen.

10/10

Gent
Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Russisch
Master, Universiteit Gent

Frans

Gilles

Laarne

Master

VUB

Journalistiek

Bijles Frans met Gilles

Ik ben heel gemotiveerd en vind het fijn leerlingen te helpen die moeilijkheden hebben met Frans, Duits of Nederlands.

10/10

Laarne
Journalistiek
Master, VUB

Frans

Fiza

Roosdaal

Derde graad

Go! for business

TSO Handel

Bijles Frans met Fiza

ik kan leerlingen heel goed uitleg geven als ze niet begrijpen. ik heb dit altijd gedaan op school en nu doe ik het ook bij mijn klasgenoten op de hogeschool.

8,3/10

Roosdaal
TSO Handel
Derde graad, Go! for business

Frans

Luna

Aalst

Master

Universiteit Gent

in de Taal-en Letterkunde: Nederlands

Bijles Frans met Luna

Sinds januari 2018 geef ik wekelijks bijles Frans aan een kennis. Dat doe ik heel graag, en zijn punten stegen gelukkig naar al een mooie 70%. Ik wil heel graag mijn passie voor talen delen. Ik ben afgestudeerd als Master in de Nederlandse Taal- en Letterkunde en door mijn ervaring als leidster bij de jeugdbeweging kan ik goed omgaan met kinderen en adolescenten.

10/10

Aalst
in de Taal-en Letterkunde: Nederlands
Master, Universiteit Gent

Frans

Annelies

Zottegem

Bachelor

Arteveldehogeschool

in het onderwijs: secundair onderwijs: Frans- Voeding en verzorging

Bijles Frans met Annelies

Centraal voor mij staat progressie boeken bij leerlingen door individuele begeleiding. Ik werk dan ook steeds op maat van de leerling.

10/10

Zottegem
in het onderwijs: secundair onderwijs: Frans- Voeding en verzorging
Bachelor, Arteveldehogeschool

Frans

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles Frans met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Alyssa uit Gavere

  Student 2e bachelor KMO-Management is op zoek naar een docent Frans om hem mee voor te bereiden op zijn examen. Voor zijn examen moet de student zelfstandig kunnen communiceren over dri… Lees meer

 • Yoes uit Oosterzele

  Bachelorstudent Bedrijfsmanagement heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om het vak van het 3e jaar, het examen is eind augustus.

 • Eric uit Brakel

  Volwassene heeft ondersteuning nodig bij gesproken Frans in het kader van haar werk.

 • Knut uit Sint-Lievens-Houtem

  Leerling 1e middelbaar (A-stroom) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Frans. Thuis spreken ze Roemeens en Nederlands.

 • Jaro uit Sint-Lievens-Houtem

  Jaro zit in het 1ste ASO middelbaar en zou graag hulp hebben bij Frans. Frans is altijd al een struikelblok geweest en hij zou graag hulp hebben bij grammatica, schrijven, spreken en ho… Lees meer

 • Mélanie uit Horebeke

  Leerling 5e middelbaar (Steinerschool) heeft begeleiding nodig bij Frans, vnl. grammatica en spreken.

 • Sanne uit Oosterzele

  Leerlinge 6e middelbaar heeft begeleiding nodig bij de examens Frans van de examencommissie (Handel, eerste examen 27 januari).

 • Miel uit Zottegem

  Leerling uit het 3e middelbaar economie-talen wil hulp bij Frans. Hij heeft vooral moeite met de werkwoordsvervoegingen.

 • Diana uit Zottegem

  Leerling 3e middelbaar (Economie) met ADHD, ASS en een laag IQ heeft een studiebegeleiding nodig (planning en studiemethode) en ondersteuning bij Frans.

 • Veronique uit Brakel

  Volwassene heeft ondersteuning nodig bij gesproken Frans in het kader van haar werk.

 • Sven uit Oosterzele

  Student 2de middelbaar Economie wenst begeleiding bij Frans. Het gaat om een algemene tendens, de punten zijn niet goed dit jaar. De woordjes instuderen lukt, maar op toetsen begrijpt d… Lees meer

 • Arda uit Geraardsbergen

  Leerlinge 3e middelbaar (Economie-Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om het herhalen van de basis: vocabulaire en grammaire.

 • Caroline uit Lierde

  De student zit momenteel in zijn eerste jaar bijzonder onderwijs. Hier krijgt hij momenteel geen Franse lessen meer, wat ik het lager wel zo was. Zijn ouders zijn echter graag zijn Fran… Lees meer

 • Katrien uit Geraardsbergen

  Leerling 3de middelbaar (economie-wiskunde, Karmelieten Geraardsbergen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode. Hij heeft moeite met de werkwoorden en de zinsbouw. Zijn o… Lees meer

 • Emelie uit Herzele

  Volwassene heeft begeleiding nodig in het kader van een sollicitatie bij TUI, met een klemtoon op de vaardigheden (gesprekken voeren, zich kunnen voorstellen, uitleggen waarom de job bi… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Onze werkwijze is eenvoudig: jij laat ons via de website weten waar je naar op zoek bent, wij bellen je op en vinden de meest gepaste lesgever Frans in de buurt van Zottegem. Helemaal vrijblijvend, tot jij akkoord gaat met ons voorstel. In ons uitgebreide netwerk zit sowieso de perfecte docent Frans voor jou! Onze werkwijze in detail in een video horen? Dat kan op deze pagina.
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles Frans aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Zottegem die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Zottegem? Dat is evengoed een optie.
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles Frans kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Zottegem. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles Frans dat ook.

Top bijlesaanvragen

bijles Frans in Zottegem, individuele bijles, bijles Frans geven in Zottegem, extra bijles, dyscalculie bijles, bijles Frans middelbaar, studiebegeleiding middelbaar, Frans bijles gezocht in Zottegem, bijles Frans middelbaar in Zottegem