Bijles Informatica in Zottegem

Krijg vandaag nog bijles informatica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • El uit Menen

  Student uit hbo 5 informatica-netwerkbeheer wil ondersteuning bij een project dat hij op 19 maart moet voorstellen. Het gaat dus om netwerkbeheer.

 • Louise uit Gent

  Leerling heeft begeleiding nodig bij het examen Informatica voor de Examencommissie 2e graad TSO Handel-Talen, op 18 december.

 • J.G.M. uit Dendermonde

  Student uit de eerste bachelor informatica zoekt ondersteuning bij programmeren en informatica (Python/Linux/Java) n.a.v. de komende examens en tijdens de zomervakantie voor herexamens.

 • Lore uit Haaltert

  Een student uit de 1e bachelor informatica (HoGent) zoekt een docent voor de vakken webapplicaties, probleemoplossend denken, programmeren en computernetwerken.

 • Jensen uit Oud-Heverlee

  Een volwassene die een webshop wilt opstarten, is op zoek naar een informaticus die haar hierbij kan helpen. Ze wilt een docent die kan helpen bij webdesign.

 • Jurgen uit Brasschaat

  1BA student Computerwetenschappen heeft moeite met Structuur en Interpretatie van computerprogramma's (SICP), specifiek het zelf programmeren ervan. De theorie zelf verstaat hij in prin… Lees meer

 • Cynthia uit Antwerpen

  2de BA student Toegepaste informatica (Hogeschool Antwerpen) zoekt een échte kenner van PL/SQL die hem kan helpen bij deze verdieping op SQL. (online). Hij heeft zelf kennis van SQL maa… Lees meer

 • Sam uit Bornem

  Een student uit de opleiding Bio-Ingenieurswetenschappen zoekt begeleiding bij het vak Computerwetenschappen. De student maakt een taak over spel asteroids en moet hiervoor programmeren… Lees meer

 • Eya uit Genval

  Student eerste jaar bio-ingenieur moet als examentaak een asteroïdenspel in Python programmeren tegen 31 december.

 • Katrien uit Brugge

  Een student met Asperger aan HOWEST in de graduaatsopleiding netwerkbeheer heeft studiebegeleiding nodig. Hij weet niet zo goed hoe hij zijn studies moet aanpakken; heeft moeite met not… Lees meer

 • Henk uit Jabbeke

  De studente is een volwassen vrouw die op zoek is naar een bijlesdocent die haar nog meer wegwijs maakt op haar IPad. Het gaat dan om bijvoorbeeld werken met Icloud, foto's opslaan in m… Lees meer

 • Frederik uit Gent

  Frederik is van start gegaan in zijn 2de jaar bachelor: ICT - cybercrime aan HOWEST te Brugge. Hij zoekt hulp bij de module 'Windows Server' (labo).

 • Robbe uit Gent

  Deze persoon zoekt bijles bij SQL: Connected en Disconnect Toegang. Ze heeft voornamelijk problemen met Connected Toegang.

 • Xander uit Zwijndrecht

  Studente 1e bachelor Burgerlijk Ingenieur (UGent) heeft begeleiding nodig bij informatica, in het kader van haar herexamen op 24 augustus. Het gaat voornamelijk over het gebruik van Pyt… Lees meer

 • Alexandra uit Oostkamp

  Bachelorstudent Bedrijfsmanagement (Arteveldehogeschool) heeft begeleiding nodig bij ICT, in het kader van een herexamen op 24 augustus.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding informatica of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Zottegem die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles informatica, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Zottegem. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent informatica aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
Onze bijlesdocenten in Zottegem, en bij uitbreiding over heel België, zijn stuk voor stuk gemotiveerde toppers met ervaring met bijles informatica. De jongste lesgevers studeren een relevante studie aan de universiteit. De oudste lesgevers zijn gepensioneerd, een groot aantal na een loopbaan in het onderwijs. Het merendeel van de BijlesHuis-docenten werkt fulltime, en is dagelijks op een of andere manier met hun vakgebied informatica bezig!

Top bijlesaanvragen

Informatica bijles aan huis in Zottegem, bijles Informatica, bijles krijgen, Informatica leren, bijles instituut, bijles dyslexie, bijles Informatica in Zottegem, bijles Informatica geven in Zottegem, zomer bijles