Bijles in Zottegem

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Yentl

Zottegem

Bachelor

Bijles met Yentl

Ik geef al enkele jaren bijles en heb dit altijd al met veel plezier gedaan. Het is mijn doel om jongeren enthousiast te maken over wiskunde en wetenschappen.

Zottegem
Bachelor,

Marita

Zottegem

Master

Antwerp management school

Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration

Bijles met Marita

Ik wil bijles geven omdat ik studenten wil helpen het beste uit zichzelf te halen, net zoals ik dat bij mijn eigen kinderen heb gedaan. Gezien mijn eigen kinderen afgestudeerd zijn heb ik nu ook de benodigde tijd beschikbaar om andere studenten individueel te begeleiden in een succesvol verloop van hun opleiding.

Zottegem
Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration
Master, Antwerp management school

Gert-Jan

Sint-Lievens-Houtem

Bachelor

Master Universiteit Gent

in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek

Bijles met Gert-Jan

Ik geef graag bijles, omdat ik mijn kennis wil doorgeven. Ik was altijd een goede student en heb regelmatig dingen uitgelegd aan mijn klasgenoten. Ook mijn jongere broer hielp ik vaak met zijn studies.

Sint-Lievens-Houtem
in de ingenieurswetenschappen: elektrotechniek
Bachelor, Master Universiteit Gent

Nathan

Zottegem

Master

ingenieurswetenschappen UGent

Mechanische Energietechniek

Bijles met Nathan

Ik help reeds sinds het middelbaar vrienden wanneer ze problemen hebben bij hun oefeningen wiskunde en natuurkunde. Tijdens mijn studie Burgerlijk Ingenieur heb ik dat ook steeds proberen doen wanneer mensen naar mij kwamen voor hulp. Ik kan vooral leerlingen uit de derde graad alsook studenten in de ingenieurswetenschappen helpen met mijn kennis over de vakken die ik heb aangegeven.

Zottegem
Mechanische Energietechniek
Master, ingenieurswetenschappen UGent

Peter

Oosterzele

Bijles met Peter

Eerder gaf ik reeds schaaklessen en voetbaltrainingen, en uit het bijbrengen van inzichten of concepten aan jongelingen schiep ik voldoening. Dit feit gecombineerd met mijn groeiende interesse in de Wiskunde bracht mij op het pad van het geven van bijles. Temeer omdat in een 1-op-1 leersituatie de nadruk zuiver op de leerstof kan gelegd worden. Ook wil ik trachten wiskundige stellingen zo speels en zo fundamenteel mogelijk aan te brengen.

Oosterzele

Thomas

Oosterzele

Bachelor

Bijles met Thomas

Ik zie bijles geven zowel als een verrijkende ervaring als de mogelijkheid om anderen op een constructieve manier te helpen.

Oosterzele
Bachelor,

Bram

Geraardsbergen

Bachelor

KU Leuven

3e Politieke Wetenschappen en Sociologie

Bijles met Bram

Lesgeven zit bij mij in de familie. Mijn moeder en grootvader zijn allebei leerkracht in het secundair, en zo heb ik het onderwijs dus steeds van dichtbij gevolgd. Toen de studentenvereniging Politika vorig jaar vrijwilligers zocht om in samenwerking met de Faculteit Sociale Wetenschappen een "Peer Assisted Learning"-project te beginnen, heb ik dan ook geen moment getwijfeld. Het leek me een erg leuke ervaring om eerstejaarsstudenten te helpen met het leren van cursussen en om hen te begeleiden bij die eerste stappen naar het universitaire onderwijs, vanuit mijn eigen ervaringen. Aangezien ik wel een goed idee had van hoe (bij)les geven precies verliep, was het niet echt een verrassing voor mij dat, als je het echt goed wilt doen, je ook wel nogal wat tijd moet besteden aan voorbereiding. Het PAL-project werd echt een heel leuke ervaring. Omdat ik dit jaar in het eerste semester in het buitenland studeerde en het PAL-project een volledig jaar doorloopt, was het moeilijk om opnieuw mee te doen. Het is dan ook daarom dat ik nu via BijlesHuis meer ervaring wil opdoen met het geven van bijles.

Geraardsbergen
3e Politieke Wetenschappen en Sociologie
Bachelor, KU Leuven

Kathleen

Brakel

Master

Bijles met Kathleen

Ik geef bijles, omdat ik denk dat ik mensen echt kan helpen bij het leren leren en dit op een aangename manier. Spaans, geschiedenis en cultuur zijn mijn passie, dus ik ben er zelf graag mee bezig. Wat de Spaanse taal betreft, heb ik het diploma Mastery C2, behaald aan het Instituto Cervantes in Santiago de Compostela (Spanje), waar ik 20 jaar heb gewoond. Het C2-diploma wordt binnen het Europees Referentiekader beschouwd als moedertaalspreker.

Brakel
Master,

marlies

Zottegem

Bijles met marlies

Ik haal veel voldoening in het bijbrengen van info bij kinderen. Ik wil kinderen helpen, stimuleren en zaken bijleren waar nodig.

Zottegem

Veerle

Zottegem

Bijles met Veerle

Bijles geven is een zeer lonende ervaring: De mogelijkheid om studenten beter in staat te stellen, hun capaciteiten te ontwikkelen en te bouwen aan hun gevoel van eigenwaarde. Ik geniet ervan wanneer studenten hun hoogste potentieel bereiken.

Zottegem

Studenten die we al konden helpen

 • Bart uit Zottegem

  Student Klinische Psychologie aan de VUB zoekt begeleiding bij haar thesis. De student heeft het moeilijk met haar dataset in SPSS op orde te zetten en analyses uit te voeren.

 • Imke uit Zottegem

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. studiemethode.

 • Joyce uit Zottegem

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Engels, o.a. studiemethode.

 • Loes uit Zottegem

  6-jarige leerlinge heeft ondersteuning nodig bij Nederlands, vooral bij de uitspraak en het oefenen van tweeklanken.

 • Else uit Zottegem

  Student 1e bachelor TEW heeft begeleiding nodig bij wiskunde in het kader van de herexamens, o.a. studiemethode.

 • Fortune uit Zottegem

  Student uit de opleiding marketing wil ondersteuning bij 'financiële gezondheid van een organisatie'. Het is een zeer boekhoudkundig vak en daar heeft de student geen voorkennis van.

 • Tonja uit Zottegem

  2 leerlingen 4e leerjaar hebben gezamenlijke begeleiding nodig bij wiskunde, o.a. metend rekenen en toepassingen.

 • Femke uit Zottegem

  Een student uit het 3e middelbaar Wetenschappen zoekt begeleiding bij wiskunde. Hij heeft het voornamelijk moeilijk met het maken van oefeningen, maar moet ook ondersteund worden bij zi… Lees meer

 • Ann uit Zottegem

  Leerling 1e leerjaar heeft begeleiding nodig bij lezen en rekenen (tot boven 10). Hij mag maar nipt over naar het 2e leerjaar.

 • Dorian uit Zottegem

  Leerling 1e leerjaar heeft begeleiding nodig bij lezen en schrijven.

 • Estelle.Gyde@Hotmail.Com uit Zottegem

  Leerling uit het 3e middelbaar economie-talen wil hulp bij Frans. Hij heeft vooral moeite met de werkwoordsvervoegingen.

 • Hanae uit Zottegem

  Leerling uit het 3e middelbaar economie-talen wil ondersteuning bij wiskunde. Hij heeft o.a. moeite met ontbinden in factoren, maar ervaart ook een achterstand qua basiskennis. Hij heef… Lees meer

 • Caroline uit Zottegem

  Leerling uit het 6e middelbaar wiskunde-wetenschappen wil hulp bij wiskunde & fysica. De materie was tot voor kort geen probleem, maar het wordt steeds meer waardoor de leerling de leer… Lees meer

 • Matthias uit Zottegem

  Leerling (ADD) uit het 5e middelbaar wetenschappen-wiskunde (7 uur) wil hulp bij wiskunde en in mindere mate chemie. Het zou gaan om wekelijkse ondersteuning van de leerstof uit de klas… Lees meer

 • Simon uit Zottegem

  Leerling (ADD) uit het 5e middelbaar wetenschappen-wiskunde (7 uur) wil hulp bij zijn studiemethode voor de vakken wiskunde & wetenschappen. Het tempo in de klas ligt zeer hoog en de le… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.