Bijles Biologie in Dendermonde

Krijg vandaag nog bijles biologie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

biologie

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles biologie met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help ze om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk biologie, chemie, fysica en wiskunde bijles.

8,6/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

biologie

Ricky

Beveren

Bachelor

Universiteit Gent

Biochemie en biotechnologie

Bijles biologie met Ricky

Ik ben een masterstudent (1e jaar) biochemie en biotechnologie aan de Universiteit Gent. Ik heb uitgebreide wetenschappelijke kennis en combineer die met veel praktische ervaring in het labo en in onderzoek. Een belangrijk deel van mijn richting is ook leren communiceren over wetenschap, niet enkel met andere onderzoekers maar ook met iedereen daarbuiten. Ik heb dus ervaring met informatie overbrengen op een verstaanbare manier.

Beveren
Biochemie en biotechnologie
Bachelor, Universiteit Gent

biologie

Bruno

Aalst

Master

VUB

Handelsingenieur

Bijles biologie met Bruno

Bruno is afgestudeerd als handelsingenieur en heeft ook nog fysica gestudeerd in het hoger. Hij helpt leerlingen graag verder bij Engels, economie, wiskunde en fysica.

9/10

Aalst
Handelsingenieur
Master, VUB

biologie

Jyrca

Dendermonde

Bachelor

Thomas More Mechelen

Leerkracht Secundair Onderwijs: Aardrijkskunde-Natuurwetenschappen

Bijles biologie met Jyrca

Ik volg de lerarenopleiding omdat ik iets wil betekenen voor jongeren. Ik weet hoe frustrerend het is om een minder goede leerkracht te hebben. Ik wil leerlingen motiveren, ondersteunen en gewoon weg op een leuke manier, leuke kennis vergaren.

Dendermonde
Leerkracht Secundair Onderwijs: Aardrijkskunde-Natuurwetenschappen
Bachelor, Thomas More Mechelen

biologie

Ivy

Aalst

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles biologie met Ivy

Momenteel ben ik niet werkzaam in het onderwijs, maar ben wel afgestudeerd als geaggregeerde voor het Secundair Onderwijs groep 2: Biologie. Graag zou ik de band met het lesgeven niet willen verliezen. Het geeft mij veel voldoening om jongeren te helpen bij hun studie. Ik geef al bijles sinds ik studeerde. Meer specifiek heb ik ervaring met bijles geven over Statistiek en Organische Chemie aan bachelorstudenten en Wiskunde, Chemie en Fysica aan scholieren. Aan het begin van mijn carrière heb ik in het Secundair Onderwijs gestaan en heb ervaring met: Biologie, Fysica, Chemie en Aardrijkskunde.

Aalst
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

biologie

Dils

Zele

Master

UGent

Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, 2e bachelor

Bijles biologie met Dils

Ik hielp reeds studenten uit de lagere middelbare graad met hun vakantietaken en problemen omtrent wiskunde, biologie, chemie en ook leerlingen uit het basisonderwijs. Het bijles geven op zich en het bezig zijn met mensen spreekt mij enorm aan. Het doel bereiken dat het kind de leerstof snapt en beheerst en hiernaar de punten haalt, geeft een enorme voldoening. Zowel voor mij als voor het kind en de ouders.

Zele
Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen, 2e bachelor
Master, UGent

biologie

Rani

Hamme

Bachelor

Artevelde Hogeschool

Ergotherapie

Bijles biologie met Rani

Momenteel werk ik als ondersteuner in het lager en secundair onderwijs (GON-begeleidster). Hierbij kom ik dagelijks in contact met leerlingen die moeilijkheden hebben op school. Het is mijn passie om deze leerlingen vooruit te helpen. Ik hoop dan ook via deze weg, nog meer leerlingen te kunnen ondersteunen.

Hamme
Ergotherapie
Bachelor, Artevelde Hogeschool

biologie

Michael

Zele

Bachelor

UGent

Bio-ingenieurswetenschappen

Bijles biologie met Michael

Ik haal voldoening en plezier uit het helpen van andere mensen. Ik leg ook graag dingen uit die te maken hebben met wetenschappen en ben zeer sociaal. Ik heb reeds ervaring met het geven van bijles.

Zele
Bio-ingenieurswetenschappen
Bachelor, UGent

biologie

Sigrid

Buggenhout

Master

KUL

BIOLOGIE, Dierkunde, Fysiologie moleculaire biologie

Bijles biologie met Sigrid

Ik zou graag leerlingen/studenten helpen in het behalen van een diploma. De meer persoonlijke aanpak vind ik heel belangrijk, zo kan ik beter zoeken naar waar het schoentje wringt.

Buggenhout
BIOLOGIE, Dierkunde, Fysiologie moleculaire biologie
Master, KUL

biologie

Silke

Dendermonde

Master

UGent

Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles biologie met Silke

Ik sta graag in het onderwijs en werk graag met jonge mensen. Op deze manier kan ik ook zien waar de problemen bij de studenten zich voordoen en kunnen we samen op zoek gaan naar een goede strategie om de leerstof onder de knie te krijgen. Deze informatie kan ik dan uiteraard ook meenemen naar de lespraktijk en heb ik ook een beter inzicht bij welke leerstofonderdelen de studenten het meeste moeite hebben.

Dendermonde
Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, UGent

Veelgestelde vragen

BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit Dendermonde te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent biologie. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit Dendermonde voor jou!
Natuurlijk, beide opties zijn mogelijk om bijles te volgen: online of aan huis in Dendermonde. Online bijles gaat via BijlesHuis door, niet via Zoom of Skype, maar via een eigen platform speciaal ontwikkeld voor bijles. Zo kan je huiswerk en andere documenten van je school uploaden om samen met je bijlesdocent te bespreken. Er is een whiteboard, screenshare, videochat en veel meer. Ook kan je de bijlessen biologie achteraf terugkijken. Lees hier alles over online bijles.

Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles biologie kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Dendermonde. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles biologie dat ook.

Top bijlesaanvragen

bijles gevraagd, bijles Biologie middelbaar in Dendermonde, Biologie bijles in Dendermonde, bijles hoger onderwijs, bijles Biologie in de buurt van Dendermonde, Biologie leren, bijlessen aan huis, privé leerkracht, bijles Biologie