Bijles Duits in Gooik

Krijg vandaag nog bijles Duits op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Duits

Nikie

Haaltert

Bachelor

Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Office Management - Medical Management Assistant

Bijles Duits met Nikie

Ik ben afgestudeerd als bachelor in het Medical Office Management. Momenteel ben ik werkzaam in een advocatenkantoor, waar een sterke talenkennis, management en organisatie van groot belang zijn. Ik ben heel enthousiast om bijles te geven en me hierin sterk te verdiepen. Leerlingen kunnen bij mij terecht voor bijles Frans, Nederlands, Engels, Duits én algemene studiebegeleiding!

10/10

Haaltert
Office Management - Medical Management Assistant
Bachelor, Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Duits

Eline

Wetteren

Master

UGent

of Arts in het tolken: Frans-Duits

Bijles Duits met Eline

Ik vind het superfijn om anderen mee enthousiast te maken voor de taalvakken, ook al loopt het niet altijd even vlot en is taal soms complex. Samen leren is gewoon veel leuker dan alleen, en al zeker in tijden van lockdown. :-)

Wetteren
of Arts in het tolken: Frans-Duits
Master, UGent

Duits

Willem Adrianus

Hoeilaart

Bijles Duits met Willem Adrianus

Ik geef bijlessen, omdat ik voldoening schep in het helpen van kinderen om in het leven te slagen. Uit ervaring weet ik inmiddels dat goede bijlessen het verschil kunnen maken voor kinderen tussen leven als academicus of als ongeschoolde arbeider.

10/10

Hoeilaart

Duits

Lien

Zottegem

Master

KU Leuven

Bedrijfscommunicatie

Bijles Duits met Lien

Het leuke aan bijles geven vind ik de voldoening als de leerling of student de leerstof begrijpt en de wetenschap dat ik daartoe heb kunnen bijdragen. In het verleden gaf ik vaak bijles Engels aan mijn nichtje.

9/10

Zottegem
Bedrijfscommunicatie
Master, KU Leuven

Duits

Emmanuel

Denderwindeke

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Specifieke lerarenopleiding: economische en toegepaste economische wetenschappen.

Bijles Duits met Emmanuel

Sommige leerlingen/studenten hebben het moeilijk om bij te blijven bij alles wat er tijdens de lessen en binnen de leerstof gebeurt. Soms snappen ze het hele plaatje niet, op andere momenten maken ze op een cruciaal punt de klik niet waardoor ze vast komen te zitten. Ik wil mij daarbij inzetten om studenten en leerlingen die klik te laten maken en alles te laten snappen. Ik denk dat een individuele en persoonlijke aanpak een goede aanvulling kan zijn op de schoolpraktijken. Daarnaast wil ik ook trachten om de best mogelijke studiemethode voor elke leerling/student te ontdekken.

Denderwindeke
Specifieke lerarenopleiding: economische en toegepaste economische wetenschappen.
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

Duits

Imke

Sint-Pieters-Leeuw

Derde graad

Regina Caeli

Latijn-Moderne Talen

Bijles Duits met Imke

Ik zou graag bijles willen geven omdat ik het belangrijk vind dat leerlingen hun talen goed onder de knie hebben zodat ze er later de vruchten van kunnen plukken wanneer ze in het werkveld staan. Ik ben zelf een behulpzaam en empathisch persoon en vind het fijn om anderen te helpen.

Sint-Pieters-Leeuw
Latijn-Moderne Talen
Derde graad, Regina Caeli

Duits

Kylie

Aalst

Bachelor

Universiteit Gent

Taal- en letterkunde Engels-Duits

Bijles Duits met Kylie

Het is altijd mijn droom geweest om leerkracht te worden. Kennis overbrengen en mensen zien groeien en verbeteren is echt mijn passie.

Aalst
Taal- en letterkunde Engels-Duits
Bachelor, Universiteit Gent

Duits

Edgar

Lennik

Derde graad

H.Hart Halle

ASO Humane Wetenschappen

Bijles Duits met Edgar

Jongeren helpen om positieve ervaringen met Duits op te doen. Mezelf verder bekwamen in didactische werkvormen.

Lennik
ASO Humane Wetenschappen
Derde graad, H.Hart Halle

Duits

Flora

Brussel

Bijles Duits met Flora

Hallo iedereen! Mijn naam is Flora, 22jaar en ik woon nu sinds meer dan een jaar in Brussel. Omdat ik uit Duitsland kom zou ik jou of jullie graag helpen om Duits te leren of te verbeteren!

Brussel

Duits

Mareike

Ninove

Master

Humboldtuniversiteit te Berlijn

of Arts in de taal- en letterkunde: Duits

Bijles Duits met Mareike

Lesgeven in mijn moedertaal is iets wat mij veel voldoening schenkt en ik heb er veel plezier in om te zien hoe leerlingen gedurende mijn lessen groeien in hun Duitse taalvaardigheid. Het gaat mij erom dat leerlingen de taal actief en productief gebruiken. Om dit te stimuleren spreek ik tijdens de lessen veel Duits en maak ik vaak gebruik van activerende werkvormen. Een van mijn sterke punten is dat ik goed inspeel op de verschillen tussen leerlingen, niet alleen qua taalniveau maar ook qua leertempo, intelligentie/talent en culturele achtergrond. Ik geef zeer goed gestructureerde lessen en besteed er veel aandacht aan om de leerlingen te “leren leren” zodat hun metacognitieve vaardigheden bevorderd worden. De combinatie van enthousiast les te geven en een goede relatie met de leerlingen te hebben is volgens mij de sleutel om succesvol als leerkracht te werken.

Ninove
of Arts in de taal- en letterkunde: Duits
Master, Humboldtuniversiteit te Berlijn

Studenten die we al konden helpen

 • Philemond uit Egerkingen

  Een volwassene zoekt hulp bij Duits ter voorbereiding van het Goethe-Zertifikat. Voor haar werk als fysiotherapeute in Zwitserland dient ze B2-niveau te halen. Ze is al geslaagd voor de… Lees meer

 • Florence uit De Pinte

  Florence doet Bachelor Duits Engels aan de Ugent en zou graag hulp hebben bij Duits. Ze zou graag hulp hebben bij grammatica, vocabulaire, werkwoord vervoegingen, woorden verbuigen en z… Lees meer

 • Ellieni uit Bilthoven

  Leerling (14 jaar) uit Zwitserland wil ondersteuning bij Duits. Hij spreekt Nederlands en Engels en volgt in Zwitserland tweetalig onderwijs (Engels-Frans). Voor Duits zoekt hij extra o… Lees meer

 • Corine uit Bilthoven

  Leerling (13 jaar) uit Zwitserland wil ondersteuning bij Duits. Hij spreekt Nederlands en Engels en volgt in Zwitserland tweetalig onderwijs (Engels-Frans). Voor Duits zoekt hij extra o… Lees meer

 • Isabel uit Egerkingen

  Een volwassene zoekt hulp voor Duits ter voorbereiding van het Goethe-Zertifikat. Voor haar werk als fysiotherapeute in Zwitserland dient ze B2-niveau te halen. Ze is al geslaagd voor d… Lees meer

 • Ellen uit Nevele

  Leerlinge 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans en Duits, in het kader van een vakantietaak voor beide vakken. Het gaat o.a. om een herhaling van de basis en de leerstof van h… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

De meeste medewerkers bij BijlesHuis zijn accountmanagers, en eentje daarvan zal jouw bijles Duits tiptop in orde brengen. Hij of zij belt je op en selecteert een gepaste docent uit regio Gooik. Je kan uitgebreid kennismaken met het volledige team van BijlesHuis op deze pagina.
Uiteraard. Het leeuwendeel van onze bijlessen gaat zelfs door aan huis. Als je een aanvraag indient, contacteren we onze docenten uit regio Gooik en vragen we wie bijles Duits aan huis kan geven bij jullie. Verkiezen jullie een andere locatie, zoals online, op school, of bij de docent thuis, kan dat ook.
Een persoonlijke klik met je docent is minstens even belangrijk als zijn/haar ervaring en expertise. Zeker omdat het een 1-op-1-begeleiding betreft. Indien het niet klikt, breng je BijlesHuis op de hoogte en wij zoeken meteen naar een oplossing (een andere docent Duits in de buurt van Gooik) tot jij tevreden bent. Beloofd.

Top bijlesaanvragen

bijles Duits in Gooik, privé bijles, Duits leren, betaalbare bijles, bijles gevraagd, Duits bijles gezocht in Gooik, bijles Duits in de buurt van Gooik, bijles Duits middelbaar in Gooik, examen bijles