Bijles Duits in Kraainem

Krijg vandaag nog bijles Duits op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Duits

Sophie

Mechelen

Professioneel / Volwassen

Goethe Institut Brüssel

Zentrale Mittelstufenprüfing Deutsch

Bijles Duits met Sophie

Ik geef enorm graag bijles, door het rechtstreekse contact krijg je onmiddellijk feedback en kan je ervoor zorgen dat de leerstof echt begrepen wordt door de student. Je kan onmiddellijk zien waar de student 'vast loopt' en bijsturen.

10/10

Mechelen
Zentrale Mittelstufenprüfing Deutsch
Professioneel / Volwassen, Goethe Institut Brüssel

Duits

Thomas

Etterbeek

Master

KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Meertalige communicatie Frans-Engels

Bijles Duits met Thomas

Als taalkundige ben ik dol op alles wat met talen te maken heeft, maar ik begrijp dat taal leren soms erg lastig kan zijn. Via bijles geven hoop ik mijn enthousiasme voor talen aan mijn studenten mee te geven. Dankzij mijn ervaring als taalleerkracht (zowel op individuele basis als op taalkampen) weet ik studenten op een effectieve maar aangename manier te helpen, zodat ze zich kunnen verbeteren en beter in hun vel voelen.

9/10

Etterbeek
Meertalige communicatie Frans-Engels
Master, KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Duits

Julie

Etterbeek

Professioneel / Volwassen

Ehsal Management School

Digital Business Management

Bijles Duits met Julie

Ik geef graag bijles, omdat ik denk dat dat de beste manier is om de snelste vooruitgang te boeken. Een of twee uur per week is zo nuttig voor een student die moeite heeft om op te letten en bij te blijven tijdens de les. --------------------- J'aime donner des cours particuliers, car je pense que c'est la meilleure manière d'avancer le plus rapidement. Une ou deux heures par semaine aident tellement un étudiant qui a des difficultés à suivre pendant les cours.

Etterbeek
Digital Business Management
Professioneel / Volwassen, Ehsal Management School

Duits

Joel

Elsene

Derde graad

Bijles Duits met Joel

Ik hou van talen en deel mijn kennis graag met andere mensen om hen kunnen helpen. Voor mij is het dus de perfecte combinatie om bijles Duits te geven. Door mijn studie ervaar ik hoe mensen Duits als vreemde taal leren en ontvangen en kan deze inzichten toepassen in de bijles. Ik zou me ook als heel geduldig en aanpasbaar beschrijven. Doordat Duits mijn moedertaal is en ik Duitse taalkunde studeer, ben ik heel bekend met de taal en de regels.

Elsene
Derde graad,

Duits

Elli

Bonheiden

Master

Vlekho HUB

Handelswetenschappen - Marketing

Bijles Duits met Elli

Ik vind het erg fijn om kennis door te geven en om mensen te motiveren.

Bonheiden
Handelswetenschappen - Marketing
Master, Vlekho HUB

Duits

Amber

Leuven

Master

KU Leuven

Behaald: middelbaar onderwijs (Latijn-Moderne Talen aan Klein Seminarie Roeselare); Bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands-Duits) aan KU Leuven

Bijles Duits met Amber

Ik behaalde mijn bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands en Duits) met grote onderscheiding en volg momenteel de Master Taalkunde. Ik heb de drang om enerzijds mijn ervaring en kennis wat betreft studeren, organisatie en talen in het algemeen door te geven aan anderen en om anderzijds zelf bij te leren en mezelf te ontwikkelen als begeleidster. I

Leuven
Behaald: middelbaar onderwijs (Latijn-Moderne Talen aan Klein Seminarie Roeselare); Bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands-Duits) aan KU Leuven
Master, KU Leuven

Duits

Flora

Brussel

Bijles Duits met Flora

Hallo iedereen! Mijn naam is Flora, 22jaar en ik woon nu sinds meer dan een jaar in Brussel. Omdat ik uit Duitsland kom zou ik jou of jullie graag helpen om Duits te leren of te verbeteren!

Brussel

Duits

Anne

Vilvoorde

Bachelor

ISTI

Vertaler tolk Engels- Frans- Chinees

Bijles Duits met Anne

Ik denk dat ik in staat ben om op een speelse manier, kinderen en jongeren te boeien, ik heb het geluk om zeer geduldig te zijn en besef dat indien een leerprobleem zich voordoet er verschillende manieren zijn om toch door te dringen tot de leerling. Het BijlesHuis kreeg ik in de gaten op de website.

Vilvoorde
Vertaler tolk Engels- Frans- Chinees
Bachelor, ISTI

Duits

ANNE-KATHRIN

Sint-Gillis

Master

KUNSTAKADEMIE MÜNSTER

KUNST

Bijles Duits met ANNE-KATHRIN

Ik ben persoonlijk zeer geïnteresseerd in leerprocessen,. Vanuit mijn achtergrond als filosofe is dat een van de onderwerpen waarin ik mij in mijn eigen onderzoek verdiep. Ikzelf wil altijd graag verder leren. Mijn heldere, gestructureerde, vriendelijke, spontane en nieuwsgierige karakter zal bijdragen aan een stimulerende leeromgeving, waarin alle leerlingen enthousiast aan de slag kunnen gaan.

Sint-Gillis
KUNST
Master, KUNSTAKADEMIE MÜNSTER

Duits

Ruth

Kraainem

Professioneel / Volwassen

KU Leuven

Rechten

Bijles Duits met Ruth

Hallo bijleszoekers! :-) Ik ben Ruth, woon in Brussel en heb momenteel de tijd om na mijn werkuren bijles te geven in regio Brussel. Ik help graag bij het instuderen van vakken uit het lager onderwijs, bij taalvakken en geschiedenis uit het middelbaar onderwijs of bij alle vakken uit de opleiding rechten op universitair niveau.

Kraainem
Rechten
Professioneel / Volwassen, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

  • Sonja uit Bertem

    Student 6e middelbaar (Economie Moderne Talen) behaalde een C-attest door het behalen van onvoldoendes voor de vakken Frans en Duits. De student zal deze 2 examens afleggen via de Exame… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis werkt altijd op dezelfde manier: via de website dien je vrijblijvend een aanvraag in voor bijles Duits, wij bellen jou telefonisch op om je hulpvraag te concretiseren en koppelen je daarna aan de gepaste bijlesdocent uit regio Kraainem. Als je ons voorstel goedkeurt, kan je met je bijlesdocent Duits aan de slag! Hier kan je alles in detail lezen over onze werkwijze.
Iedereen uit Kraainem kan bij BijlesHuis terecht, van bijles voor de kleuterklas tot het lager onderwijs, middelbaar onderwijs en hoger onderwijs. Ook voor professionals selecteren we een geschikte docent op niveau. Omdat ons netwerk zo uitgebreid is, kunnen we helpen bij elke materie, hoe complex ook.
Voor bijles Duits in Kraainem betaal je bij BijlesHuis een eerlijke prijs. Eerlijk omdat wij onze docenten vergoeden naargelang hun ervaring. Het hangt er dus van af of je bijles Duits volgt met een universiteitsstudent (met uitstekende punten) of bijvoorbeeld een gepensioneerde leerkracht met 40 jaar ervaring in het onderwijs. Ook het niveau en de gewenste duurtijd van je bijlessen hebben invloed op het tarief. Meer info lees je op onze prijzenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles tarieven, bijles Duits prijs, bijlesdocent Duits in Kraainem, inzicht bijles, Duits bijles gezocht in Kraainem, Duits bijles aan huis in Kraainem, bijles volgen, bijles Duits tarief, zomer bijles