Verbeter je Duits vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Duits uit Puurs! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Duits

Michaël

Antwerpen

Master, Universiteit (UA)

Bijles Duits met Michaël

Ik doe dit al meer dan 10 jaar, en het geeft voldoening dat de cursisten verbeteren en resultaten halen. Er is veel waar ik vertrouwd mee ben, en het is fijn om kennis door te geven, en tips te geven qua studiemethode.

Antwerpen
Handelsingenieur optie Informatica
Master, Universiteit (UA)

Duits

An

Antwerpen

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Duits met An

Ik geef al enkele jaren bijles en ik vind het een erg verrijkende bezigheid. Je brengt niet alleen kennis over, zoals wanneer je dat voor een klas of een groep volwassenen doet. Het contact met de leerling is hier ook groter, waardoor je ten eerste al gerichter kunt werker, problemen sneller kunt zien en aanpakken, maar het ook fijner is om samen iets te bereiken. Je kunt voortbouwen op wat de leerling vaak al weet, problemen wegwerken en dieper ingaan op bepaalde onderdelen. Ik heb steeds heel fijne herinneringen overgehouden aan mijn bijlessen en de leerlingen. Dat geeft ontzettend veel energie.

Antwerpen
Vertaler Nederlands-Frans-Spaans-Duits
Master, Universiteit Antwerpen

Duits

Sandra

Antwerpen

Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Bijles Duits met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

Antwerpen
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Duits

Merel

Zwijndrecht

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles Duits met Merel

Ik ben altijd al een taalliefhebber geweest, heb me in talen gespecialiseerd aan de universiteit en heb van talen niet zo lang geleden mijn beroep gemaakt. Talen leren is niet eenvoudig: je moet over goede studietechnieken en zelfdiscipline beschikken. Tijdens de verschillende jaren waarin ik me in talen heb gespecialiseerd, heb ik ook die vaardigheden getraind. Ik zou graag leerlingen en studenten helpen bij het studeren en hen laten zien dat dit proces ook fijn kan zijn. Zelf vond ik het schrijven van de bachelor- en masterscriptie bovendien geen lachertje. Daarom zou ik ook graag studenten ondersteunen bij deze grote opgave en inzichten met hen delen waar ik me graag van bewust geweest was tijdens het onderzoeken en schrijven.

Zwijndrecht
Bachelor Taal- en Letterkunde (Duits & Engels), Master Tolken, Postgraduaat Conferentietolken
Master, Universiteit Antwerpen

Duits

Charlotte

Opwijk

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Duits met Charlotte

Vreemde talen hebben me van jongs af aan steeds gefascineerd. De keuze om Frans en Duits verder te studeren lag dan ook voor de hand. Ik krijg er dan ook enorm veel voldoening van als ik mijn passie voor taal kan doorgeven aan anderen. Als leerkracht in opleiding, ben ik gebeten door de microbe om voor de klas te staan en vooral de sociale interactie die het beroep met zich meebrengt. Bijles geven betekent voor mij de mogelijkheid om volwassenen en / of jongeren vooruit te helpen en zo goed mogelijk te ondersteunen. Bovendien heb ik als vrijwilliger bij het Buddyproject in Leuven, dat zich richt op naschoolse huiswerkbegeleiding, al de nodige bijleservaring opgedaan.

Opwijk
Specifieke Lerarenopleiding Frans / Duits
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Duits

Lieselot

Antwerpen

None

Bijles Duits met Lieselot

Dit schooljaar (2017-2018) beëindig ik mijn Master en de specifieke lerarenopleiding die ik volg aan de UA. Het lijkt me nuttig extra ervaring op te doen als leerkracht en dit in de vakken waarin ik me gespecialiseerd heb, namelijk: Nederlands, NT2 en Duits. Op die manier kan ik vast en zeker groeien als lesgever en bovendien iets betekenen voor anderen.

Antwerpen

Duits

Nina

Sint-Gillis-Waas

None

Bijles Duits met Nina

Ik hou me graag bezig met talen, vind het leuk om met kinderen om te gaan en wil later graag een job als leerkracht. Bijles geven aan kinderen zou ik dus fantastisch vinden, om alvast wat ervaring in het lesgeven op te doen.

Sint-Gillis-Waas

Duits

Nijs

Grimbergen

Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Bijles Duits met Nijs

Ik geef bijles omdat ik graag jongeren en kinderen wil helpen, omdat ik mijn vrije tijd graag nuttig doorbreng en omdat ik geloof ik ook over een goede bagage beschik om te kunnen helpen.

Grimbergen
Bachelor communicatiemanagement - optie marketingcommunicatie
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Duits

Kitty

Antwerpen

Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Bijles Duits met Kitty

Ik heb altijd een smaak voor studeren en boeken gehad. Ik zou dit graag met mensen delen. Ik ben momenteel bezig met een aantal sociaal artistieke workshops, maar zou graag ook wat de diepte in gaan wat lesgeven betreft.

Antwerpen
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

Duits

Laura

Temse

None

Bijles Duits met Laura

Omdat ik ervan overtuigd ben dat een persoonlijke aanpak de beste resultaten oplevert. Daarnaast bied ik de mogelijkheid om leerstof op een andere manier te verwerken, aan de hand van films en literatuur.

Temse