Bijles Studiebegeleiding in Puurs

Krijg vandaag nog bijles studiebegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

studiebegeleiding

Rita

Temse

Professioneel / Volwassen

CVO Temse

Engels 2 A+B

Bijles studiebegeleiding met Rita

Ik ben een gedreven onderwijzeres met 27 jaar ervaring. Kinderen zien groeien, zien openbloeien, hen iets kunnen bijleren,… gaf mij altijd heel veel voldoening. Ik deed mijn job steeds met hart en ziel en met veel verantwoordelijkheidsgevoel. Omwille van medische redenen kan ik nu niet meer voor de klas staan. Daarom geef ik graag bijles en wil zo een steun zijn voor kinderen die het wat moeilijk hebben. Ik wil hen zin doen krijgen in iets dat ze minder goed kunnen en hen opnieuw vertrouwen geven. Werken op woensdagnamiddag en op zaterdag is voor mij geen probleem.

Temse
Engels 2 A+B
Professioneel / Volwassen, CVO Temse

studiebegeleiding

Yelke

Temse

Derde graad

Carolus

Verzorging

Bijles studiebegeleiding met Yelke

Ik vind het belangrijk dat iedereen mee kan op school.

Temse
Verzorging
Derde graad, Carolus

studiebegeleiding

Jente

Kapelle-op-den-Bos

Bachelor

Thomas More

Verpleegkunde

Bijles studiebegeleiding met Jente

Hallo! Mijn naam is Jente, een studente van 24. Ik zit op kot in Leuven en studeer Pedagogische Wetenschappen. Ik studeer zelf erg graag en wil anderen leren om ook graag te studeren. Ik wil leerlingen laten kennis maken met een vak, dat ze waarschijnlijk niet zo leuk vinden, op een andere en nieuwe manier. Zelf maak ik vaak planningen en behaal ik graag goede punten. Mijn perfectionisme zit mij af en toe in de weg, maar het is door deze gedrevenheid dat het mij vaak lukt om goede punten te behalen. Ik studeerde in het middelbare onderwijs Sociaal -en Technische Wetenschappen, waar ik met onderscheiding afstudeerde. Mijn favoriete vakken waren de taalvakken en natuurwetenschappen. Ik wil mijn gedrevenheid doorgeven aan zowel studenten hoger onderwijs, als leerlingen van het secundair en lager onderwijs.

Kapelle-op-den-Bos
Verpleegkunde
Bachelor, Thomas More

studiebegeleiding

joren

Kruibeke

Master

Universiteit Antwerpen

Industrieel Ingenieur (ing.) Bouwkunde

Bijles studiebegeleiding met joren

Ik ben er van overtuigd dat iedereen een bepaalde leerstof kan aanleren, zolang deze persoon er voor wil gaan en er moeite voor wil doen. Dit laatste (motivatie) zie ik vaak als een grote uitdaging omdat studenten (waaronder ikzelf soms nog) een moeilijk obstakel soms niet alleen kunnen verwerken zonder de nodige begeleiding. Ik heb vroeger zelf heel veel begeleiding gekregen, en dit maakte echt het verschil in slagen en falen. Daarom help ik heel graag studenten, want ik weet wat de meerwaarde kan zijn van een bepaalde begeleiding.

Kruibeke
Industrieel Ingenieur (ing.) Bouwkunde
Master, Universiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Ajlin

Willebroek

Derde graad

Examencommissie

Humane-Wetenschappen

Bijles studiebegeleiding met Ajlin

Ik ben Ajlin en ben zeer graag bezig met Frans en Engels. Ik ben enorm geïnteresseerd in deze talen, omdat ik Frans geleerd heb van toen ik nog heel klein was en heb mijn vaardigheid steeds ontwikkeld tot nu, en ik blijf de taal alsmaar ontwikkelen. Engels heb ik geleerd via televisie en het lezen ervan en ook het communiceren met mijn familie in Amerika, ik heb er zelfs een maand doorgebracht, in Los Angeles! Het was een heel mooie ervaring om de Engelse (al dan niet Amerikaanse) taal in het echt te ervaren. Dit heeft mij zeker een positieve boost gegeven! Ik ben er zeker van dat al deze ervaringen het leren ervan aan anderen goed zal beïnvloeden. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis verder te delen en te helpen!

Willebroek
Humane-Wetenschappen
Derde graad, Examencommissie

studiebegeleiding

Lauren

Willebroek

Professioneel / Volwassen

Bijles studiebegeleiding met Lauren

Ik heb door de stages in het middelbaar en de begeleiding van kinderen in de jeugdbeweging veel ervaring opgedaan. Ik ben een gedreven persoon die op een rustige manier een leuke leeromgeving wil creëren voor de jongere. Het is al meerdere keren bewezen dat een leerling veel beter opneemt en onthoudt wanneer het op een leuke manier aangebracht wordt.

Willebroek
Professioneel / Volwassen,

studiebegeleiding

Fien

Kruibeke

Bachelor

Arteveldehogeschool

Logopedie

Bijles studiebegeleiding met Fien

Ik werk enorm graag met kinderen en jongeren. Vanuit mijn opleiding leerde ik handige tips en tricks. Ik kijk ernaar uit om anderen te kunnen helpen!

Kruibeke
Logopedie
Bachelor, Arteveldehogeschool

studiebegeleiding

Veerle

Hemiksem

Master

KULeuven

Br. ir. architect

Bijles studiebegeleiding met Veerle

Graag zet ik in waar ik goed in ben om jongeren te helpen.

Hemiksem
Br. ir. architect
Master, KULeuven

studiebegeleiding

Claudine

Bornem

Bijles studiebegeleiding met Claudine

Ik genoot een opleiding bachelor Communicatie Management. Daarna volgde ik 2 jaar Vertaler-Tolk (Frans-Spaans). Bovendien behaalde ik een bachelor Beheer, Toerisme en Recreatie. Onlangs volgde ik een opleiding (job)coaching. Momenteel volg ik de opleiding Onderwijsassistente. Gezien mijn opleidingen en vaardigheden geloof ik er dan ook in een meerwaarde te kunnen betekenen voor iedere leerling!

Bornem

studiebegeleiding

Caroline

Boom

Master

Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Caroline

Ik ben een enorm gemotiveerde 23-jarige, oorspronkelijk uit België en nu wonende in Haarlem. Ik vind het geweldig om kennis over te dragen. Om studenten van alle leeftijden te helpen met groeien. Niet enkel op het vak waarin ze zich inschrijven, maar ook in alle vaardigheden die bij studeren komen kijken zoals stiptheid en positief omgaan met feedback.

Boom
Master, Universiteit Antwerpen