Verbeter je studiebegeleiding vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten studiebegeleiding uit Puurs! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

studiebegeleiding

Dylan

Londerzeel

Master, Universiteit Gent

Bijles studiebegeleiding met Dylan

Ik haal voldoening om studenten te helpen met het inhoudelijk te leren begrijpen van leerstof.

Londerzeel
Master, Universiteit Gent

studiebegeleiding

Elke

Willebroek

Master, KU Leuven

Bijles studiebegeleiding met Elke

Ik ben momenteel een lerarenopleiding aan het volgen. Deze opleiding is deeltijds, dus naast het volgen van de lessen heb ik nog tijd over. Deze zou ik graag nuttig invullen. Ik heb al bijlessen gegeven aan mijn schoonzusje (12 jaar) en mijn nicht (20 jaar) gaande van 'met procenten rekenen' tot 'wat zit er allemaal in ons bloed' en 'hoe werkt ons DNA'. Bijles geven geeft me erg veel voldoening. Telkens andere manieren bedenken om iets uit te leggen wanneer de leerling het nog niet snapt, is een echte uitdaging. Deze uitdaging ga ik graag aan. Ook studiebegeleiding lijkt me iets voor mij. Zelf was ik een heel goede student en hopelijk kan ik met mijn tips iemand anders zijn/haar schoolloopbaan wat vlotter laten verlopen.

Willebroek
Master, KU Leuven

studiebegeleiding

Claudine

Bornem

None

Bijles studiebegeleiding met Claudine

Geachte Met veel interesse las ik op de website van VDAB de vacature als bijlesgever. Aangezien ik op zoek ben naar een job waarbij omgaan met jongeren, begeleiding en coaching belangrijk zijn, zie ik de opportuniteit om mijn vaardigheden en ervaring aan te wenden voor deze betrekking. Ik genoot een opleiding bachelor Communicatie Management. Daarna volgde ik 2 jaar Vertaler-Tolk (Frans-Spaans). Bovendien behaalde ik een bachelor Beheer, Toerisme en Recreatie. Onlangs volgde ik een opleiding (job)coaching. Momenteel volg ik de opleiding Onderwijsassistente. Gezien mijn opleidingen en vaardigheden geloof ik er dan ook in een meerwaarde te kunnen betekenen. Graag licht ik mijn cv toe in een persoonlijk gesprek om u nog meer van mijn enthousiasme te overtuigen. Met vriendelijke groeten Claudine Hoofdt

Bornem

studiebegeleiding

Katrijn

Puurs

None

Bijles studiebegeleiding met Katrijn

Nog liever dan voor de klas te staan, geef ik individuele aandacht aan kinderen en jongeren die het nodig hebben. Door gericht met hen aan de slag te gaan, hoop ik dat ze snel "leren leren" en hun zelfvertrouwen herwinnen. Het gaat voor mij dus over veel meer dan pure kennisoverdracht. Ook persoonlijk lesgeven aan volwassenen, zoals talen of Office, ligt me wel. Ik heb een bijzondere voorkeur voor NT2.

Puurs

studiebegeleiding

Van

Schelle

None

Bijles studiebegeleiding met Van

Kinderen met specifieken noden bijstaan om hen adequaat te ondersturen schept mij veel voldoening. Structuur bieden, kordaat zijn, aandacht voor de individuele leerling, kwaliteitsvol inspelen op de speciefiek onderwijsbehoeften van iedere leerling, observatievermogend, pedagogisch gericht werken zijn vanzelf sprekende competenties.

Schelle

studiebegeleiding

Yarrid

Hemiksem

None

Bijles studiebegeleiding met Yarrid

Ik wil bijles geven, omdat ik graag mensen help met het behalen van hun studies. Zo heb ik in het verleden als jobstudent aan de KU Leuven een slechtziende student musicologie met multiple sclerose begeleid voor al zijn vakken binnen zijn opleiding musicologie. Ik begeleide de student met zijn vakken, taken en examenvoorbereiding en bouwde met hem een speciale band op. Weten dat ik hem heb kunnen helpen tijdens een belangrijke fase tijdens zijn leven, motiveerde me heel erg. Daarnaast heb ik al voor verschillende vrienden en kennissen thesis-/scriptiebegeleiding gegeven. Zeker voor scripties in de humane wetenschappen (letteren en managementwetenschappen) ben ik een goede begeleider. Ik weet wat de verwachtingen zijn en kan de student naast advies op vlak van structuur, spelling en grammatica ook helpen bij het zoeken van juiste bronnen (heuristiek) en analyse. Kortom, ik zou heel graag mensen willen helpen met één van de belangrijkste momenten in hun leven. Zorgen dat zij gemakkelijker tot hun diploma komen, is een mooie motivatie.

Hemiksem

studiebegeleiding

Sara

Willebroek

None

Bijles studiebegeleiding met Sara

Ik wil graag een centje bijverdienen en ervaring opdoen. in September begin ik aan mijn tweede bachelor Geschiedenis en na mijn master ben ik van plan om een lerarenopleiding te volgen. Ik werk graag met kinderen en heb al vaker geholpen met huiswerk. Bijles geven lijkt me dus ideaal op dat allemaal te combineren: ik verdien iets bij, doe ervaring op en hou me bezig met iets wat ik leuk vind.

Willebroek

studiebegeleiding

Caroline

Boom

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Caroline

Ik ben een enorm gemotiveerde 23-jarige, oorspronkelijk uit België en nu wonende in Haarlem. Ik vind het geweldig om kennis over te dragen. Om studenten van alle leeftijden te helpen met groeien. Niet enkel op het vak waarin ze zich inschrijven, maar ook in alle vaardigheden die bij studeren komen kijken zoals stiptheid en positief omgaan met feedback.

Boom
Master, Universiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Freya

Boom

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles studiebegeleiding met Freya

Toen ik enkele jaren geleden een keuze moest maken met betrekking tot wat ik wilde studeren heb ik lang getwijfeld tussen rechten en leerkracht. Uiteindelijk heb ik gekozen voor rechten met als belangrijkste beweegreden: zekerheid. Ik wist dat het voor leerkrachten niet evident was om een vaste job te vinden, en ik wilde toch graag wat meer zekerheid. Toch leek het mij altijd een leuke job om een vak te kunnen aanleren aan andere personen. Vroeger kwamen klasgenootjes vaak naar mij als ze vragen hadden over een bepaald vak en zeiden ze steeds dat ik het echt goed kon. Nu help ik ook nog geregeld de kinderen van mijn zus met de voorbereiding van hun examens. Ik werk graag met kinderen en dit zet ik verder bij BijlesHuis.

Boom
Master in de Rechten
Master, Universiteit Antwerpen

studiebegeleiding

Hannelore

Londerzeel

None

Bijles studiebegeleiding met Hannelore

Doorheen mijn opleiding Toegepaste Psychologie - afstudeerrichting school en pedagogische psychologie, ben ik in contact gekomen met het begeleiden en ondersteunen van volwassenen, kinderen en jongeren. Het voorbije semester heb ik een kindje begeleid op vlak van problemen met spelling, assertiviteit en studiemethode. Naast deze begeleiding heb ik ook afgelopen periode ook training gehad in coaching&counseling. Deze ervaringen hebben mij aangemoedigd om mijn vaardigheden en kennis ook naast school te gebruiken, zoals in het geven van bijles. Ik ben overtuigd dat ik een zeer geduldige en behulpzame coach kan zijn, waarbij ik ga zoeken naar de sterktes van de leerling en deze hierdoor kan motiveren.

Londerzeel