Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Frans uit Puurs! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Claudine

Bornem

None

Bijles Frans met Claudine

Geachte Met veel interesse las ik op de website van VDAB de vacature als bijlesgever. Aangezien ik op zoek ben naar een job waarbij omgaan met jongeren, begeleiding en coaching belangrijk zijn, zie ik de opportuniteit om mijn vaardigheden en ervaring aan te wenden voor deze betrekking. Ik genoot een opleiding bachelor Communicatie Management. Daarna volgde ik 2 jaar Vertaler-Tolk (Frans-Spaans). Bovendien behaalde ik een bachelor Beheer, Toerisme en Recreatie. Onlangs volgde ik een opleiding (job)coaching. Momenteel volg ik de opleiding Onderwijsassistente. Gezien mijn opleidingen en vaardigheden geloof ik er dan ook in een meerwaarde te kunnen betekenen. Graag licht ik mijn cv toe in een persoonlijk gesprek om u nog meer van mijn enthousiasme te overtuigen. Met vriendelijke groeten Claudine Hoofdt

Bornem

Frans

sabine

Londerzeel

None

Bijles Frans met sabine

mijn kennis van talen bijhouden, jongeren kennis bijbrengen

Londerzeel

Frans

Aline

Rumst

Derde graad

Bijles Frans met Aline

Ik vind het interessant om leerlingen bijles te geven. Ik ben geboeid door hun moeilijkheden en hun motivaties. Ik heb een gevoel van voldoening wanneer ze de dingen door hebben.

Rumst
Derde graad

Frans

Kyle

Londerzeel

Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Bijles Frans met Kyle

Door mijn familiale situatie ben ik naast het Nederlands, ook in het Engels opgevoed geweest door mijn vader. In combinatie met mijn studies leer ik ook constant nieuwe zaken bij. Ik vind het een zeer interessante opportuniteit om andere mensen te kunnen helpen met hun studiegerelateerde problemen en bepaalde vragen die zij kunnen hebben. Het zou me een zelfvoldoening geven als ik zou kunnen zien dat mensen effectief zaken bijleren door de gegeven bijlessen. Ook wil ik mijn kennis van het Engels zo goed mogelijk verbeteren. Naast het het Engels heb ik tijdens mijn studies ook veel kennis opgedaan in de vakken Economie, Frans, Nederlands (communicatie), en enkele computer gerichte vaardigheden: SPSS, Word, en Powerpoint. Wat volgens mij belangrijk is bij het geve van bijles is vooral de doelgerichtheid, de motivatie, en de flexibiliteit. En met de opleiding Marketing die ik volg in de hogeschool zijn deze enkele aspecten waar ik goed in ben.

Londerzeel
Bedrijfsmanagement: Marketing
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Frans

Goedele

Kapelle-op-den-Bos

Bachelor

Bijles Frans met Goedele

Als leerkracht merk ik dat veel leerlingen gebaat zijn bij een persoonlijke aanpak. Ik heb jarenlang elke avond bijles gegeven bij een jongen die voor alle vakken ondersteuning kon gebruiken.

Kapelle-op-den-Bos
Bachelor

Frans

Yentl

Puurs

None

Bijles Frans met Yentl

Als leerkracht Frans in het 3de, 4de, 5de en 6de middelbaar zoek ik nog een bijverdienste om leerlingen individueel te begeleiden en te sturen voor het vak Frans.

Puurs

Frans

Sara

Dendermonde

Tweede graad, Koninklijk Atheneum Dendermonde

Bijles Frans met Sara

Ik geef soms al eens extra uitleg aan vrienden of klasgenoten, en het geeft zoveel voldoening als ze daarna bij jou komen en zeggen het hun dankzij jou gelukt is. Ik ben dan heel blij dat ik hen heb kunnen helpen, en nu wil ik gewoon meer mensen helpen.

Dendermonde
Latijn Wiskunde
Tweede graad, Koninklijk Atheneum Dendermonde

Frans

NADIA

Schelle

None

Bijles Frans met NADIA

Ik wil bijlesgeven omdat ik een leraar frans wil worden en omdat ik altijd veel affiniteit met leerlingen heb gehad ( heb al bijles gegeven toen ik student was). Frans is mijn moedertaal en ik wil graag mijn kennis delen. Ik wil bijles geven omdat het een mooie bezigheid is . Ik beleef er veel voldoening aan leerlingen te kunnen helpen. Ikzelf had in het middelbaar ook nood aan extra bijlessen voor wiskunde en heb daar veel steun aan gehad daarom wil ik nu hetzelfde doen voor mensen die het moeilijk hebben met Frans en hen de steun geven die ze nodig hebben.

Schelle

Frans

Margot

Breendonk

None

Bijles Frans met Margot

Ik ben studente in Antwerpen, leerkracht secundair onderwijs Voeding-Verzorging & Biologie. Aangezien ik thuis regelmatig frans spreek is frans ook een passie geworden. Ik ben leiding op de scouts dus werk zeer graag met kinderen. Aangezien ik studeer voor leekracht is het dus ook mijn passie om kinderen iets bij te leren.

Breendonk

Frans

Lindsey

Puurs

Derde graad, Atheneum Klein-Brabant

Bijles Frans met Lindsey

Ik ben er altijd goed in geweest anderen dingen bij te brengen. Zeker omdat ik nog jong ben, kan ik zaken uitleggen op een manier die voor studenten invoelbaar is. Ik wil mensen motiveren in hun studies.

Puurs
Economie-Moderne Talen
Derde graad, Atheneum Klein-Brabant