Verbeter je Frans vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
2. Wij zoeken de perfecte lesgever voor je - gratis!
3. Leer van overal - online of in persoon
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, opdat wij je optimaal kunnen helpen.
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijks leven te doen passen. Dat is waarom wij het gemakkelijk maken om met je lesgever af te spreken, waar u ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Accountmanager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Frans

Sandra

Antwerpen

Bachelor, Zakelijk vertalen en Tolken, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Bijles Frans met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

Antwerpen
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Frans

Charlotte

Temse

Master, privaat en internationaal recht, KULeuven

Bijles Frans met Charlotte

Van jongs af aan heb ik mijn drie jongere zussen begeleid met hun huiswerk. Daarnaast heb ik ook tennisles gegeven aan kinderen en ook huiswerkbegeleiding in het kader van het Buddy project in Leuven. Jonge mensen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen is een soort hobby of passie, wat overigens een enorme voldoening geeft. Uit ervaring heb ik geleerd dat naast de inhoud van de les, vooral de manier van lesgeven doorslaggevend is. Ik probeer daarom steeds enthousiast en gedreven naar de les te komen, kinderen voelen dit aan en nemen je mindset over.

Temse
privaat en internationaal recht
Master, KULeuven

Frans

Marilyn

Hamme

Master, Meertalige Communicatie (ENG-FR-NL), Universiteit Gent

Bijles Frans met Marilyn

Nu ik als leerkracht aan de slag ben, is het een boeiende uitdaging om ook bijles te geven aan jongeren en volwassenen.

Hamme
Meertalige Communicatie (ENG-FR-NL)
Master, Universiteit Gent

Frans

Merve

Temse

Bachelor, Logopedie & Audiologie, Thomas More Antwerpen

Bijles Frans met Merve

Waarom heb ik voor logopedie gekozen en ben ik de geschikte bijlesgever? Omdat ik gek ben op mensen helpen. Dat maakt mij zeer gelukkig en is echt mijn passie. Hierdoor voel ik me zeer goed. Daarnaast heb ik al reeds 2 jaar ervaring als bijlesgever en kan ik mij goed aanpassen aan de student!

Temse
Logopedie & Audiologie
Bachelor, Thomas More Antwerpen

Frans

Claudine

Bornem

Bijles Frans met Claudine

Ik genoot een opleiding bachelor Communicatie Management. Daarna volgde ik 2 jaar Vertaler-Tolk (Frans-Spaans). Bovendien behaalde ik een bachelor Beheer, Toerisme en Recreatie. Onlangs volgde ik een opleiding (job)coaching. Momenteel volg ik de opleiding Onderwijsassistente. Gezien mijn opleidingen en vaardigheden geloof ik er dan ook in een meerwaarde te kunnen betekenen voor iedere leerling!

Bornem

Frans

Sarah

Antwerpen

Derde graad, verschillende onderwijsniveaus (2-3de graad ASO, Bachelor Architectuur), Universiteit Antwerpen

Bijles Frans met Sarah

Als student ervoer ik vaak dat sommige lessen/cursussen veel te complex werden uitgelegd dan dat ze effectief waren. Op die manier probeerde ik constant voor mezelf, maar ook voor andere mede-studenten de zaak eenvoudiger en duidelijker uit te klaren. Hierbij simplificeerde ik de zaak door ze in mijn eigen woorden te herhalen of uit te leggen, vaak ook met behulp van afbeeldingen of geheugensteuntjes. Zo herinner ik mij een situatie in het secundair_ ik geloof dat we toen een tussentijdse evaluatie (grote toets) van Biologie (wat echt mijn beste vak was) hadden_waarbij een medestudent vond dat ze best de toets moest overslaan omdat ze niet had kunnen studeren. De toets werd net na de middagpauze afgelegd, dus ik stelde haar voor om even naar mijn uitleg te luisteren en dan toch mee te doen, want wie niet waagt... Ik beknopte de uitleg tot de essentiële zaken en probeerde haar een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen op zo'n halfuurtje, geloof ik. We legden de toets af en achteraf gebleken, leek het bij haar goed te zijn verlopen. Ze kreeg later te horen dat ze geslaagd was! Op deze manier heb ik al vaak andere een steun in de rug gegeven, en krijg ik vaak te horen dat ik zaken goed kan uitleggen/vertalen/verhalen. Volgend schooljaar studeer ik af als Master in Sciences - als architect. Hierna zouden nog twee jaar stage volgen om als zelfstandige architect te werk te kunnen. De twijfel om dan als architect te werken of nog een docentenopleiding te volgen is sterk aanwezig.

Antwerpen
verschillende onderwijsniveaus (2-3de graad ASO, Bachelor Architectuur)
Derde graad, Universiteit Antwerpen

Frans

Kyle

Londerzeel

Bachelor, Bedrijfsmanagement: Marketing, Hogeschool Thomas More Mechelen

Bijles Frans met Kyle

Door mijn familiale situatie ben ik naast het Nederlands, ook in het Engels opgevoed door mijn vader. Ik vind het een zeer interessante opportuniteit om andere mensen te helpen met hun moeilijkheden. Naast het Engels heb ik tijdens mijn studies veel kennis opgedaan in de vakken Economie, Frans, Nederlands (communicatie), en enkele computervaardigheden: SPSS bijvoorbeeld. Wat volgens mij belangrijk is bij het geven van bijles is de doelgerichtheid, de motivatie, en de flexibiliteit.

Londerzeel
Bedrijfsmanagement: Marketing
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Frans

Bernard

Buggenhout

Master, Aggregaat, Koninklijk Conservatorium Brussel

Bijles Frans met Bernard

Elke persoon is anders, iedereen is op zijn manier uniek. Tijdens een bijlesmoment wissel ik veel meer uit met mijn leerlingen dan enkel kennis. Samen op weg gaan, leren en ontdekken, kennis uitbreiden en begrijpen is steeds boeiend en uitdagend voor mij.

Buggenhout
Aggregaat
Master, Koninklijk Conservatorium Brussel

Frans

Bianca

Willebroek

Bachelor, Secundair Onderwijs: Frans-PAV, Karel de Grote Hogeschool

Bijles Frans met Bianca

Na mijn bacheloropleiding Secundair Onderwijs: Frans-PAV ging ik aan de slag als leerkracht. Ik combineer dit met plezier met het geven van één-op-één begeleiding.

Willebroek
Secundair Onderwijs: Frans-PAV
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool

Frans

NADIA

Schelle

Bijles Frans met NADIA

Frans is mijn moedertaal en ik wil graag dat voorrecht delen. Ik krijg er veel voldoening van als ik leerlingen goed kan helpen.

Schelle