Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Puurs! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Lorenz

Londerzeel

Master, KU Leuven

Bijles met Lorenz

Als doctoraal onderzoeker in de bio-ingenieurswetenschappen heb ik een uitgebreide kennis van wetenschappen in een academische setting. Ik sta ook heel dicht bij de toepassingen van die kennis in real life, wat studenten tot de verbeelding kan spreken. Ik denk dat ik om die reden de juiste persoon ben om te motiveren en te inspireren en laat dat nu juist de fundering zijn tot het slagen van een toets/examen. Daarnaast wil ik helpen om nieuwe kennis bij te brengen. Ik ben een zeer geduldig persoon en het schrikt mij niet af om op een creatieve manier om te gaan met een bepaald onderwerp. Een andere invalshoek, een essentiële nuance of een handige tip, dat zijn dingen die ik kan bieden.

Londerzeel
LCIE Entrepreneurship Academy
Master, KU Leuven

Katrijn

Puurs

None

Bijles met Katrijn

Nog liever dan voor de klas te staan, geef ik individuele aandacht aan kinderen en jongeren die het nodig hebben. Door gericht met hen aan de slag te gaan, hoop ik dat ze snel "leren leren" en hun zelfvertrouwen herwinnen. Het gaat voor mij dus over veel meer dan pure kennisoverdracht. Ook persoonlijk lesgeven aan volwassenen, zoals talen of Office, ligt me wel. Ik heb een bijzondere voorkeur voor NT2.

Puurs

Amber

Puurs

None

Bijles met Amber

Ik ben vorig jaar afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en heb toen besloten nog een masteropleiding orthopedagogiek (met focus op leerstoornissen) bij te doen. Ik zoek een bijverdienste in Leuven en dacht aan bijles of huiswerkbegeleiding, omdat ik heel graag met kinderen werk en dit perfect aanleunt bij mijn vakgebied.

Puurs

Van

Schelle

None

Bijles met Van

Kinderen met specifieken noden bijstaan om hen adequaat te ondersturen schept mij veel voldoening. Structuur bieden, kordaat zijn, aandacht voor de individuele leerling, kwaliteitsvol inspelen op de speciefiek onderwijsbehoeften van iedere leerling, observatievermogend, pedagogisch gericht werken zijn vanzelf sprekende competenties.

Schelle

sabine

Londerzeel

None

Bijles met sabine

mijn kennis van talen bijhouden, jongeren kennis bijbrengen

Londerzeel

Sara

Willebroek

None

Bijles met Sara

Ik wil graag een centje bijverdienen en ervaring opdoen. in September begin ik aan mijn tweede bachelor Geschiedenis en na mijn master ben ik van plan om een lerarenopleiding te volgen. Ik werk graag met kinderen en heb al vaker geholpen met huiswerk. Bijles geven lijkt me dus ideaal op dat allemaal te combineren: ik verdien iets bij, doe ervaring op en hou me bezig met iets wat ik leuk vind.

Willebroek

Inge

Puurs

None

Bijles met Inge

Ik ben heel graag met kinderen individueel bezig om hen zo dingen bij te leren, dingen te ontdekken en hen meer vertrouwen te geven. Ik heb veel ervaring opgedaan in mijn job en wil deze tenvolle benutten in het bijles geven aan kinderen. Samen kunnen we op het tempo van het kind en op een aangename manier oplossingen vinden om eventuele tekorten bij te werken of het zelfvertrouwen van een kind op te krikken. Ik vind het ook leuk om op een constructieve manier samen te werken met de ouders.

Puurs

Yentl

Puurs

None

Bijles met Yentl

Als leerkracht Frans in het 3de, 4de, 5de en 6de middelbaar zoek ik nog een bijverdienste om leerlingen individueel te begeleiden en te sturen voor het vak Frans.

Puurs

Arno

Puurs

None

Bijles met Arno

Bijles geven doe ik eerst en vooral omdat ik er voldoening van krijg als ik iemand iets kan bijbrengen. Ik heb reeds een jaar ervaring in bijles geven in wiskunde, en in beperkte mate fysica, aan mensen uit het middelbaar (eerste en tweede graad). Dit deed ik in een bureau in de stad Leuven, omdat ik toen daar studeerde en op kot zat. Dit jaar studeer ik in Sint-Katelijne- Waver en pendel ik van thuis, dus ben ik op zoek naar nieuwe leerlingen. Verder ben ik ook graag bezig met wiskunde, en heb het gevoel dat ik in mijn huidige opleiding op dit vlak op mijn honger blijf zitten. Om mijn wiskunde verder te onderhouden zou het voor mij ook interessant zijn om les te geven aan leerlingen uit de derde graad middelbaar. Ik beschik ook over de nodige vaardigheden en attitudes om les te geven, zoals geduld en respect, maar ook stiptheid. In het middelbaar studeerde ik zelf economie met 6 uur wiskunde en nu volg ik fase 1 van professionele bachelor Elektronica-ICT aan Thomas More in Sint-Katelijne-Waver. Door mijn heroriëntering in studierichting verwacht ik dat ik overigens meer tijd kan vrijmaken om bijles te geven, en mijn bijlessen voor te bereiden. Verder beschik ik over een rijbewijs B en een auto, zodat ik zonder probleem op verplaatsing kan lesgeven.

Puurs

Lindsey

Puurs

Derde graad, Atheneum Klein-Brabant

Bijles met Lindsey

Ik ben er altijd goed in geweest anderen dingen bij te brengen. Zeker omdat ik nog jong ben, kan ik zaken uitleggen op een manier die voor studenten invoelbaar is. Ik wil mensen motiveren in hun studies.

Puurs
Economie-Moderne Talen
Derde graad, Atheneum Klein-Brabant