Verbeter je Duits vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten Duits uit Machelen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Duits

Charlotte

Merchtem

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Duits met Charlotte

Vreemde talen hebben me van jongs af aan steeds gefascineerd. De keuze om Frans en Duits verder te studeren lag dan ook voor de hand. Ik krijg er dan ook enorm veel voldoening van als ik mijn passie voor taal kan doorgeven aan anderen. Als leerkracht in opleiding, ben ik gebeten door de microbe om voor de klas te staan en vooral de sociale interactie die het beroep met zich meebrengt. Bijles geven betekent voor mij de mogelijkheid om volwassenen en / of jongeren vooruit te helpen en zo goed mogelijk te ondersteunen. Bovendien heb ik als vrijwilliger bij het Buddyproject in Leuven, dat zich richt op naschoolse huiswerkbegeleiding, al de nodige bijleservaring opgedaan.

Merchtem
Specifieke Lerarenopleiding Frans / Duits
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Duits

Amber

Leuven

Master, KU Leuven

Bijles Duits met Amber

Ik behaalde in juni mijn bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands en Duits) met grote onderscheiding en volg dit academiejaar de Master Taalkunde. Ik heb de drang om enerzijds mijn ervaring en kennis wat betreft studeren, organisatie en talen in het algemeen door te geven aan anderen en om anderzijds zelf bij te leren door die ervaring en kennis door te geven en mezelf te ontwikkelen als begeleidster/leerkracht. Ik begeleidde reeds enkele personen en vond dat telkens een uitdaging om een gepaste en persoonlijke studiemethode te creëren voor die bepaalde persoon.

Leuven
Behaald: middelbaar onderwijs (Latijn-Moderne Talen aan Klein Seminarie Roeselare); Bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands-Duits) aan KU Leuven
Master, KU Leuven

Duits

Nijs

Grimbergen

Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Bijles Duits met Nijs

Ik geef bijles omdat ik graag jongeren en kinderen wil helpen, omdat ik mijn vrije tijd graag nuttig doorbreng en omdat ik geloof ik ook over een goede bagage beschik om te kunnen helpen.

Grimbergen
Bachelor communicatiemanagement - optie marketingcommunicatie
Bachelor, Erasmushogeschool Brussel

Duits

Flora

Laken

None

Bijles Duits met Flora

Hallo iedereen! Mijn naam is Flora, 22jaar en ik woon nu since meer dan een jaar in Brussel. Omdat ik uit Duitsland kom zou jou of jullie graag helpen om duits te leren of te verbetern! Durf gewoon om een berichtje aan mij op te stuuren Groetjes Flora :-)

Laken

Duits

Bart

Leuven

Master, Katholieke Universiteit Leuven

Bijles Duits met Bart

Als Master in de Taal- en Letterkunde zou ik mijn kennis van het Duits en het Italiaans graag ten dienste stellen van studenten (zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs) die problemen ondervinden met het aanleren van die talen.

Leuven
Master Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Duits

Geert

Brussel

None

Bijles Duits met Geert

Bijles geven is voor mij een uitstekende werkvorm voor mij, aangezien het me bevalt om individuele oplossingen te vinden voor leerproblemen. Anders gezegd zoek ik graag naar de specifieke didactische aanpak die bij deze leerling wél aanslaat, als ware het een puzzel. Voor mij persoonlijk is het verder interessant omdat ik leservaring op wil doen, zodat ik tijdens een eventueel PhD-contract het onderwijs me makkelijker af zal gaan.

Brussel

Duits

Emiel

Leuven

Derde graad, KU Leuven

Bijles Duits met Emiel

Ik wil graag de kennis die ik heb overbrengen op anderen zodat zij er weer mee verder kunnen in hun schoolloopbaan. Ik heb dit in Nederland ook gehaald en heb er een certificaat voor.

Leuven
VWO C&M
Derde graad, KU Leuven

Duits

Nena

Brussel

None

Bijles Duits met Nena

Dit jaar heb ik mijn bachelor Taal- en Letterkunde in Duits-Engels behaald en ik zou graag met mijn kennis andere mensen helpen die het er iets moeilijker mee hebben. Ik heb al een aantal keer bijles gegeven en ontdekt dat ik dit erg graag doe, omdat het zoveel voldoening geeft om iemand te kunnen helpen en de vooruitgang te zien.

Brussel

Duits

Brecht

Meise

None

Bijles Duits met Brecht

Het lijkt mij leuk om anderen iets bij te leren en daar dan nadien de voldoening van hebben dat mijn bijdrage tot iets heeft geleid.

Meise

Duits

Sofie

Zaventem

Master, Lessius Hogeschool

Bijles Duits met Sofie

Ik werk al cabin crew bij Brussels Airlines en ik wil graag actiever met mijn talen bezig zijn. Daarom wil ik graag bijles geven

Zaventem
Master in het Tolken
Master, Lessius Hogeschool