Bijles Frans in Machelen

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Anne Cécile

Bertem

Professioneel / Volwassen

Groep T in Leuven

Afdeling Nederlands Praktische Kennis

Bijles Frans met Anne Cécile

Mijn hele leven heb ik me ingezet om de Franse taal door te geven als betaalde of vrijwillige docent of begeleider. Nu ik wat meer vrije tijd heb, wil ik graag verdere uitdagingen aangaan met leerlingen die een steuntje in de rug nodig hebben in het Frans. Ik wil graag de Franse taal doorgeven hier in Vlaanderen.

9,3/10

Bertem
Afdeling Nederlands Praktische Kennis
Professioneel / Volwassen, Groep T in Leuven

Frans

Thomas

Etterbeek

Master

KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Meertalige communicatie Frans-Engels

Bijles Frans met Thomas

Als taalkundige ben ik dol op alles wat met talen te maken heeft, maar ik begrijp dat taal leren soms erg lastig kan zijn. Via bijles geven hoop ik mijn enthousiasme voor talen aan mijn studenten mee te geven. Dankzij mijn ervaring als taalleerkracht (zowel op individuele basis als op taalkampen) weet ik studenten op een effectieve maar aangename manier te helpen, zodat ze zich kunnen verbeteren en beter in hun vel voelen.

9/10

Etterbeek
Meertalige communicatie Frans-Engels
Master, KU Leuven, Sint-Andriescampus te Antwerpen.

Frans

Kaat

Mechelen

Master

KU Leuven

Logopedische en Audiologische Wetenschappen

Bijles Frans met Kaat

Ik heb vier jaar gewerkt als logopediste. Daarbij hielp ik kinderen van de lagere en middelbare school met het verwerken van de leerstof van op school. We oefenden samen vooral talen en wiskunde. In mei 2018 heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik gestart als zorgpartner in de thuiszorg. Ik mis echter toch het samenwerken met de kinderen en jongeren. Daarom engageer ik me graag via BijlesHuis om leerlingen te begeleiden die het moeilijk hebben op school.

9,5/10

Mechelen
Logopedische en Audiologische Wetenschappen
Master, KU Leuven

Frans

Alexandra

Leuven

Master

Vrije Universiteit Brussel

Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands

Bijles Frans met Alexandra

Ik leer zelf enorm graag. Ook vind ik het uitdagend om complexe informatie te vereenvoudigen. Ik lees veel over psychologie, leermethoden en ADHD. Ik geef naast de taalvakken ook piano- en muziekles. Mijn opa begreep 21 talen, vandaar dat ik zoveel mogelijk talen wil leren!

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Nederlands
Master, Vrije Universiteit Brussel

Frans

Christophe

Opwijk

Bachelor

Hogeschool Gent

Zakelijk vertalen-tolken

Bijles Frans met Christophe

Het geeft me veel voldoening om studenten wegwijs te maken in de Franse taal en hen zo te helpen om goede resultaten te behalen.

Opwijk
Zakelijk vertalen-tolken
Bachelor, Hogeschool Gent

Frans

Gretel

Merchtem

Bachelor

Hogeschool Sint-Niklaas

Geaggregeerde lager secundair onderwijs

Bijles Frans met Gretel

Dikwijls is een vreemde taal leren een kwestie van de juiste studiemethode te vinden. Na vele jaren lesgeven beschik ik over massa's ervaring om jou te helpen slagen voor dit soms moeilijke vak.

10/10

Merchtem
Geaggregeerde lager secundair onderwijs
Bachelor, Hogeschool Sint-Niklaas

Frans

Muriel

Ukkel

Master

EHSAL

Handelswetenschappen

Bijles Frans met Muriel

Het feit dat ik de studenten vooruit kan helpen met studeren vind ik heel fijn. Ik vind het ook mooi meegenomen dat ze hierdoor meer zelfvertrouwen krijgen, waardoor de resultaten vaak ook een boost krijgen.

Ukkel
Handelswetenschappen
Master, EHSAL

Frans

Valerie

Jette

PhD

Universiteit Gent

Taalkunde

Bijles Frans met Valerie

Valerie is leerkracht en heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring met bijles Frans en Latijn, ook voor leerlingen met leerstoornissen. Ze geeft begeleiding Latijn aan het middelbaar en Frans op niveau middelbaar, Examencommissie en hoger onderwijs.

9,3/10

Jette
Taalkunde
PhD, Universiteit Gent

Frans

Mérith

Leuven

Bachelor

KU Leuven

Taal- en Letterkunde: Frans-Duits

Bijles Frans met Mérith

Ik vind het fantastisch als ik andere mensen kan helpen waar nodig. Zelf kan ik er ook veel uit leren en doe ik ervaring op voor na mijn studies als ik in het onderwijs wil werken.

9/10

Leuven
Taal- en Letterkunde: Frans-Duits
Bachelor, KU Leuven

Frans

Tina

Evere

Master

VUB

Bestuurswetenschappen

Bijles Frans met Tina

Over het algemeen geef ik graag les, ik vind er plezier in om de leerlingen mee te nemen op ontdekkingstocht; ik pas mijn pedagogie aan aan de leerling. De bijlessen die ik reeds gaf, waren zeer motiverend, want de leerlingen die ik begeleidde slaagden allen. Ik ben zelfs ooit, toen ik 30 was, nog terug opgebeld door ouders, voor de begeleiding van een "achterkomer", terwijl ik de 2 dochters 10 jaar tevoren les had gegeven in het Nederlands!

10/10

Evere
Bestuurswetenschappen
Master, VUB

Studenten die we al konden helpen

 • Nathalie uit Vilvoorde

  Leerlinge 3e middelbaar (Latijn) heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze dubbelt haar jaar en wil haar achterstand wegwerken.

 • Kaatje uit Vilvoorde

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Twiggy uit Steenokkerzeel

  Een leerling uit het 3e middelbaar ASO STEM heeft hulp nodig bij Frans. Hij heeft hulp nodig tijdens deze lesvrije tijden met de taken die hij krijgt van school.

 • Sem uit Kortenberg

  Leerlinge 4e middelbaar (Humane wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om de werkwoorden en de toepassingen van de tijden in zinnen. Ook het feit dat de leerkracht a… Lees meer

 • Ackx uit Grimbergen

  Leerlinge 1e middelbaar (Moderne) heeft begeleiding nodig bij Frans. De helft van de klas is tweetalig en ze heeft dus een achterstand in de lessen Frans.

 • Lindsey uit Wemmel

  Leerling 5e middelbaar (Economie-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans, met een klemtoon op vlot spreken, zinsbouw, uitspraak, en lezen van teksten.

 • Lise uit Kortenberg

  Leerlinge 3e middelbaar (Latijn) heeft begeleiding nodig bij Nederlands en Frans, o.a. studiemethode. Ze is erg verlegen en zal niet snel vragen stellen in de klas. In oktober is ze 3 w… Lees meer

 • Marwa uit Grimbergen

  Leerling in het 2de middelbaar richting STEM heeft moeilijkheden bij Frans. Sinds de coronaperiode heeft de student een achterstand opgebouwd in de klas. In combinatie met het hogere ni… Lees meer

 • Marwa uit Brussel

  Student 2de middelbaar Latijn wenst begeleiding bij het vak Frans. Frans is sowieso een moeilijker vak voor hem. Hij heeft momenteel een klein tekort, de student is er net niet door.

 • Nathalie uit Zemst

  2 leerlingen (meisjes, 1e middelbaar Latijn en 2e middelbaar Wetenschappen-Wiskunde) hebben een gezamenlijke begeleiding nodig bij Frans. De ouders willen dat ze perfect tweetalig worde… Lees meer

 • Robin uit Vilvoorde

  Leerlinge 3e middelbaar (Humane Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. grammatica.

 • Annie-Clarisse uit Kortenberg

  Leerling (13 jaar) heeft begeleiding nodig bij het mondelinge examen Frans voor de Examencommissie (1e graad ASO), op 2 december. Volgens zijn vader heeft hij veel last van stress. Vori… Lees meer

 • Dietrich uit Wemmel

  Een student uit het 1e middelbaar ASO zoekt begeleiding bij Frans. Hij is dit schooljaar gestart op een Brusselse school waar het niveau van Frans erg hoog ligt. Hij was vorig trimester… Lees meer

 • Marlinde uit Kortenberg

  Leerling 4e middelbaar (Business management) heeft begeleiding nodig bij Frans, bij de basis.

 • Tas uit Zaventem

  Bachelorstudente Office Management heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om het vak van de 1e bachelor (B2-niveau), voornamelijk grammatica (examen: eind augustus).

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Bijles Frans is bij BijlesHuis niet in groep, maar altijd individueel. We vinden een topdocent uit regio Machelen die een plan van aanpak opmaakt op basis van jouw hulpvraag. Op die manier kan jij of je kind de leerdoelen bereiken op een persoonlijke manier die werkt. Met 1-op-1 bijles Frans op maat bereik je veel sneller resultaten dan in een groep.
Jouw bijles Frans zal worden geregeld door een enthousiaste accountmanager, het kloppende hart van BijlesHuis. Onze accountmanagers kennen het netwerk van docenten door en door, en vinden bijna altijd meteen de juiste match in Machelen. Je kan altijd terecht bij hen voor eender welke vraag. Even kennismaken met hen? Dat kan hier!
Je kan zeker online bijles Frans volgen bij BijlesHuis. We hebben een online platform ontwikkeld, speciaal voor bijles, zodat de bijlessen online minstens even goed zijn als in Machelen zelf. De bijles kan opgenomen worden, je kan met je bijlesdocent Frans oefeningen maken en nog veel meer! Wil je meer weten over online bijles, lees dan deze pagina.

Top bijlesaanvragen

hulp in Frans regio Machelen, studiebegeleiding middelbaar, bijles Frans tarief, Frans leren, beste bijles, Frans bijles in Machelen, privéles Frans, bijles in de zomervakantie, examen bijles