Verbeter je vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda toch moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten uit Machelen! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

Nicolas

Machelen

PhD, Université libre de Bruxelles (02/03/2017)

Bijles met Nicolas

Als onderzoeker in taalkunde met jarenlange ervaring als leerkracht Frans vind ik bij BijlesHuis de perfecte dynamische omgeving om mijn pedagogische loopbaan een stap verder te zetten. Door mijn uitstekende kennis van de Franse taal en mijn talenten als coach en communicator ben ik ervan overtuigd dat ik voor een succesvolle verstrekking van tailor-made lessen bij het BijlesHuis zorg. Mijn opleiding en ervaring kunnen toegepast worden aan studenten van het middelbaar, maar ook voor hoger onderwijs. Frans is mijn moedertaal. Door dagelijkse contacten met Vlaamse en Nederlandse collega’s beschik ik ook over een heel goede kennis van het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Ik ben in het bezit van de relevante masters en pedagogische bekwaamheidsdiploma’s. Als eerste werkervaring gaf ik privé- en semi-privélessen aan Nederlandstalige volwassenen, vooral zakenmensen, bij een taalschool in Gent. Daarna heb ik in Brussel in het volwassenenonderwijs lesgegeven aan anderstaligen afkomstig vanuit de hele wereld, met specifieke behoeftes en eisen. Ik heb ervoor gezorgd dat ze een snelle weg naar professionalisering vonden. Tijdens mijn doctoraat kreeg ik de kans om als onderwijsassistent in algemene taalkunde aan de slag te gaan. Ik heb scripties kunnen coachen en nakijken, en een stagiaire begeleid voor een corpusonderzoek. Al die taken heb ik met veel enthousiasme uitgevoerd. Ik kijk uit naar een volgende gelegenheid om mijn deskundigheid ten dienste van jullie, de leerlingen, te stellen.

Machelen
Taalkunde
PhD, Université libre de Bruxelles (02/03/2017)

Ellen

Kortenberg

Bachelor

Bijles met Ellen

Ik vind het belangrijk dat alle kinderen zich goed voelen en met een beetje hulp kan dat zeker lukken!

Kortenberg
Kleuteronderwijs
Bachelor

Jeroen

Brussel

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale activiteit die aansluit bij mijn interesses en competenties.

Brussel
schakeljaar bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Elle

Jette

Master, Gent Sint-Barbara college

Bijles met Elle

Tijdens mijn middelbaar onderwijs heb ik steeds vrijwillig tijdens de middagpauze bijles gegeven aan leerlingen van lagere jaren die dit nodig hadden. Ik kreeg veel voldoening van hen te helpen en hen progressie te zien maken. Ik ben momenteel student en zou graag een centje bijverdienen met iets dat ik graag doe.

Jette
Master, Gent Sint-Barbara college

Charlotte

Machelen

Master, RITCS School of Arts

Bijles met Charlotte

Tijdens mijn studie Taal- en Letterkunde gaf ik elk weekend spelenderwijs Franse bijles aan kinderen, en organiseerde ik taalkampen in de zomer. Sindsdien heb ik ook bijles gegeven aan middelbare scholieren, en ik haal er nog altijd evenveel voldoening uit!

Machelen
Schrijven
Master, RITCS School of Arts

Schelfhout

Brussel

Bachelor

Bijles met Schelfhout

Ik wil graag bijles geven omdat mijn doel in het leven gewoon helpen is. Ik wil mensen brengen tot inzichten en lesgeven is een middel voor mij om dit te doen. Ik houd van het vak Nederlands en deel die liefde graag. Maar ik laat jongeren graag zien dat er altijd middelen zijn tot succes.

Brussel
Bachelor

Stefan

Brussel

Master, Hogeschool van Amsterdam (NL) + Aarhus Universiteit (DK)

Bijles met Stefan

Als onderwijsspecialist met capaciteiten op het gebied van educatie, curriculumontwikkeling en ervaring in het lesgeven ben ik zeer geïnteresseerd om aan de slag te gaan als bijlesdocent. Mijn hoofdmotivatie om mij aan te melden ligt in mijn persoonlijke ambitie om niet alleen binnen het gebied van onderwijs te werken, maar ook een directe persoonlijke rol te kunnen spelen in de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Deze ambitie ontstond tijdens mijn studie als docent. Hier raakte ik voor het eerst in aanraking met de verschillende facetten van onderwijs. Het samenkomen van zelfverbetering met de interpersoonlijke factor van het docent zijn is wat voor mij onderwijs en zijn mogelijkheden zo motiverend en interessant maakt. Echter kon na stage-ervaringen als docent, niet direct verder aan de slag en besloot ik elders mijn blik binnen het veld te verbreden. Zodoende heb ik dan ook deze studie-achtergrond uitgebouwd met relevante werkervaring. Zo heb ik gewerkt als projectmedewerker bij educatieprojecten en heb binnen HR gewerkt binnen het veld van professionele ontwikkeling van volwassenen. Concluderend, met deze ervaringen achter mij streef ik ernaar mijzelf verder te professionaliseren binnen dit gebied. Met mijn achtergrond als docent en mijn ervaring binnen het onderwijs in verschillende vormen en contact met leerlingen, docenten, professionele trainers en educatie project managers hebben mij een brede blik gegeven. Dit, gecombineerd met de ambitie om mensen verder te helpen heeft mij zeer enthousiast gemaakt voor deze mogelijkheid om als bijlesdocent aan de slag te gaan.

Brussel
Master, Hogeschool van Amsterdam (NL) + Aarhus Universiteit (DK)

Noureddine

Brussel

Master, Sorbonne University. Tilburge Universiteit

Bijles met Noureddine

Ik heb altijd met veel plezier gewerkt en les gegeven aan studenten die vooral uit andere landen komen. Ik heb na 20 jaar een concept ontwikkeld die mij helpt om hulp, of bijles te geven gebaseerd op de studenten hun wensen en behoeften. Luisteren is ook een kunst om de einddoelen te kunnen bereiken met de studenten. Ik help en werk graag met andere mensen.

Brussel
Master Engels
Master, Sorbonne University. Tilburge Universiteit

imane

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Bachelor, hoge school van amsterdam

Bijles met imane

Ik wil bijles geven omdat ik leraar Frans ben, ik heb veel ervaring met lesgeven en leerlingen begeleiden. Les geven is mijn passie en ik ben beschikbaar om bijles te geven aan de leerlingen.

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
Bachelor, hoge school van amsterdam

Sara

Brussel

Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Bijles met Sara

Als middelbare scholier genoot ik zelf bijles voor het vak wiskunde, wat voor mij zeer veel betekende op lange termijn. Graag zou ik jongeren dezelfde voordelen willen bieden door hen mijn kennis door te geven en bijgevolg hen hierdoor meer zelfvertrouwen te geven op academisch vlak.

Brussel
Master in de Politieke wetenschappen
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)