Bijles Fysica in Machelen

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Sam

Brussel

Master

Universiteit Gent

of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur

Bijles fysica met Sam

Ik ben uiterst leergierig en probeer me steeds ontvankelijk op te stellen voor nieuwe kenniservaringen. Dit doe ik niet enkel door, naast mijn studies Ingenieurswetenschappen-Architectuur aan de UGent, zelfstudie (zoals Chinees), maar ook door zo veel als mogelijk medestudenten en kennissen te helpen bij hun problemen omtrent gemene vakken. Zo heb ik al verschillende medestudenten geholpen met het vak Architectuurontwerp, Wiskunde en Fysica. Hierdoor help ik niet alleen hen, maar schaaf ik ook steeds mijn eigen kennis over het vak bij. Naast mijn leergierigheid, en het feit dat ik mensen hiermee kan helpen, ben ik ook telkens opnieuw op zoek naar een intellectuele uitdaging. Mijn doel bestaat er vooral in om te doen wat ik graag doe, en om mensen te helpen met alles dat ik in mijn mars heb.

8,5/10

Brussel
of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur
Master, Universiteit Gent

fysica

Ferdy

Ville de Bruxelles - Stad Brussel

Bachelor

Gent

Regentaat

Bijles fysica met Ferdy

Geeft me zeer veel voldoening

10/10

Ville de Bruxelles - Stad Brussel
Regentaat
Bachelor, Gent

fysica

Jens

Sint-Lambrechts-Woluwe

Master

KUL

in de Biochemie & Biotechnologie

Bijles fysica met Jens

Jens volgde een master in de Biochemie en Biotechnologie en behaalde nadien nog een master in de Filosofie. Hij heeft een grote fascinatie voor wetenschappen en wetenschapsfilosofie, waardoor hij zich hier graag in blijft verdiepen en over wilt blijven bijleren. Door bijles te geven, kan hij zichzelf blijven uitdagen. Bovendien geeft het hem veel voldoening om anderen te helpen.

10/10

Sint-Lambrechts-Woluwe
in de Biochemie & Biotechnologie
Master, KUL

fysica

Hannelore

Leuven

Master

KU Leuven

revalidatiewetenschappen en kinesitherapie

Bijles fysica met Hannelore

Ik help studenten graag met moeilijkheden met wiskunde en wetenschappen. Het geeft mij voldoening om te zien wanneer ze de materie snappen en ik hen heb kunnen helpen.

9,3/10

Leuven
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie
Master, KU Leuven

fysica

Mieke

Dilbeek

Master

UGent

Industriële Wetenschappen: Biochemie

Bijles fysica met Mieke

Ik heb reeds ervaring met bijles geven, zowel bij de leerlinge thuis als online. Ik geef bijles om meer kans te hebben om les te geven en om mijn lessen alsmaar beter te maken.

9/10

Dilbeek
Industriële Wetenschappen: Biochemie
Master, UGent

fysica

Emiel

Bertem

Master

Uhasselt

Biomedische Wetenschappen

Bijles fysica met Emiel

Ik vind het enorm jammer dat de huidige jongerengeneratie als gevolg van de crisis letterlijk kennis ontnomen wordt. De wil is er, maar de ondersteuning valt weg. Ik vul graag die leegt in, omdat ik ervan overtuigd ben dat een jongere soms meer aanneemt van een jongvolwassene dan van zijn ouders of een ander familielid dat verplicht wordt tot het verschaffen van hulp. Verder zijn er gewoon meer jongeren die een trein aan het missen zijn, omdat het allemaal niet meer met hand en tand wordt uitgelegd tijdens de fysieke lessen. Daarnaast heb ik ook een beetje compassie met die jongeren en wil ik op die manier graag mijn steentje bijdragen aan de toekomst van deze maatschappij. Tot slot praat ik graag over wetenschap, omdat ik het zelf uitermate boeiend vind. Kennis doorgeven, zaken in perspectief zetten, begrip meegeven van de toepassingen, deze dingen geven mij voldoening.

9/10

Bertem
Biomedische Wetenschappen
Master, Uhasselt

fysica

Sélim

Mechelen

Master

Vrije Universiteit Brussel

Burgerlijk Ingenieur: 'Chemical and Materials Engineering - option Process Technology'

Bijles fysica met Sélim

Door les te geven fris ik zelf dingen op en kan ik terugvallen op mijn diepe theoretische achtergrond om zo mensen te helpen. Van nature wil ik altijd alles graag uitleggen en ik kan dit op een manier waarop anderen mij begrijpen, zonder onnodig in complexe details te treden. Ik heb zelf nooit bijles gegeven maar wel gekregen. Dat was niet zo'n goede ervaring. Ik weet dus al waarop ik moet focussen (o.a. goed voorbereiden op wat gedoceerd moet worden) en wat ik zeker moet vermijden (er gewoon bijzitten en oefeningen geven). Ik heb BijlesHuis leren kennen via Google.

9,5/10

Mechelen
Burgerlijk Ingenieur: 'Chemical and Materials Engineering - option Process Technology'
Master, Vrije Universiteit Brussel

fysica

Jochen

Leuven

Bachelor

KULeuven

bio-ingenieur

Bijles fysica met Jochen

Ik vind het leuk om mensen te zien groeien en de twinkeling in hun ogen wanneer ze eindelijk iets helemaal onder de knie hebben.

9/10

Leuven
bio-ingenieur
Bachelor, KULeuven

fysica

Reinout

Mechelen

Master

Universiteit Gent

Ingenieurswetenschappen: Toegepaste Natuurkunde

Bijles fysica met Reinout

Hallo, ik ben Reinout, 28 jaar, afkomstig uit de Westhoek maar nu reeds 6 maanden woonachtig in Mechelen. Ik heb al heel wat verschillende zaken gedaan in mijn leven zowel privé als in mijn studies/werk. Ik ben steeds gepassioneerd geweest door wiskunde en wetenschap en ben dan ook afgestudeerd in 2014 als natuurkundig ingenieur. Ik heb na mijn studies in de bedrijfswereld gestapt en de pure wetenschap dus achter mij gelaten, laatste 5 jaar ben ik gradueel gegroeid naar de IT-sector. Ik werk nu als data science consultant, dit is eigenlijk de traditionele BI (Business Intelligence) naar een hoger niveau tillen door allerlei algoritmes te programmeren. Ik heb op privé gebied lange tijd op hoog niveau triatlon gedaan, daarnaast heb ik ook 1 jaar vrijwilligerswerk gedaan voornamelijk in Portugal en in Zuid-Oost Azië. In Thailand blijft een permacultuur project waar we ook Engelse les gaven aan Thai-kinderen me voor het leven bij. Ik ben na mijn reizen in Mechelen komen wonen, ik woon hier alleen op een appartement al zeg ik liever dat ik er samen woon met mijn kat. Ik heb afgelopen maanden al eens kunnen bijles geven voor een jongere uit te buurt en heb er eigenlijk altijd van genoten om zaken uit te leggen, voor mijn zussen vroeger of op reis. Ik hou er ook van met jongeren contact te hebben en hen te ondersteunen waar het net even moeilijker gaat.

9/10

Mechelen
Ingenieurswetenschappen: Toegepaste Natuurkunde
Master, Universiteit Gent

fysica

Robin

Leuven

Master

KU Leuven

fysica - optie onderzoek: theoretische fysica

Bijles fysica met Robin

Ik heb voor de opleiding fysica gekozen omdat dit mij sterk interesseert. De kennis die ik in deze opleiding opdoe, wil ik graag delen. Het weten dat iemand met mijn hulp mijn vakgebied beheerst, vind ik een geweldige ervaring. Dit heb ik ook reeds gemerkt bij hulp aan familie of kennissen. Ik zou hier dus graag een vastere bezigheid van willen maken.

10/10

Leuven
fysica - optie onderzoek: theoretische fysica
Master, KU Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Herbert uit Zaventem

  Leerling in het 5de middelbaar richting Latijn - Wetenschappen wenst ondersteuning voor biologie, chemie en fysica. Zijn punten waren niet zoals gehoopt en daarom wenst hij samen met ee… Lees meer

 • J. uit Grimbergen

  Studente 5de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde wenst ondersteuning voor chemie en fysica. Ze geeft aan de theorie meestal wel te begrijpen, maar vooral een probleem te hebben met het to… Lees meer

 • Mérédith uit Steenokkerzeel

  Mérédith zit in het 5e middelbaar moderne talen - wetenschappen en zoekt begeleiding bij fysica. Graag kreeg ze wekelijks of tweewekelijks opvolging van de geziene leerstof.

 • Lisa uit Grimbergen

  Student uit eerste en tweede jaar Geologie zoekt begeleiding bij fysica en chemie/ Bij chemie gaan de oefeningen met x afscheiden moeilijk, bij fysica gaat de basis moeilijk (zoals form… Lees meer

 • Inge uit Schaarbeek

  Leerling uit het 4e middelbaar Europese School (3e middelbaar Belgisch onderwijs) zoekt ondersteuning bij chemie, fysica en biologie.

 • Steve uit Schaarbeek

  Leerling in het 6e middelbaar richting Techniek-Wetenschappen heeft ondersteuning nodig bij fysica, chemie en biologie. Hij mist een goede studiemethode- en aanpak voor deze vakken. Hij… Lees meer

 • Sara uit Schaarbeek

  Leerling in het 5de middelbaar richting Vliegtuigtechniek wenst ondersteuning voor fysica. Dit heeft hij 4 uur in de week en hij merkt dat het over de hele lijn moeilijk gaat.

 • Sarah uit Kortenberg

  Leerlinge 4e middelbaar (Humane Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij fysica en wiskunde. Ze is veranderd van KSO naar ASO en wil haar achterstand wegwerken.

 • Lisa uit Sint-Lambrechts-Woluwe

  Leerling uit het 4e middelbaar Europese School zoekt hulp bij fysica. Het is de eerste keer dat ze minder heeft gescoord voor het vak en zoekt wat extra hulp. Wiskunde loopt wel prima.

 • Hasbia uit Brussel

  Student uit laatste jaar (Year S7) middelbaar Europese school Brussel zoekt begeleiding bij fysica en een beetje bij chemie. Het vak fysica valt qua leerstof eerder onder hoger onderwij… Lees meer

 • Karla uit Zemst

  Een student uit de bachelor chemie zoekt begeleiding bij fysica. De student is ook op zoek naar de juiste studiemethode.

 • Anne Marieke uit Wemmel

  Een student die via de examencommissie zijn diploma van de 3e graad Economie-Talen wilt behalen, zoekt begeleiding bij het vak natuurwetenschappen.

 • Dirk uit Sint-Jans-Molenbeek

  Student in zijn eerste jaar Vastgoed (Odisee Aalst) heeft nood aan bijles (bouw)fysica. Hij komt van de richting Kantoor (BSO) en heeft hierdoor een achterstand op zijn studiegenoten.

 • Philip uit Etterbeek

  Philip zit in het 4e middelbaar op de Europese school in Brussel. Dit is vergelijkbaar met 3e middelbaar ASO. Graag kreeg hij wekelijks begeleiding bij fysica, chemie en biologie.

 • Jonathan uit Kampenhout

  Student uit het 1e jaar LO & Bewegingswetenschappen (Sportkot Heverlee) zoekt hulp bij fysica. In het middelbaar heeft ze wiskunde-wetenschappen gevolgd. Ze heeft vooral moeite met de w… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.