Bijles Fysica in Ternat

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Mieke

Dilbeek

Master

UGent

Industriële Wetenschappen: Biochemie

Bijles fysica met Mieke

Ik heb reeds ervaring met bijles geven, zowel bij de leerlinge thuis als online. Ik geef bijles om meer kans te hebben om les te geven en om mijn lessen alsmaar beter te maken.

Dilbeek
Industriële Wetenschappen: Biochemie
Master, UGent

fysica

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles fysica met Elias

Ik wil andere, jongere studenten helpen zich intellectueel te ontwikkelen, de studenten helpen waar de leerstof soms niet duidelijk is. Ik wil studenten stimuleren om wetenschappen te studeren.

8,7/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

fysica

Sam

Brussel

Master

Universiteit Gent

of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur

Bijles fysica met Sam

Ik ben uiterst leergierig en probeer me steeds ontvankelijk op te stellen voor nieuwe kenniservaringen. Dit doe ik niet enkel door, naast mijn studies Ingenieurswetenschappen-Architectuur aan de UGent, zelfstudie (zoals Chinees), maar ook door zo veel als mogelijk medestudenten en kennissen te helpen bij hun problemen omtrent gemene vakken. Zo heb ik al verschillende medestudenten geholpen met het vak Architectuurontwerp, Wiskunde en Fysica. Hierdoor help ik niet alleen hen, maar schaaf ik ook steeds mijn eigen kennis over het vak bij. Naast mijn leergierigheid, en het feit dat ik mensen hiermee kan helpen, ben ik ook telkens opnieuw op zoek naar een intellectuele uitdaging. Mijn doel bestaat er vooral in om te doen wat ik graag doe, en om mensen te helpen met alles dat ik in mijn mars heb.

8,5/10

Brussel
of Science in de Ingenieurswetenschappen: Architectuur
Master, Universiteit Gent

fysica

Jens

Sint-Lambrechts-Woluwe

Master

KUL

in de Biochemie & Biotechnologie

Bijles fysica met Jens

Jens volgde een master in de Biochemie en Biotechnologie en behaalde nadien nog een master in de Filosofie. Hij heeft een grote fascinatie voor wetenschappen en wetenschapsfilosofie, waardoor hij zich hier graag in blijft verdiepen en over wilt blijven bijleren. Door bijles te geven, kan hij zichzelf blijven uitdagen. Bovendien geeft het hem veel voldoening om anderen te helpen.

10/10

Sint-Lambrechts-Woluwe
in de Biochemie & Biotechnologie
Master, KUL

fysica

Michel

Galmaarden

Master

Burgerlijk ingenieur

Burgerlijk ingenieur. Lic. toegepaste economische wetenschappen

Bijles fysica met Michel

Ik wil opgedane academische en industriële levenservaring overdragen.

10/10

Galmaarden
Burgerlijk ingenieur. Lic. toegepaste economische wetenschappen
Master, Burgerlijk ingenieur

fysica

Ferdy

Brussel

Bachelor

Gent

Regentaat

Bijles fysica met Ferdy

Geeft me zeer veel voldoening

10/10

Brussel
Regentaat
Bachelor, Gent

fysica

Wilfried

Meise

Bachelor

VUB

Natuurkunde/Wiskunde

Bijles fysica met Wilfried

Ik heb ondertussen verschillende studenten begeleid voor Wiskunde (middelbaar onderwijs) en ik doe dit heel graag. Ik zie vooruitgang in hun resultaten wat mij de drive geeft om hiermee verder te gaan. Ik sta open voor alle nieuwe opdrachten. Leerstof : limieten, afgeleiden, integralen, rijen, reeksen, logaritmische en exponentiële functies, complexe getallen, statistiek.

8,5/10

Meise
Natuurkunde/Wiskunde
Bachelor, VUB

fysica

Mathias

Aalst

Bachelor

Burgerlijk Ingenieur Architect

Bijles fysica met Mathias

Ik woon in Aalst en studeer burgerlijk ingenieur architect in Louvain-La-Neuve. Van kleins af aan ben ik tweetalig Frans-Nederlands. In het weekend ben ik in Aalst en elke zondag ga ik naar de scouts. Ik heb ook al enkele taalkampen gegeven aan anderstaligen.

Aalst
Burgerlijk Ingenieur Architect
Bachelor,

fysica

Nico

Merchtem

Bachelor

Bijles fysica met Nico

Ik heb al vaak aan jongere studenten hulp en tips geboden. Deze kleine dingen kunnen heel wat helpen bij studieproblemen. Graag wil ik nog meer studenten met deze problemen helpen.

Merchtem
Bachelor,

fysica

Lander

Erpe-Mere

Master

Universiteit Gent

of Science: Electrical Engineering

Bijles fysica met Lander

Ik heb al 3 jaar positieve ervaringen met bijles geven in het vak wiskunde aan studenten van de tweede en derde graad van het aso. Ik deed dit zeer graag en wil verder bijles blijven geven. Mensen motiveren en helpen slagen voor moeilijkere vakken is een van de motivaties die mij sterk aanspreekt bij het bijles geven. Verder geeft het mij ook de kans om zelf veel bij te leren over de pedagogiek en andere aspecten van het onderwijzen.

10/10

Erpe-Mere
of Science: Electrical Engineering
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Niels uit Asse

  Bachelorstudente Logopedie zoekt bijles fysica, meer bepaald voor het vak akoestiek. Ze heeft vooral hulp nodig bij het omvormen van formules en andere oefeningen. Ze heeft een verworve… Lees meer

 • Funda uit Asse

  Leerling uit het 3e middelbaar ASO zoekt hulp bij fysica en chemie. Door ziekte heeft ze vorig jaar een achterstand opgebouwd die ze moeilijk kan wegwerken.

 • Nino uit Dilbeek

  Student 4de middelbaar wiskunde-wetenschappen zoekt hulp bij de vakken fysica en wiskunde. Ze schommelt rond het gemiddelde, vorig jaar ging dit ook al wat moeilijker. Graag nog wat ext… Lees meer

 • Jack uit Asse

  Jack zit in het 3e middelbaar natuurwetenschappen en zoekt ondersteuning bij fysica. Graag wekelijks ondersteuning bij het heralen van de geziene leerstof.

 • Jolien uit Asse

  Leerlinge 6e middelbaar Latijn-Wetenschappen heeft begeleiding nodig bij fysica en chemie. Bij fysica heeft ze vooral problemen bij het wiskundige deel, het toepassen van de formules. O… Lees meer

 • Sarah uit Dilbeek

  Leerlinge uit het 3e middelbaar natuurwetenschappen heeft nood aan begeleiding bij fysica. Ze heeft moeite met de redenering en inzicht in de leerstof. De bijlessen zijn op vraag van de… Lees meer

 • Imke uit Asse

  Leerling in het 4e middelbaar richting Wetenschappen-Wiskunde heeft hulp nodig bij fysica. Door het afstandsonderwijs wordt de theorie er op korte tijd doorgejaagd en dan worden er een … Lees meer

 • Peter uit Dilbeek

  Leerling uit het 5e middelbaar wetenschappen-wiskunde zoekt hulp bij fysica. Het gaat onder andere om elektrische stroom en elektrische schakelingen.

 • Driss uit Dilbeek

  Driss zit momenteel in het derde middelbaar wetenschappen-wiskunde en heeft moeite om de grote brokken leerstof overzichtelijk te houden. Vooral op vlak van fysica en biologie zoekt de … Lees meer

 • Jie uit Aalst

  Leerling 6e middelbaar (moderne talen-wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij fysica.

 • Lloyd uit Merchtem

  Leerlinge 3e middelbaar (Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij fysica en wiskunde.

 • Wiebe uit Wemmel

  Een student die via de examencommissie zijn diploma van de 3e graad Economie-Talen wilt behalen, zoekt begeleiding bij het vak natuurwetenschappen.

 • Madelon uit Sint-Pieters-Leeuw

  Leerling uit het 4e middelbaar wetenschappen wil ondersteuning bij chemie en fysica. Hij heeft weinig voorkennis uit het 3e middelbaar omdat de leerkracht toen vaak afwezig was. Hij sta… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.