Bijles Fysica in Ternat

Krijg vandaag nog bijles fysica op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij selecteren jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

fysica

Liesbeth

Aalst

Master

UGent

of Science in Engineering Physics

Bijles fysica met Liesbeth

Ik heb lang overwogen om een lerarenopleiding te volgen, omdat het mij zeer boeiend en uitdagend lijkt om jonge mensen zaken bij te leren en te motiveren. In deze periode geef ik graag bijles, omdat dit een boeiende uitdaging is en ik mij graag nuttig maak voor andere mensen. In mijn opleiding vereisten de vele groepswerken ook te leren omgaan met verschillende mensen, wat ik tijdens mijn stage nog goed heb kunnen gebruiken.

Aalst
of Science in Engineering Physics
Master, UGent

fysica

Arthur

Asse

Derde graad

Middelbaar

Wetenschappen Wiskunde

Bijles fysica met Arthur

Ik geef graag bijles om wat meer met wiskunde en fysica bezig te zijn en omdat ik graag wil groeien in het geven van uitleg over deze vakken. Ik heb in het verleden al bijles gegeven, dit verliep vlot, maar ik heb de indruk dat ik hierin nog kan verbeteren.

Asse
Wetenschappen Wiskunde
Derde graad, Middelbaar

fysica

Matthias

Ternat

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk Ingenieur: Chemische Technologie

Bijles fysica met Matthias

Ik heb in mijn huidig rooster maar 1 dag les, en ik trek dan ook graag tijd uit om bijles te geven. Hoewel ik zeer bekwaam ben op wetenschappelijk vlak, had ik het als student zeer moeilijk met Engels. Zo weet ik hoe het is om met tegenzin naar de les te gaan en wil ik andere studenten van dit gevoel afhelpen. Ik heb vaak bijles gegeven aan mijn jongere zus in chemie, wiskunde en fysica, en dit zet ik nu graag verder.

Ternat
Burgerlijk Ingenieur: Chemische Technologie
Master, Universiteit Gent

fysica

Jwel

Jette

Master

VUB

Biomedische Wetenschappen

Bijles fysica met Jwel

Ik ben een masterstudent in de biomedische wetenschappen aan de VUB en dit jaar studeer ik af. In het verleden heb ik aan heel wat studenten bijles gegeven, waaronder ook universitaire studenten. De vakken waarvoor ik bijles geef, zijn wiskunde, chemie, biologie en fysica.

Jette
Biomedische Wetenschappen
Master, VUB

fysica

Mariem

Sint-Jans-Molenbeek

Derde graad

Koninklijk Atheneum Koekelberg

Wetenschappen-wiskunde

Bijles fysica met Mariem

Ik geef graag bijles, omdat, toen ik in het middelbaar zat, ik zelf moeite had met enkele vakken. Ik kreeg geen hulp van een bijlesleraar of dergelijke. Ik wil er nu dus graag zijn om studenten te helpen en te motiveren die hetzelfde probleem hebben. Ik wil hulp, moed en steun bieden.

Sint-Jans-Molenbeek
Wetenschappen-wiskunde
Derde graad, Koninklijk Atheneum Koekelberg

fysica

Elena

Dilbeek

Master

Universiteit Gent

Criminologie

Bijles fysica met Elena

Een simpele manier te zoeken om zaken en leerstof uit te leggen aan leerlingen die het niet meteen begrijpen, heb ik altijd leuk gevonden. Ook in het middelbaar hielp ik vaak mijn medestudenten, in de les wiskunde bijvoorbeeld.

Dilbeek
Criminologie
Master, Universiteit Gent

fysica

Luna

Affligem

Derde graad

Lyceum Aalst

latijn-wiskunde

Bijles fysica met Luna

Ik geef mijn vrienden graag bijles en heb dit ook al gegeven aan een familievriend, met goede resultaten. Ik wil graag bijles geven omdat ik het gewoon leuk vind! Dat ik er mensen mee help is natuurlijk een grote bonus.

Affligem
latijn-wiskunde
Derde graad, Lyceum Aalst

fysica

Mathias

Aalst

Bachelor

Burgerlijk Ingenieur Architect

Bijles fysica met Mathias

Ik woon in Aalst en studeer burgerlijk ingenieur architect in Louvain-La-Neuve. Van kleins af aan ben ik tweetalig Frans-Nederlands. In het weekend ben ik in Aalst en elke zondag ga ik naar de scouts. Ik heb ook al enkele taalkampen gegeven aan anderstaligen.

Aalst
Burgerlijk Ingenieur Architect
Bachelor,

fysica

Busra

Aalst

Bijles fysica met Busra

Hallo, als toekomstige leerkracht en kindertherapeut geef naast mijn stages bijles. Bijles geven is absoluut niet vergelijkbaar met het gewone lesgeven aan 20 leerlingen. Individuele ondersteuning heeft in mijn ogen een meerwaarde omdat je dan als (toekomstige) leerkracht intensiever bezig bent met je leerling. De controlefase binnen de lesvoorbereiding zal ook anders aangepakt worden, i.p.v. een toets op het einde van het hoofdstuk. Ik wil een steentje bijdragen in de maatschappij, geïnspireerd door STEM. Momenteel ben ik bezig met de onderwijsvakken Handel-burotica en Project Algemene Vakken (PAV). PAV is een algemeen vak dat in het BSO gegeven wordt. Dit vak bestaat uit de algemene vakken zoals: Nederlands, wiskunde, geschiedenis, natuurwetenschappen, gemoderniseerde talen, aardrijkskunde,... Deze onderdelen worden op een actieve manier gegeven. Het functioneel kunnen gebruiken ligt aan de basis. Vandaar dat ik ook meer pedagogisch gericht ben. Ik wil mijn vak promoten, het is dan ook een prachtvak!

Aalst

fysica

Nico

Merchtem

Bachelor

Bijles fysica met Nico

Ik heb al vaak aan jongere studenten hulp en tips geboden. Deze kleine dingen kunnen heel wat helpen bij studieproblemen. Graag wil ik nog meer studenten met deze problemen helpen.

Merchtem
Bachelor,