Bijles Nederlands in Ternat

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Kelsey

Aalst

Master

Lancaster University

in Creative Writing with English Literary Studies

Bijles Nederlands met Kelsey

Ik geef heel graag bijles omdat ik mijn onderwijspraktijk kan verdiepen, maar vooral omdat ik merk dat jongeren nood hebben aan een persoonlijke aanpak en coach bij het leren van talen. Talen leren is niet zo'n natuurlijk en makkelijk proces voor iedereen. Ik heb al bijles Nederlands gegeven alsook studiebegeleiding. Die ervaring vond ik heel aangenaam.

10/10

Aalst
in Creative Writing with English Literary Studies
Master, Lancaster University

Nederlands

Christine

Beersel

Bachelor

Hogeschool Gent

Logopedie

Bijles Nederlands met Christine

Bijles geven is ideaal voor mij omdat ik heel graag werk in een 1/1-relatie of in kleine groepjes om zo kinderen, jongeren en volwassen te helpen bij het verwerken van de leerstof. Bovendien heb ik door als logopediste vele jaren kinderen en jongeren te begeleiden al heel wat ervaring opgedaan. Verder ben ik ook de kennis m.b.t. wetenschappelijke vakken zoals wiskunde en fysica, die ik in mijn studiejaren en beroepsleven burgerlijk ingenieur heb opgedaan, niet verloren, dit mede dankzij het opvolgen en begeleiden van mijn eigen kinderen in het secundair en hoger onderwijs. Deze vroegere kennis verder op niveau te kunnen brengen, maakt me nog enthousiaster voor het geven van bijles. Ik kan een aantal uren per week besteden aan het voorbereiden en het geven van bijles. Ik heb wel nog steeds een bloeiende logopediepraktijk, maar gezien ik vooral met kinderen uit het basisonderwijs en scholieren uit het secundair onderwijs werk, ben ik vooral bezig na schooltijd, op woensdagnamiddag en op zaterdag. Overdag en in de latere avonduren kan ik mij dus zonder problemen wijden aan het geven van bijles (i.h.b. aan studenten en volwassenen).

Beersel
Logopedie
Bachelor, Hogeschool Gent

Nederlands

Marie

Sint-Pieters-Leeuw

Derde graad

Sint Godelieve Instituut Lennik

Latijn & moderne talen

Bijles Nederlands met Marie

Ik ben erg gemotiveerd kinderen en jongeren bijles te geven. Uit eigen ervaring weet ik dat deze persoonlijke aanpak effectiever werkt, mijn bijlesgevers ben ik zelf immers nooit vergeten.

Sint-Pieters-Leeuw
Latijn & moderne talen
Derde graad, Sint Godelieve Instituut Lennik

Nederlands

Vinicio

Sint-Pieters-Leeuw

Bachelor

Lucas School of Arts

Beeldende Kunsten, Vrije Kunsten

Bijles Nederlands met Vinicio

De School of Arts heeft mijn creativiteit, productiviteit en communicatieve vaardigheden bevorderd. De dag van vandaag studeer ik Toegepaste Taalkunde aan de VUB, en mijn bedoeling is om anderstalige kinderen en tieners bij het Nederlands te helpen. Ik beschik ook over een bureau in 1000 Brussel waar ik les kan geven.

Sint-Pieters-Leeuw
Beeldende Kunsten, Vrije Kunsten
Bachelor, Lucas School of Arts

Nederlands

Ferdy

Brussel

Bachelor

Gent

Regentaat

Bijles Nederlands met Ferdy

Geeft me zeer veel voldoening

10/10

Brussel
Regentaat
Bachelor, Gent

Nederlands

Enya

Aalst

Professioneel / Volwassen

CVO Kisp Gent

Specifieke lerarenopleiding

Bijles Nederlands met Enya

Enya , 27 jaar . 9300 # Graag delen van kennis • Graag delen van ervaring i.v.m. studiebegeleiding • Ontzettend graag bezig met kinderen [babysitter sinds 2006 - chiroleidster sinds 2010] • Ervaring als leerkracht in het buitengewoon onderwijs en als ondersteuner • Flexibel - Enthousiast - Sociaal • Rijbewijs + eigen auto

Aalst
Specifieke lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, CVO Kisp Gent

Nederlands

Nimke

Buggenhout

Professioneel / Volwassen

EHSAL Management School

Digitale Marketing en Communicatie

Bijles Nederlands met Nimke

In mijn vrije tijd help ik met veel plezier studenten die het wat moeilijker hebben op de schoolbanken. Ik vind het motiverend om anderen wat bij te leren op een leuke manier. Ook voor het nakijken, verbeteren of vertalen van teksten/taken kan je steeds bij mij terecht. Naast specifieke bijlessen help ik dan ook graag bij studie- of huiswerkbegeleiding. Daarnaast zorgen deze bijlessen er tegelijkertijd voor dat ik mijn kennis steeds blijf opfrissen. Een echte win-win dus!

Buggenhout
Digitale Marketing en Communicatie
Professioneel / Volwassen, EHSAL Management School

Nederlands

Heleen

Grimbergen

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Educatieve Nederlands-Engels

Bijles Nederlands met Heleen

Heleen heeft een bachelor Taal- en Letterkunde: Engels-Nederlands en een Master Bedrijfscommunicatie. Ze geeft graag Nederlands en Engels aan jongeren en volwassenen. Verder heeft ze ervaring met kinderen en jongeren als hoofdanimator.

Grimbergen
Educatieve Nederlands-Engels
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Nederlands

Lauren

Roosdaal

Bachelor

Arteveldehogeschool

Bijles Nederlands met Lauren

Ik geef bijles, omdat ik een passie heb voor lesgeven en voor Nederlands, en die passie graag overdraag op anderen. Vroeger heb ik ook bijles gevolgd voor bepaalde vakken en ik heb daar veel uit geleerd. Je krijgt door een bijlesdocent en de persoonlijke begeleiding vaak een andere kijk op zaken. Soms zie je zaken die je daarvoor niet zag, waardoor je er veel uit leert.

Roosdaal
Bachelor, Arteveldehogeschool

Studenten die we al konden helpen

 • Halimatou uit Asse

  Halimatou is 6 jaar en zit reeds in het eerste leerjaar. Ze is van Brussel afkomstig waar ze ondertussen reeds vloeiend Frans leerde praten. Haar moedertaal is Afrikaans. Er is een klei… Lees meer

 • Tijl uit Asse

  Leerling 1ste leerjaar wenst hulp bij Nederlands en een algemene huiswerk- en studiebegeleiding. Ze spreekt thuis Frans en beheerst niet goed de Nederlandse taal.

 • Sophie uit Liedekerke

  Leerling 3e leerjaar (1 jaar gedubbeld in kleuterklas) heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Marlou uit Dilbeek

  Leerlinge 1e middelbaar met lichte vorm van dyslexie heeft begeleiding nodig bij Nederlands, o.a. vlotheid, goede zinsconstructies maken, voordrachten geven.

 • Bouhachlaf uit Dilbeek

  Leerling 1e graad heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

 • Melda uit Dilbeek

  Leerling heeft begeleiding nodig bij Nederlands en aardrijkskunde, in het kader van de examens voor de Examencommissie (2e graad Humane Wetenschappen). De leerling spreekt thuis Frans e… Lees meer

 • Anne uit Denderleeuw

  Leerling uit het 1e middelbaar Wiskunde-Wetenschappen heeft nood aan bijles Nederlands. Hij heeft de lagere school in het Frans gedaan. Hij kan al behoorlijk goed Nederlands maar hij he… Lees meer

 • Alena uit Lennik

  Student 1ste middelbaar A-stroom (moderne) zoekt hulp bij het vak Nederlands, ze heeft het altijd al wat moeilijk gehad met dit vak. De ouders wensen kort op de bal te spelen dit jaar.

 • Frederique uit Lennik

  Leerling 2e leerjaar (7 jaar) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Nederlands, o.a. dictee en lezen.

 • Hilde uit Merchtem

  Leerlinge uit het derde leerjaar heeft nog een leesniveau van einde eerste leerjaar (AVI-E3). Ze wordt in het Frans opgevoed maar gaat wel naar een Nederlandstalige school. De ouders zo… Lees meer

 • Wendy uit Denderleeuw

  Studente uit het 2e middelbaar Economie zoekt ondersteuning bij Nederlands en Engels. Vooral de grammatica loopt moeilijk.

 • Tilly uit Anderlecht

  Student 2de middelbaar (A-stroom) zoekt hulp bij het vak Nederlands. Hij heeft hiervoor een onvoldoende. Vooral door de coronasituatie vorig jaar en het moeilijk verlopen van de online … Lees meer

 • Abdelilah uit Dilbeek

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde (examen midden juni) en Nederlands.

 • Wendy uit Leeuw-Saint-Pierre

  Man van 45 jaar wenst ondersteuning voor Nederlands. Hij spreekt Turks en Duits en zou graag Nederlands leren voor zijn job. Hij dient van nul te beginnen.

 • Sanna uit Koekelberg

  Leerling 1e leerjaar heeft begeleiding nodig bij begrijpend lezen en toepassingen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.