Bijles Latijn in Sint‑Martens‑Latem

Krijg vandaag nog bijles Latijn op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Latijn

Céline

Gent

Master

UGent

rechten

Bijles Latijn met Céline

Ik haal enorm veel energie uit het werken met studenten. Ik help mensen heel graag en hou ervan om ze vooruitgang te zien maken. In het verleden kreeg ik reeds positieve reacties van studenten die zeiden dat ze door mij gemotiveerd waren en door hun examens waren geraakt, dit deed me ontzettend veel plezier!

Gent
rechten
Master, UGent

Latijn

Koen

Dentergem

Professioneel / Volwassen

KULeuven

Aggregaat

Bijles Latijn met Koen

Ik heb het na mijn opleiding altijd wel een beetje jammer gevonden dat ik niet in het onderwijs aan de slag kon, door omstandigheden. Kennisoverdracht geeft me altijd voldoening. Een carrièreswitch naar het onderwijs trekt me na die lange loopbaan in de private sector wel aan, wetende dat het lerarentekort steeds groter wordt, maar de onmogelijkheid anciënniteit mee te nemen houdt me o.a. tegen. In afwachting dat hier misschien verandering in komt, wil ik aftoetsen of lesgeven nog steeds iets voor mij is, hoewel bijles niet voor een grote groep is.

8,3/10

Dentergem
Aggregaat
Professioneel / Volwassen, KULeuven

Latijn

Julie

Gent

Master

Universiteit Gent

Rechten

Bijles Latijn met Julie

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om one-on-one een student of leerling aan te moedigen en te helpen om geslaagd door diens cursus te geraken en een efficiënte studiemethode te vinden die op lange termijn kan gehanteerd worden. Ik gaf reeds verscheidene keren bijles of studiebegeleiding. Door ervaring leerde ik dat iedere student anders is en vaak een heel persoonsgerichte aanpak nodig heeft die voor hem/haar werk. Hier draag ik aan bij. Het geeft me energie als ik de progressie zie bij een student of leerling en dit verder op te bouwen om zo sneller en efficiënter door een cursus te geraken.

8,5/10

Gent
Rechten
Master, Universiteit Gent

Latijn

Liesbeth

Wetteren

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

secundair onderwijs: Engels, Latijn en biologie

Bijles Latijn met Liesbeth

Ik geef graag bijles om leerlingen die het nodig hebben extra te helpen.

Wetteren
secundair onderwijs: Engels, Latijn en biologie
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

Latijn

Anton

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Rechten

Bijles Latijn met Anton

Ik heb een passie voor taal en heb lange tijd een job in het onderwijs overwogen. Die verlangens heb ik vertaald naar bijlesgever. Bijles geven vind ik heel aangenaam. Zeker als ik te horen krijg dat de begeleiding heeft geleid tot een beter resultaat, een toegenomen motivatie of een hoger zelfvertrouwen van de student.

Gent
Rechten
Bachelor, Universiteit Gent

Latijn

Louise

Gent

Master

Universiteit Gent

Meertalige Bedrijfscommunicatie

Bijles Latijn met Louise

Ik wil graag bijles geven omdat het me veel voldoening geeft om jongeren te helpen bij hun studies. Ik heb in het verleden al veel bijlessen gegeven en kreeg hier altijd goede feedback op van de jongeren zelf.

Gent
Meertalige Bedrijfscommunicatie
Master, Universiteit Gent

Latijn

Delphine

Aalter

Bachelor

UGent

Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn (educatief traject)

Bijles Latijn met Delphine

Delphine beschikt over een Bachelor Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn (educatief traject) en volgt momenteel de educatieve master. Ze heeft reeds ervaring met individuele taalbegeleiding, o.a. Frans en Latijn. Dankzij haar opleiding beschikt ze ook over het nodige leermateriaal.

6/10

Aalter
Taal- en Letterkunde: Grieks-Latijn (educatief traject)
Bachelor, UGent

Latijn

Leanne

Gent

Master

Radboud Universiteit Nijmegen

Taalwetenschap

Bijles Latijn met Leanne

Ik haal ontzettend veel voldoening en plezier uit het begeleiden van mensen. Ook zoek ik graag naar creatieve manieren om informatie over te brengen en om een ander dat "aha-moment" te geven. Om te laten zien dat je iets WEL kan.

Gent
Taalwetenschap
Master, Radboud Universiteit Nijmegen

Latijn

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles Latijn met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Latijn

Benoît

Gent

Master

Universiteit Gent

Bijles Latijn met Benoît

Ik ben graag intensief bezig met het verwerven van kennis en ik geef ook graag mijn kennis door!

Gent
Master, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Daniella uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. grammatica en vertalen (examen ongeziene tekst op 26/03).

 • Olivia uit Gent

  Leerling in het 3de middelbaar Latijn-Wiskunde heeft extra hulp nodig bij Latijn. Vorig jaar behaalde hij nog 74% in totaal, maar bij het laatste kerstrapport scoorde hij 44% op het exa… Lees meer

 • Katrien uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. begrijpend lezen (handboek Pegasus).

 • Alexia uit Nevele

  Alexia zit momenteel in het 1e middelbaar op een Waalse school. Graag gaat ze volgend jaar naar Sint-Bavo in Gent om verder Latijn te volgen. Op dit moment krijgt ze maar 2u Latijn per … Lees meer

 • Eva uit Gent

  Student 1ste middelbaar Latijn wenst ondersteuning bij Latijn. Vooral genitief is moeilijk, ze had hier recent een slechte toets voor.

 • Gerlinde uit Gentbrugge

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn.

 • Dorien uit Gent

  Leerling 2e middelbaar (Atheneum Voskenslaan) heeft begeleiding nodig bij Latijn (handboek Ludus). Hij heeft weinig inzicht in de methodiek achter de grammatica en zijn basiskennis zit … Lees meer

 • Julia uit Heusden

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. naamvallen en bijzinnen.

 • Patrick uit Sint-Martens-Latem

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. teksten vertalen.

 • Hababo uit Evergem

  Leerling 3e middelbaar (EINSTEIN Atheneum) heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. teksten vertalen.

 • Yannick uit Destelbergen

  Leerlinge in het 2de middelbaar richting Latijn heeft extra hulp nodig bij Latijn. Ze heeft het moeilijk bij grammatica en ongeziene teksten. Als ze thuis oefeningen maakt via de online… Lees meer

 • Maïté uit Sint-Martens-Latem

  Leerlinge 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. kennis toepassen op teksten (handboek Pegasus).

 • Mathis uit De Pinte

  Mathis zit in het eerste middelbaar en is op zoek naar een docent die hem kan begeleiden bij Latijn. De Latijnse woorden worden in de les vertaalt vanuit het Frans. Een efficiënte lee… Lees meer

 • Ronda uit Melle

  Tweeling uit Melle (9090) zitten in het derde middelbaar en hebben dezelfde leeftijd. Ze hebben moeilijkheden met het vak Latijn en meer specifiek met het ontleden van teksten, stijlfig… Lees meer

 • Anneke uit Gent

  Student 5de middelbaar Latijn-Talen zou graag hulp hebben bij Latijn ter voorbereiding op het examen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer het voor jou past! Wij zoeken een bijlesdocent uit Sint-martens-latem die jou kan begeleiden op je vrije momenten. Of dat nu tijdens de week, het weekend, of de vakantie is. Samen leggen jullie de volgende bijlessen Latijn vast hoe jullie het wensen.
De meeste bijlessen Latijn worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Sint-martens-latem of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent Latijn te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
De meeste bijlessen in Sint-martens-latem vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles Latijn, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.

Top bijlesaanvragen

bijles hoger onderwijs, bijles Latijn in de buurt van Sint-Martens-Latem, privéles Latijn, bijles juf, bijles volgen, bijlesdocent Latijn in Sint-Martens-Latem, bijles Latijn, bijles leraar, bijles Latijn in Sint-Martens-Latem