Bijles Latijn in Sint‑Lievens‑Houtem

Krijg vandaag nog bijles Latijn op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Ayca uit Deventer

  Leerling 6e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. vertalen van Latijnse teksten.

 • Maxim uit Liège

  2 leerlingen (meisjes, 2e en 3e middelbaar) hebben een individuele begeleiding nodig bij Latijn en Nederlands.

 • Jurriaan uit Amsterdam

  Jurriaan heeft nood aan begeleiding bij Latijn. Hij heeft een achterstand opgelopen doordat hij veel woordenschat mist en niet alle grammatica uit zijn hoofd kan. Daardoor lukt het moei… Lees meer

 • Henrike uit Tongeren

  Student 3de middelbaar (Latijn-Wiskunde) wenst ondersteuning bij Latijn. Het kerstexamen is niet goed gelukt, de student gaf aan dat ze onvoldoende gestudeerd had over de ganse lijn. Te… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt enkel individuele bijles aan, zodat je kind samen met de docent uit Sint-lievens-houtem op zijn of haar persoonlijke leerdoelen kan focussen. Dankzij een 1-op-1 aanpak kan je al je vragen kwijt aan je docent Latijn en werk je aan jouw knelpunten. Indien je graag bijles volgt met een klasgenootje, kunnen jullie natuurlijk samen een aanvraag indienen.
Al onze bijlesgevers, dus ook die in Sint-lievens-houtem, worden zorgvuldig gescreend voor ze bijles Latijn kunnen geven. We houden een persoonlijk intakegesprek met hen, waarin we peilen naar hun didactische ervaring, aanpak, vakkennis Latijn,... We vragen een kopie van het diploma (of meest recente puntenlijst, indien de docent nog aan de universiteit studeert) en een uittreksel uit het strafregister, model 596.2. Op die manier zijn we zeker dat we enkel de beste docenten Latijn aanbieden!
Voor bijles Latijn in Sint-lievens-houtem betaal je bij BijlesHuis een eerlijke prijs. Eerlijk omdat wij onze docenten vergoeden naargelang hun ervaring. Het hangt er dus van af of je bijles Latijn volgt met een universiteitsstudent (met uitstekende punten) of bijvoorbeeld een gepensioneerde leerkracht met 40 jaar ervaring in het onderwijs. Ook het niveau en de gewenste duurtijd van je bijlessen hebben invloed op het tarief. Meer info lees je op onze prijzenpagina.

Top bijlesaanvragen

Latijn bijles aan huis in Sint-Lievens-Houtem, bijles Latijn in Sint-Lievens-Houtem, bijles nodig, bijles hoger onderwijs, inzicht bijles, bijles gevraagd, bijles Latijn tarief, Latijn leren, bijles Latijn