Bijles Frans in Sint‑Lievens‑Houtem

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Julie

Gent

Master

Universiteit Gent

Rechten

Bijles Frans met Julie

Ik geef graag bijles omdat ik het leuk vind om one-on-one een student of leerling aan te moedigen en te helpen om geslaagd door diens cursus te geraken en een efficiënte studiemethode te vinden die op lange termijn kan gehanteerd worden. Ik gaf reeds verscheidene keren bijles of studiebegeleiding. Door ervaring leerde ik dat iedere student anders is en vaak een heel persoonsgerichte aanpak nodig heeft die voor hem/haar werk. Hier draag ik aan bij. Het geeft me energie als ik de progressie zie bij een student of leerling en dit verder op te bouwen om zo sneller en efficiënter door een cursus te geraken.

8,5/10

Gent
Rechten
Master, Universiteit Gent

Frans

Jacques

Dendermonde

Master

Hoger Rijksinstituut voor Vertalers en Tolken in Brussel

Vertaler-tolk

Bijles Frans met Jacques

Ik heb nog steeds de passie om talen aan te leren, op een creatieve, expressieve en gestructureerde manier, zowel online als face-to-face.

8,3/10

Dendermonde
Vertaler-tolk
Master, Hoger Rijksinstituut voor Vertalers en Tolken in Brussel

Frans

Rita

Denderleeuw

Master

KU Leuven

Romaanse Filologie

Bijles Frans met Rita

Bijles geven zorgt ervoor dat ik het contact met het onderwijs en met de studenten blijf behouden. Ik ben gepassioneerd door de Franse taal en hou ervan om hen te laten inzien dat de taal niet per sé moeilijk moet zijn. Via eenvoudige tips hoop ik jongeren aan te sporen om zoveel mogelijk kennis op te steken. Een goed basis zal later in hun professionele leven zeker nog nuttig zijn.

8/10

Denderleeuw
Romaanse Filologie
Master, KU Leuven

Frans

Lieven

Gent

Master

Universiteit Gent

Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks

Bijles Frans met Lieven

Ik ben erg geïnteresseerd om mensen dingen bij te leren, niet alleen om hen betere punten te laten behalen, maar ook om bepaalde levenswijsheid door te geven.

10/10

Gent
Taal- en Letterkunde: Frans-Grieks
Master, Universiteit Gent

Frans

Fiza

Roosdaal

Derde graad

Go! for business

TSO Handel

Bijles Frans met Fiza

ik kan leerlingen heel goed uitleg geven als ze niet begrijpen. ik heb dit altijd gedaan op school en nu doe ik het ook bij mijn klasgenoten op de hogeschool.

8,3/10

Roosdaal
TSO Handel
Derde graad, Go! for business

Frans

Luna

Aalst

Master

Universiteit Gent

in de Taal-en Letterkunde: Nederlands

Bijles Frans met Luna

Sinds januari 2018 geef ik wekelijks bijles Frans aan een kennis. Dat doe ik heel graag, en zijn punten stegen gelukkig naar al een mooie 70%. Ik wil heel graag mijn passie voor talen delen. Ik ben afgestudeerd als Master in de Nederlandse Taal- en Letterkunde en door mijn ervaring als leidster bij de jeugdbeweging kan ik goed omgaan met kinderen en adolescenten.

10/10

Aalst
in de Taal-en Letterkunde: Nederlands
Master, Universiteit Gent

Frans

Nikie

Haaltert

Bachelor

Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Office Management - Medical Management Assistant

Bijles Frans met Nikie

Ik ben afgestudeerd als bachelor in het Medical Office Management. Momenteel ben ik werkzaam in een advocatenkantoor, waar een sterke talenkennis, management en organisatie van groot belang zijn. Ik ben heel enthousiast om bijles te geven en me hierin sterk te verdiepen. Leerlingen kunnen bij mij terecht voor bijles Frans, Nederlands, Engels, Duits én algemene studiebegeleiding!

10/10

Haaltert
Office Management - Medical Management Assistant
Bachelor, Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Frans

Leen

Brakel

Master

KU Leuven

Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs

Bijles Frans met Leen

Docente Leen is al meer dan 30 jaar leerkracht Frans, en geeft bijles op elk niveau. Ook voor het leren van Spaans als nieuwe taal kan je bij haar terecht!

9,5/10

Brakel
Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs
Master, KU Leuven

Frans

Annelies

Zottegem

Bachelor

Arteveldehogeschool

in het onderwijs: secundair onderwijs: Frans- Voeding en verzorging

Bijles Frans met Annelies

Centraal voor mij staat progressie boeken bij leerlingen door individuele begeleiding. Ik werk dan ook steeds op maat van de leerling.

10/10

Zottegem
in het onderwijs: secundair onderwijs: Frans- Voeding en verzorging
Bachelor, Arteveldehogeschool

Frans

Natalie

Gent

Master

UGent

Lerarenopleiding

Bijles Frans met Natalie

ik geef graag bijles om leerlingen opnieuw zelfvertrouwen te geven en hen te laten slagen in een opleiding volgens hun bekwaamheden. Om hen het plezier te kunnen overbrengen van zaken te ontdekken, te weten en zelf verbanden te kunnen leggen. Bovendien is het belangrijk dat studenten een getuigschrift of diploma halen waardoor hun kansen voor de toekomst beter zullen zijn. Op die manier kunnen ze later iets doen waar ze goed in zijn en dat ze graag doen.

8,3/10

Gent
Lerarenopleiding
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Wilhelma uit Laarne

  Leerling die naar het 4e middelbaar Humane Wetenschappen gaat, heeft ondersteuning nodig bij Frans. Hij heeft onvoldoende basiskennis en heeft het moeilijk met de werkwoorden en de tijd… Lees meer

 • Bie uit Laarne

  Leerling 1e middelbaar (STEM) met dysorthografie heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij heeft al sinds de lagere school moeite met Frans en wil graag de leerstof van de week bijhouden e… Lees meer

 • Sofie uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (Humane Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij Frans, in het kader van een vakantietaak (deadline: 1 september). Haar moeder geeft aan dat ze de basis mist e… Lees meer

 • Sarah uit Gent

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Frans in het kader van zijn werk. Het gaat om business-conversaties tussen sales en marketing.

 • Merijn uit Gent

  Deze persoon zoekt conversatielessen Frans om beter te kunnen communiceren op de werkvloer.

 • Merijn uit Gent

  Student 2de middelbaar Moderne Talen wenst begeleiding bij het vak Frans. Het gaat om een algemene tendens, zowel hulp bij grammatica als vocabulaire. De resultaten schommelen rond de 5… Lees meer

 • Mandy uit Merelbeke

  Leerlinge die naar het 2e middelbaar (Moderne Talen-Wetenschappen) gaat, heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om het herhalen van de leerstof van het 1e middelbaar, het vertrouwe… Lees meer

 • Judith uit Merelbeke

  Leerling in het 1ste middelbaar (A-stroom) heeft nood aan algemene studiebegeleiding en ondersteuning bij Frans. Hij heeft hierbij extra hulp nodig om zelfstandig te leren plannen, de p… Lees meer

 • Sandy uit Gent

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij Frans in het kader van zijn werk in sales. Het gaat om spreken en schrijven, om businessgericht Frans.

 • Sophie uit Destelbergen

  Volwassene heeft begeleiding nodig bij gesproken Frans in het kader van zijn werk.

 • Thierry uit Merelbeke

  Een student uit het 2e middelbaar ASO zoekt begeleiding bij Frans.

 • Weidy Ariel uit Gent

  Student 4de middelbaar Humane Wetenschappen wenst ondersteuning bij Frans. Het kerstexamen is minder goed gelukt, ze behaalde rond de 40 procent. De student heeft dyslexie, de taalverwe… Lees meer

 • Ralph uit Merelbeke

  Leerling in het 6de middelbaar richting Humane Wetenschappen heeft hulp nodig bij Frans. Hij studeert momenteel al aan HoGent, maar legt het vak Frans nog af via de Examencommissie. Hie… Lees meer

 • Saskia uit Gent

  Leerlinge 2e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze ervaart een grote achterstand, o.a. wat betreft vervoegingen en zinsbouw. Daarnaast kan ze ook moeilijk de juist… Lees meer

 • Els uit Destelbergen

  Leerling in het 1ste middelbaar (A-stroom) heeft extra hulp nodig bij Frans en nood aan algemene studiebegeleiding. Hij heeft de basis van het lager onderwijs niet helemaal mee, dus het… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles Frans kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Iedereen kan bijles volgen in Sint-lievens-houtem! Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles Frans dat ook.
Het grootste deel van onze bijlessen Frans gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles Frans kan aan huis in Sint-lievens-houtem plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Sint-lievens-houtem hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles Frans! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent Frans grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

privé bijles, bijles Frans in de buurt van Sint-Lievens-Houtem, hulp in Frans regio Sint-Lievens-Houtem, Frans bijles aan huis in Sint-Lievens-Houtem, privé leraar, bijles prijs per uur, Frans bijles in Sint-Lievens-Houtem, bijles Frans geven in Sint-Lievens-Houtem, bijles instituut