Bijles Latijn in Wortegem‑Petegem

Krijg vandaag nog bijles Latijn op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

12000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Latijn

Koen

Dentergem

Professioneel / Volwassen

KULeuven

Aggregaat

Bijles Latijn met Koen

Ik heb het na mijn opleiding altijd wel een beetje jammer gevonden dat ik niet in het onderwijs aan de slag kon, door omstandigheden. Kennisoverdracht geeft me altijd voldoening. Een carrièreswitch naar het onderwijs trekt me na die lange loopbaan in de private sector wel aan, wetende dat het lerarentekort steeds groter wordt, maar de onmogelijkheid anciënniteit mee te nemen houdt me o.a. tegen. In afwachting dat hier misschien verandering in komt, wil ik aftoetsen of lesgeven nog steeds iets voor mij is, hoewel bijles niet voor een grote groep is.

8,3/10

Dentergem
Aggregaat
Professioneel / Volwassen, KULeuven

Latijn

Willem

Deinze

Master

Hogeschool Gent

Bedrijfskennis en -communicatie

Bijles Latijn met Willem

Door corona was ik de voorbije jaren grotendeels technisch werkloos en wou ik mijn vrije tijd nuttig besteden. Zo gaf ik de zoon van een kennis bijlessen Duits en dat beviel me erg goed. Daarnaast ben ik nu al een half jaar bijlesdocent en geef ik wekelijks twee uur huiswerkondersteuning aan kinderen van kansarme gezinnen. Hoewel dat door corona online moet, verloopt dat erg goed en zie ik dat mijn leerling veel vooruitgang boekt.

Deinze
Bedrijfskennis en -communicatie
Master, Hogeschool Gent

Latijn

Larissa

Gent

Master

Universiteit Gent

Communicatiewetenschappen

Bijles Latijn met Larissa

Als kind hield ik er altijd van om mijn vriendinnen te helpen als ze iets niet volledig snapten in de les. Ik help nu ook graag anderen verder. Soms kan een goede studiemethode al het verschil maken! Aangezien ik zelf nog maar recent afstudeerde, snap ik dat het heel frustrerend is als je even vast zit en iets niet begrijpt. Daar wil ik graag bij helpen!

Gent
Communicatiewetenschappen
Master, Universiteit Gent

Latijn

Els

Gent

Bijles Latijn met Els

Ik ben reeds 18 jaar actief in het secundair onderwijs. Onderwijs, onderwijzen en leerlingen helpen om de juiste studierichting te vinden, is steeds mijn grote passie geweest. Ik ben reeds 16 jaar voltijds benoemd in het onderwijs, maar zou in de toekomst graag minder uren op een school werken zodat ik mijn werkuren beter zelf kan inplannen. Ik werk reeds 18 jaar met anderstaligen. Ik gaf lessen NT2, studiebegeleiding en begeleidde leerlingen binnen het secundair onderwijs om de geschikte studierichting te vinden. Hierdoor werkte ik niet alleen met leerlingen van 12 tot 18 jaar, maar ook met leerlingen van 10 tot 12 jaar om de overstap van lagere school naar secundair te begeleiden. Als leerkracht Latijn en geschiedenis, geef ik ook bijlessen Latijn voor leerlingen van de eerste graad secundair onderwijs en bijlessen geschiedenis voor leerlingen van de eerste en tweede graad secundair.

Gent

Latijn

Céline

Oudenaarde

Derde graad

Bernarduscollege Oudenaarde

Latijn - Moderne Talen

Bijles Latijn met Céline

Ik geef graag bijles, omdat het leuk is dat je kinderen door jouw hulp ziet verbeteren.

Oudenaarde
Latijn - Moderne Talen
Derde graad, Bernarduscollege Oudenaarde

Latijn

Nina

Gent

Derde graad

Bernarduscollege Oudenaarde

Latijn Wiskunde

Bijles Latijn met Nina

Ik heb zelf de eventuele ambitie om leraar te worden, dus bijles geven past hier dan ook perfect bij. Ik heb al bijles gegeven, o.a. aan mijn jongere zus, een vriend en jongere nichtjes. Ik heb dus wel al ervaring en weet hierdoor dat ik veel geduld heb om alles uit te leggen en op het gemak samen te bekijken.

Gent
Latijn Wiskunde
Derde graad, Bernarduscollege Oudenaarde

Latijn

Leanne

Gent

Master

Radboud Universiteit Nijmegen

Taalwetenschap

Bijles Latijn met Leanne

Ik haal ontzettend veel voldoening en plezier uit het begeleiden van mensen. Ook zoek ik graag naar creatieve manieren om informatie over te brengen en om een ander dat "aha-moment" te geven. Om te laten zien dat je iets WEL kan.

Gent
Taalwetenschap
Master, Radboud Universiteit Nijmegen

Latijn

Eline

De Pinte

Master

Ugent

Bedrijfspsychologie

Bijles Latijn met Eline

Ik ben een 21-jarige studente Bedrijfspsychologie die graag bezig is met mensen. Het is belangrijk dat er samengewerkt wordt om het zo leerrijk en aangenaam mogelijk te maken voor beide partijen. Ik ben geïnteresseerd om volgende vakken te geven: Engels, Latijn, geschiedenis, Nederlands, huiswerk en studiebegeleiding.

De Pinte
Bedrijfspsychologie
Master, Ugent

Latijn

Imke

Gent

Bachelor

rijksuniversiteit Groningen

Bijles Latijn met Imke

Ik heb tijdens mijn studie Griekse en Latijnse Taal en Cultuur lesgegeven op een middelbare school en ik vond het geweldig om jongeren iets mee te geven over de schoonheid van de Klassieke Oudheid.

Gent
Bachelor, rijksuniversiteit Groningen