Bijles Economie in Wortegem‑Petegem

Krijg vandaag nog bijles economie op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

economie

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles economie met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

8/10

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

economie

Guillaume

Kluisbergen

Master

Universiteit Gent

Handelswetenschappen

Bijles economie met Guillaume

Ik was al enige tijd op zoek naar een manier om iets bij te verdienen, maar ik wilde ook niet eender wat doen. Ik wilde ook mensen echt kunnen helpen door iets wat ik kan of beheers. Bijles geven past perfect in wat ik zoek.

Kluisbergen
Handelswetenschappen
Master, Universiteit Gent

economie

Paulien

Harelbeke

Bachelor

Arteveldehogeschool

in het onderwijs: secundair onderwijs

Bijles economie met Paulien

Als leerkracht economie en Engels wil ik leerlingen die extra begeleiding nodig hebben graag helpen door hen extra uitleg te geven over het vak, maar ook door hen studietips mee te geven.

9/10

Harelbeke
in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool

economie

Sander

Gavere

Bijles economie met Sander

Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn studiemethode en resultaten, daarom wil ik zeker in die vakken die me enorm interesseren mensen helpen om het beter en sneller te kunnen studeren en verstaan.

Gavere

economie

Anne

Harelbeke

Master

Universiteit Gent

Bijles economie met Anne

Na mijn master Handelswetenschappen wilde ik graag nog de lerarenopleiding doen, omdat mij dit altijd al aangesproken had. Na mijn stages in zowel het ASO, TSO als BSO bleek het ook echt iets voor mij te zijn! Ik geef graag les en zou bijles geven ook heel fijn vinden. Het is een geweldig gevoel om een leerling, die het wat moeilijker heeft om de leerstof te verwerken, vooruit te kunnen helpen!

Harelbeke
Master, Universiteit Gent

economie

Arnaud

Zwevegem

Master

Ku Leuven

Toegepaste Economische Wetenschappen

Bijles economie met Arnaud

Een gezonde en welvarende maatschappij staat of valt met goed opgeleide mensen. Zelf herinner ik mijn lagere en secundaire jaren als interessante jaren waar ik enorm veel bijleerde en de basis legde voor mijn verdere studies. Graag omring ik mij met leergierige en nieuwsgierige mensen die nood hebben aan extra uitleg. Ik denk dat ik de persoon ben die gepassioneerd en gestructureerd deze boodschappen kan overbrengen.

Zwevegem
Toegepaste Economische Wetenschappen
Master, Ku Leuven

economie

Lowie

Oudenaarde

Master

Europacollege

European Economic Studies

Bijles economie met Lowie

Mijn voornaamste motivatie is om de student in kwestie helpen. Vaak heeft de student maar een klein 'extra' woordje uitleg nodig om overzicht te krijgen over zijn cursus. Eens het overzicht er is, is de student vaak meer gemotiveerd om het vak 'aan te vallen' met de nodige resultaten. Naar mijn mening heeft iedereen het recht om plezier te hebben tijdens het studeren, en plezier komt er door het proces van het 'begrijpen van de leerstof'. Aan het Europacollege deed ik een 'combined' master in recht en economie. De studenten kwamen uit 15 verschillende landen, elk met een achtergrond in rechten of economie. Vaak wanneer we meer technische economische onderwerpen behandelden, moest ik de groep advocaten bijkomende uitleg geven. Het feit dat de groep uit zoveel culturen bestond, heb ik dus te maken gehad met veel verschillende persoonlijkheden en moest ik mijn uitleg vaak aanpassen. Ik werd ook al enigste econoom aangesproken om die bijkomende uitleg te geven omdat, volgens wat de andere studenten zeiden, ik complexe redeneringen in gemakkelijke woorden kon weergeven.

Oudenaarde
European Economic Studies
Master, Europacollege

economie

Sander

Waregem

Derde graad

Heilig-Hartcollege Waregem

ASO Economie-Talen

Bijles economie met Sander

Ik sta bekend als een motivator en spoor mensen dan ook vaak aan hun grenzen op te zoeken. Ik doe dit op een rustige en overtuigende manier.

Waregem
ASO Economie-Talen
Derde graad, Heilig-Hartcollege Waregem

economie

Marita

Oudenaarde

Master

Antwerp management school

Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration

Bijles economie met Marita

Ik wil bijles geven omdat ik studenten wil helpen het beste uit zichzelf te halen, net zoals ik dat bij mijn eigen kinderen heb gedaan. Gezien mijn eigen kinderen afgestudeerd zijn heb ik nu ook de benodigde tijd beschikbaar om andere studenten individueel te begeleiden in een succesvol verloop van hun opleiding.

Oudenaarde
Toegepaste Economische Wetenschappen en Business Administration
Master, Antwerp management school

Studenten die we al konden helpen

 • August uit Wortegem-Petegem

  August doet 5de middelbaar Economische Wetenschappen. Hij zoekt hulp bij economie. Zijn cijfers waren niet zo goed. De ouders geven aan dat August zeer sociaal is en wil wel goede punte… Lees meer

 • Kevin uit Wortegem-Petegem

  Student 2de bachelor Handelswetenschappen zoekt hulp bij het vak Analytische Kostencalculatie. Hierbij worden extracomptabele en intracomptabele berekeningen gemaakt, ABC oefeningen opg… Lees meer

 • Erol uit Wortegem-Petegem

  Student 3de middelbaar economie-wetenschappen zoekt hulp bij het vak economie. Het gaat om een algemene opvolging van de lessen.

 • Leila uit Oudenaarde

  Leerlinge in het 6de middelbaar richting Economie-Moderne Talen heeft hulp nodig bij economie ter voorbereiding van het examen. Het gaat over wisselmarkt, vraag en aanbodcurve van devie… Lees meer

 • Natasha uit Maarkedal

  Student die naar 6de Economie Moderne Talen gaat, zoekt begeleiding bij economie. Ze was er net op door op vorige examens. De lessen dienen ter voorbereiding op volgend schooljaar en zo… Lees meer

 • Roland uit Waregem

  Student 5de middelbaar Handel wenst ondersteuning bij economie. Hij komt van een richting waar hij dit nooit gehad heeft en wenst daarom wat extra hulp om zijn achterstand in te halen.

 • Torija uit Waregem

  Studente die in haar schakeljaar bedrijfskunde zit is op zoek naar begeleiding bij micro economie. Momenteel heeft ze wat moeite met het toepassen en interpreteren van afgeleiden en lin… Lees meer

 • Sophie uit Waregem

  Een Masterstudent Handelswetenschappen-Commercieel Beleid aan UGent zoekt begeleiding voor Economie, meer bepaald voor het vak Financieel Management. Voor dit vak wordt gebruik gemaak… Lees meer

 • Wendy uit Zingem

  Een studente uit het 5e middelbaar Economie-Moderne Talen zoekt begeleiding bij economie. Ze weet niet goed hoe ze grote gehelen moet instuderen.

 • Marina uit Ronse

  Student 1ste bachelor Handelswetenschappen (UGent) wenst begeleiding bij macro-economie. Hij heeft het vak in eerste zit al eens meegedaan en behaalde toen 9/20.

 • Jesse uit Ronse

  Student 5de Economie-Moderne talen zoekt hulp bij het vak economie. Het gaat vooral om de volgende leerstof: -publieke goederen en externe effecten - monopolie - oligopolie en spel… Lees meer

 • Torija uit Maarkedal

  Student uit zesde middelbaar economie-wiskunde zoekt begeleiding bij economie. Ze zoekt een docent die haar de leerstof opnieuw kan uitleggen en samen op haar tempo kan overlopen.

 • Roland uit Deinze

  Student 3de middelbaar wiskunde-wetenschappen economie zoekt hulp bij economie, vooral bij boekhouden. Op het kerstexamen behaalde hij ongeveer een 60 procent, maar de laatste tijd heef… Lees meer

 • Roland uit Kortrijk

  Student 3de middelbaar economie zoekt hulp bij de vakken economie en wiskunde. Bij economie gaat het vooral om het digitale gedeelte, nl. het maken van oefeningen via Excel. Ook het van… Lees meer

 • Evelyne uit De Pinte

  Een student uit de 3e bachelor Marketing (Artevelde) wenst begeleiding bij het vak economie, ter voorbereiding van zijn herexamen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.