Bijles Wiskunde in Oostende

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Simon

Ichtegem

Master

KU Leuven

Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles wiskunde met Simon

Ik help graag mensen vooruit en ik ben gepassioneerd door de vakken die ik geef. Daarnaast is het voor mij een indicatie voor de toekomst om eventueel fulltime lesgever te worden.

8,5/10

Ichtegem
Industriële ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, KU Leuven

wiskunde

Gunther

Zedelgem

Bachelor

Katholieke Hogeschool Leuven

Regentaat wiskunde

Bijles wiskunde met Gunther

Ik ben al 15 jaar leerkracht wiskunde in de eerste en tweede graad. Het individueel karakter van het bijles geven spreekt mij zeer sterk aan. De bijlessen die ik reeds gegeven heb, waren leuk om te doen.

10/10

Zedelgem
Regentaat wiskunde
Bachelor, Katholieke Hogeschool Leuven

wiskunde

Sieglinde

Middelkerke

Bachelor

TU Delft

Aerospace Engineering

Bijles wiskunde met Sieglinde

Ik wil graag bijles geven om mijn vrije tijd wat flexibeler te kunnen invullen met een fijne bijverdienste waarvoor ik mijn studie kan gebruiken, ipv afhankelijk van horeca mijn studie te blijven betalen. Ik heb BijlesHuis leren kennen via Google.

9/10

Middelkerke
Aerospace Engineering
Bachelor, TU Delft

wiskunde

Glenn

Brugge

Master

KHBO

Ingenieur Bouwkunde

Bijles wiskunde met Glenn

Glenn is afgestudeerd als Industrieel Ingenieur Bouwkunde en is momenteel werkzaam als betontechnoloog. In deze job volgt hij de kwaliteit van betoncentrales op, conform alle wetgevingen en brengt hij bij grootschalige renovaties de betonstructuur in kaart. Door zijn eerdere ervaringen als werfleider heeft hij ook ervaring met bouwplannen, risicoanalyses en andere bouwkundige administratie. Hij geeft momenteel bijles rekenen aan zijn 2 nichtjes van 6 en 11 jaar. Door bijles wiskunde te geven, wil hij zijn kennis actief houden en er anderen mee verder helpen.

9/10

Brugge
Ingenieur Bouwkunde
Master, KHBO

wiskunde

Dominique

Oostende

Bachelor

privé normaalschool Zwijnaarde + Vives Brugge

Leerkracht basisonderwijs

Bijles wiskunde met Dominique

voldoening om leerwinst te behalen motivatie verhogen Bijleshuis leren kennen via Vdab

Oostende
Leerkracht basisonderwijs
Bachelor, privé normaalschool Zwijnaarde + Vives Brugge

wiskunde

Jana

Oostende

Master

Vrije Universiteit Brussel

Geografie

Bijles wiskunde met Jana

Al jaren geef ik bijles aan (mede)studenten en ik zet dit graag verder, gezien de dankbaarheid en het gelukzalige gevoel dat ik ervaar als de student in kwestie effectief vooruitgang boekt in dit vak.

10/10

Oostende
Geografie
Master, Vrije Universiteit Brussel

wiskunde

Tim

Middelkerke

Bachelor

Hogeschool West-Vlaanderen

new Media & Communication Technology

Bijles wiskunde met Tim

Het motiveren & helpen van jongeren is voor mij een grote drijfveer. Samen met hen op pad gaan en zorgen dat ze hun kansen optimaal benutten! In de keren dat ik al bijles heb gegeven, was ik pas op m'n gemak als ik een berichtje kreeg met de resultaten van de examens.

Middelkerke
new Media & Communication Technology
Bachelor, Hogeschool West-Vlaanderen

wiskunde

Lara

Zedelgem

Bachelor

UGent

Burgerlijke Ingenieurswetenschappen

Bijles wiskunde met Lara

Ik wil studenten helpen om leerstof te begrijpen en motiveren om progressie te maken op zijn/haar/hun eigen niveau.

Zedelgem
Burgerlijke Ingenieurswetenschappen
Bachelor, UGent

wiskunde

Jacques

Oostende

Master

wiskunde en fysica

Bijles wiskunde met Jacques

Als leerkracht op rust geef ik graag bijles. Ik heb jarenlang voor de klas gestaan en gaf wiskunde en fysica in het middelbaar onderwijs. Nu geef ik mijn kennis graag nog steeds door tijdens individuele bijlessen voor leerlingen die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken.

10/10

Oostende
wiskunde en fysica
Master,

wiskunde

Johan

Gistel

Master

UGent

Landbouw ingenieur, tropische bosbouw

Bijles wiskunde met Johan

Ik begeleid graag studenten bij het verwerken van hun leerstof. Ik geef daarbij vooral constructieve opmerkingen. En een deel van mijn eigen levenservaring. Anderzijds is lesgeven een mooie herhaling voor wat ik ooit leerde, een uitdaging om de problemen die de leerlingen met de leerstof hebben te analyseren en daarvoor de beste oplossing(en) te zoeken. BijlesHuis heb ik leren kennen via Internet.

8,5/10

Gistel
Landbouw ingenieur, tropische bosbouw
Master, UGent

Studenten die we al konden helpen

 • Jessica uit Oostende

  Twee leerlingen uit het 4e leerjaar willen hulp bij rekenen. Ze hebben het altijd al moeilijk gehad met wiskunde. Momenteel zijn vooral breuken lastig.

 • Sarah uit Oostende

  Leerling uit het 4de leerjaar zoekt hulp bij wiskunde.

 • Claire uit Oostende

  Studente derde jaar Latijn zoekt begeleiding bij wiskunde. Stelling van Pythagoras, vectoren en reële en rationale getallen. Lessen vooral nodig als ondersteuning bij de examens.

 • Wauters uit Oostende

  Student gaat volgend jaar naar het 2de middelbaar. Dit jaar deed hij Latijn met extra wiskunde, maar volgend jaar neemt hij de extra wiskunde niet meer op. Hij heeft een achterstand opg… Lees meer

 • Manuela uit Oostende

  Vervangingsopdracht - Leerling in het 3de middelbaar richting Wetenschappen heeft op korte termijn ondersteuning nodig bij wiskunde, fysica, biologie en chemie. Hij worstelt hierbij voo… Lees meer

 • Kim uit Oostende

  Leerlinge die naar het 3e middelbaar TSO (Dierenzorg) gaat, heeft begeleiding nodig bij wiskunde en eventueel bij fysica. Ze heeft bijna een volledig jaar gemist en wil haar wiskunde te… Lees meer

 • Herman uit Oostende

  Een studente die start in het 4e middelbaar STW zoekt begeleiding bij wiskunde.

 • Thijs uit Oostende

  Student 2de jaar bachelor Lager Onderwijs zoekt hulp bij het vak wiskunde. Ze heeft dit al drie keer opnieuw gedaan. Ze zoekt een docent die haar extra kan begeleiden, ze moet namelijk … Lees meer

 • Marguerite uit Oostende

  Leerling heeft net het tweede middelbaar Moderne Talen-Wetenschappen afgerond maar heeft extra ondersteuning nodig voor wiskunde om deze richting in het derde jaar vlot verder te zetten… Lees meer

 • Jessica uit Oostende

  Studente in de 1ste bachelor Handelswetenschappen (UGent) heeft extra hulp nodig bij wiskunde. In dit vak komen de volgende topics aan bod: functies van één variabele, afgeleiden, diffe… Lees meer

 • Inge uit Oostende

  Leerlinge 3e leerjaar moet haar jaar dubbelen en heeft begeleiding bij wiskunde nodig.

 • Ellen uit Oostende

  Student heeft begeleiding nodig bij het examen wiskunde, gepland op 4 juni, voor de 3e graad Humane Wetenschappen via de Examencommissie. Hij heeft de materie al een beetje doorgenomen … Lees meer

 • Omar Ahmed uit Oostende

  Student 4de middelbaar Sport (dubbele finaliteit) zoekt begeleiding bij wiskunde. Thema:s Functies van de tweede graad, Tweedegraadsvergelijkingen, Beschrijvende statistiek van individu… Lees meer

 • Sylvie uit Oostende

  Leerling uit het 4de jaar IT heeft nood aan bijles wiskunde (veeltermen). Hij moet zijn 4de middelbaar opnieuw doen door medische uitvallen.

 • Sevilay uit Oostende

  Leerling 1e middelbaar TSO heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Omdat je leerdoelen helpen behalen het allerbelangrijkste is voor ons. We screenen en selecteren de beste bijlesdocent uit regio Oostende, regelen de opstart, admnistratie en opvolging, en blijven bereikbaar. Voor eender welke vraag rond je bijles wiskunde, of zelfs een docentenwissel, kan je bij ons terecht. Dien een vrijblijvende aanvraag in en wij helpen je zo snel mogelijk verder!
BijlesHuis speelt als het ware 'matchmaker' voor je bijles. We luisteren telefonisch naar je hulpvraag, zoeken de beste docent uit regio Oostende en stellen die aan je voor. Voor, tijdens en na je bijles wiskunde blijven we uiteraard bereikbaar voor elke vraag. Alles begint met een vrijblijvende aanvraag indienen. Lees hier in detail onze werkwijze!
Ja hoor. Indien je liever bijles wiskunde achter je scherm volgt in plaats van met een docent bij jou in Oostende, selecteren wij een ervaren online bijlesgever. Online bijles vindt plaats via onze eigen leeromgeving die beschikt over verschillende snufjes. Een interactief whiteboard voor theorie en oefeningen, een opnamefunctie, schermdelen, videochat, de mogelijkheid om je schoolwerk te uploaden en te bewerken,... Lees deze pagina voor meer info over onze online bijles.

Top bijlesaanvragen

bijles Wiskunde middelbaar in Oostende, bijles coach, individuele bijles, Wiskunde bijles gezocht in Oostende, privéles Wiskunde, examen bijles, bijlessen aan huis, bijles Wiskunde tarief, hulp in Wiskunde regio Oostende