Bijles Wiskunde in Dilsen‑Stokkem

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Studenten die we al konden helpen

 • Toon uit Brasschaat

  Leerlinge heeft begeleiding nodig bij het examen wiskunde van de Examencommissie (3e graad economie-wiskunde), o.a. functies en afgeleiden, met een klemtoon op oefeningen.

 • Jelle uit Antwerpen

  Leerling uit het 6e middelbaar Latijn-wiskunde (7uur wiskunde) wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat vooral om opvolging van de materie uit de klas.

 • Sabrine uit Brasschaat

  Leerling uit het 1e middelbaar Sportwetenschappen zoekt ondersteuning bij wiskunde. Hij heeft ASS met normale intelligentie. Hij kan dus goed volgen in de les maar focust zich heel h… Lees meer

 • Nathalie uit Antwerpen

  Leerlinge 1e middelbaar (exploratie A, Annuntia Wijnegem) heeft begeleiding nodig bij wiskunde en natuurwetenschappen, o.a. studiemethode.

 • Shannon uit Antwerpen

  Leerling uit het 5e middelbaar handel wil hulp bij wiskunde. Het is het eerste jaar dat het vak moeilijker wordt. Momenteel gaat het om afgeleiden van een onbekende.

 • Nancy uit Antwerpen

  Leerling uit het 1e middelbaar wil ondersteuning bij Frans, Nederlands en wiskunde. Hij krijgt voor het eerst Frans (heeft in Nederland school gelopen) en ervaart voor zowel Nederlands … Lees meer

 • Toon uit Brasschaat

  Studente uit het 5e middelbaar economie-wetenschappen zoekt ondersteuning bij wiskunde, fysica en chemie. Ze heeft een meer efficiënte manier nodig om alle leerstof inzichtelijk te kunn… Lees meer

 • Bianca uit Antwerpen

  Student 2de middelbaar ASO zoekt hulp bij de vakken wiskunde, Nederlands en Frans. Sinds dit jaar heeft ze een stevige achterstand op de leerstof, waarschijnlijk heeft de lockdown vorig… Lees meer

 • Anumod uit Antwerpen

  Meisje in het vierde leerjaar heeft voor de eerste keer moeite met wiskunde. Ze heeft nood aan individuele begeleiding, omdat ze de leerstof in de klas onvoldoende begrijpt.

 • Kris uit Antwerpen

  Leerling uit het 5e middelbaar wiskunde-wetenschappen (7u wiskunde) zoekt hulp bij chemie en wiskunde. Hij haalde bij de kerstexamens voor beide vakken 40%.

 • Malissa uit Antwerpen

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Hij haalt voldoendes op zijn dagelijks werk, maar heeft ondersteuning nodig bij de basis en bij zijn studiemethode. Hij heef… Lees meer

 • Anne uit Antwerpen

  Leerlinge in het 4e middelbaar Sportwetenschappen heeft extra ondersteuning nodig bij wiskunde. Vorig jaar ging het ook al moeilijk bij dit vak en ze kreeg toen een waarschuwing dat ze … Lees meer

 • Nathalie uit Brasschaat

  Leerling 4e middelbaar (TSO Handel) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Hij is al 2 keer blijven zitten en komt van ASO. Het gaat om een wekelijkse opvolging.

 • Maurane uit Antwerpen

  Studente in de eerste bachelor Laboratoriumtechnologie wenst ondersteuning bij wiskunde en fysica. Bij wiskunde gaat het specifiek over het vak 'functies' waarbij de volgende onderwerpe… Lees meer

 • An uit Antwerpen

  Leerlinge in het 1ste middelbaar heeft extra hulp nodig bij wiskunde. Ze heeft het vooral moeilijk bij meetkunde en metend rekenen.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Ja hoor. Indien je liever bijles wiskunde achter je scherm volgt in plaats van met een docent bij jou in Dilsen-stokkem, selecteren wij een ervaren online bijlesgever. Online bijles vindt plaats via onze eigen leeromgeving die beschikt over verschillende snufjes. Een interactief whiteboard voor theorie en oefeningen, een opnamefunctie, schermdelen, videochat, de mogelijkheid om je schoolwerk te uploaden en te bewerken,... Lees deze pagina voor meer info over onze online bijles.
Het grootste deel van onze bijlessen wiskunde gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles wiskunde kan aan huis in Dilsen-stokkem plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Dilsen-stokkem hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles wiskunde! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent wiskunde grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

bijles Wiskunde middelbaar in Dilsen-Stokkem, privé leerkracht, hulp in Wiskunde regio Dilsen-Stokkem, bijles instituut, bijlesgever gezocht, bijles Wiskunde middelbaar, bijles secundair onderwijs, bijles Wiskunde, bijles Wiskunde in de buurt van Dilsen-Stokkem