Bijles Wiskunde in Dilsen‑Stokkem

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Piet

Maaseik

Master

CTL Gent

Chemie

Bijles wiskunde met Piet

Ik haal bijzonder veel voldoening uit de impact die een vaak zeer beperkt bijlessenpakket kan hebben. De student verkrijgt er een hernieuwd zelfvertrouwen door, ontdekt intrinsieke eigenschappen, en vindt een frisse basis om zich soms ook te heroriënteren. De intensieve bijlessen die ik op een bepaald ogenblik aan mijn eigen kinderen gaf, motiveerden en inspireerden me om die stap verder te gaan, door ook derden te helpen met hun studies.

Maaseik
Chemie
Master, CTL Gent

wiskunde

Jolien

Lanaken

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Jolien

Hallo, ik ben Jolien! Ik heb in het middelbaar wiskunde-wetenschappen gestudeerd en daarna een master Handelsingenieur gedaan. Aangezien ik het studeren wel een beetje mis, vind ik het leuk om bijles te geven en op die manier anderen erbij te kunnen helpen. Verder ben ik ook leiding bij de Chiro, en ben dus zeker graag met kinderen en jongeren bezig.

10/10

Lanaken
Handelsingenieur
Master, Katholieke Universiteit Leuven

wiskunde

Louis

As

Master

KULEUVEN

Management

Bijles wiskunde met Louis

Ik geef graag bijles, omdat ik het overdragen van kennis en iemand zien groeien erg motiverend vind. Ik beschik over een master in de Industriële Ingenieurswetenschappen (Groep T - KULeuven) en een master in Management (KULeuven). Momenteel ben ik aan het werk als Fastener Engineer.

As
Management
Master, KULEUVEN

wiskunde

Ilse

Zutendaal

Master

KULeuven

pedagogische wetenschappen

Bijles wiskunde met Ilse

Hallo! Ik ben een orthopedagoge van opleiding, momenteel werkzaam als begeleidster in de kinder-en jongerenpsychiatrie. Ik help graag jongeren om ook op school de juiste weg te vinden.

8/10

Zutendaal
pedagogische wetenschappen
Master, KULeuven

wiskunde

Zoë

Maasmechelen

Bachelor

UCLL

Leerkracht Secundair Onderwijs: Wiskunde - Chemie

Bijles wiskunde met Zoë

Graag wil ik bijles geven om kinderen die wiskunde even niet meer zien zitten of snappen uit de nood te helpen. Ik hoop dan ook bij de kinderen het plezier in wiskunde op te wekken. Mijn doorzettingsvermogen en enthousiasme zijn zeker een troef bij het lesgeven. Daarnaast bezit ik ook veel geduld, wat ook zeer belangrijk is.

Maasmechelen
Leerkracht Secundair Onderwijs: Wiskunde - Chemie
Bachelor, UCLL

wiskunde

Sam

Maaseik

Master

UHasselt

Ingenieur elektro mechanica

Bijles wiskunde met Sam

Mijn ervaring als Chiro leider heeft me geleerd dat ik graag op een enthousiaste manier met jongeren werk. Het is erg leuk om jongeren te zien groeien en hieraan een steentje bij te dragen. Na een korte eerste ervaring in het bijles geven aan mijn nichtje (fysica 5e middelbaar) heb ik gemerkt dat dit iets is wat me enthousiast maakt en een leuke manier was om mijn kennis en ervaring te proberen delen.

Maaseik
Ingenieur elektro mechanica
Master, UHasselt

wiskunde

Furgan

Genk

Master

KUL Leuven

in de geneeskunde

Bijles wiskunde met Furgan

Zelf ben ik student geneeskunde. Bijles voor de wetenschappelijke vakken is geen enkel probleem. Bovendien begeleid ik studenten aan de universiteit die moeilijkheden hebben met wetenschappelijke vakken van de opleiding biomedische wetenschappen. Ook ben ik zeer goed in Frans en help graag studenten die er moeilijkheden mee hebben.

9/10

Genk
in de geneeskunde
Master, KUL Leuven

wiskunde

Arne

Bilzen

Bachelor

Professionele Chemie

bijles mogelijk voor vakken in wetenschappelijke richtingen

Bijles wiskunde met Arne

Tijdens mijn job kom ik in contact met chemie, statistiek en andere wetenschappen. Van deze onderwerpen geef ik korte opleidingen en zou dit ook buiten mijn werk willen toepassen.

Bilzen
bijles mogelijk voor vakken in wetenschappelijke richtingen
Bachelor, Professionele Chemie

wiskunde

Kris

Maasmechelen

PhD

Doctoraat aan KULeuven

geologie

Bijles wiskunde met Kris

Momenteel ben ik geinteresseerd in het geven van bijles in de omgeving van Mechelen en/of Brussel. Hieroven mag mij wel info worden gestuurd.

9,5/10

Maasmechelen
geologie
PhD, Doctoraat aan KULeuven

wiskunde

Maxim

Genk

Master

KUL

in het financieel management

Bijles wiskunde met Maxim

Maxim is afgestudeerd als handelswetenschapper met een master in het financieel management. Hij heeft ervaring met kinderen en jongeren als dans- en tenniscoach. Hij helpt leerlingen in het secundair onderwijs graag verder bij wiskunde en economie en leerlingen uit het lager onderwijs bij rekenen en taal.

Genk
in het financieel management
Master, KUL

Studenten die we al konden helpen

 • Brend uit Antwerpen

  Leerling uit het 1e middelbaar wil ondersteuning bij Frans, Nederlands en wiskunde. Hij krijgt voor het eerst Frans (heeft in Nederland school gelopen) en ervaart voor zowel Nederlands … Lees meer

 • Roel uit Antwerpen

  De leerling zit in het 1e middelbaar (ASO) en is op zoek naar bijles/studiebegeleiding voor wiskunde. Wiskunde in het algemeen is altijd al moeilijker gegaan.

 • Peter uit Schoten

  Leerlinge in het 5e middelbaar ASO heeft ondersteuning nodig bij wiskunde.

 • Tugce uit Antwerpen

  Leerlinge in het 2e middelbaar richting Latijn heeft nood aan extra ondersteuning bij wiskunde ter voorbereiding van het examen.

 • Caroline uit Brasschaat

  Leerling in het 5de middelbaar richting Economie-Wiskunde heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Het is het enige vak dat moeilijk verloopt. Het begrijpen en de basisoefeningen van hoo… Lees meer

 • Tugce uit Brasschaat

  Leerling uit het 1e middelbaar Sportwetenschappen zoekt ondersteuning bij wiskunde. Hij heeft ASS met normale intelligentie. Hij kan dus goed volgen in de les maar focust zich heel h… Lees meer

 • Markey uit Antwerpen

  Meisje in het vierde leerjaar heeft voor de eerste keer moeite met wiskunde. Ze heeft nood aan individuele begeleiding, omdat ze de leerstof in de klas onvoldoende begrijpt.

 • Juliette uit Antwerpen

  Student eerste middelbaar heeft hulp nodig bij wiskunde.

 • Jan uit Antwerpen

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Hij haalt voldoendes op zijn dagelijks werk, maar heeft ondersteuning nodig bij de basis en bij zijn studiemethode. Hij heef… Lees meer

 • Haroun uit Antwerpen

  Haroun gaat naar het zesde leerjaar en zou graag hulp hebben bij wiskunde. Vooral het toepassen en automatiseren van de regels loopt op dit moment moeilijk.

 • Annebel uit Antwerpen

  Student 2de middelbaar ASO economie zoekt hulp bij de vakken wiskunde en natuurwetenschappen (leerstof to be confirmed). Vooral dit jaar lukken de vakken minder goed.

 • Eline uit Antwerpen

  Student uit vierde middelbaar TSO Hotel zoekt begeleiding bij wiskunde. De moeilijkheden liggen bij cirkels (matige veelhoeken , ruimte figuren , apothema ,koorde ,middelpunt en omtreks… Lees meer

 • Nancy uit Antwerpen

  Leerling uit het 5e middelbaar wiskunde-wetenschappen (7u wiskunde) zoekt hulp bij chemie en wiskunde. Hij haalde bij de kerstexamens voor beide vakken 40%.

 • Yahya uit Antwerpen

  Yahya gaat naar 2de middelbaar STEM en zou graag hulp hebben bij wiskunde. Hij heeft een vakantietaak voor wiskunde en vooral breukbewerkingen loopt moeilijk.

 • Derya uit Antwerpen

  Leerlinge in het 4e middelbaar Sportwetenschappen heeft extra ondersteuning nodig bij wiskunde. Vorig jaar ging het ook al moeilijk bij dit vak en ze kreeg toen een waarschuwing dat ze … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

bijles Wiskunde middelbaar in Dilsen-Stokkem, privé leerkracht, hulp in Wiskunde regio Dilsen-Stokkem, bijles instituut, bijlesgever gezocht, bijles Wiskunde middelbaar, bijles secundair onderwijs, bijles Wiskunde, bijles Wiskunde in de buurt van Dilsen-Stokkem