Bijles Toelatingsproef‑geneeskunde in Grobbendonk

Krijg vandaag nog bijles toelatingsproef-geneeskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

toelatingsproef-geneeskunde

Inge

Zoersel

Master

vub

in de klassieke filologie (Latijn en Grieks)

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Inge

Als gepassioneerd leerkracht Latijn wil ik de leerlingen helpen om Latijn niet te snel te laten vallen en om hen het nut van deze taal bij te brengen.

9/10

Zoersel
in de klassieke filologie (Latijn en Grieks)
Master, vub

toelatingsproef-geneeskunde

Sam

Zoersel

Bachelor

Ugent (campus schoonmeersen)

Master elektromechanica

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Sam

Bijles geven lijkt mij een prachtige invulling voor een studentenjob, zo kan ik andere studenten helpen met materie die me echt interesseert en zelf deze basiskennis goed onderhouden. Ik heb voldoende kennis vergaard om de wetenschapsvakken te geven aan studenten in het secundair onderwijs en in professionele bachelors. Mijn ervaring als leider in de jeugdbeweging lijkt me ook mooi meegenomen. Ik hou van uitdagingen, en dit lijkt me werk waar ik echt voldoening uit kan halen.

Zoersel
Master elektromechanica
Bachelor, Ugent (campus schoonmeersen)

toelatingsproef-geneeskunde

Nouchin

Zoersel

Derde graad

Universiteit Antwerpen

3de Bachelor Biochemie/biotechnologie

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Nouchin

Mensen helpen is mijn grootste drijfveer. Een tweede motivatie om bijles te geven, is mijn passie voor wetenschappen en wiskunde. Ervaring opdoen om later voor een klas te staan is zeker ook een positief punt, maar het belangrijkste is natuurlijk dat ik het graag doe en mijn kennis met anderen wil delen.

Zoersel
3de Bachelor Biochemie/biotechnologie
Derde graad, Universiteit Antwerpen

toelatingsproef-geneeskunde

Lieselot

Nijlen

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Lieselot

Ik behaalde de specifieke lerarenopleiding die ik volg aan de UA. Het lijkt me nuttig om mijn ervaring te delen en in de vakken waarin ik me gespecialiseerd heb, namelijk: Nederlands, NT2 en Duits. Op die manier kan ik als lesgever iets betekenen voor anderen.

Nijlen

toelatingsproef-geneeskunde

Julie

Nijlen

Bachelor

Thomas More Vorselaar

Leerkracht lager onderwijs

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Julie

Nu ik sinds kort werk als juf, help ik graag kinderen bij het verwerven en verwerken van leerstof, leren leren, huiswerk, etc.

Nijlen
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Thomas More Vorselaar

toelatingsproef-geneeskunde

Tobias

Herentals

Bachelor

KDG Hogeschool

Zorgverbreding en remediërend leren

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Tobias

Begeleiden/helpen van kinderen, jongeren, vrienden en collega's is altijd al iets geweest dat ik graag doe. Vooral na mijn keuzestage (GON-begeleiding/huiswerkbegeleiding) sprak het begeleiden van leerlingen mij aan, maar toen heb ik het niet verder uitgebouwd. In het kader van mijn huidige studies (zorgverbreding en remediërend leren) ben ik me actief aan het verdiepen in helpen, begeleiden, coachen,... van leerlingen. Bijles geven is iets dat hier perfect op aansluit.

Herentals
Zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, KDG Hogeschool

toelatingsproef-geneeskunde

Maarten

Berlaar

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Maarten

Als student sociologie heb ik een grote interesse in mens en maatschappij en besef ik dat de studie ervan niet altijd even makkelijk is. Vakken als gedragswetenschappen en cultuurwetenschappen gebruiken vaak concepten die de werkelijkheid in abstracte termen willen vatten. Zo raak je als student snel verward. Door samen naar voorbeelden te zoeken, worden deze abstracte termen concreet en begrijpbaar.

Berlaar

toelatingsproef-geneeskunde

Ruben

Grobbendonk

Master

Katholieke Universiteit Leuven

2de Ingenieurswetenschappen bouwkunde

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Ruben

Het overbrengen van kennis aan anderen is voor mij een uitdaging. Samen met de bijlesnemer doelen opstellen en deze vervolgens te bereiken geeft mij veel voldoening. Daar bovenop is het ook een ideale mogelijkheid om mijn soft skills te trainen. Ideeën kunnen overbrengen naar anderen is een belangrijke eigenschap en dit kan enkel geleerd worden door praktijk. Het is dus niet enkel de bijlesnemer die bijleert in het proces.

Grobbendonk
2de Ingenieurswetenschappen bouwkunde
Master, Katholieke Universiteit Leuven

toelatingsproef-geneeskunde

Lore

Zoersel

Derde graad

Thomas More Kempen

TSO: Handel

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Lore

Ik help jongeren al in de klas door les te geven (stage). Omdat ik enkel mijn eindwerk nog moet afwerken, geef ik momenteel geen stage meer. Daarom wil ik graag jongeren en kinderen verder helpen door bijles te geven.

Zoersel
TSO: Handel
Derde graad, Thomas More Kempen

toelatingsproef-geneeskunde

Michael

Zoersel

Bachelor

Thomas More Kempen

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles toelatingsproef-geneeskunde met Michael

Ik geef bijles, omdat het een unieke ervaring is, aanvullend op mijn functie als leraar. Je kan tegelijkertijd met jongeren en de onderwijsvakken die je interesseren bezig zijn.

Zoersel
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, Thomas More Kempen

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles toelatingsproef-geneeskunde in Grobbendonk doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Grobbendonk wiens schema bij dat van jou past.
Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles toelatingsproef-geneeskunde van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Grobbendonk, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent toelatingsproef-geneeskunde waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
Eén gemiddelde prijs per uur voor bijles toelatingsproef-geneeskunde bestaat eigenlijk niet, omdat de tarieven afhankelijk zijn van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de ervaring en de achtergrond van de bijlesdocent uit Grobbendonk, het aantal uur dat je graag bijles toelatingsproef-geneeskunde wil, en het niveau van de begeleiding. Je vindt alle informatie over de tarieven op onze tarievenpagina.

Top bijlesaanvragen

bijles tarieven, bijles prijs per uur, bijles Toelatingsproef-geneeskunde in de buurt van Grobbendonk, privéles Toelatingsproef-geneeskunde, privé lessen, bijles Toelatingsproef-geneeskunde in Grobbendonk, privé bijles, Toelatingsproef-geneeskunde bijles in Grobbendonk, bijles Toelatingsproef-geneeskunde middelbaar