Bijles Engels in Hamont‑Achel

Krijg vandaag nog bijles Engels op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Engels

Lotte

Pelt

Professioneel / Volwassen

Thomas More

Postgraduaat Psychodiagnostiek

Bijles Engels met Lotte

Ik heb jarenlang huiswerkbegeleiding gegeven en werk als onderzoeksspecialiste in een bedrijf dat andere bedrijven helpt om uit te blinken. Om mijn vrije tijd nuttig te besteden, geef ik graag bijles over de vakken die ik zelf steeds ijverig en met veel plezier gestudeerd heb.

9,3/10

Pelt
Postgraduaat Psychodiagnostiek
Professioneel / Volwassen, Thomas More

Engels

Bianca

Oudsbergen

Bachelor

UCLL

Lager Onderwijs

Bijles Engels met Bianca

Ik bied hulp aan kinderen met beperkingen, kinderen met een leerstoornis of taalproblemen. In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk met kinderen. Op mijn werk geef ik les aan kinderen tussen 6 en 12 jaar. Ik heb nu al enkele jaren ervaring als leerkracht en doe mijn job met veel plezier. Ik geef hiernaast bijles om op die manier meer kinderen te kunnen helpen.

Oudsbergen
Lager Onderwijs
Bachelor, UCLL

Engels

Sophie

Lommel

Bachelor

Thomas More Antwerpen (Lessius Hogeschool)

Toegepaste Psychologie

Bijles Engels met Sophie

Ik geef graag bijles/studiebegeleiding op de lagere school en in de eerste graad SO, omdat het volledig past binnen mijn studierichting (School- en Pedagogische Psychologie).

Lommel
Toegepaste Psychologie
Bachelor, Thomas More Antwerpen (Lessius Hogeschool)

Engels

Christine

Pelt

Bachelor

Global Citizenship and Development

Bijles Engels met Christine

Ik woon Vriend- en Taalsessies bij wanneer ik kan om mijn Nederlands te verbeteren en ik heb veel van mijn medestudenten Nederlands geholpen hun conversatie Engels te verbeteren.

Pelt
Global Citizenship and Development
Bachelor,

Engels

Hanne

Pelt

Master

KU Leuven

Taal-&Letterkunde

Bijles Engels met Hanne

Door mijn opleiding als leerkracht secundair onderwijs heb ik een goede kennis van het lesgeven. Ook heb ik deze richting gekozen omdat het mijn passie is. Ik studeerde altijd vrij graag en vond het ook leuk om manieren te zoeken om het studeren aangenamer en efficiënter te maken. Die opgedane kennis deel ik ook graag met anderen. Mijn kennis in de masteropleiding taal-&letterkunde zorgt voor een diepgaande kennis op grammaticaal, lexicaal en fonetisch vlak.

Pelt
Taal-&Letterkunde
Master, KU Leuven

Engels

Sam

Neerpelt

Master

UHasselt

Management

Bijles Engels met Sam

Ik geef graag bijles om personen te helpen waarbij mijn kennis van een bepaald vak van pas komt. Ik ben een sociaal en communicatief persoon met veel geduld en empathie. Mijn sterke kant is om te luisteren naar de student, en te achterhalen wat zijn/haar zwakke punten zijn en die te versterken waarbij zij zelf naar de oplossing zoeken.

Neerpelt
Management
Master, UHasselt

Engels

Thomas

Bree

Master

UHasselt

Elektromechanica

Bijles Engels met Thomas

Ik ben zelf een student in mijn laatste jaar Masteropleiding Elektromechanica. Hoofdzakelijk wil ik andere studenten verder helpen met het behalen van een waardig diploma. Door eigen ervaring heb ik ondervonden dat een helpende hand en/of ander perspectief het studeerproces enorm kan versnellen!

Bree
Elektromechanica
Master, UHasselt

Engels

Selena

Overpelt

Bachelor

Hogeschool PXL

Lerarenopleiding S.O. Engels en geschiedenis

Bijles Engels met Selena

Ik heb reeds eerder bijles gegeven en heb aan den lijve ondervonden welk resultaat dit kan opleveren. De samenwerking tussen leerling en lesgever is voor mij belangrijk. De personalisatie van de bijlessen geeft in mijn inziens het beste resultaat. Bijles (naast reguliere lessen) is in mijn ogen de ideale manier om op een effectieve manier vooruitgang te boeken.

Overpelt
Lerarenopleiding S.O. Engels en geschiedenis
Bachelor, Hogeschool PXL

Engels

Chloë

Lommel

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel

Toegepaste Taalkunde Engels-Duits

Bijles Engels met Chloë

Ik geef graag bijlessen in het Engels, Duits en Nederlands, omdat ik een passie heb voor talen en die graag ook op anderen wil overbrengen. Ik wil aantonen dat een taal leren ook leuk kan zijn en niet altijd saai een woordenlijst of grammatica vanbuiten leren moet zijn.

Lommel
Toegepaste Taalkunde Engels-Duits
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

Engels

Silvie

Hamont-Achel

Bachelor

UCLL Leuven

Lerarenopleiding

Bijles Engels met Silvie

In 2015 studeerde ik af als leerkracht Engels en biologie aan Groep-T lerarenopleiding, Leuven. Nu heb ik al wat ervaring in het onderwijs. Momenteel volg ik ook een opleiding in avondtraject voor extra lesbevoegdheid in wiskunde aan UCLL Diepenbeek. Het is niet altijd makkelijk hier een passende job bij te combineren. Daarnaast enkele uren bijles geven is dan ook ideaal.

Hamont-Achel
Lerarenopleiding
Bachelor, UCLL Leuven

Veelgestelde vragen

BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Hamont-achel. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles Engels. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Bijles Engels in Hamont-achel verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent Engels die het beste bij jou past, en in de buurt van Hamont-achel woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles Engels van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.
BijlesHuis biedt bijles aan, zowel aan huis in Hamont-achel als online, via een speciaal privéplatform. Daar kan je de bijles Engels opnemen, oefeningen maken, je scherm delen en veel meer. Alle aantekeningen en documenten die jullie aanmaken, blijven bewaard tot de volgende les! Klik hier door om te weten te komen hoe online bijles precies werkt.

Top bijlesaanvragen

studiebegeleiding middelbaar, bijles in de zomervakantie, Engels bijles in Hamont-Achel, bijles Engels, bijles Engels prijs, Engels bijles gezocht in Hamont-Achel, bijles hoger onderwijs, bijles krijgen, bijlesdocent Engels in Hamont-Achel