Bijles Besturingssystemen in Herk‑De‑Stad

Krijg vandaag nog bijles besturingssystemen op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

besturingssystemen

Greetje

Diest

Bachelor

Karel de Grote-Hogeschool

Orthopedagogie

Bijles besturingssystemen met Greetje

In mijn huidige job als ondersteuner ben ik actief bezig met het thema leren leren. Leerlingen een correcte studiemethode aanleren is niet altijd gemakkelijk maar wel belangrijk. Kinderen zien groeien is zeer mooi om te zien, deel uit kunnen maken van dit leerproces geeft me enorm veel energie.

10/10

Diest
Orthopedagogie
Bachelor, Karel de Grote-Hogeschool

besturingssystemen

Jeroen

Diest

Master

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

bedrijfskunde

Bijles besturingssystemen met Jeroen

Als afgestudeerde leerkracht is het geven van bijles uiteraard een ideale activiteit die aansluit bij mijn interesses en competenties.

9,8/10

Diest
bedrijfskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

besturingssystemen

Dymfna

Hasselt

Master

KU Leuven

Rechten

Bijles besturingssystemen met Dymfna

Ik heb zelf met veel plezier mijn studententijd doorlopen. Met een goede studiemethode had ik een goede balans tussen ontspanning en studeren. Deze balans wil ik ook andere studenten bijbrengen om ook hen een aangename studententijd te laten beleven.

Hasselt
Rechten
Master, KU Leuven

besturingssystemen

Liza

Hasselt

Bijles besturingssystemen met Liza

Ik ben afgestudeerd als opvoeder/ begeleider (bachelor orthopedagogie) en ik studeer nu de specifieke lerarenopleiding (leerkracht middelbaar onderwijs) bij. Dit is een éénjarige, deeltijdse opleiding waardoor ik veel vrije tijd heb. Deze wil ik graag nuttig besteden en het lijkt me heel leerrijk en interessant om leerlingen studiebegeleiding te geven. In mijn derdejaars stage bij orthopedagogie heb ik stage gelopen op een internaat, waarbij ik elke dag studiebegeleiding moest geven. Dit was vooral bij leerlingen van de eerste graad (Hoe studeer ik? Hoe maak ik een planning? Hoe maak ik een samenvatting? Maar ook lesinhoud opnieuw uitleggen en leren verwerken). Leerlingen van de tweede en derde graag heb ik ook begeleid, dit was vooral tijdens de examens. Voor mijn studie nu begeleid ik ook één leerling gedurende het hele jaar (één uur per week).

Hasselt

besturingssystemen

Nele

Diest

Bachelor

UCLL Limburg

Lerarenopleiding secundair onderwijs

Bijles besturingssystemen met Nele

Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs met de onderwijsvakken chemie en biologie. Ik hou ervan om leerlingen de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Diest
Lerarenopleiding secundair onderwijs
Bachelor, UCLL Limburg

besturingssystemen

Romina

Kermt

Master

Katholieke Universiteit Leuven

in de Rechten + of Laws European Law School

Bijles besturingssystemen met Romina

Gelet op mijn eigen academische studie-ervaringen, waarvan zes jaar universitaire studies, deel ik graag mijn kennis en leermethoden met andere studenten. Ik ben met glans geslaagd in mijn universitaire studies en behaalde nooit een onvoldoende. Aangezien leerlingen in het hoger onderwijs vaak moeite hebben met het vinden van de correcte en meest efficiënte manier om de omvangrijke studiematerialen door te nemen en gestructureerd te studeren, bied ik graag mijn bijstand aan. Verder ben ik erg sterk in mijn talen, daar ik tevens een volledig drietalig beroep uitoefen waarbij ik op dagelijkse basis zowel Nederlands, Frans als Engels dien te spreken en schrijven. Mijn verworven kennis betreffende Latijn tijdens de middelbare studies alsook inzake het Recht gedurende mijn universitaire studies kan ik verder ook nog aanbieden. Ik beschouw mezelf als een open en efficiënt persoon, die op begrijpelijke wijze kennis aan de man kan brengen.

Kermt
in de Rechten + of Laws European Law School
Master, Katholieke Universiteit Leuven

besturingssystemen

Tom

Halen

Bijles besturingssystemen met Tom

Ik zet mijn kennis graag in om anderen te helpen.

Halen

besturingssystemen

Dieter

Hasselt

Master

Bijles besturingssystemen met Dieter

Medestudenten komen vaak naar mij toe om hulp te vragen bij bepaalde vakken en daar haal ik zelf ook veel voldoening uit.

Hasselt
Master,

besturingssystemen

Lisa

Herk-de-Stad

Derde graad

Bijles besturingssystemen met Lisa

Ik heb al bijles gegeven aan een leerling uit het lager onderwijs. Dit was enorm fijn om te doen, aangezien je er veel respect voor terug krijgt. Ook studeer ik om leerkracht Nederlands en Engels te worden in het secundair onderwijs. Lesgeven spreekt me dus enorm aan!

Herk-de-Stad
Derde graad,

besturingssystemen

Sofie

Herk-de-Stad

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Specifieke Lerarenopleiding Geschiedenis

Bijles besturingssystemen met Sofie

Ik heb juist de lerarenopleiding geschiedenis afgerond en wil graag aan de slag gaan als leerkracht. Ik kan niet wachten om les te geven en de leerlingen te helpen om de leerstof beter te begrijpen. Ik zet graag mijn kennis en vaardigheden in de praktijk om. Ik werk graag met kleine groepen en ben heel geduldig. Tot slot vind ik het uitdagend om leuke manieren te bedenken om de leerstof begrijpbaar over te brengen.

Herk-de-Stad
Specifieke Lerarenopleiding Geschiedenis
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles besturingssystemen in Herk-de-stad doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Herk-de-stad wiens schema bij dat van jou past.
Bijles besturingssystemen in Herk-de-stad verloopt via drie eenvoudige stappen. Eerst laat je je gegevens achter op onze website. Daarna bellen wij je op om te kijken waar je precies naar op zoek bent. Vervolgens selecteren we de docent besturingssystemen die het beste bij jou past, en in de buurt van Herk-de-stad woont. Eenmaal je akkoord gaat met het voorstel, kan de bijles besturingssystemen van start! Meer info over onze werkwijze lees je hier.
BijlesHuis vindt het belangrijk dat onze lesgevers in Herk-de-stad aan enkele standaarden voldoen. We peilen tijdens een intakegesprek naar hun motivatie, ervaring en vakkennis besturingssystemen en communicatieve, pedagogische en interpersoonlijke vaardigheden. Daarnaast vragen we een diploma en uittreksel uit het strafregister op. Tijdens hun parcours als docent besturingssystemen bij BijlesHuis blijven we hen opvolgen om zeker te zijn dat ze aan de standaarden blijven voldoen.

Top bijlesaanvragen

privé leraar, privé cursus, bijles Besturingssystemen, bijles Besturingssystemen middelbaar, examen bijles, bijlesgever gezocht, bijles Besturingssystemen in de buurt van Herk-De-Stad, privéles Besturingssystemen, Besturingssystemen bijles aan huis in Herk-De-Stad