Bijles Techniek in Kortenberg

Krijg vandaag nog bijles techniek op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

techniek

Patrick

Heist-op-den-Berg

Master

Katholieke Industriële Hogeschool De Nayer

Industrieel Ingenieur: Elektriciteit optie elektronica

Bijles techniek met Patrick

In mijn huidige job (kwaliteitscoördinator) heb ik nog weinig met mijn vakgebied te maken. En dat knaagt. Ik ben altijd erg graag met het onderwijzen van elektriciteit en elektronica bezig geweest. Ik ben ook altijd graag met wiskunde bezig geweest. Ik vind het zeer fijn om ook hierin bijles te geven.

9,3/10

Heist-op-den-Berg
Industrieel Ingenieur: Elektriciteit optie elektronica
Master, Katholieke Industriële Hogeschool De Nayer

techniek

Yves

Herent

Master

KULeuven

Industrieel ingenieur elektrotechniek energie

Bijles techniek met Yves

ik merk in het hoger onderwijs dat er toch heel wat studenten beter wat meer persoonlijke begeleiding kunnen gebruiken. zodat ze op eigen tempo en een beter afgestemde uitleg kunnen krijgen, en dan liefst ook nog even buiten de universiteits sfeer zodat er toch iets minder 'druk' word aangevoeld. In mijn studenten tijd gaf ik al bijles wiskunde en fysica aan leerlingen

Herent
Industrieel ingenieur elektrotechniek energie
Master, KULeuven

techniek

Waut

Leuven

Bachelor

Katholieke Universiteit Leuven

in de ingenieurswetenschappen

Bijles techniek met Waut

Je zou kunnen zeggen dat ik al jarenlange ervaring heb in het bijlesgeven. Mijn twee jongere zussen leggen in het middelbaar hetzelfde traject af als ik. Ik sta wekelijks in voor extra uitleg bij zaken die wat moeilijker waren. Ik haal enorm veel voldoening uit het bijbrengen van kennis aan anderen en dat is de reden dat ik nu bijles geef bij BijlesHuis.

Leuven
in de ingenieurswetenschappen
Bachelor, Katholieke Universiteit Leuven

techniek

Emiel

Bertem

Master

Uhasselt

Biomedische Wetenschappen

Bijles techniek met Emiel

Ik vind het enorm jammer dat de huidige jongerengeneratie als gevolg van de crisis letterlijk kennis ontnomen wordt. De wil is er, maar de ondersteuning valt weg. Ik vul graag die leegt in, omdat ik ervan overtuigd ben dat een jongere soms meer aanneemt van een jongvolwassene dan van zijn ouders of een ander familielid dat verplicht wordt tot het verschaffen van hulp. Verder zijn er gewoon meer jongeren die een trein aan het missen zijn, omdat het allemaal niet meer met hand en tand wordt uitgelegd tijdens de fysieke lessen. Daarnaast heb ik ook een beetje compassie met die jongeren en wil ik op die manier graag mijn steentje bijdragen aan de toekomst van deze maatschappij. Tot slot praat ik graag over wetenschap, omdat ik het zelf uitermate boeiend vind. Kennis doorgeven, zaken in perspectief zetten, begrip meegeven van de toepassingen, deze dingen geven mij voldoening.

9/10

Bertem
Biomedische Wetenschappen
Master, Uhasselt

techniek

Antoine

Machelen

Bachelor

KU Leuven

Industriële ingenieurswetenschappen elektromechanica

Bijles techniek met Antoine

Ik help graag mensen en vind het belangrijk dat iedereen goed mee is in het onderwijs aangezien dat - net als jeugdwerking - een pijler is binnen een goede opvoeding. Wanneer ik in het verleden bijles gaf, was het tof om te horen dat ik het veel simpeler kon uitleggen dan de leerkracht. Horen dat een leerling die het zeer moeilijk had dankzij mij een A-attest behaald heeft, geeft ook voldoening.

Machelen
Industriële ingenieurswetenschappen elektromechanica
Bachelor, KU Leuven

techniek

Jonas

Leuven

Master

KU Leuven

Milieu en Preventiemanagement

Bijles techniek met Jonas

Ik vind het erg belangrijk dat alle kinderen dezelfde kansen krijgen om een vak of materie onder de knie te krijgen. Niet iedereen heeft aan de vaste schooluren voldoende of kan lessen op zichzelf verwerken. Daarom is het nodig om eender wie nood heeft aan extra tijd en inspanning te begeleiden hierin. Ik heb zelf vooral mijn broers geholpen bij het studeren voor hun examens biologie, fysica en wiskunde. Wanneer zij dan achteraf goede punten behaalden, werd ik hier uiteraard ook gelukkig van!

Leuven
Milieu en Preventiemanagement
Master, KU Leuven

techniek

Stan

Leuven

Bachelor

KuLeuven

Ingenieurswetenschappen

Bijles techniek met Stan

Ik ben een student met een passie voor wetenschap en wiskunde. Ik heb zelf altijd hard moeten werken voor mijn studies, niets was vanzelfsprekend voor mij. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van waar de moeilijkheden zich bevinden en waar er onduidelijkheden kunnen opduiken. Ik heb mijn jongere broer en zus doorheen hun middelbare schoolcarrière begeleid door meer uitleg te geven over wiskunde, chemie, fysica, etc. Maar ik wil nu graag een stap verder gaan en mijn didactische vaardigheden uitbreiden door aan anderen bijles te geven. Ik ga graag gestructureerd te werk om een andere student zo goed mogelijk te begeleiden.

Leuven
Ingenieurswetenschappen
Bachelor, KuLeuven

techniek

Luc

Rotselaar

Master

Universiteit Gent

Burgerlijk ingenieur

Bijles techniek met Luc

Houd van kennisoverdracht en andere mensen motiveren.

Rotselaar
Burgerlijk ingenieur
Master, Universiteit Gent

techniek

Wannes

Bierbeek

Derde graad

VTI Leuven

Industriele Wetenschappen

Bijles techniek met Wannes

Ik vind dat bijles positieve effecten kan hebben op het inzicht van beide leraar en leerling. Ook heb ik altijd graag anderen geholpen met moeilijkere concepten te begrijpen.

Bierbeek
Industriele Wetenschappen
Derde graad, VTI Leuven

techniek

Roemer

Leuven

Bachelor

KU Leuven

Burgerlijk Ingenieur - Werktuigkunde/Elektrotechniek

Bijles techniek met Roemer

Ik heb een aantal jaar gitaarles gegeven, en hier haalde ik veel voldoening uit. Ik wil graag deze vaardigheden verder ontwikkelen in een domein dat aansluit bij wat ik studeer, en zo mensen helpen om het beste te halen uit hun studies.

Leuven
Burgerlijk Ingenieur - Werktuigkunde/Elektrotechniek
Bachelor, KU Leuven

Veelgestelde vragen

Het grootste deel van onze bijlessen techniek gaan aan huis door, maar jij kiest uiteraard. De bijles techniek kan aan huis in Kortenberg plaatsvinden of online via ons leerplatform. Soms gaan de bijlessen ook door in de bibliotheek of op school. Wij regelen wat voor jou het handigst is!
Voor iedereen! BijlesHuis heeft een uitgebreid netwerk van bijlesdocenten waardoor we zowel aan jonge kinderen, leerlingen, studenten en volwassenen bijles techniek kunnen aanbieden in Kortenberg. Voor elk vak, op elk niveau. Laat ons je noden weten en wij helpen jou verder!
We kunnen geen vast tarief plakken op bijles techniek in Kortenberg, om de eenvoudige reden dat elke bijles uniek is. Voor hoe lang heeft je kind bijles techniek nodig? Wat is het precieze niveau? En het belangrijkste: met welke docent uit regio Kortenberg gaan jullie graag van start? We vergoeden onze bijlesdocenten namelijk naargelang hun ervaring en achtergrond. Je kan hiervoor een kijkje nemen naar onze tarieventabel.

Top bijlesaanvragen

hulp in Techniek regio Kortenberg, bijles Techniek geven in Kortenberg, privéles Techniek, Techniek leren, bijles coach, privé cursus, bijles in het Engels, bijlesdocent Techniek in Kortenberg, bijles tarieven