Bijles Besturingssystemen in Ledegem

Krijg vandaag nog bijles besturingssystemen op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

besturingssystemen

Isabel

Wevelgem

Master

PHVT GENT

Vertaler tolk Ndls Frans Spaans

Bijles besturingssystemen met Isabel

Ik geef enorm graag les, en doe dit met passie en dynamiek. De voorbije 15 jaar heb ik Frans en Spaans gegeven, eerst aan humaniorastudenten, daarna aan volwassenen die Frans en Spaans volgen via het volwassenenonderwijs. Nu ben ik volledig zelfstandig om zelf mijn accenten te kunnen leggen, en ben ik zelfstandig docente Spaans en Frans voor volwassenen, bedrijven, scholieren, ... Ik ben verder ook beëdigd vertaler-tolk Nederlands, Frans en Spaans.

10/10

Wevelgem
Vertaler tolk Ndls Frans Spaans
Master, PHVT GENT

besturingssystemen

Sara

Kortrijk

Bachelor

Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

Logopedie

Bijles besturingssystemen met Sara

Als logopediste heb ik al wat ervaring met studiebegeleiding. Dit is dan ook iets wat ik heel graag doe en wat meer wil doen.

8/10

Kortrijk
Logopedie
Bachelor, Katholieke Hogeschool Brugge KHBO

besturingssystemen

Noémie

Kortrijk

Bachelor

Hogeschool VIVES Brugge

Zorgverbreding en remediërend leren

Bijles besturingssystemen met Noémie

Naast mijn job in het lager onderwijs, wil ik graag kinderen helpen die moeilijkheden ondervinden en extra persoonlijke begeleiding kunnen gebruiken.

Kortrijk
Zorgverbreding en remediërend leren
Bachelor, Hogeschool VIVES Brugge

besturingssystemen

Stephen

Kortrijk

Derde graad

Universiteit Gent

Farmaceutische Wetenschappen

Bijles besturingssystemen met Stephen

Ik wil kinderen en jongeren die problemen hebben met algemene en exacte wetenschappen laten inzien dat deze vakken leuk en interessant kunnen zijn. Ik vind het leuk om les en informatie te geven over wetenschappen, en om personen te helpen hun wetenschappelijk denkvermogen te ontwikkelen en te verruimen.

Kortrijk
Farmaceutische Wetenschappen
Derde graad, Universiteit Gent

besturingssystemen

Jason

Ledegem

Professioneel / Volwassen

EHSAL Management School

Postgraduaat Digitale marketing en communicatie

Bijles besturingssystemen met Jason

Naast mijn vaste job als marketeer houd ik graag de talenkennis uit mijn studies op peil door die te delen met anderen die het nodig hebben. Ik kan bijles geven voor Nederlands, Engels en Spaans.

Ledegem
Postgraduaat Digitale marketing en communicatie
Professioneel / Volwassen, EHSAL Management School

besturingssystemen

Tine

Zonnebeke

Master

KuLeuven

educatieve studies (pedagogie)

Bijles besturingssystemen met Tine

Ik heb reeds meerdere diploma's behaald, namelijk leerkracht lager onderwijs en onderwijskunde. Tijdens de vakantie doe ik mijn vakantiejob in een kinderopvang van 2,5-jarigen tot 12-jarigen. Daarnaast ga ik ook regelmatig babysitten. Bijles geven gaat niet alleen om kennis overbrengen en uitleg geven, maar ook om een goede omgang met uw kind!

Zonnebeke
educatieve studies (pedagogie)
Master, KuLeuven

besturingssystemen

Naomi

Kortrijk

Bachelor

Arteveldehogeschool Gent

in het onderwijs: secundair onderwijs

Bijles besturingssystemen met Naomi

Als toekomstige leerkracht heb ik al enige ervaring op zak. Zo werkte ik tijdens mijn buitenlandse stage in Valencia met kinderen die een leerachterstand hadden en zo bij het reguliere lesgebeuren vaak moeilijkheden ondervonden. Na een paar weken kreeg ik feedback van de leerlingen dat ze de zaken in de lessen beter begrepen en ook kwamen ze graag naar mijn lessen. Ik probeerde die zo creatief mogelijk aan te passen. Het deed mij dan ook plezier als ik mijn leerlingen met een glimlach zag toekomen en vertrekken.

Kortrijk
in het onderwijs: secundair onderwijs
Bachelor, Arteveldehogeschool Gent

besturingssystemen

Eline

Zonnebeke

Bijles besturingssystemen met Eline

Als zelfstandige trainer/coach heb ik nog ruimte om op freelance basis bijles te geven. Jongeren vanuit een positieve ingesteldheid ondersteunen, coachen en begeleiden, ze op weg helpen in hun studie(groei)traject, dat boeit me!

Zonnebeke

besturingssystemen

Sharon

Kortrijk

Master

Universiteit Gent

Specifieke lerarenopleiding

Bijles besturingssystemen met Sharon

De combinatie van mijn twee diploma's is voor mij de ideale job. Studenten bijstaan bij de vakken die ik zelf goed beheers en graag doe, is hierbij een ideale combinatie van mijn capaciteiten en interesses.

Kortrijk
Specifieke lerarenopleiding
Master, Universiteit Gent

besturingssystemen

Bart

Izegem

Master

Howest Kortijk

Elektriciteit - optie Electronica

Bijles besturingssystemen met Bart

Na meer dan 15 jaar actief te zijn in de verkoop van elektronica, heb ik het gevoel dat ik het maximum bereikt heb in dit soort job. Bij mijn afstuderen in 1997 kreeg ik onmiddellijk een aanbod van HoWest Kortrijk om assistent-docent te worden, en een mogelijkheid om als verkoopingenieur te beginnen. De verloning en het avontuurlijke spraken me in de job als technisch verkoper toen meer aan, en ik ben nog steeds tevreden over mijn toenmalige keuze. Maar nu ik sinds 2 jaar rij-instructeur ben, merk ik hoe graag ik eigenlijk dingen bijbreng aan leerlingen/studenten. En omdat ik het graag doe, merk ik ook respect en erkenning van de leerling/student.

Izegem
Elektriciteit - optie Electronica
Master, Howest Kortijk

Veelgestelde vragen

Je bijles besturingssystemen vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Ledegem kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen besturingssystemen per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
BijlesHuis bestaat uit een enthousiast team met onder meer een groep didactisch onderlegde accountmanagers. Zij kennen ons netwerk van bijlesdocenten vanbinnen en vanbuiten, en selecteren voor jou dan ook de beste bijlesdocent in de buurt van Ledegem. Jouw persoonlijke accountmanager vormt je aanspreekpunt binnen BijlesHuis, en je kan erbij terecht voor elke vraag rond je bijles besturingssystemen. De persoonlijke info over BijlesHuis vind je uitgebreid op deze pagina.
Als jullie dat wensen, is de bijles besturingssystemen aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Ledegem. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!

Top bijlesaanvragen

bijlesdocent Besturingssystemen in Ledegem, betaalbare bijles, Besturingssystemen bijles gezocht in Ledegem, bijles Besturingssystemen, bijles Besturingssystemen geven in Ledegem, Besturingssystemen leren, extra bijles, beste bijles, bijles leraar