Bijles Frans in Lierde

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Rita

Denderleeuw

Master

KU Leuven

Romaanse Filologie

Bijles Frans met Rita

Bijles geven zorgt ervoor dat ik het contact met het onderwijs en met de studenten blijf behouden. Ik ben gepassioneerd door de Franse taal en hou ervan om hen te laten inzien dat de taal niet per sé moeilijk moet zijn. Via eenvoudige tips hoop ik jongeren aan te sporen om zoveel mogelijk kennis op te steken. Een goed basis zal later in hun professionele leven zeker nog nuttig zijn.

8/10

Denderleeuw
Romaanse Filologie
Master, KU Leuven

Frans

Leen

Brakel

Master

KU Leuven

Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs

Bijles Frans met Leen

Docente Leen is al meer dan 30 jaar leerkracht Frans, en geeft bijles op elk niveau. Ook voor het leren van Spaans als nieuwe taal kan je bij haar terecht!

9,5/10

Brakel
Geaggregeerde voor het hoger secundair onderwijs
Master, KU Leuven

Frans

Marisa

Ronse

Master

Universiteit Gent

Psychologie

Bijles Frans met Marisa

Ik geef graag les. Ik combineer graag het werken als psycholoog met het geven van leerbegeleiding. Ik heb jaren terug taalkamp gegeven en dat beviel me heel goed. Door tijdgebrek en verdere studies heb ik dit echter niet verder gedaan.

9/10

Ronse
Psychologie
Master, Universiteit Gent

Frans

Gilles

Haaltert

Master

Université Paris Cité

Letteren, Kunsten en Menswetenschappen

Bijles Frans met Gilles

Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen, om samen met hen te kijken naar de mogelijkheden en ondersteunend te werken aan de vooruitgang die ze willen boeken. Het is heel voldoeninggevend een werkelijke helpende hand te kunnen zijn en een verschil te kunnen maken voor anderen.

8/10

Haaltert
Letteren, Kunsten en Menswetenschappen
Master, Université Paris Cité

Frans

Eloïse

Ronse

Bachelor

Universiteit Mons

Vertaler tolk

Bijles Frans met Eloïse

Eloïse studeerde in het middelbaar Latijn-Moderne Talen en daarna heeft ze een Bachelor behaald als Vertaler-Tolk. Eloïse is tweetalig (Nederlands-Frans) en is inhoudelijk sterk in Nederlands, Frans en Engels.

Ronse
Vertaler tolk
Bachelor, Universiteit Mons

Frans

Marijke

Sint-Lievens-Houtem

Professioneel / Volwassen

KU Leuven

Vertalen op Europees Niveau Engels - Frans

Bijles Frans met Marijke

Ik ben gemotiveerd door kennisoverdracht en het intrinsiek motiveren van studenten als coach. Mijn expertisedomein is talen (NL, FR, ENG, Spaans) en communicatie. Ik wil die passie voor talen en de mogelijkheden die talen bieden doorgeven. Ik heb naast onderwijservaring ook internationale businesservaring waar ik mijn talen continu nodig heb.

10/10

Sint-Lievens-Houtem
Vertalen op Europees Niveau Engels - Frans
Professioneel / Volwassen, KU Leuven

Frans

Fiza

Roosdaal

Derde graad

Go! for business

TSO Handel

Bijles Frans met Fiza

ik kan leerlingen heel goed uitleg geven als ze niet begrijpen. ik heb dit altijd gedaan op school en nu doe ik het ook bij mijn klasgenoten op de hogeschool.

8,3/10

Roosdaal
TSO Handel
Derde graad, Go! for business

Frans

Nikie

Haaltert

Bachelor

Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Office Management - Medical Management Assistant

Bijles Frans met Nikie

Ik ben afgestudeerd als bachelor in het Medical Office Management. Momenteel ben ik werkzaam in een advocatenkantoor, waar een sterke talenkennis, management en organisatie van groot belang zijn. Ik ben heel enthousiast om bijles te geven en me hierin sterk te verdiepen. Leerlingen kunnen bij mij terecht voor bijles Frans, Nederlands, Engels, Duits én algemene studiebegeleiding!

10/10

Haaltert
Office Management - Medical Management Assistant
Bachelor, Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Frans

Fedora

Brakel

Master

Hogeschool Gent

Tolken: Engels-Tsjechisch

Bijles Frans met Fedora

Ik ben tweetalig opgevoed (in het Nederlands en Italiaans) en heb de master in het tolken behaald voor Engels en Tsjechisch. Ik sta graag voor jou klaar wanneer je hulp nodig hebt bij een van deze vier talen!

Brakel
Tolken: Engels-Tsjechisch
Master, Hogeschool Gent

Frans

Annelies

Zottegem

Bachelor

Arteveldehogeschool

in het onderwijs: secundair onderwijs: Frans- Voeding en verzorging

Bijles Frans met Annelies

Centraal voor mij staat progressie boeken bij leerlingen door individuele begeleiding. Ik werk dan ook steeds op maat van de leerling.

10/10

Zottegem
in het onderwijs: secundair onderwijs: Frans- Voeding en verzorging
Bachelor, Arteveldehogeschool

Studenten die we al konden helpen

 • Mitchel uit Gavere

  Student 2e bachelor KMO-Management is op zoek naar een docent Frans om hem mee voor te bereiden op zijn examen. Voor zijn examen moet de student zelfstandig kunnen communiceren over dri… Lees meer

 • Maissa uit Oosterzele

  Bachelorstudent Bedrijfsmanagement heeft begeleiding nodig bij Frans. Het gaat om het vak van het 3e jaar, het examen is eind augustus.

 • Maarten Yvo uit Sint-Lievens-Houtem

  Leerling 1e middelbaar (A-stroom) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Frans. Thuis spreken ze Roemeens en Nederlands.

 • Jaro uit Sint-Lievens-Houtem

  Jaro zit in het 1ste ASO middelbaar en zou graag hulp hebben bij Frans. Frans is altijd al een struikelblok geweest en hij zou graag hulp hebben bij grammatica, schrijven, spreken en ho… Lees meer

 • Simon uit Oosterzele

  Leerlinge 6e middelbaar heeft begeleiding nodig bij de examens Frans van de examencommissie (Handel, eerste examen 27 januari).

 • Lynn uit Zottegem

  Leerling uit het 3e middelbaar economie-talen wil hulp bij Frans. Hij heeft vooral moeite met de werkwoordsvervoegingen.

 • Remco uit Zottegem

  Leerling 3e middelbaar (Economie) met ADHD, ASS en een laag IQ heeft een studiebegeleiding nodig (planning en studiemethode) en ondersteuning bij Frans.

 • Kim uit Oosterzele

  Student 2de middelbaar Economie wenst begeleiding bij Frans. Het gaat om een algemene tendens, de punten zijn niet goed dit jaar. De woordjes instuderen lukt, maar op toetsen begrijpt d… Lees meer

 • Lukas uit Lierde

  De student zit momenteel in zijn eerste jaar bijzonder onderwijs. Hier krijgt hij momenteel geen Franse lessen meer, wat ik het lager wel zo was. Zijn ouders zijn echter graag zijn Fran… Lees meer

 • Mieke uit Elzele

  Twee kinderen uit het 2e middelbaar ASO (verschillende richtingen: STEM & Wetenschappen Ondernemen) hebben beiden ondersteuning Frans nodig.

 • Lucas uit Merelbeke

  Lucas gaat komend schooljaar naar 2de middelbaar ASO en zou graag hulp hebben bij Frans en Engels. Hij zou graag hulp hebben bij de grammatica.

 • Lucas uit Denderleeuw

  Lucas zit in het 5de middelbaar elektro-mechanica en zoekt hulp bij Frans. Bij Lucas duurt het allemaal wat langer en soms moet je terug naar de basis vooraleer hij terug 'mee' is. Hij … Lees meer

 • Marta uit Gavere

  Leerling 2e middelbaar zonder voorkennis heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Maxim uit Kruisem

  Maxim zit in het derde middelbaar en zoekt begeleiding bij Frans. De taal correct en efficiënt aanleren is het grootste struikelblok.

 • Kobe uit Zottegem

  Student 3e middelbaar in een STEM-richting heeft begeleiding nodig bij Frans. Het is bij dit vak nooit vlot gegaan, maar door het afstandsonderwijs van afgelopen jaar zijn er extra moei… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

bijles Frans middelbaar, Frans bijles in Lierde, bijles leraar, bijles nodig, hulp in Frans regio Lierde, Frans bijles gezocht in Lierde, examen bijles, bijles Frans tarief, privé leraar