Bijles Photoshop in Nazareth

Krijg vandaag nog bijles Photoshop op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Photoshop

Amaury

Gent

Master

KULeuven/LUCA

architectuur

Bijles Photoshop met Amaury

Ik wil een carrière opbouwen in het onderwijs, omdat ik tot het besef ben gekomen dat leerkracht worden de manier is waarop ik met mijn passies kan omgaan. Het is een kans om over een passie te kunnen praten, te denken, en het over te brengen op de jeugd die er in de toekomst de grootste zaken mee zouden kunnen doen. Het vormt de basis van wat ze gaan worden in onze maatschappij. Ikzelf ben tweetalig opgevoed en heb veel ervaringen in het buitenland. Frans en Engels zijn dus vakken die ik zeker kan geven. Als architect zou het natuurlijk ook leuk zijn af en toe een diplomagerelateerd vak te kunnen geven.

Gent
architectuur
Master, KULeuven/LUCA

Photoshop

Eline

Gent

Master

Universiteit Gent

Vertalen Frans-Italiaans

Bijles Photoshop met Eline

Het is leuk om studenten de aandacht en (extra) tijd te kunnen geven die ze vaak nodig hebben. Onze leerkrachten doen het goed, maar zijn jammer genoeg overstelpt in het werk. Studenten zouden hier niet de dupe van mogen zijn, maar zijn dat vaak wel... We leren allemaal op een andere manier en daar is jammer genoeg niet het juiste kader voor in ons 'standaard' onderwijs. Als bijlesgever is het aangenaam om de leerling de nodige extra's aan te reiken die hij/zij nodig heeft/hebben en hen daardoor te zien openbloeien (in kennis en zelfvertrouwen).

Gent
Vertalen Frans-Italiaans
Master, Universiteit Gent

Photoshop

Dana

Gent

Bachelor

Artevelde hogeschool

Sociaal werk

Bijles Photoshop met Dana

Ik ben een grote fan van kinderen en jongeren en hecht enorm veel belang aan een goede opleiding. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk deze is en vind het jammer dat sommigen zich niet tot hun volle potentieel kunnen ontwikkelen. Als ik hierbij kan helpen, doe ik dat graag!

Gent
Sociaal werk
Bachelor, Artevelde hogeschool

Photoshop

Claire

Gent

Bachelor

Universiteit Gent

Industrieel Ontwerpen

Bijles Photoshop met Claire

Dit jaar is mijn overgangsjaar naar het professionele leven, naast werken aan mijn thesis kan ik me vrijmaken om bijscholing te geven. Vrienden en kennissen hebben de voorbije jaren vaak op mij beroep gedaan om uitleg te krijgen omtrent hun wiskunde- of wetenschapsvakken, ik heb dat altijd graag en goed gedaan.

Gent
Industrieel Ontwerpen
Bachelor, Universiteit Gent

Photoshop

Stien

Gent

Master

LUCA School of Arts

Grafisch Ontwerp

Bijles Photoshop met Stien

Ik werk als grafisch ontwerper, maar heb altijd een liefde voor talen gehad. Na de voorbije maanden een workshop PowerPoint aan collega's te hebben gegeven, merkte ik dat ik het erg fijn vond en dat ik ook goed ben in het overdragen van mijn kunnen en kennis. Graag bouw ik dit verder uit via het geven van bijles.

Gent
Grafisch Ontwerp
Master, LUCA School of Arts

Photoshop

Morgane

Evergem

Bachelor

Howest Kortrijk

Digital Design and Development

Bijles Photoshop met Morgane

Ik heb reeds 10 jaar ervaring in de grafische wereld, zowel print, web en video bewerking. Ook heb ik programmeerkennis. Ik deel graag mijn kennis en binnen enkele jaren zou ik graag leerkracht willen worden op een grafische school.

Evergem
Digital Design and Development
Bachelor, Howest Kortrijk

Photoshop

Bénédicte

Gent

Bijles Photoshop met Bénédicte

Ik heb al 5 jaar ervaring als mediacoach: les geven in audiovisuele en multilmediale technieken. Daarnaast heb ik al bijlessen in Frans, Engels en Nederlands gegeven voor Franstalige studenten. Mijn moedertaal is Frans en ik heb een Master in Communicatie wetenschappen van het Franstalige onderwijs. Ik geloof dat het schoolsysteem niet altijd geschikt is voor alle leerlingen en dat elk student de mogelijkheid zou moeten krijgen om te leren op zijn eigen ritme en op een manier die past met zijn persoonlijkheid.

Gent

Photoshop

Lisa

Gent

Bijles Photoshop met Lisa

Ik geef al meer dan 10 jaar les in de sport en dit lukt mij aardig. Ik heb momenteel mijn lerarenopleiding volledig afgerond. In het middelbaar gaf ik vaak uitleg aan mijn vrienden wanneer ze iets niet begrepen. Ik geef graag bijles, omdat ik het leuk vind om mensen te helpen en hen iets bij te leren. Ik zie het ook als een uitdaging waarin ik kan ontdekken en bijleren, als een meerwaarde bij mijn lerarenopleiding.

Gent

Photoshop

Roel

Gent

Master

Rijksuniversiteit Gent

Algemene Economie

Bijles Photoshop met Roel

Bijles is jongeren inspireren, motiveren en interesseren.

Gent
Algemene Economie
Master, Rijksuniversiteit Gent

Photoshop

Lieven

Gent

Master

Sint-Lucas Gent + Piet Zwart Institute Rotterdam

Bijles Photoshop met Lieven

Lesgeven is steeds een onderdeel geweest van mijn praktijk als grafisch ontwerper, zowel in de vorm van workshops als lesopdrachten in binnen- en buitenland. Dat gaat van heel praktisch tot theoretisch/technisch 'onderwijs'. Ik ben ervan overtuigd dat lesgeven niet enkel de ideale manier is om kennis met elkaar te delen (en dan bedoel ik de wisselwerking tussen student en lesgever, geen eenrichtingsverkeer), maar ook om scherp te blijven binnen je eigen vakgebied. Je dwingt jezelf tot permanente bijscholing en zelfstudie. Daarnaast kan er een dialoog optreden die voor beide partijen inspirerend, leerrijk en verfrissend kan zijn. Als lesgever moet je vooral genereus zijn met de kennis en ervaring die je hebt. Hoe meer mensen baat kunnen hebben bij die kennis, hoe beter. Ook voor mezelf.

Gent
Master, Sint-Lucas Gent + Piet Zwart Institute Rotterdam

Veelgestelde vragen

Je kan zeker online bijles Photoshop volgen bij BijlesHuis. We hebben een online platform ontwikkeld, speciaal voor bijles, zodat de bijlessen online minstens even goed zijn als in Nazareth zelf. De bijles kan opgenomen worden, je kan met je bijlesdocent Photoshop oefeningen maken en nog veel meer! Wil je meer weten over online bijles, lees dan deze pagina.
Het antwoord daarop is kort: we bieden bijles Photoshop in Nazareth voor elke leeftijd en elk niveau aan. Onze jongste studenten zijn 3 jaar, onze oudste studenten 75+! Of je kind nu in de lagere school zit, in het middelbaar of op de universiteit of hogeschool: we vinden een gepaste docent voor je bijles.
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Nazareth hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles Photoshop! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent Photoshop grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

Photoshop bijles aan huis in Nazareth, bijles Photoshop middelbaar, ik zoek bijles, dyscalculie bijles, bijles Photoshop in Nazareth, bijlesdocent Photoshop in Nazareth, bijles Photoshop tarief, bijles tarieven, bijles thuis