Bijles Huiswerkbegeleiding in Neerpelt

Krijg vandaag nog bijles huiswerkbegeleiding op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

huiswerkbegeleiding

Tugba

Leopoldsburg

Bachelor

Sociaal Werk optie maatschappelijk werk

Bijles huiswerkbegeleiding met Tugba

Ik wil graag bijles geven om leerlingen in mijn vrije tijd te helpen in hun leerproces. Dit kan studiebegeleiding zijn alsook het focussen op een leervak. Sinds ik leerkracht ben, geef ik tevens bijles aan mijn leerlingen. Dit gaat vooral over leerlingen die specifieke vragen hebben over hun leerstof of leerlingen die graag tips willen over hun studie aanpak of leerlingen met een specifieke zorg. Het is leuk om na een aantal bijlesmomenten de positieve evolutie bij deze leerlingen te zien. Via de website BijlesHuis kwam ik achter de mogelijkheid om bijles te mogen geven. Zo heb ik me ingeschreven en werd daarna snel gecontacteerd.

Leopoldsburg
Sociaal Werk optie maatschappelijk werk
Bachelor,

huiswerkbegeleiding

Phaedra

Peer

Bachelor

Thomas More Kempen

Secundair Onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Phaedra

Ik ben een enthousiaste en leergierige jongedame die positief in het leven staat en haar uiterste best doet om haar plekje in de wereld te vinden. Ik heb mijn hart verloren aan het lesgeven en wil mij volledig inzetten om leerlingen en studenten het meeste uit hun capaciteiten te laten halen.

Peer
Secundair Onderwijs
Bachelor, Thomas More Kempen

huiswerkbegeleiding

Natasja

Balen

Master

Universiteit Antwerpen

SLO Duits-NT2

Bijles huiswerkbegeleiding met Natasja

Ik geef graag les en vind het een dankbare job. Ik krijg er veel voor terug.

Balen
SLO Duits-NT2
Master, Universiteit Antwerpen

huiswerkbegeleiding

Emma

Bree

Bachelor

Hogeschool PXL

Leerkracht lager onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Emma

Het geven van bijles sluit dicht aan bij dat wat ik het liefste doe, voor de klas staan. Ik help jou graag verder met de kennis en vaardigheden die ik al opdeed tijdens mijn opleiding alsook in de praktijk.

Bree
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Hogeschool PXL

huiswerkbegeleiding

Zoë

Zonhoven

Bachelor

KHLeuven

Sociaal-cultureel werk

Bijles huiswerkbegeleiding met Zoë

Ik vind het fijn om mensen op weg te kunnen helpen met hun leerproces en hun zelfvertrouwen te laten groeien. Ik vind het een leuke uitdaging om op zoek te gaan naar toffe, vernieuwende manieren om leren fijn en persoonlijk te maken. Bij kinderen betekent dat zoveel mogelijk spelend leren, bij volwassen betekent dat zorgen voor lessen die hun aanspreken en die ze liefst zo snel mogelijk in hun leven kunnen toepassen.

Zonhoven
Sociaal-cultureel werk
Bachelor, KHLeuven

huiswerkbegeleiding

Isabelle

Lommel

Bachelor

HoGent

in de Logopedie

Bijles huiswerkbegeleiding met Isabelle

Ik ben in 2008 afgestudeerd als logopediste. In deze functie heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en jongeren met leer-en taalproblemen. Eveneens heb ik ervaring in het geven van huiswerkbegeleiding en het aanleren van een passende studiemethode. Het geeft me enorm veel voldoening om met dit doelpubliek te werken.

Lommel
in de Logopedie
Bachelor, HoGent

huiswerkbegeleiding

Merel

Pelt

Derde graad

Don Boscocollege Hechtel

Humane wetenschappen

Bijles huiswerkbegeleiding met Merel

Ik heb vorig jaar al een jaar huiswerkbegeleiding gegeven. Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan en had ook echt het gevoel dat de kinderen met mijn hulp verbeterde. Mijn leerling uit het 2de leerjaar is zichtbaar sterk vooruit gegaan in het lezen dankzij mijn hulp, wat mijn hele jaar gewoon gemaakt had!

Pelt
Humane wetenschappen
Derde graad, Don Boscocollege Hechtel

huiswerkbegeleiding

Astrid

Oudsbergen

Professioneel / Volwassen

UCLL

Postgraduaat oplossingsgericht werken

Bijles huiswerkbegeleiding met Astrid

Ik werk graag met kinderen en jongeren en wil graag de stap zetten naar het onderwijs. Ik heb al enkele jaren ervaring in de sociale sector en het lijkt mij heel waardevol om jongeren iets bij te leren en hier voldoening uit te krijgen. Ik heb een lerarendiploma behaald en heb ook stages gedaan als zorgjuf, bijles gever, leerkracht voor de klas, leefgroepen, gezinsbegeleider,..

Oudsbergen
Postgraduaat oplossingsgericht werken
Professioneel / Volwassen, UCLL

huiswerkbegeleiding

Mille

Lommel

Bachelor

KdG / PxL

Orthopedagogie / secundair onderwijs

Bijles huiswerkbegeleiding met Mille

- bachelor orthopedagogie - educatieve bachelor secundair onderwijs - postgraduaat autisme en (rand)normale begaafdheid - stage in secundair onderwijs (b-stroom) - werk in buitengewoon lager onderwijs - werk in buitengewoon kleuteronderwijs - werk in regulier lager onderwijs

Lommel
Orthopedagogie / secundair onderwijs
Bachelor, KdG / PxL

huiswerkbegeleiding

Maarten Verheyen

Oudsbergen

Master

Katholieke Universiteit Leuven

in het Toerisme

Bijles huiswerkbegeleiding met Maarten Verheyen

Ik vind het heel leuk om andere mensen iets bij te brengen. Tijdens mijn studies gaf ik ook altijd bijles aan medestudenten die iets niet snapten.

Oudsbergen
in het Toerisme
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Veelgestelde vragen

BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit Neerpelt te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent huiswerkbegeleiding. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit Neerpelt voor jou!
Je bijles huiswerkbegeleiding vindt plaats wanneer jou dat goed uitkomt. In samenspraak met je docent uit Neerpelt kiezen jullie een vast wekelijks tijdstip, of spreken jullie telkens na de bijles af wanneer de volgende gepland staat. Ook meerdere bijlessen huiswerkbegeleiding per week zijn mogelijk, indien je intensieve begeleiding wenst. Super flexibel!
Jouw bijles huiswerkbegeleiding zal worden geregeld door een enthousiaste accountmanager, het kloppende hart van BijlesHuis. Onze accountmanagers kennen het netwerk van docenten door en door, en vinden bijna altijd meteen de juiste match in Neerpelt. Je kan altijd terecht bij hen voor eender welke vraag. Even kennismaken met hen? Dat kan hier!

Top bijlesaanvragen

bijles Huiswerkbegeleiding geven in Neerpelt, Huiswerkbegeleiding bijles gezocht in Neerpelt, bijles Huiswerkbegeleiding, bijlesgever gezocht, bijles Huiswerkbegeleiding middelbaar in Neerpelt, bijles prijs per uur, bijles Huiswerkbegeleiding prijs, privé lessen, bijles tarieven