Bijles Nederlands in Neerpelt

Krijg vandaag nog bijles Nederlands op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Nederlands

Esra

Hechtel-Eksel

Master

Vrije Universiteit Brussel

Sociologie

Bijles Nederlands met Esra

Ik vond het bijles geven superfijn waardoor ik nu weer aan de slag wil. De contacten met de leerlingen, de gesprekken met leerlingen, het af en toe lachen, samen leren, etc. hebben mij aangesproken. Ik denk dat ik mijn ware passie heb gevonden omdat bijles geven zowel een theoretisch, als een creatief aspect heeft. Het verbindt mensen samen en leidt tot meer cohesie en empathie. Het geeft mij voldoening wanneer ik leerlingen kan helpen.

Hechtel-Eksel
Sociologie
Master, Vrije Universiteit Brussel

Nederlands

Sophie

Lommel

Bachelor

Thomas More Antwerpen (Lessius Hogeschool)

Toegepaste Psychologie

Bijles Nederlands met Sophie

Ik geef graag bijles/studiebegeleiding op de lagere school en in de eerste graad SO, omdat het volledig past binnen mijn studierichting (School- en Pedagogische Psychologie).

Lommel
Toegepaste Psychologie
Bachelor, Thomas More Antwerpen (Lessius Hogeschool)

Nederlands

Martijn

Lommel

Bachelor

Hogeschool PXL (Hasselt)

LSO: aardrijkskunde - PAV + LS1: Nederlands (2 s)

Bijles Nederlands met Martijn

Ik zou graag mijn passie voor de Nederlandse taal willen overdragen aan gemotiveerde en enthousiaste leerlingen. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis, ook voor andere vakken, te delen met de leerlingen. Geen eerdere ervaringen met bijles geven.

Lommel
LSO: aardrijkskunde - PAV + LS1: Nederlands (2 s)
Bachelor, Hogeschool PXL (Hasselt)

Nederlands

Hanne

Pelt

Master

KU Leuven

Taal-&Letterkunde

Bijles Nederlands met Hanne

Door mijn opleiding als leerkracht secundair onderwijs heb ik een goede kennis van het lesgeven. Ook heb ik deze richting gekozen omdat het mijn passie is. Ik studeerde altijd vrij graag en vond het ook leuk om manieren te zoeken om het studeren aangenamer en efficiënter te maken. Die opgedane kennis deel ik ook graag met anderen. Mijn kennis in de masteropleiding taal-&letterkunde zorgt voor een diepgaande kennis op grammaticaal, lexicaal en fonetisch vlak.

Pelt
Taal-&Letterkunde
Master, KU Leuven

Nederlands

Simon

Pelt

Master

KU Leuven

Taal- en letterkunde: Latijn - Nederlands

Bijles Nederlands met Simon

Als leerkracht Latijn gaf ik geregeld les aan kleine groepen. Ik merkte dat ik daar veel voldoening uit haalde. In een grote klas kan je niet altijd inspelen op het individuele tempo en de eigen noden van elke leerling. Als bijlesgever is dat wel het geval. Bij elke leerling die ik individueel of in kleine groepjes begeleid heb, kon ik een goed contact opbouwen en samen zorgen voor vooruitgang. Zien dat je het verschil maakt, dat is een geweldig gevoel!

Pelt
Taal- en letterkunde: Latijn - Nederlands
Master, KU Leuven

Nederlands

Diede

Lommel

Derde graad

WICO Lommel

Economie-moderne talen

Bijles Nederlands met Diede

Ik wil anderen graag helpen hun doelen te bereiken. Het is belangrijk dat iedereen de kans krijgt om optimaal te kunnen bijleren.

Lommel
Economie-moderne talen
Derde graad, WICO Lommel

Nederlands

Eline

Hamont

Bijles Nederlands met Eline

Hamont

Nederlands

Anna

Lommel

Bachelor

KU Leuven

Taal- en letterkunde

Bijles Nederlands met Anna

Ik ben een gemotiveerde Leuvense studente taal- en letterkunde. Omdat ik spontaan en sociaal ben, vind ik het dus zeker fijn om leerstof met hand en tand uit te leggen en op een natuurlijke manier om te gaan met jongeren/kinderen.

Lommel
Taal- en letterkunde
Bachelor, KU Leuven

Nederlands

Isabelle

Lommel

Bachelor

HoGent

in de Logopedie

Bijles Nederlands met Isabelle

Ik ben in 2008 afgestudeerd als logopediste. In deze functie heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen en jongeren met leer-en taalproblemen. Eveneens heb ik ervaring in het geven van huiswerkbegeleiding en het aanleren van een passende studiemethode. Het geeft me enorm veel voldoening om met dit doelpubliek te werken.

Lommel
in de Logopedie
Bachelor, HoGent

Nederlands

Merel

Pelt

Derde graad

Don Boscocollege Hechtel

Humane wetenschappen

Bijles Nederlands met Merel

Ik heb vorig jaar al een jaar huiswerkbegeleiding gegeven. Ik heb dit altijd met heel veel plezier gedaan en had ook echt het gevoel dat de kinderen met mijn hulp verbeterde. Mijn leerling uit het 2de leerjaar is zichtbaar sterk vooruit gegaan in het lezen dankzij mijn hulp, wat mijn hele jaar gewoon gemaakt had!

Pelt
Humane wetenschappen
Derde graad, Don Boscocollege Hechtel

Studenten die we al konden helpen

  • Ward uit Sint-Niklaas

    Leerling die naar het 2e middelbaar (B-stroom) gaat, heeft begeleiding nodig bij Nederlands.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis stopt niet met de geschikte bijlesgever uit Neerpelt te selecteren tot jij tevreden bent. We regelen alle administratie en betalingen, bundelen alle nodige informatie op één plek en bieden een 100% klikgarantie met je bijlesdocent Nederlands. Bovendien kan je ons constant bereiken in geval van eender welke vraag. Jouw leerdoelen behalen is onze grootste prioriteit. Laat hier je gegevens achter en we zoeken vrijblijvend de beste docent uit Neerpelt voor jou!
Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles Nederlands in Neerpelt doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Neerpelt wiens schema bij dat van jou past.
Het kloppende hart van BijlesHuis, en wie jouw bijles Nederlands zal regelen, zijn onze fantastische accountmanagers. Zij hebben alle docenten persoonlijk gescreend en kennen hun sterke punten. Voor jou fungeren ze dan ook als adviseur en vinden de beste match in regio Neerpelt gebaseerd op jouw noden. Maak kennis met hen op deze pagina!

Top bijlesaanvragen

bijles Nederlands in de buurt van Neerpelt, bijles in het Engels, privé leerkracht, privéles Nederlands, bijles Nederlands prijs, bijles dyslexie, zomer bijles, Nederlands bijles in Neerpelt, bijles Nederlands middelbaar