Bijles in Poperinge

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Marion

Ieper

Bachelor

Vives KATHO RENO TORHOUT

Secundair Onderwijs

Bijles met Marion

Frans is mijn passie. Ik ben zelf van Franse afkomst en ik ben docent Frans. Ik woon al 15 jaar in Vlaanderen en ik vind het fantastisch om mensen te kunnen helpen en begeleiden om Frans onder de knie te krijgen! Ik probeer mijn kennis door te geven op een enthousiaste en positieve wijze, rekening houdend met het niveau van de student.

10/10

Ieper
Secundair Onderwijs
Bachelor, Vives KATHO RENO TORHOUT

Rico

Poperinge

Master

Horizons University Paris

of Arts in French

Bijles met Rico

Ik heb al 10 jaar ervaring met het geven van bijlessen. Ik geef lessen Nederlands aan Franstaligen en omgekeerd. Daarnaast geef ik ook bijles wiskunde en Frans.

9,4/10

Poperinge
of Arts in French
Master, Horizons University Paris

Emily

Ieper

Bachelor

Torhout

Diploma Hoger Opvoedkundige Studies

Bijles met Emily

Ik heb altijd graag bijles gegeven aan m’n eigen leerlingen. Dit deed ik liever dan het klassikaal lesgeven, omdat je dan de volle aandacht aan die leerling kunt schenken. Ervaring met leren leren, leren plannen, zelfstandig leren studeren (bv. om Frans te leren schrijven)... Vooral ervaring in het 5e leerjaar.

10/10

Ieper
Diploma Hoger Opvoedkundige Studies
Bachelor, Torhout

Lisa

Ieper

Master

Hogeschool Gent

Meertalige Communicatie

Bijles met Lisa

Mensen helpen vind ik super! Als dat dan nog eens kan met het overbrengen van mijn passie, dan is het helemaal geslaagd.

10/10

Ieper
Meertalige Communicatie
Master, Hogeschool Gent

Brecht

Ieper

Professioneel / Volwassen

GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Akte van Directeur Secundair Onderwijs (GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap)

Bijles met Brecht

Ik help graag cursisten van alle niveau's met de onderwijsvakken wiskunde, fysica en de technische vakken: elektriciteit, elektronica, mechanica. Ik ben verder ook heel goed op de hoogte van Excel en Office pakketten. Mijn uitdaging is maximale leerwinst creëren bij mijn cursisten.

Ieper
Akte van Directeur Secundair Onderwijs (GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap)
Professioneel / Volwassen, GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Jordy

Ieper

Professioneel / Volwassen

Creo Kortrijk

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles met Jordy

Momenteel ben ik op zoek naar een vaste job als leerkracht in het secundair onderwijs. Omdat de eerste jaren in het onderwijs vaak uit de opeenvolging van interims bestaan en omdat ik ook tijdens de zomer reeds een onderwijsopdracht wil opnemen, geef ik graag bijlessen aan leerlingen die extra begeleiding nodig hebben. Mijn interessegebied is geschiedenis en andere maatschappelijke vakken, maar ik ben bereid ook bijlessen te geven voor andere vakken.

Ieper
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Creo Kortrijk

Michiel

Lo-Reninge

Master

UGent

Burgerlijk Ingenieur Operations Research

Bijles met Michiel

Ik help graag mensen en doe dit op een opbouwende, motiverende en gestructureerde manier.

9/10

Lo-Reninge
Burgerlijk Ingenieur Operations Research
Master, UGent

Hanne

Langemark-Poelkapelle

Master

Universiteit Gent

Tolken Engels - Italiaans - Nederlands

Bijles met Hanne

Ik hou ervan om mensen te helpen en krijg ongelooflijk veel voldoening wanneer ik het lichtje zie gaan branden. Ik hoop steeds dat ik iemand kan helpen om vooruit te gaan.

Langemark-Poelkapelle
Tolken Engels - Italiaans - Nederlands
Master, Universiteit Gent

Emma

Houthulst

Master

Universiteit Gent

Bijles met Emma

Ik heb altijd al de ambitie gehad om studenten iets bij te brengen waar zij het moeilijk hebben. Het lijkt me zeer interessant om je kennis met iemand anders te kunnen delen. Elke student is anders en studeert anders, daarom vind ik het ook belangrijk om elke student individueel aan te pakken. We streven samen naar een doel, om zo het beoogde resultaat te bereiken.

Houthulst
Master, Universiteit Gent

Erik

Ieper

Master

kuleuven

lerarenopleiding aan het volgen

Bijles met Erik

Ik heb vroeger Romaanse gedaan tot en met 2de licentie, maar door familieomstandigheden heb ik nooit mijn thesis afgewerkt. Ik ben dan in ons familiebedrijf gestapt (pal op Franse grens. Op het werk en tijdens mijn vrije tijd heb ik altijd mijn Frans onderhouden. Na de overname van het bedrijf ben ik begonnen met Franse les te geven en vertaalwerk te doen in bijberoep op zelfstandige basis. Ik heb ook gewerkt als commercieel verantwoordelijke voor Brussel en Wallonië. Zoals u ziet : als het maar iets met Frans te maken heeft.... Na herstructurering, volg ik nu te Vives, Torhout een lerarenopleiding Frans-economie. Na uitvoerige testen heb ik vrijstelling gekregen voor al mijn Franse vakken, omdat mijn niveau beduidend hoger ligt. Omdat lesgever Frans mijn droom is, ben ik reeds actief bij BijlesHuis. Ik ben heel gemotiveerd, heb ondertussen de laatste didactische snufjes opgedaan alsook stage. Ik ben helemaal beschikbaar want ik kan mijn opleiding in afstand- en avondonderwijs verderzetten om uiteindelijk het diploma te halen.

Ieper
lerarenopleiding aan het volgen
Master, kuleuven

Studenten die we al konden helpen

 • Ilias uit Poperinge

  Leerling in het 3de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde heeft nood aan bijlessen wiskunde. Zijn punten gaan achteruit dus zijn ouders willen ingrijpen voor het te laat is (Ilias wil erg g… Lees meer

 • Alexander uit Poperinge

  Leerlinge 1e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. werkwoorden.

 • Pauline uit Poperinge

  Leerlinge 3e middelbaar (Bedrijf en Organisatie) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Engels. Ze had een onvoldoende, en het zal dus in eerste instantie gaan over de basis.

 • Timo uit Poperinge

  Timo zit in het eerste middelbaar heeft hulp nodig bij wiskunde. Graag een docent om wekelijks mee samen te zitten en oefeningen te maken.

 • Tania uit Poperinge

  Leerlinge 1e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Engels (handboek New Ace). Het ontbreekt haar vooral aan de basis.

 • Mahbuba uit Poperinge

  Studente heeft begeleiding nodig bij gesproken Frans.

 • Maxime uit Poperinge

  Leerling uit tweede middelbaar Latijn zoekt begeleiding bij wiskunde: Vraagstukken oplossen met vergelijkingen en met procenten en verhoudingen, bewijzen met behulp van congruentie, con… Lees meer

 • Sabri uit Poperinge

  Student 5de middelbaar wenst ondersteuning bij het leren leren. Hij zit veel achter zijn boeken, maar lijkt zich niet te vertalen in een goede punten. Hij is dus op zoek naar iemand die… Lees meer

 • Floor uit Poperinge

  Leerlinge 3e middelbaar (Bedrijf en Organisatie) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Engels. Ze had een onvoldoende, en het zal dus in eerste instantie gaan over de basis.

 • Salina uit Poperinge

  Student uit de opleiding bio- & agrotechnieken (landbouwmechanisatie) zoekt algemene studiebegeleiding bij de meer theoretische vakken. Hij heeft moeite met materie voldoende diepgaand … Lees meer

 • Martijn uit Poperinge

  Leerlinge 3e middelbaar (Bedrijf en Organisatie) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij Frans, vnl. het opvolgen van haar tekorten.

 • Aya uit Poperinge

  Leerlinge 5e leerjaar (De Kastanje) heeft begeleiding nodig bij Frans, wiskunde, taal en het studeren zelf.

 • Peggy uit Poperinge

  Leerlinge 3e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Frans en Engels, o.a. studiemethode. Haar dagelijks werk was oké, maar ze behaalde onvoldoendes op haar laatste examens. V… Lees meer

 • Frederik uit Poperinge

  Leerlinge 4e leerjaar heeft begeleiding nodig bij lezen en bij het studeren. Voor lezen: ze heeft volgens haar moeder een afkeer van lezen, als reactie op het beëindigen van het eerste … Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Top bijlesaanvragen

bijles in Poperinge gezocht, bijlessen aan huis, bijles wiskunde Poperinge, beste bijles, bijles juf, bijles gezocht in Poperinge, huiswerkbegeleiding Poperinge, bijles instituut, bijles geven in Poperinge