Bijles Toetsen in Renaix

Krijg vandaag nog bijles toetsen op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

toetsen

Elisa

Maarkedal

Master

UGent

Taal-en Letterkunde Engels en Nederlands

Bijles toetsen met Elisa

Bijles geven is de ideale manier om kinderen, jongeren, studenten én volwassenen te helpen met hun Nederlands of Engels.

Maarkedal
Taal-en Letterkunde Engels en Nederlands
Master, UGent

toetsen

Florian

Kluisbergen

Bachelor

Howest

Multimedia en Communicatie Technologie

Bijles toetsen met Florian

Tijdens mijn opleidingen was ik vaak de persoon waar medestudenten vragen aan stelden. Natuurlijk stond ik altijd klaar om die te beantwoorden en meer uitleg te geven en hen te helpen met problemen.

Kluisbergen
Multimedia en Communicatie Technologie
Bachelor, Howest

toetsen

Guillaume

Kluisbergen

Master

Universiteit Gent

Handelswetenschappen

Bijles toetsen met Guillaume

Ik was al enige tijd op zoek naar een manier om iets bij te verdienen, maar ik wilde ook niet eender wat doen. Ik wilde ook mensen echt kunnen helpen door iets wat ik kan of beheers. Bijles geven past perfect in wat ik zoek.

Kluisbergen
Handelswetenschappen
Master, Universiteit Gent

toetsen

Astrid

Ronse

Bachelor

Universiteit Gent (UGent)

Handelsingenieur

Bijles toetsen met Astrid

Ik ben een eerste master studente Handelsingenieur aan de Universiteit van Gent. Ik geef graag bijles omdat het een mooie manier is om anderen dingen bij te leren en tegelijk mijn eigen kennis bij te houden. Ik ben een persoon die veel geduld heeft. Dat is een belangrijke eigenschap van een bijlesdocent.

Ronse
Handelsingenieur
Bachelor, Universiteit Gent (UGent)

toetsen

Marjolein

Maarkedal

Bachelor

VIVES Kortrijk

Lager onderwijs

Bijles toetsen met Marjolein

Ik help graag mensen. Bijles geven is mijn droom.

Maarkedal
Lager onderwijs
Bachelor, VIVES Kortrijk

toetsen

Brenda

Ronse

Bachelor

Erasmushogeschool

Journalistiek

Bijles toetsen met Brenda

Ik ben een jonge goedlachse meid vol energie en enthousiasme. Ik ben gedreven, nieuwsgierig en leer graag bij om zo beter te worden in wat ik doe. Ik ben gek op taal en wil die kennis graag doorgeven aan anderen.

Ronse
Journalistiek
Bachelor, Erasmushogeschool

toetsen

Emma

Ronse

Bachelor

UGent

Biomedische wetenschappen

Bijles toetsen met Emma

Gedurende mijn schoolcarrière heb ik ups en downs gekend waardoor ik me perfect kan inbeelden dat een leerling het soms wat moeilijk kan hebben en eens een duwtje in de rug nodig heeft. Ik wil graag die persoon zijn die een leerling kan helpen terug zin te krijgen in de leerstof en in school. Ook combineer ik mijn studie biomedische wetenschappen met een specifieke lerarenopleiding waardoor ik al inzicht heb gekregen in de psychologie van de adolescent en ben aangeleerd hoe ik het beste in mijn leerlingen naar boven kan halen.

Ronse
Biomedische wetenschappen
Bachelor, UGent

toetsen

Dries

Brakel

Master

KU Leuven

in de rechten

Bijles toetsen met Dries

Na een loopbaan van meer dan 30 jaar wil ik mijn kennis en ervaring gebruiken om les te geven. Ik heb didactische vaardigheden en beleef voldoening aan het overdragen van mijn kennis.

Brakel
in de rechten
Master, KU Leuven

toetsen

johan

Ronse

Bijles toetsen met johan

Ik geef graag les!

Ronse

toetsen

Maxime

Ronse

Bijles toetsen met Maxime

Aangezien ik voor de opgegeven vakken zeer goede resultaten behaalde, wil ik deze kennis gebruiken om anderen verder te helpen in hun studie. Zo kan ik ook mijn communicatieve vaardigheden uitbreiden. In mijn opinie is het goed kunnen uitleggen fundamenteel voor een goede bijlesleerkracht. Dus, deze ervaring zal leerrijk zijn voor zowel de bijlesnemer als mezelf!

Ronse

Veelgestelde vragen

Je kiest helemaal zelf op welke dagen en tijdstippen je bijles toetsen in Renaix doorgaat. 's Avonds tijdens de werkweek, in het weekend, in vakantieperiodes,... Wij zoeken een docent in de buurt van Renaix wiens schema bij dat van jou past.
De meeste bijlessen toetsen worden opgestart via een vast proces. Je dient via de website een aanvraag in voor bijles aan huis in Renaix of online. Daarna nemen wij contact op om de hulpvraag in kaart te brengen en de meest geschikte docent toetsen te selecteren. Als je met het voorstel akkoord bent, gaat de bijles meteen van start! Meer details en een video met uitleg vind je op deze pagina.
Wij luisteren eigenlijk vooral naar jouw noden. Zijn jullie op zoek naar bijles toetsen aan huis? Dan regelen wij een docent uit regio Renaix die aan huis komt. Wil je liever online bijles volgen, of op een neutrale locatie in Renaix? Dat is evengoed een optie.

Top bijlesaanvragen

bijles gevraagd, bijlessen aan huis, bijles Toetsen in de buurt van Renaix, inzicht bijles, dyscalculie bijles, bijlesdocent Toetsen in Renaix, Toetsen bijles aan huis in Renaix, Toetsen bijles gezocht in Renaix, bijles Toetsen geven in Renaix