Bijles Gegevensverwerking in Roeselare

Krijg vandaag nog bijles gegevensverwerking op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

16000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

gegevensverwerking

Sien

Roeselare

Master

Universiteit Gent (UGent)

Burgerlijk ingenieur bouwkunde

Bijles gegevensverwerking met Sien

Ik ben afgestudeerd als burgerlijk ingenieur en wil graag jonge mensen helpen die hulp nodig hebben bij het studeren van bijvoorbeeld wiskunde. Ik geef al sinds mijn 13e turnles aan kinderen van 6 tot 18 jaar, dus ik ben het wel gewoon om met kinderen/jongeren om te gaan. Ik help kinderen/jongeren graag om een goede studiemethode aan te leren. Mijn voorkeur gaat uit naar studenten uit het middelbaar.

Roeselare
Burgerlijk ingenieur bouwkunde
Master, Universiteit Gent (UGent)

gegevensverwerking

Arne

Roeselare

Master

Oosterse talen & culturen

Bijles gegevensverwerking met Arne

Ik breng graag mijn kennis over op andere mensen. Zelf heb ik een methode ontwikkeld die ervoor zorgt dat leren enerzijds minder lastig wordt bevonden en anderzijds veel efficiënter maakt. Deze methode deel ik graag zodat jongeren geen kansen missen. Enkele vrienden hadden tijdens mijn studententijd ook heel wat leerproblemen. Ik hielp ze graag en merkte dat ik er ook goed in was. Door mijn ervaring als KSA leider weet ik bovendien een krachtige leeromgeving te scheppen voor de jongere kandidaten.

Roeselare
Oosterse talen & culturen
Master,

gegevensverwerking

Jason

Roeselare

Professioneel / Volwassen

EHSAL Management School

Postgraduaat Digitale marketing en communicatie

Bijles gegevensverwerking met Jason

Naast mijn vaste job als marketeer houd ik graag de talenkennis uit mijn studies op peil door die te delen met anderen die het nodig hebben. Ik kan bijles geven voor Nederlands, Engels en Spaans.

Roeselare
Postgraduaat Digitale marketing en communicatie
Professioneel / Volwassen, EHSAL Management School

gegevensverwerking

Eloïse

Roeselare

Master

Bijles gegevensverwerking met Eloïse

Na mijn opleiding Handelswetenschappen heb ik nog een specifieke lerarenopleiding gevolgd met economie als specialisatie. Gedurende de stage (60 uur in alle onderwijsniveaus) heb ik mijn draai gevonden in het lesgeven. Ik haal er bijzonder veel voldoening uit wanneer ik merk dat leerlingen na een inspanning een onderdeel van de leerstof begrijpen. Voor volgend jaar heb ik reeds een tewerkstelling in de privé-sector, maar wil graag het lesgeven onderhouden. De combinatie met bijles is voor mij dus ideaal.

Roeselare
Master,

gegevensverwerking

Maxime

Roeselare

Bijles gegevensverwerking met Maxime

Ik doe graag extra ervaring op als leerkracht. Van dichtbij ervaren waar de moeilijkheden liggen bij de leerlingen is een ideale leerschool. Ik beschik al over een bachelordiploma om te mogen lesgeven in het secundair onderwijs voor Engels en Nederlands, maar ik zie het zeker ook zitten om aan een jonger of ouder publiek bijles te geven.

Roeselare

gegevensverwerking

Amber

Roeselare

Master

KU Leuven

Behaald: middelbaar onderwijs (Latijn-Moderne Talen aan Klein Seminarie Roeselare); Bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands-Duits) aan KU Leuven

Bijles gegevensverwerking met Amber

Ik behaalde mijn bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands en Duits) met grote onderscheiding en volg momenteel de Master Taalkunde. Ik heb de drang om enerzijds mijn ervaring en kennis wat betreft studeren, organisatie en talen in het algemeen door te geven aan anderen en om anderzijds zelf bij te leren en mezelf te ontwikkelen als begeleidster. I

Roeselare
Behaald: middelbaar onderwijs (Latijn-Moderne Talen aan Klein Seminarie Roeselare); Bachelordiploma Taal- en Letterkunde (Nederlands-Duits) aan KU Leuven
Master, KU Leuven

gegevensverwerking

Elise

Roeselare

Bachelor

Katholieke Hogeschool VIVES

Toegepaste Psychologie

Bijles gegevensverwerking met Elise

Ik ben iemand die erg sociaal en spontaan is. Ik krijg voldoening uit het zien groeien van anderen. Ik heb reeds veel ervaring met kinderen uit de kleuter- en lagere school, maar ben ook goed in de omgang met jongeren in het algemeen. Momenteel loop ik stage waarin ik niet-begeleide minderjarigen ondersteun.

Roeselare
Toegepaste Psychologie
Bachelor, Katholieke Hogeschool VIVES

gegevensverwerking

Justine

Roeselare

Bachelor

kuleuven

Taal-en Letterkunde

Bijles gegevensverwerking met Justine

Ik geef graag uitleg aan anderen en ze stellen dat ook op prijs. Na mijn master Taal-en Letterkunde volgde ik dan ook de lerarenopleiding.

Roeselare
Taal-en Letterkunde
Bachelor, kuleuven

gegevensverwerking

Dolores

Roeselare

Bijles gegevensverwerking met Dolores

10 jaar was ik fulltime werkzaam op een geriatrische afdeling in een algemeen ziekenhuis. In die tussentijd heb ik mij voortdurend bijgeschoold om mee te blijven met de laatste nieuwe ontwikkelingen binnen de verpleegkunde. Mijn specifieke interesses gaan uit naar wondzorg en geriatrie waarin ik mij dan ook gespecialiseerd heb. Vele jaren was ik ook stagementor van zowel A1 als A2-studenten op onze afdeling. Omdat ik dit zo graag deed en iets meer wou doen dan enkel verpleegkunde begon ik twijfelen welke richting ik met mijn job wou uitgaan. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om de overstap te maken naar het onderwijs. Ik waagde mijn kans bij een school voor verpleegkunde in mijn buurt en tot mijn eigen verbazing kon ik onmiddellijk aan de slag. Dat schooljaar kreeg ik een mooi beeld van hoe het leven er als leerkracht uitziet en dat beviel me wel. Mijn keuze was definitief gemaakt. Uw eigen kennis en ervaring kunnen doorgeven aan anderen, vind ik heel leuk. Ik krijg er ook veel voldoening van. Deel uitmaken van het groeiproces dat studenten doorlopen tot bewuste, zelfstandige verpleegkundigen die een kwalitatieve zorg kunnen verlenen, kan je dan ook meer doen als docente dan als verpleegkundige. Daarnaast vind ik het ook telkens een uitdaging om met een nieuwe student een gepersonaliseerde aanpak uit te zoeken en hen te zien evolueren/te groeien. Momenteel ben ik nog parttime werkzaam binnen het onderwijs en parttime als zelfstandige thuisverpleegkundige. Het zou wel mijn bedoeling zijn om de thuisverpleegkunde af te bouwen of zelfs te stoppen en dit wegens lichamelijke redenen.

Roeselare

gegevensverwerking

Bo

Roeselare

Bijles gegevensverwerking met Bo

Vorig jaar volgde ik de keuzemodule 'Omgaan met ouders en externen' in Vives Brugge. Bij die module hoorde een stage. De stage bestond uit het geven van studiebegeleiding aan huis bij een gezin. Momenteel ben ik afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en sta ik in het werkveld. Toch wil ik mij graag, net zoals vorig jaar, inzetten om kinderen extra te ondersteunen waar nodig.

Roeselare

Top bijlesaanvragen

privé cursus, extra bijles, bijles Gegevensverwerking in Roeselare, bijles Gegevensverwerking middelbaar in Roeselare, hulp in Gegevensverwerking regio Roeselare, privé lessen, bijles in het Engels, bijlesdocent Gegevensverwerking in Roeselare, bijles Gegevensverwerking geven in Roeselare