Bijles in Sint‑Amands

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Laura

Opwijk

Bijles met Laura

In het verleden had ik reeds enkele ervaringen met (bij)lesgeven, deze waren telkens enorm boeiend. Ik vind het een uitdaging om mijn eigen kennis en ervaring op een zo duidelijk mogelijke manier over te brengen aan anderen.

Opwijk

Shana

Buggenhout

Master

KU Leuven

Pedagogische Wetenschappen

Bijles met Shana

Vanuit mijn opleiding help ik graag kinderen en jongeren op allerlei vlakken. De schooltijd is niet steeds de makkelijkste tijd, en het vele huiswerk kan soms te veel worden. Ik help leerlingen hier graag om een overzicht te krijgen over de leerstof, en in de mate dat het mogelijk is, bied ik graag begeleiding en inzicht bij bepaalde lesonderdelen.

Buggenhout
Pedagogische Wetenschappen
Master, KU Leuven

Gwen

Dendermonde

Bijles met Gwen

Na drie jaar met veel plezier gestudeerd te hebben, ben ik afgestudeerd als leraar lager onderwijs aan Odisee, Campus Waas te Sint-Niklaas. Inmiddels sta ik te popelen om de opgedane kennis en stage-ervaring in een eigen klas in praktijk te brengen. Het contact met kinderen, de dynamiek en het overbrengen van kennis en vaardigheden is wat mij aanspreekt in het onderwijs. Door mijn bachelorproef, met als onderwerp het aanleren van de cognitief academische taalvaardigheid aan anderstalige nieuwkomers in het basisonderwijs, heb ik een betere kijk gekregen op mijn latere beroepsuitoefening als (zorg-)leerkracht in het lager onderwijs. Een klas bestaat immers uit verschillende leerlingen. Leerlingen die elk een individu en unieke persoon zijn. Alle leerlingen hebben hun eigen achtergrond of beginsituatie en daar moet je je als leerkracht zo nauw mogelijk bij aansluiten en op inspelen. Enkel op deze manier kan je het maximum uit elke leerling halen en dat is toch waar elke leerkracht naar streeft. Enkel tevreden gezichtjes op het einde van elke schooldag en die er graag terug bij zijn de volgende dag.

Dendermonde

Elien

Londerzeel

Basisschool

Hogeschool Thomas More te Mechelen

Bijles met Elien

Ik werk erg graag met kinderen en kan enorm genieten van de voldoening die ik krijg wanneer ik een kind iets nieuw bijleer. Bovendien heb ik erg veel geduld. Ik zit momenteel in het 2e jaar van de bachelor leraar kleuteronderwijs.

Londerzeel
Basisschool, Hogeschool Thomas More te Mechelen

Linde

Merchtem

Bijles met Linde

Als sociaal werker bij het JAC werk ik al met jongeren. Ik heb hen onder andere met hun studies. Daardoor kan ik studenten goed helpen.

Merchtem

Mergyul

Puurs

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel

Burgerlijk ingenieur 2BA

Bijles met Mergyul

Ik heb altijd een grote passie gehad voor chemie en wiskunde. Ik wil andere studenten graag op weg helpen bij deze vakken.

Puurs
Burgerlijk ingenieur 2BA
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel

Dries

Bornem

Basisschool

Bijles met Dries

Als toekomstig leerkracht is bijles voor mij een ideale bezigheid. Ik ben zelf erg leerlinggericht ingesteld, en beschik over de nodige didactische en vakinhoudelijke kennis. Ik heb een brede kennis over de vakken van de lagere school, en ben vanuit een persoonlijke interesse erg belezen in geschiedenis en andere menswetenschappelijke vakken. Ik kan zelfstandig te werk gaan bij het uitwerken van leertrajecten.

Bornem
Basisschool,

Kyle

Londerzeel

Bachelor

Hogeschool Thomas More Mechelen

Bedrijfsmanagement: Marketing

Bijles met Kyle

Door mijn familiale situatie ben ik naast het Nederlands, ook in het Engels opgevoed door mijn vader. Ik vind het een zeer interessante opportuniteit om andere mensen te helpen met hun moeilijkheden. Naast het Engels heb ik tijdens mijn studies veel kennis opgedaan in de vakken Economie, Frans, Nederlands (communicatie), en enkele computervaardigheden: SPSS bijvoorbeeld. Wat volgens mij belangrijk is bij het geven van bijles is de doelgerichtheid, de motivatie, en de flexibiliteit.

Londerzeel
Bedrijfsmanagement: Marketing
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

Ines

Bornem

Bijles met Ines

Ik heb altijd heel erg graag Duits gevolgd in het middelbaar en heb daarop dan ook besloten om een hogeschoolopleiding te volgen die zeker Duits bevatte. Nu studeer ik een master waarbij ik specialiseer in Frans en Duits en ik hoop via de bijles mijn liefde voor de Duitse taal door te kunnen geven.

Bornem

Valérie

Merchtem

Bachelor

KHL Leuven

Regentaat frans

Bijles met Valérie

Graag help ik jongeren om de taal van Molière beter te ontrafelen. Frans is voor mij altijd een passie geweest en ik geef die voorliefde graag door!

Merchtem
Regentaat frans
Bachelor, KHL Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Nazha uit Puurs-Sint-Amands

  Student 4de middelbaar elektromechanica wenst begeleiding bij het vak wiskunde. Het gaat om een algemene tendens, de punten gaan op en af al het hele schooljaar. Leerstof die onlangs is… Lees meer

 • Willemijn uit Puurs-Sint-Amands

  Leerling 1e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. de lidwoorden.

 • Katrijn uit Sint-Amands

  Leerling 1e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Latijn, o.a. studiemethode. Hij heeft een achterstand qua inhoud en heeft het moeilijk met het vertalen van teksten.

 • Edith uit Bornem

  Leerling 5e leerjaar heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij is in april overgegaan van een Nederlandstalige naar een Franstalige school. Hij volgt dus alle lessen in het Frans, maar zij… Lees meer

 • Wout uit Puurs

  Student zit in het zesde middelbaar marketing en ondernemen en heeft 11u bedrijfseconomie. Ze vindt het lastig om alles gestudeerd te krijgen.

 • Noémie uit Bornem

  Leerlinge uit het 5de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde heeft nood aan bijles wiskunde. Graag een bijlesdocent die bereid is om ook in contact te staan met leerkracht op school. Leersto… Lees meer

 • Wouter uit Bornem

  Een student uit de eerste bachelor elektronica-ict heeft hulp nodig bij het programmeren van een microcontroller genaamd FPGA (switches en leds).

 • Aabir uit Bornem

  Leerling 4e middelbaar (Wetenschappen) heeft begeleiding nodig bij wiskunde, omwille van grote tekorten. Hij heeft iemand nodig die hem meer inzicht en structuur kan bezorgen bij de lee… Lees meer

 • Nynke uit Sint-Amands

  Student uit het 5e middelbaar wiskunde-wetenschappen (6 uur wiskunde) wil ondersteuning bij wiskunde. De student heeft een goede voorkennis van de materie, maar zoekt wat extra onderste… Lees meer

 • Gerdi uit Puurs-Sint-Amands

  Student 6de middelbaar Wetenschappen-Wiskunde 6u wenst nog wat begeleiding bij wiskunde en wetenschappen ter voorbereiding van de toelatingsproef geneeskunde. Vooral bij fysica heeft hi… Lees meer

 • Inge uit Bornem

  Studente in haar 3e bachelorjaar Toegepaste Taalkunde: Frans-Spaans-Nederlands, heeft nood aan bijles Frans, met focus op mondelinge vaardigheden: tijdens mondelinge examens klapt ze to… Lees meer

 • Anne uit Bornem

  Gezin (moeder, vader, dochter) heeft een huis gekocht in Italië en wenst zich de taal eigen te maken. Focus op mondeling: kunnen communiceren met hun buren, in de winkel,... Geen van he… Lees meer

 • Bo uit Hamme

  Leerling 6e middelbaar (Economie - Moderne Talen, Oscar Romero-college) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. zinsbouw en spreken.

 • Annemieke uit Buggenhout

  Student uit de master communicatiewetenschappen zoekt hulp bij Python. Het gaat om een keuzevak uit de ingenieursopleiding. De student heeft geen enkele voorkennis van Python en zoekt b… Lees meer

 • Sofie uit Opdorp

  Leerlinge 4e middelbaar (Economie-Wiskunde) heeft begeleiding nodig bij Engels.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.