Bijles Leren‑leren in Stekene

Krijg vandaag nog bijles leren-leren op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

11000+ succesverhalen en lesgevers van:
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. Wij zoeken de perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw docent af te spreken, waar je ook woont.

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

leren-leren

Cindy

Waasmunster

Bachelor

Hogeschool Thomas More Mechelen

leerkracht lager onderwijs

Bijles leren-leren met Cindy

Sinds juni afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs, maar door mijn zwangerschap nog niet aan de slag als leerkracht in een klas. Omdat ik hou van lesgeven en kinderen begeleiden, geef ik zeer graag bijles. Daarnaast is het voor mezelf een goede manier om dingen bij de leren en om mijn band met het onderwijs en lesgeven "levendig" te houden.

Waasmunster
leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

leren-leren

Julia

Sint-Niklaas

Master

Staatsacademie voor Schone kunsten van Wit-Rusland

Beeldende kunst, grafiek en illustratie.

Bijles leren-leren met Julia

Als meester in de beeldende kunst en kunstenaar met meer dan 20 jaar ervaring zou ik mijn praktische kennis willen delen. Ik ben er zeker van dat mijn ervaring veel talenten zou helpen onthullen en mensen inspireren om creatief te zijn. Omdat ik heel klassieke academische kunstopleiding heb gevolgd , heb ik niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden op het gebied van tekenen, schilderen, compositie. Ik heb ervaring in het prive-lesgeven voor de kinderen en volwassenen. Ik ben oneindig geïnspireerd en gemotiveerd om te werken en te communiceren met geinteresseerden op het kunstgebied.

Sint-Niklaas
Beeldende kunst, grafiek en illustratie.
Master, Staatsacademie voor Schone kunsten van Wit-Rusland

leren-leren

Tomasz

Sint-Niklaas

Bachelor

Spaanse filologie

Bijles leren-leren met Tomasz

Talen zijn echt mijn passie - ik studeer die graag en ik deel mijn kennis met veel plezier. Ik zorg dat elke student materiaal van mij krijgt dat bij hem past zodat de student van elke les kan profiteren.

Sint-Niklaas
Spaanse filologie
Bachelor,

leren-leren

Ria

Lokeren

Bachelor

Technisch Instituut Onze Lieve Vrouw te Gent

Afdeling Handel

Bijles leren-leren met Ria

Nu onze dochter uit huis is, heb ik tijd vrij om naast mijn vaste deeltijdse job bijles te geven. De laatste jaren heb ik zowel onze dochter als een neefje begeleid bij hun studies. Onze dochter volgde een opleiding als kleuterjuf en ik was haar vaste steun bij het nalezen van lesvoorbereidingen en geven van studietips. Ook ons neefje gaf ik studieadvies tijdens zijn TSO-opleiding Elektriciteit. Vooral coachte ik hem tijdens zijn laatste jaar met de opmaak van zijn GIP. Dit beviel mij zo goed, dat dit smaakt naar meer. Mijn voorkeur gaat uit naar begeleiden van studenten bij hun GIP (niveau middelbaar), het lay-outen van documenten in Word en coachen.

Lokeren
Afdeling Handel
Bachelor, Technisch Instituut Onze Lieve Vrouw te Gent

leren-leren

Nico

Lokeren

Master

Universiteit Gent

Germaanse talen

Bijles leren-leren met Nico

Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten het reguliere onderwijs.

Lokeren
Germaanse talen
Master, Universiteit Gent

leren-leren

Babs

Sint-Niklaas

Master

Ugent

Chemie

Bijles leren-leren met Babs

Momenteel werk ik part time als wetenschappelijk medewerkster op de universiteit van Gent voordat ik aan mijn doctoraat in de chemie begin. Om meer ervaring te krijgen in het lesgeven zelf, dat ook een onderdeel is in mijn doctoraat, vind ik het ideaal om verder de kneepjes van het vak te leren door bijles te geven.

Sint-Niklaas
Chemie
Master, Ugent

leren-leren

Karen

Sint-Niklaas

Bachelor

Vrije Universiteit Brussel (VUB)

Masteropleiding ingenieurswetenschappen-architectuur

Bijles leren-leren met Karen

In het bijles geven vind ik zowel het bijleren als een goede verstandhouding met de student belangrijk. De combinatie van mijn academische opleiding en ervaring in jeugdverenigingen kan me helpen om de studenten zo goed mogelijk te begeleiden. Ik ben alvast gemotiveerd om anderen iets bij te leren!

Sint-Niklaas
Masteropleiding ingenieurswetenschappen-architectuur
Bachelor, Vrije Universiteit Brussel (VUB)

leren-leren

Elyne

Sint-Niklaas

Bachelor

Bijles leren-leren met Elyne

Ik ben afgestudeerd als bachelor in het secundair onderwijs met als vakkencombinatie Frans en Nederlands. Bijles geven is voor mij een mooie aanvulling op mijn job als leerkracht. Ik vind het fijn om mensen individueel te kunnen begeleiden, wat in de klas niet altijd mogelijk is. Tijdens mijn opleiding aan de Arteveldehogeschool heb ik ook een studente met dyslexie geholpen bij het schrijven van haar bachelorproef. Het geeft me voldoening om dit soort zaken te doen.

Sint-Niklaas
Bachelor,

leren-leren

Karen

Sint-Niklaas

Bijles leren-leren met Karen

Volgende maand leg ik mijn doctoraat af. Ik heb 6 jaar statistiek (onderzoeksmethodologie) gegeven aan het 1ste en 2de jaar LO en REVAKI aan de KU Leuven en wil graag blijven lesgeven aan gemotiveerde studenten.

Sint-Niklaas

leren-leren

Jolien

Stekene

Professioneel / Volwassen

Arteveldehogeschool Gent

Bijles leren-leren met Jolien

Tijdens mijn job als logopediste begeleid ik allerlei doelgroepen. Hoofdzakelijk lagere schoolkinderen komen aankloppen om samen te lezen, spellen, en rekenen. Ik help ook graag kindjes met een taalstoornis. Samen oefenen we dan begrijpend lezen. Jongeren uit het middelbaar onderwijs komen langs om leerstof die ze moeilijk begrijpen samen te overlopen. De cursus op een andere manier uitleggen helpt hen op weg.

Stekene
Professioneel / Volwassen, Arteveldehogeschool Gent