Bijles Wiskunde in Aalst

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Bruno

Aalst

Master

VUB

Handelsingenieur

Bijles wiskunde met Bruno

Bruno is afgestudeerd als handelsingenieur en heeft ook nog fysica gestudeerd in het hoger. Hij helpt leerlingen graag verder bij Engels, economie, wiskunde en fysica.

9/10

Aalst
Handelsingenieur
Master, VUB

wiskunde

Katleen

Lokeren

PhD

Universiteit Antwerpen

Doctor in de wetenschappen - Chemie

Bijles wiskunde met Katleen

Ik heb altijd al een passie gehad voor kennis verwerven en kennis doorgeven. Voordat ik een andere professionele richting ingeslagen ben, heb ik zelfs overwogen om leraar te worden. Als ik zie hoe het door de extra uitdagingen van (gedeeltelijk) afstandsonderwijs voor de leerlingen moeilijker wordt om de leerstof te doorgronden, prikkelt het om daarin mijn steentje bij te dragen. Ik geef dus graag bijles om daarmee leerlingen en studenten te helpen om een betere grip op de leerstof te krijgen en hen daardoor meer slaagkansen te geven ondanks moeilijkere omstandigheden. Het idee van lesgeven is niet nieuw voor mij. Ik heb in het verleden al bijles gegeven en dat was een aangename ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Het grootste deel van mijn ervaring ligt evenwel in kennisoverdrachtsactiviteiten in een bedrijfscontext en ook dat heb ik steeds met veel plezier gedaan.

8,9/10

Lokeren
Doctor in de wetenschappen - Chemie
PhD, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Sebastiaan

Lokeren

Master

Universiteit Gent

Industrieel Ingenieur: Elektrotechniek - Automatisering

Bijles wiskunde met Sebastiaan

Kortom, ik heb een passie voor lesgeven. Het geeft me enorm veel voldoening om studenten iets bij te brengen op vlak van kennis, maar ook op het vlak van zelfzekerheid in het verwerven van leerstof.

Lokeren
Industrieel Ingenieur: Elektrotechniek - Automatisering
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Elias

Aalst

Master

Universteit Gent

Biochemistry & Biotechnology

Bijles wiskunde met Elias

Ik vind het belangrijk dat studenten begrijpen wat ze leren. Ik help hen graag om zich intellectueel te ontwikkelen. Ik heb een academische achtergrond in de Biochemie, Biotechnologie en Bio-informatica. Ik geef voornamelijk bijles biologie, chemie, fysica en wiskunde.

8,6/10

Aalst
Biochemistry & Biotechnology
Master, Universteit Gent

wiskunde

Jan

Destelbergen

PhD

KU Leuven

fysica

Bijles wiskunde met Jan

Het contact met studenten heb ik altijd leuk gevonden. Ik kan wel goed overweg met jongeren ook. Als de studenten nadien goede resultaten behalen, geeft dit me voldoening. Ik heb eens 2 jaar les gegeven aan iemand die piloot wou worden. Hij heeft zijn droom kunnen bereiken. Als ik hem nu tegenkom, zegt hij nog altijd dat dit dankzij mij is. Dat geeft dan wel een leuk gevoel.

9/10

Destelbergen
fysica
PhD, KU Leuven

wiskunde

Mattis

Zottegem

Master

KU Leuven

industrieel ingenieur chemie

Bijles wiskunde met Mattis

Ik zou graag mijn kennis delen met anderen en haal hier ook voldoening uit. Wat ik vooral merk is dat veel studenten fysica en chemie saai vinden, terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Als u een beetje interesse heeft in deze wetenschappen zou ik u graag hiermee verder helpen.

8,5/10

Zottegem
industrieel ingenieur chemie
Master, KU Leuven

wiskunde

Kirsten

Sint-Lievens-Houtem

Derde graad

OLVC Bevegem

Wetenschappen Wiskunde 6

Bijles wiskunde met Kirsten

Vrienden omschrijven me als een hulpvaardig en enthousiast persoon met een praktische aanpak. Ik hou ervan om mensen te helpen met mijn kennis.

9/10

Sint-Lievens-Houtem
Wetenschappen Wiskunde 6
Derde graad, OLVC Bevegem

wiskunde

Wilfried

Meise

Bachelor

VUB

Natuurkunde/Wiskunde

Bijles wiskunde met Wilfried

Ik heb ondertussen verschillende studenten begeleid voor Wiskunde (middelbaar onderwijs) en ik doe dit heel graag. Ik zie vooruitgang in hun resultaten wat mij de drive geeft om hiermee verder te gaan. Ik sta open voor alle nieuwe opdrachten. Leerstof : limieten, afgeleiden, integralen, rijen, reeksen, logaritmische en exponentiële functies, complexe getallen, statistiek.

8,5/10

Meise
Natuurkunde/Wiskunde
Bachelor, VUB

wiskunde

Stefaan

Lokeren

Bachelor

Bisschoppelijke Normaalschool Sint-Niklaas

Bijles wiskunde met Stefaan

Leerlingen helpen geeft mij veel voldoening. Tijdens een bijles werk je individueel met de leerling en kunnen problemen efficiënt worden aangepakt. Ik heb 20 jaar ervaring als leerkracht wiskunde en natuurwetenschappen. De leerlingen kunnen steeds rekenen op een stevige portie geduld, enthousiasme en humor!

Lokeren
Bachelor, Bisschoppelijke Normaalschool Sint-Niklaas

wiskunde

Sofie

Hamme

Bachelor

Odisee Campus Waas

Wiskunde, economie en biologie

Bijles wiskunde met Sofie

Ik vind het leuk om kinderen iets bij te leren in een rustige omgeving met aandacht aan hun noden. Verder vind ik het ook belangrijk om leerlingen (en hun ouders) te helpen bij hun ontwikkeling in deze maatschappij.

8,7/10

Hamme
Wiskunde, economie en biologie
Bachelor, Odisee Campus Waas

Studenten die we al konden helpen

 • Aja uit Aalst

  Studente in het graduaat Accounting Administration (HoGent) heeft ondersteuning nodig bij financiële wiskunde (Excel en financieel rekenen).

 • Melle uit Aalst

  Student 4de middelbaar Techniek-Wetenschappen zoekt hulp bij het vak wiskunde. Hij had een tekort voor het kerstexamen. Hij heeft altijd al wat moeite gehad met het vak maar vooral dit … Lees meer

 • Lesline uit Aalst

  Lesline doet examencommissie voor 3de graad Latijn-wetenschappen (4u wiskunde). Ze zou graag hulp hebben bij wiskunde. Vooral functies en limieten lopen moeilijk.

 • Arbi En Fatima uit Aalst

  Arbi en fatima zit in 5de middelbaar (Kantoor BSO) en wenst begeleiding te krijgen voor wiskunde. Hij zou namelijk in de toekomst verder willen studeren in een richting waarbij een bred… Lees meer

 • Roos uit Aalst

  Leerlinge start in september in het 3de middelbaar (ASO) en heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Ze had in het 3e trimester een groot tekort voor wiskunde en er is nood om deze achte… Lees meer

 • Anaïs uit Aalst

  Anaïs zit in het eerste middelbaar en zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag kreeg zij een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Bieke uit Aalst

  Broer en zus uit het derde middelbaar zijn op zoek naar een begeleiding voor zowel wiskunde als fysica binnen hun (Grieks-)Latijn opleiding. De twee studenten hebben een te laag wiskund… Lees meer

 • Ella uit Aalst

  Ella zit in het 1e middelbaar en zoekt begeleiding bij wiskunde. Graag krijgt ze elke twee weken begeleiding bij het herhalen van de geziene leerstof.

 • Stefanie uit Aalst

  Stefanie zit in het 2e middelbaar maatschappij en welzijn en heeft moeite met wiskunde. Graag kreeg zij wekelijks begeleiding bij het herhalen van de geziene leerstof met oog op de kers… Lees meer

 • Alexander uit Aalst

  Student derde middelbaar Economie-Talen (4u wiskunde) zoekt hulp bij wiskunde en Frans, maar ook algemeen bij studiebegeleiding, het leren leren en leren structureren van vakken.

 • Salma uit Aalst

  Student 4de middelbaar Natuurwetenschappen wenst ondersteuning bij wiskunde, dit ter voorbereiding van het komende kerstexamen. Het gaat om een algemene tendens.

 • Celia uit Aalst

  Celia doet examencommissie voor humane wetenschappen en zou graag hulp hebben bij wiskunde. Vooral goniometrische functies vindt ze moeilijk.

 • Serge uit Aalst

  Leerlinge 1e middelbaar (A-stroom) heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Ze is afkomstig van Thailand en is nog maar 3 jaar in België. Dit zorgt ervoor dat ze het Nederlands in de lesse… Lees meer

 • Michel uit Aalst

  Leerling in het 1ste middelbaar (A-stroom) heeft extra hulp nodig bij wiskunde. Het gaat moeilijk bij zowel meetkunde als getallenkeer. Er is nood om de leerstof wekelijks te overlopen … Lees meer

 • Bieke uit Aalst

  Leerlinge uit het 5de middelbaar Economie (8u wiskunde) heeft moeite met wiskunde. Ze zoekt daarom 2u/week bijles tot einde schooljaar. Ze heeft nu nog geen zicht op de leerstof van het… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

BijlesHuis biedt de beste bijlesdocenten in regio Aalst. Stuk voor stuk gescreend, ervaren, en enorm gemotiveerd om jou of je kind vooruit te helpen. Wij nemen je alle werk uit handen en bieden constante service per telefoon en mail voor élke vraag. Zo wordt 1-op-1 bijles wiskunde nemen een eitje! Schrijf je hier in om jouw perfecte docent uit Aalst te vinden.
Het netwerk van BijlesHuis is zo uitgebreid dat we in regio Aalst voor elk niveau, elk vak en elke leeftijd kunnen helpen. We begeleiden zowel leerlingen uit het lager en middelbaar als het hoger onderwijs en afgestudeerden. De complexheid van materie speelt geen rol. Vertel ons waar je naar op zoek bent, en wij stellen vrijblijvend een gepaste docent wiskunde voor!
Een persoonlijke aanpak staat bij BijlesHuis voorop, om zo de mooiste resultaten te boeken. Met 1-op-1 bijles wiskunde kan er veel meer aandacht worden besteed aan de individuele knelpunten dan bij bijles in groep in Aalst. Omdat elke persoon en diens pedagogische noden uniek zijn, is elke bijles wiskunde dat ook.

Top bijlesaanvragen

bijles hoger onderwijs, bijlesleerkracht, hulp in Wiskunde regio Aalst, Wiskunde bijles aan huis in Aalst, bijles tarieven, bijlesdocent Wiskunde in Aalst, dyscalculie bijles, bijles Wiskunde tarief, Wiskunde leren