Bijles Frans in Aalst

Krijg vandaag nog bijles Frans op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Frans

Theo

Dilbeek

Master

Vrije Universiteit Brussel

Geneeskunde

Bijles Frans met Theo

Ik heb altijd graag les gegeven, aan studenten Geneeskunde, postuniversitair aan huisartsen in opleiding en aan toekomstige verpleegkundigen in twee Franstalige verpleegsterscholen.

9,7/10

Dilbeek
Geneeskunde
Master, Vrije Universiteit Brussel

Frans

Rita

Denderleeuw

Master

KU Leuven

Romaanse Filologie

Bijles Frans met Rita

Bijles geven zorgt ervoor dat ik het contact met het onderwijs en met de studenten blijf behouden. Ik ben gepassioneerd door de Franse taal en hou ervan om hen te laten inzien dat de taal niet per sé moeilijk moet zijn. Via eenvoudige tips hoop ik jongeren aan te sporen om zoveel mogelijk kennis op te steken. Een goed basis zal later in hun professionele leven zeker nog nuttig zijn.

8/10

Denderleeuw
Romaanse Filologie
Master, KU Leuven

Frans

Jacques

Dendermonde

Master

Hoger Rijksinstituut voor Vertalers en Tolken in Brussel

Vertaler-tolk

Bijles Frans met Jacques

Ik heb nog steeds de passie om talen aan te leren, op een creatieve, expressieve en gestructureerde manier, zowel online als face-to-face.

8,3/10

Dendermonde
Vertaler-tolk
Master, Hoger Rijksinstituut voor Vertalers en Tolken in Brussel

Frans

Nikie

Haaltert

Bachelor

Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Office Management - Medical Management Assistant

Bijles Frans met Nikie

10/10

Haaltert
Office Management - Medical Management Assistant
Bachelor, Odisee (vroeger KaHo Sint-Lieven) te Aalst

Frans

Gretel

Merchtem

Bachelor

Hogeschool Sint-Niklaas

Geaggregeerde lager secundair onderwijs

Bijles Frans met Gretel

Dikwijls is een vreemde taal leren een kwestie van de juiste studiemethode te vinden. Na vele jaren lesgeven beschik ik over massa's ervaring om jou te helpen slagen voor dit soms moeilijke vak.

10/10

Merchtem
Geaggregeerde lager secundair onderwijs
Bachelor, Hogeschool Sint-Niklaas

Frans

Fiza

Roosdaal

Derde graad

Go! for business

TSO Handel

Bijles Frans met Fiza

ik kan leerlingen heel goed uitleg geven als ze niet begrijpen. ik heb dit altijd gedaan op school en nu doe ik het ook bij mijn klasgenoten op de hogeschool.

8,3/10

Roosdaal
TSO Handel
Derde graad, Go! for business

Frans

Luna

Aalst

Master

Universiteit Gent

in de Taal-en Letterkunde: Nederlands

Bijles Frans met Luna

Sinds januari 2018 geef ik wekelijks bijles Frans aan een kennis. Dat doe ik heel graag, en zijn punten stegen gelukkig naar al een mooie 70%. Ik wil heel graag mijn passie voor talen delen. Ik ben afgestudeerd als Master in de Nederlandse Taal- en Letterkunde en door mijn ervaring als leidster bij de jeugdbeweging kan ik goed omgaan met kinderen en adolescenten.

10/10

Aalst
in de Taal-en Letterkunde: Nederlands
Master, Universiteit Gent

Frans

Christophe

Opwijk

Bachelor

Hogeschool Gent

Zakelijk vertalen-tolken

Bijles Frans met Christophe

Het geeft me veel voldoening om studenten wegwijs te maken in de Franse taal en hen zo te helpen om goede resultaten te behalen.

Opwijk
Zakelijk vertalen-tolken
Bachelor, Hogeschool Gent

Frans

Iris

Hamme

Master

Vlekho Brussel

Vertaler Frans Spaans

Bijles Frans met Iris

Het allerleukste is te zien dat je een beetje kan bijdragen aan de vooruitgang van de student. Dat geeft mij enorme voldoening.

Hamme
Vertaler Frans Spaans
Master, Vlekho Brussel

Frans

Valerie

Jette

PhD

Universiteit Gent

Taalkunde

Bijles Frans met Valerie

9,3/10

Jette
Taalkunde
PhD, Universiteit Gent

Studenten die we al konden helpen

 • Narisjha uit Aalst

  Leerlinge 3e middelbaar (Humane Wetenschappen) met hoogbegaafdheid heeft begeleiding nodig bij Frans. Zij heeft een gebrek aan basiskennis grammatica (zinsconstructie, werkwoorden,…) en… Lees meer

 • Mohamed Amine uit Aalst

  Studente in haar 3de jaar communicatiemanagement (Arteveldehogeschool) zoekt bijles Frans tot het einde van het academiejaar.

 • Debby uit Aalst

  Leerlinge 3e middelbaar (Economie-Moderne Talen) heeft begeleiding nodig bij Frans.

 • Karin uit Aalst

  Leerlinge 1e middelbaar (A-stroom, Sint-Jozefscollege Aalst) heeft begeleiding nodig bij Frans. Ze had altijd al moeite met Frans, maar nu in het eerste middelbaar worden de problemen g… Lees meer

 • Paul uit Aalst

  2 leerlingen (7 en 8 jaar) wensen een initiatie bij Frans, ze beschikken over het werkschrift "Les Loustics".

 • Rutger uit Aalst

  Leerling in de 3e graad richting Handel via de Examencommissie heeft extra hulp nodig bij Frans en Engels. Hij heeft het schriftelijk examen van Frans al enkele keren afgelegd, maar het… Lees meer

 • Jantine uit Aalst

  Leerling 3e middelbaar (Economie) heeft begeleiding nodig bij Frans en Engels, vnl. bij grammatica, werkwoorden en begrijpend lezen.

 • Sara uit Aalst

  Student die naar tweede middelbaar Wetenschappen gaat zoekt begeleiding bij Frans. Het lezen gaat, maar maak nog heel veel fouten door het verkeerd uit te spreken. Zijn woordenschat is … Lees meer

 • Freek uit Aalst

  Leerlinge 4e middelbaar (Economie, Sint-Jozef Mere) heeft begeleiding nodig bij Frans, o.a. basisgrammatica.

 • Evelien uit Aalst

  Student in de 1ste bachelor Bedrijfsmanagement-Marketing heeft extra hulp nodig bij Frans. Ze volgde reeds bijlessen met een andere docent, en daar is duidelijk geworden dat de student … Lees meer

 • Sam uit Aalst

  Student 5de middelbaar Economie-Wiskunde gaat vanaf januari over naar de richting Economie Moderne-Talen. Dit schooljaar zit hij ook in een andere school met een andere aanpak. Frans is… Lees meer

 • Isa uit Aalst

  Leerling 2e middelbaar (STEM) heeft begeleiding nodig bij Frans. Hij heeft het moeilijk om gemotiveerd te blijven en om de leerstof van buiten te leren. De ouders denken dat een begelei… Lees meer

 • Sam uit Aalst

  Leerling uit het 5e middelbaar (Humane Wetenschappen) heeft nood aan bijles Frans. Ze heeft weinig taalgevoel en mist ook wat motivatie.

 • Jorryt uit Aalst

  2 leerlingen (8 en 9 jaar) wensen ondersteuning bij Frans, ze beschikken over het werkschrift "Les Loustics" en hebben reeds 24u bijles gevolgd.

 • Marjolein uit Aalst

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans. De lessen op school zijn volledig in het Frans en de leerling kan moeilijk volgen. Daarnaast gaat het om schrijven, de vervoegi… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Iedere leerling is anders, verwerkt leerstof op een andere manier, en heeft andere knelpunten. Daarom staat een aanpak op maat bij ons op nummer 1. Of het nu gaat om specifieke bijles Frans, leren leren of zelfvertrouwen verbeteren: je docent uit regio Aalst maakt samen met jou een persoonlijk leerplan op je eigen tempo.
Als jullie dat wensen, is de bijles Frans aan huis. Vaak verkiezen leerlingen thuis omdat ze zich daar het comfortabelst voelen. Maar indien bijles aan huis geen optie is, zoeken we een andere locatie in Aalst. Bijvoorbeeld bij de bijlesdocent thuis, op school, of in een bibliotheek. Online is uiteraard ook een optie. Jij kiest!
Indien je merkt na de eerste (of tweede, derde,...) bijles Frans dat er geen klik is met je bijlesdocent, gaan wij meteen op zoek naar iemand uit regio Aalst waarmee het wél klikt. Dat heet onze 'fit-garantie'. Je hangt uiteraard nooit vast aan bijlessen en kan op eender welk moment de begeleiding stopzetten of om een andere docent vragen.

Top bijlesaanvragen

Frans bijles gezocht in Aalst, privé lessen, ik zoek bijles, Frans leren, bijlesdocent Frans in Aalst, bijles Frans in de buurt van Aalst, bijles nodig, bijles Frans tarief, betaalbare bijles