Bijles Arabisch in Berlaar

Krijg vandaag nog bijles Arabisch op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Hogeschool Gent
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Arabisch

Sandra

Ranst

Bachelor

Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Zakelijk vertalen en Tolken

Bijles Arabisch met Sandra

Ik hou van het persoonlijk contact met de student en de aangepaste begeleiding die ik kan bieden.

9,3/10

Ranst
Zakelijk vertalen en Tolken
Bachelor, Karel de Grote Hogeschool Antwerpen

Arabisch

Maarten

Berlaar

Bijles Arabisch met Maarten

Als student sociologie heb ik een grote interesse in mens en maatschappij en besef ik dat de studie ervan niet altijd even makkelijk is. Vakken als gedragswetenschappen en cultuurwetenschappen gebruiken vaak concepten die de werkelijkheid in abstracte termen willen vatten. Zo raak je als student snel verward. Door samen naar voorbeelden te zoeken, worden deze abstracte termen concreet en begrijpbaar.

Berlaar

Arabisch

Ruut

Putte

Bijles Arabisch met Ruut

Ik vind het zeer fijn om kinderen dingen bij te leren. Naast mijn lerarenopleiding vind ik het ook zeer fijn om nog meer ervaring op te doen. Ik leer niet enkel kinderen dingen bij, maar zij leren mij ook heel veel bij!

Putte

Arabisch

Bart

Lier

Master

Katholieke Universiteit Leuven

Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)

Bijles Arabisch met Bart

Als Master in de Taal- en Letterkunde zou ik mijn kennis van het Duits en het Italiaans graag ten dienste stellen van studenten (zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs) die problemen ondervinden met het aanleren van die talen.

Lier
Taal- en Letterkunde (Duits-Italiaans)
Master, Katholieke Universiteit Leuven

Arabisch

Eva

Heist-op-den-Berg

Bachelor

KHLeuven

Bijles Arabisch met Eva

Ik geef reeds enkele jaren les in het secundair onderwijs, maar geef hiernaast graag nog bijles. Uit ervaring weet ik dat Frans niet altijd een gemakkelijk en geliefd vak is, maar door de persoonlijke, rustige en individuele aanpak probeer ik er samen met jou voor te zorgen dat je alle grammaticaregeltjes onder de knie krijgt.

Heist-op-den-Berg
Bachelor, KHLeuven

Arabisch

Gert

Heist-op-den-Berg

Master

KU Leuven

Eerste

Bijles Arabisch met Gert

Ik geef bijles omdat ik anderen wil helpen met problemen. Ik zou graag iedereen warm willen maken voor wetenschappen, aangezien het vaak niet de meest geliefde vakken zijn op school. Door een interessante en ludieke aanpak hoop ik studenten te overtuigen dat wetenschappen zowel leuk als interessant kunnen zijn.

Heist-op-den-Berg
Eerste
Master, KU Leuven

Arabisch

Naomi

Lier

Bijles Arabisch met Naomi

Momenteel volg ik een specifieke lerarenopleiding aan de UGent (Muziek). Omdat ik nog geen ervaring heb in het lesgeven, is het geven van bijlessen een ideale tussenstap in mijn ontwikkeling als leerkracht.

Lier

Arabisch

Ard

Lier

vub

Bijles Arabisch met Ard

Bijles geven aan één persoon of aan slechts enkele personen tegelijkertijd geeft me meestal een grotere voldoening dan gewoon klassikaal lesgeven. Men kan zich beter inleven in de leerlingen of studenten, beter inschatten welke leermoeilijkheden ze juist hebben. Men kan heel snel grote vooruitgang boeken, op voorwaarde dat de leerlingen of studenten zelf gemotiveerd zijn en achter de bijlessen staan. Op dit moment werk ik de lerarenopleiding (richting Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen) aan de VUB af.

Lier
, vub

Arabisch

Alex

Berlaar

Master

KU Leuven

industrieel ingenieur

Bijles Arabisch met Alex

Het proces van niet-begrijpen naar begrijpen is fascinerend. Ik leer graag dingen bij aan mensen en probeer dat op een zo leuk mogelijke manier te doen. Zo moet je altijd jezelf in de plaats van degene aan wie je lesgeeft kunnen stellen: het mag niet te saai zijn, het moet afwisselend zijn en op het einde van de rit zou je dankzij verbanden te leggen de stof moeten kennen.

Berlaar
industrieel ingenieur
Master, KU Leuven

Arabisch

Julie

Berlaar

Bijles Arabisch met Julie

Als leerkracht secundair onderwijs heb ik al heel wat ervaring opgedaan in het begeleiden van en lesgeven aan jongeren. Des te meer ik voor een klas sta, des te leuker ik het vind om leerlingen te helpen groeien. Ik wil dit dan ook buiten de school doen door bijles te geven. Als bijlesleerkracht zal ik er alles aan doen om mijn leerling zo goed mogelijk te begeleiden. Ik kan bijles Nederlands en Engels geven aan leerlingen van alle graden van het secundair onderwijs. Tijdens mijn opleiding Taal- en Letterkunde aan de universiteit Antwerpen heb ik ook veel ervaring opgedaan met het schrijven van papers, thesissen en scripties, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Berlaar

Veelgestelde vragen

Het kloppende hart van BijlesHuis, en wie jouw bijles Arabisch zal regelen, zijn onze fantastische accountmanagers. Zij hebben alle docenten persoonlijk gescreend en kennen hun sterke punten. Voor jou fungeren ze dan ook als adviseur en vinden de beste match in regio Berlaar gebaseerd op jouw noden. Maak kennis met hen op deze pagina!
Je kan zeker online bijles Arabisch volgen bij BijlesHuis. We hebben een online platform ontwikkeld, speciaal voor bijles, zodat de bijlessen online minstens even goed zijn als in Berlaar zelf. De bijles kan opgenomen worden, je kan met je bijlesdocent Arabisch oefeningen maken en nog veel meer! Wil je meer weten over online bijles, lees dan deze pagina.
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent Arabisch in regio Berlaar. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.

Top bijlesaanvragen

bijles Arabisch prijs, privéles Arabisch, studiebegeleiding middelbaar, bijles krijgen, bijles Arabisch middelbaar in Berlaar, hulp in Arabisch regio Berlaar, bijles in het Engels, bijles Arabisch geven in Berlaar, bijles door studenten