Bijles Wiskunde in Brecht

Krijg vandaag nog bijles wiskunde op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

18000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

wiskunde

Sieglinde

Kalmthout

Bachelor

TU Delft

Aerospace Engineering

Bijles wiskunde met Sieglinde

Ik wil graag bijles geven om mijn vrije tijd wat flexibeler te kunnen invullen met een fijne bijverdienste waarvoor ik mijn studie kan gebruiken, ipv afhankelijk van horeca mijn studie te blijven betalen. Ik heb BijlesHuis leren kennen via Google.

9/10

Kalmthout
Aerospace Engineering
Bachelor, TU Delft

wiskunde

Michiel

Antwerpen

Master

Universiteit Gent

Fysica en sterrenkunde

Bijles wiskunde met Michiel

Ik hou ervan om mensen te motiveren en helpen. Als ik mijn kennis kan gebruiken om andere mensen verder te helpen zou me dat veel voldoening geven. Ik heb fysica gestudeerd dus bijles wiskunde (of andere wetenschappen) geven lijkt mij ideaal en een leuke job en bezigheid om te doen. Ik heb ook al een klein beetje ervaring met bijles geven in mijn vrije tijd en toen vond ik het een leuke en leerrijke ervaring.

9/10

Antwerpen
Fysica en sterrenkunde
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Tim

Essen

Bachelor

TU Eindhoven

Mechanical Engineering (Werktuigkunde)

Bijles wiskunde met Tim

Ik vind het fijn om kinderen te kunnen helpen groeien. De zichtbare vooruitgang die het kind boekt geeft mij heel veel voldoening. Het geeft mij een fijn gevoel om iemand iets te kunnen laten begrijpen wat die voorheen nog niet begreep.

10/10

Essen
Mechanical Engineering (Werktuigkunde)
Bachelor, TU Eindhoven

wiskunde

Younes

Antwerpen

Master

Ingenieur Elektromechanica met specialisatie Luchtvaarttechnologie

Bijles wiskunde met Younes

Het geeft mij voldoening om studenten verder te helpen met moeilijkheden. Bijles geven is iets wat ik goed kan en bovenal gewoonweg zeer graag doe. Ik help andere studenten graag vooruit.

Antwerpen
Ingenieur Elektromechanica met specialisatie Luchtvaarttechnologie
Master,

wiskunde

Timothy

Antwerpen

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Wiskunde

Bijles wiskunde met Timothy

Ik ben zeer gepassioneerd door wiskunde en deel dit graag met anderen. Ik haal er voldoening uit om te zien hoe een student na een verloop van tijd zelfzekerder wordt in zijn/haar kunnen in de desbetreffende materie.

9/10

Antwerpen
Wiskunde
Bachelor, Universiteit Antwerpen

wiskunde

Ben

Beerse

Master

KU Leuven

Industrieel ingenieur: Chemie

Bijles wiskunde met Ben

Graag geef ik bijles om zo mijn brede algemene kennis te kunnen delen met jongeren die hier nood aan hebben. Tijdens mijn studie leerde ik professioneel samenwerken met medestudenten op een amusante wijze. Verder deed ik al ervaring op als bijlesgever, wat zeer positief bleek te zijn. Deze ervaring gaf mijn vertrouwen een boost, die ik nu volledig wil kunnen inzetten als bijlesgever.

9,3/10

Beerse
Industrieel ingenieur: Chemie
Master, KU Leuven

wiskunde

Jeroen

Wijnegem

Master

UAntwerpen

Architectuur

Bijles wiskunde met Jeroen

Jeroen is afgestudeerd als architect en rondt momenteel een bijkomende master in de Stedenbouw en Ruimtelijke Planning af. Hij heeft altijd een grote interesse gehad in de combinatie van wetenschappen en creativiteit, iets wat mooi samenkomt binnen de architectuur. Jeroen geeft reeds enkele jaren bijles. Bovendien heeft hij ook ervaring met jongeren als leider in de scouts. In zijn lessen probeert hij steeds voorbeelden te geven en linken te leggen naar de leefwereld om de leerling, waardoor de materie minder abstract wordt.

9/10

Wijnegem
Architectuur
Master, UAntwerpen

wiskunde

Jan-Willem

Lille

Master

Universiteit Gent

dierenarts kleine huisdieren

Bijles wiskunde met Jan-Willem

Ik heb ervaring als dierenarts, maar sta sinds kort ook voor de klas. Daarnaast heb ik ervaring met bijles geven voor vakken als wiskunde en wetenschappen. Dat doe ik voor verschillende bijleskantoren uit de buurt.

9,5/10

Lille
dierenarts kleine huisdieren
Master, Universiteit Gent

wiskunde

Thorvald

Schoten

Bachelor

Universiteit Antwerpen

Fysica

Bijles wiskunde met Thorvald

Uit ervaring heb ik gemerkt dat het voldoening geeft om anderen iets bij te brengen en hen langzaam te zien groeien in hun kennis.

Schoten
Fysica
Bachelor, Universiteit Antwerpen

Studenten die we al konden helpen

 • Babette uit Antwerpen

  De leerling zit in het 1e middelbaar (ASO) en is op zoek naar bijles/studiebegeleiding voor wiskunde. Wiskunde in het algemeen is altijd al moeilijker gegaan.

 • Vincent uit Kapellen

  Bachelorstudent Fysica wenst ondersteuning bij wiskunde. Graag een docent die stap per stap extra oefeningen kan maken. Op dit moment gaat de leerstof over calculus en Epsilon delta bew… Lees meer

 • Chak uit Brasschaat

  De student is in het 5e middelbaar gestopt met school. Nu wil hij graag via de examencommissie toch zijn diploma middelbaar onderwijs (richting humane wetenschappen) behalen. Daarvoor h… Lees meer

 • Ole uit Antwerpen

  Leerlinge in het 3de middelbaar richting Maatschappij- en Welzijnswetenschappen heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Ze vindt het al langer een moeilijk vak, maar tot voor kort lukte… Lees meer

 • Rick uit Antwerpen

  Een student uit het 4e middelbaar Economie-Wiskunde (5u wiskunde/week) scoorde met de kerstexamens slecht op de wetenschapsvakken (fysica, chemie en biologie) en wiskunde.

 • Amine uit Brasschaat

  Leerling in het 5de middelbaar richting Economie-Wiskunde heeft ondersteuning nodig bij wiskunde. Het is het enige vak dat moeilijk verloopt. Het begrijpen en de basisoefeningen van hoo… Lees meer

 • Evy uit Kapellen

  Begeleiding wiskunde voor een zoon en dochter. De zoon start in het 4e middelbaar Ondernemen en Marketing. De dochter start in het 4e middelbaar Bio-Esthetiek.

 • Zamda uit Brasschaat

  Leerling uit het 1e middelbaar Sportwetenschappen zoekt ondersteuning bij wiskunde. Hij heeft ASS met normale intelligentie. Hij kan dus goed volgen in de les maar focust zich heel h… Lees meer

 • Owen uit Antwerpen

  Student eerste middelbaar heeft hulp nodig bij wiskunde.

 • Ilja uit Brasschaat

  Student 3e middelbaar natuurwetenschappen wenst begeleiding bij de vakken fysica en wiskunde. Door ziekte is ze sinds 28/3 niet meer naar school gegaan. Er is dus achterstand opgelopen … Lees meer

 • Cemile uit Antwerpen

  Leerling 2e middelbaar heeft begeleiding nodig bij wiskunde. Hij haalt voldoendes op zijn dagelijks werk, maar heeft ondersteuning nodig bij de basis en bij zijn studiemethode. Hij heef… Lees meer

 • Eveline uit Antwerpen

  Studente uit het 6e middelbaar sociale en technische wetenschappen zoekt ondersteuning bij wiskunde (financiële algebra) en een stukje bij natuurwetenschappen (erfelijkheid: wet van men… Lees meer

 • Elias uit Brasschaat

  Elias zit in het 2e middelbaar A-stroom en zoekt ondersteuning bij wiskunde. Graag een wekelijkse opvolging van de geziene leerstof.

 • Maureen uit Antwerpen

  Leerling legt het examen wiskunde af voor de examencommissie (2e graad economie) en zoekt bijkomende hulp. Het gaat vooral om eerste- en tweedegraadsvergelijkingen, maar alle materie zo… Lees meer

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.

Veelgestelde vragen

Wanneer jij dat wil! Of je nu op zoek bent naar een wekelijkse begeleiding wiskunde of een intensieve bijles in een korte periode, wij vinden een docent uit Brecht die je op je vrije momenten kan helpen. We werken met pakketten van lesuren: 8, 16, 24 of 48 uur, en die plan je helemaal flexibel in.
Het is jouw bijles, dus jij kiest! Om ervoor te zorgen dat online bijles wiskunde van dezelfde kwaliteit is als bijles aan huis in Brecht, werken we met een speciaal platform (dus niet gewoon Skype of Zoom). Het is een privéomgeving tussen jou en je bijlesdocent wiskunde waar jullie beiden jullie scherm kunnen delen, bestanden uploaden en aantekeningen maken. Lees hier meer over online bijles!
Het netwerk van BijlesHuis strekt zich uit over het hele land. Ook in de buurt van Brecht hebben we een aantal kanjers beschikbaar voor bijles wiskunde! De profielen van onze bijlesgevers zijn gevarieerd; van studenten aan de universiteit tot leerkrachten die zelf al jaren voor de klas staan. Sowieso is elke docent wiskunde grondig gescreend en beschikt over de nodige didactische ervaring.

Top bijlesaanvragen

bijles Wiskunde prijs, bijles Wiskunde middelbaar in Brecht, bijles Wiskunde geven in Brecht, bijles nodig, hulp in Wiskunde regio Brecht, privé leraar, Wiskunde bijles in Brecht, inzicht bijles, examen bijles